- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
4 agu 7260 kg tatlımm
Nöbetçilerr selam olsunnn
Enes gene uyandı ve uyumuyooo ıkınıp gaz çıkarma cabasındaaa :/
17 agustos dogumluyiz. Insallah atakdir yaAtaktır o atak ataken son huniyi taktıracak bize atarlı giderli bebişler
Benimki aliskinda degil bu kadar uykusuzluga uyurdu azda olsa. Insallah bu gece uyumustur senin ki.Geceden beri uyumuyo hala daha uyumuyo bugun kendimi bicaklicaktim o raddeye geldim
6 ya doğru uyuduk canım bi gün önce de o saatte uyandı bidaha uyumamıştı ne olupsa aynı saatte iki gündür anlamadım :/Uyumustur insallah canım. Bu bebeler niye uykuyu sevmiyor ya
Canim üşüyor olabilir. Isıyı artırın. Ben kaloriferin yanında mutlaka ısıtıcı daa açıyorum. Çünkü oda ısısı yetmez.Kizlarrr Begum banyoyu cok severdi ama artik sevmiyoooacaba havalar sogudu ondan mi anlamadm. Agliyo huylaniyo bi tepinmeler bi seyler zor yikiyozz buraya bile kuvet aldk ki rahat yikayalm ama evde de yapiyordu son zamnlarda zaten..
Bence doktorlar kafaya göre sallıyor. Burada herkese rota ile ilgili başka şeyler söylediler. Mesela 2 canlı aşı ya aynı gün ya da 1 ay ara ile yapılır dediler. Benim doktor o virüs bu bakteri sıkıntı yok deyip 3 gün ara ile yaptı. Vakti geçer diyen var virüs alınmadı ise her zaman yapılabilir diyen var. Anlamadım yani.Bende anlamadımki
Burayla oranın farkı ne ve kim doğrusunu iyi biliyor İnan bende şaştım
6 ya doğru uyuduk canım bi gün önce de o saatte uyandı bidaha uyumamıştı ne olupsa aynı saatte iki gündür anlamadım :/
Canim bende ankaradayim ve benimde ne bi tanidugim nede bi arkadasim var seni cok iyi anliyorum.anca esimle pazar funu disari cikabiliyorum.onun haricinde hep evdeyim.bazen okadar skikiyorumki sanki duvarlar ustume geliyormus gibi hissediyorum.cunku insan yek olunca kendini dinliyor.dinledikcede kuruntu yapiyor.imkanin varsa cik yada nebilim arkadas filan emin ol rahatlatir.yada al eline kitap filan dusunme ben oyle yapiuorum artik.Evet ne yazikki takılmak sıkıntımyaratıyor eşimle konuştum biraz hafta sonu dışarı cıkartıcak gerçi gezme değil annesine gidicez ama hava değişimi olur biraz belki farklı bir iki yüz görsem iyi gelir bu belirtiler panik atakmı sence komşum bana sende panik atak var galiba dr görün demişti doğumdan sonra ama ben pek ciddiye almadım
Canim üşüyor olabilir. Isıyı artırın. Ben kaloriferin yanında mutlaka ısıtıcı daa açıyorum. Çünkü oda ısısı yetmez.
Beremiz nasıl ayoll
Canım bnm arabanız varsa eşin işe gidip gelirken seni bana bıraksın herzaman beklerim evdeyim sürekli zaten gelip gidelim yani valla gezmeyince olmuyor arkadaşın otırduğu binadaki komşularıyla güne bile girdim her ay gidip gelioz yoksa olmuo evde dur dur kendi arkadaşlarım gelip gidio ona rağmen hergün biri gelse diye bekliyorum :)) sende gel benim eşim etimesgutta telefon u biz şeker mahallesinde oturuyoruz eryamana da yakınımCanim bende ankaradayim ve benimde ne bi tanidugim nede bi arkadasim var seni cok iyi anliyorum.anca esimle pazar funu disari cikabiliyorum.onun haricinde hep evdeyim.bazen okadar skikiyorumki sanki duvarlar ustume geliyormus gibi hissediyorum.cunku insan yek olunca kendini dinliyor.dinledikcede kuruntu yapiyor.imkanin varsa cik yada nebilim arkadas filan emin ol rahatlatir.yada al eline kitap filan dusunme ben oyle yapiuorum artik.
Aaaa oylemiymisss vay be,inanmazsin bizimki yurume provalari yapiyor simdiden herhalde 8. Ayinda yuruyecek,2.5 aylik olmamisti oturmaya baslamisti destekli,kafa dimdikSadece anne sütüyle 5350 olmuştu üçüncü ay. Çok üzülüyorum bu duruma
Kaka çok yapan bebekler kilo almiyolar fazla. Seninkide öyleyse...
İştahlı olması çok güzel bisey ek gıdaya geçince daha iyi anlayacaksın.
Kilo almasa da erkenden oturur erkenden emekler yürür o bak ben sana soyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?