2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Mesajini eşime okudum hangi aşı için bakteri dedi diye soruyor .
Rota için hala aynısını söylüyor hastalık geçirilmeden yapılabilir

Canimsin ya cok saol valla oyle bi iyi olurki yakinmisizda aslinda cok iyi olur degisiklik.tanisiriz insallah ne guzel gune girmissin valla o bile renk katar insana

Hmm uzak canim dogru diyorsun.. Insallah birgun bebekler azcik buyuduklerinde her zaman beklerim Allah'in izniyle :)
Kiz gamsiz madem gamsizsin da cocugun kakasindan ne istedn kac hafta
Kiz oyalancak birsey bulamayinca cocugun kakaya takmistim yoksa gamsizimdir yanlizlik zor anam
tugbayhan ve gamsız olmak tey teyyy
Lilililiiiii
Kiz kaka onemlidir ama takmak lazim ama gamsizimdir yani esim hep der sen niye hic bisiyi takmiyosun kafayya diye. Salakmiyim hastami edim kendimi, herseyi tak tak tak nereye kadar :)
Kih kih yemedik sayin tugbayhan yemedikk
Aaaa
Benimki aliskinda degil bu kadar uykusuzluga uyurdu azda olsa. Insallah bu gece uyumustur senin ki.
Valla benim oglanin ne halt ettigi belli degil birde bende sabir yok dayanamiyorum. Cok deniyorum sabretmeyi bi zaman sonra film kopuyo bende. Birgun ona kiyamamda kndimi asicam artik sinirden
Beremiz nasıl ayoll
Kiz aferim sana ne guzel yapmissin helal, masallah. bende sis ile ip alip atki ormeyi dusunuyodum oglana hem strestimi atarim hem yanlizligim hafifler

Evet canım panik atak gibi duruyor belli olmaz Allah korusun bi git doktora tatlım

Off off ailemin yanina gitmek istiyorum havalar soguk. Yolculukta otobusun klimasindan filan hasta olur evlatcagizim. Esimi birakamiyorum tek basina iznide yok. Zaten oglunu ozler hemen. Ankara'da hic birsey yok. Cok sikiliyorum. Esime is yerine getirim bugun oglani diyorum hee getir hemen nazardan devirsinler cocugu diyo. Of of.. Iyice bunaldim. Bu Ankara'da ki arkadaslar taaa eryamanda etimesgutta sincanda ne isiniz var arkadas azcik daha ciksaydiniz sehir disina upuzaksiniz yoksa gelin bana takilalim derdim valla bunaldim yaa ..

Aynen minnaklarda tanisir :))Baska bi zaman insallah gelirim canim saolasin.zor olmaz simdiki aklkm olsa gitmezdim diyorum

Kiyamam ya sende ayni konudan muzdaripsin.senin annenler nerdeydi canim

Aynen minnaklarda tanisir :))Baska bi zaman insallah gelirim canim saolasin.zor olmaz simdiki aklkm olsa gitmezdim diyorum
Ayy beni eşim memleketinee cok götürmek istiyor cevabım hep aslaa büyük konuşmak değil ama yapamam :/ en kısa zamanda ayarlayalım kuzu
Ayy canım benim evet etlik bize çok uzak ya artık yazın bebeler iyice büyümüş olur avmlerde buluşuruz ankamall a city falan orta noktalarda :)) denn annişler nerde canımm ?? Uçakla gitsen ??

Tamam canim en yakin zqmanda insallah.dedigin gibi havalar duzelincede bi orta yerde insallah hepimiz bulusuruz on nunara olur

Merhaba kizlar bebegim 3 ayini doldurdu. 2.5 kilo dogmustu daha yeni 5 kilo oldu.
Sutum az ve kizim da az yiyor en fazla 5 dk kaliyor memede. Gazi vardi diye emzik tutturdum simdi pismanim hic cikarmak istemiyor agzindan ne yapacagimi bilmiyorum
Uzuluyorum bebegim gelismiyor diyem mama vermek istemiyorum biberona alisir memeyi birakir diye. Yoksa arada versem mi?

Doktoruna sormadan verme canım doktoru ne diyor bu konudas ?
Daha sık eözirmeye çalış öyle hemen mama verme olmadı eözirme kampı yap sürekli meme teklif et sadece ağladığında ya da acıktığında değil ben enese ağlamasa bile acıkmışsındır sen die meme veriorm illa bi belirti beklemiyorum mama doktornla verceğin en son kararınız olsn tatlm artık 5 dk emiolar uzun yzun değil ama sık emio bnm yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…