2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selamlar hanımlar. Bizim tontiş yatağında 1 saat uyuyorsa salonda tv sesi ile 2 saat uyuyor. Yeni mamasına da alışamadı zaten

Kizlarrr Begum banyoyu cok severdi ama artik sevmiyooo acaba havalar sogudu ondan mi anlamadm. Agliyo huylaniyo bi tepinmeler bi seyler zor yikiyozz buraya bile kuvet aldk ki rahat yikayalm ama evde de yapiyordu son zamnlarda zaten..
Canim üşüyor olabilir. Isıyı artırın. Ben kaloriferin yanında mutlaka ısıtıcı daa açıyorum. Çünkü oda ısısı yetmez.

Bende anlamadımki
Burayla oranın farkı ne ve kim doğrusunu iyi biliyor İnan bende şaştım
Bence doktorlar kafaya göre sallıyor. Burada herkese rota ile ilgili başka şeyler söylediler. Mesela 2 canlı aşı ya aynı gün ya da 1 ay ara ile yapılır dediler. Benim doktor o virüs bu bakteri sıkıntı yok deyip 3 gün ara ile yaptı. Vakti geçer diyen var virüs alınmadı ise her zaman yapılabilir diyen var. Anlamadım yani.

6 ya doğru uyuduk canım bi gün önce de o saatte uyandı bidaha uyumamıştı ne olupsa aynı saatte iki gündür anlamadım :/

Gün de aydinlanmiyor ki sabah oldu sansin. Insallah vazgeçer daha yapmaz. Bizimki de sabahlari kurulmuş saat gibi 8.30da kalkiyor. Su an yanimda telefona dokunmaya cabaliyor kiyafetimi cekistiriyor :)

Canim bende ankaradayim ve benimde ne bi tanidugim nede bi arkadasim var seni cok iyi anliyorum.anca esimle pazar funu disari cikabiliyorum.onun haricinde hep evdeyim.bazen okadar skikiyorumki sanki duvarlar ustume geliyormus gibi hissediyorum.cunku insan yek olunca kendini dinliyor.dinledikcede kuruntu yapiyor.imkanin varsa cik yada nebilim arkadas filan emin ol rahatlatir.yada al eline kitap filan dusunme ben oyle yapiuorum artik.

Canım bnm arabanız varsa eşin işe gidip gelirken seni bana bıraksın herzaman beklerim evdeyim sürekli zaten gelip gidelim yani valla gezmeyince olmuyor arkadaşın otırduğu binadaki komşularıyla güne bile girdim her ay gidip gelioz yoksa olmuo evde dur dur kendi arkadaşlarım gelip gidio ona rağmen hergün biri gelse diye bekliyorum :)) sende gel benim eşim etimesgutta telefon u biz şeker mahallesinde oturuyoruz eryamana da yakınım

Aaaa oylemiymisss vay be,inanmazsin bizimki yurume provalari yapiyor simdiden herhalde 8. Ayinda yuruyecek,2.5 aylik olmamisti oturmaya baslamisti destekli,kafa dimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…