Bence doktorlar kafaya göre sallıyor. Burada herkese rota ile ilgili başka şeyler söylediler. Mesela 2 canlı aşı ya aynı gün ya da 1 ay ara ile yapılır dediler. Benim doktor o virüs bu bakteri sıkıntı yok deyip 3 gün ara ile yaptı. Vakti geçer diyen var virüs alınmadı ise her zaman yapılabilir diyen var. Anlamadım yani.
Canım maflor dediğin biogaia gibi bişey miBana listeyi gönderir misin canım?
Canimsin ya cok saolCanım bnm arabanız varsa eşin işe gidip gelirken seni bana bıraksın herzaman beklerim evdeyim sürekli zaten gelip gidelim yani valla gezmeyince olmuyor arkadaşın otırduğu binadaki komşularıyla güne bile girdim her ay gidip gelioz yoksa olmuo evde dur dur kendi arkadaşlarım gelip gidio ona rağmen hergün biri gelse diye bekliyorum :)) sende gel benim eşim etimesgutta telefon u biz şeker mahallesinde oturuyoruz eryamana da yakınım
Çok tatlı canım sen mi ördün :)
Tamam canm bu ihtimali de degerlendirim. Ev sicak diye dikkat etmiyordm belki de.
Rota için dedi bakteri diye.Mesajini eşime okudum hangi aşı için bakteri dedi diye soruyor .
Rota için hala aynısını söylüyor hastalık geçirilmeden yapılabilir
Ben ordum canm duz orgu zaten sadece renkler oyaladi. Bi de ponponu annem yapti
Hmm uzak canim dogru diyorsun.. Insallah birgun bebekler azcik buyuduklerinde her zaman beklerim Allah'in izniyle :)Ne güzel çocukdan önce bende aynıydım dünya yansa umurumda olmazdı biyerde büyük konuşdum galiba şimdi çekiyorum . Biliyorum etlikdesin ama benim arabam yok ben eryamandayım biraz zor oğlanla ama ele avuca gelsin aklımdasın bir kahveni içmek için gelicem canım
Kiz oyalancak birsey bulamayinca cocugun kakaya takmistim yoksa gamsizimdirKiz gamsiz madem gamsizsin da cocugun kakasindan ne istedn kac hafta
Kiz kaka onemlidir ama takmak lazim
Aaaa
Valla benim oglanin ne halt ettigi belli degil birde bende sabir yok dayanamiyorum. Cok deniyorum sabretmeyi bi zaman sonra film kopuyo bende. Birgun ona kiyamamda kndimi asicam artik sinirdenBenimki aliskinda degil bu kadar uykusuzluga uyurdu azda olsa. Insallah bu gece uyumustur senin ki.
Kiz aferim sana ne guzel yapmissin helal, masallah.Beremiz nasıl ayoll
Evet canım panik atak gibi duruyor belli olmaz Allah korusun bi git doktora tatlımEvet ne yazikki takılmak sıkıntımyaratıyor eşimle konuştum biraz hafta sonu dışarı cıkartıcak gerçi gezme değil annesine gidicez ama hava değişimi olur biraz belki farklı bir iki yüz görsem iyi gelir bu belirtiler panik atakmı sence komşum bana sende panik atak var galiba dr görün demişti doğumdan sonra ama ben pek ciddiye almadım
Aynen minnaklarda tanisir :))Baska bi zaman insallah gelirim canim saolasin.zor olmaz simdiki aklkm olsa gitmezdim diyorumMihrimah-53 canım ii olur tabii tommişşerizde arkadaş olur hatta öüsaitsen bugün çık gel vallahii o yönden şanslıyım çok şükür ailem yanmda arkadaşlarım çevreö burda gurbete gitmedim gurbetlik çook zooor
Kiyamam ya sende ayni konudan muzdaripsin.senin annenler nerdeydi canimOff off ailemin yanina gitmek istiyorum havalar soguk. Yolculukta otobusun klimasindan filan hasta olur evlatcagizim. Esimi birakamiyorum tek basina iznide yok. Zaten oglunu ozler hemen. Ankara'da hic birsey yok. Cok sikiliyorum. Esime is yerine getirim bugun oglani diyorum hee getir hemen nazardan devirsinler cocugu diyo. Of of.. Iyice bunaldim. Bu Ankara'da ki arkadaslar taaa eryamanda etimesgutta sincanda ne isiniz var arkadas azcik daha ciksaydiniz sehir disinaupuzaksiniz yoksa gelin bana takilalim derdim valla bunaldim yaa ..
Istanbul.da canimcim :Kiyamam ya sende ayni konudan muzdaripsin.senin annenler nerdeydi canim
Ayy beni eşim memleketinee cok götürmek istiyor cevabım hep aslaa büyük konuşmak değil ama yapamam :/ en kısa zamanda ayarlayalım kuzuAynen minnaklarda tanisir :))Baska bi zaman insallah gelirim canim saolasin.zor olmaz simdiki aklkm olsa gitmezdim diyorum
Ayy canım benim evet etlik bize çok uzak ya artık yazın bebeler iyice büyümüş olur avmlerde buluşuruz ankamall a city falan orta noktalarda :)) denn annişler nerde canımm ?? Uçakla gitsen ??Off off ailemin yanina gitmek istiyorum havalar soguk. Yolculukta otobusun klimasindan filan hasta olur evlatcagizim. Esimi birakamiyorum tek basina iznide yok. Zaten oglunu ozler hemen. Ankara'da hic birsey yok. Cok sikiliyorum. Esime is yerine getirim bugun oglani diyorum hee getir hemen nazardan devirsinler cocugu diyo. Of of.. Iyice bunaldim. Bu Ankara'da ki arkadaslar taaa eryamanda etimesgutta sincanda ne isiniz var arkadas azcik daha ciksaydiniz sehir disinaupuzaksiniz yoksa gelin bana takilalim derdim valla bunaldim yaa ..
Bendensin canimIstanbul.da canimcim :
Tamam canim en yakin zqmanda insallah.dedigin gibi havalar duzelincede bi orta yerde insallah hepimiz bulusuruz on nunara olurAyy beni eşim memleketinee cok götürmek istiyor cevabım hep aslaa büyük konuşmak değil ama yapamam :/ en kısa zamanda ayarlayalım kuzu
Ayy canım benim evet etlik bize çok uzak ya artık yazın bebeler iyice büyümüş olur avmlerde buluşuruz ankamall a city falan orta noktalarda :)) denn annişler nerde canımm ?? Uçakla gitsen ??
Bebeğim uçakla git benimde ablam antalyada hem hamilelikte hem yeğenim olduğunda 2 3 ayda bi geliodu valla 7 saat otobüs sürüyordu ama yeğenimde yolculuğa bayılıyordu gıkı cıkmıodu yavrumun şuan 3 yaşında hala öyle gelir giderken:)Istanbul.da canimcim :
Doktoruna sormadan verme canım doktoru ne diyor bu konudas ?Merhaba kizlar bebegim 3 ayini doldurdu. 2.5 kilo dogmustu daha yeni 5 kilo oldu.
Sutum az ve kizim da az yiyor en fazla 5 dk kaliyor memede. Gazi vardi diye emzik tutturdum simdi pismanim hic cikarmak istemiyor agzindan ne yapacagimi bilmiyorum
Uzuluyorum bebegim gelismiyor diyem mama vermek istemiyorum biberona alisir memeyi birakir diye. Yoksa arada versem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?