2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Rota için dedi bakteri diye.
Rota virüs aşısı canım ona eminim.Burda bir arkadaşın çocuğu geçen kış yakalandı rota virüsüne ağır geçirdi,20 gün hastanede yattı. Verem bakteri olsa gerek bilmiyorum ama canım. Bize doktorumuz veremle ikisi arasında en az 28 gün olmalı ikisi de canlı aşı dedi.

Bir aydan fazla oldu doktora gitmiyorum. Yeni doktor ariyorum. Gittigimiz doktor yuzundn boyle oldu bebegun.alistirdii emzige. Surekli emzirme saatli emzir. Gunde 7-8 defadan fazla besleme dedj Acikinca agliyor dedim. Emzik ver oyala dedi. Bebegim emzige alisti bende dedigi gibi az emzirdim sonuc boyle. Bu yuzden gitmek istemiyorum bir daha ona. Baska diktora.goturecegim kizimi

Ayyyy o nası doktor yaaa beyinsizzz hayret bişeyler herşeyi teknik algılıyorlaar kendi bebesi yoktur kesin onn gştme bencede bidaha onaa canmm tam tersi sürekli emzircen emziği gerektiğinde ya da uyuturlken vercenn

Canım benim oglum 14 Temmuz doğumlu daha yeni uzanmaya basladı oyun halısı al eger imkanın varsa benim oglum öyle öğrendi uzanmayı

Kız değil benim canım erkek :)
10. gün, bekliyoruz

Hadi ya :) aklımda hep kız diye hayal etmişim pardon canım :) hadi ya ee bu sefer napcaksin? Bizimki genelde titreşimli ana kucağında yatarken yapıyor kakasini. Gecen c.tesi pazar yapmıştı bugün yine yaptı. Haftada bir ve haftasonu yapıyor. Kilo alımı nasıl senin oğlanın?

Benim kız da banyodan sonra ağlıyordu üşüyormuş zilli, ısınınca ağlamıyor artık canım

Anladm canm tamamdir o zman ben de dikkat edicem sagolunn

Olsun canım ne güzel kendini oyalayacak bişeyler bulmuşsun. Anne yanında olmanın en güzel yanı :) renkleri falan çok güzel olmuş eline sağlık :)

Aynen cok guzrl cidden oyalaniyorm hem de kizceme guzel seyler cikiyor :)

Iyi hadi oyle olsn mademsee :))

Canm benm yaa.. zor oluyo gurbet malesef :/ neyse ki esin hep destekcin nazar degmesinn... masalah masallah.
Ama bence esinin isyerine gitur nazardan o kadr da korkmayin oku guzelce evladina giderken gelirken bi seycik olmazz hiccc

Uykusu var ama uyumuyor ağlıyor çığlık çığlığa hepte babası işe gidince. Bu çocuğun benimle derdi ne ki acaba ayakta sallama kucakta sallama emzirme yani her yolu deniyorum. Ben nerede yanlış yapıyorum

Kilosu nasil canm ya,bu kdsr uzun sure her dfa beklenir mi?baska bi doktora mi gitse. Acaba yani bir kereige mahsus 10. Gun degilmiydi o.her defaki kaka icin mi 10 gun bekleniyor sorun olmuyordu.ay kafam dondu

Her seferinde beklemek olmaz bence de cnm ya mutlaka nedeni araştırılmali. Çocukta rahatsız olur kiyamam kuzucuga

Canım senin psikolojinden etkileniyor o zaman bence. sen eşin gidince kendini huzursuz hissediyorsan o da etkileniyordur.

Aynen balim etlik uzak kaliyoo yaa yaza artik dedigin gibi. Havalar guzellesince artik :)

Canim araba yok ya bizde havalimanida uzak ya oturdugum yere o gozumde buyuyo. Birde benim yukseklik korkum var hic ucaga binmedim bi ara biniyim dedim korkuyu yenmek icin de yemedi
Eki Görüntüle 1913732 Azcık güneş görünce biiz bi kolu markete gittik geldikkk ama artık slingle taşınmıyooor :))
Kiz bende dayanamadim cikardim bugun guzeldi hava oyle derece filan almaya gittim ekmek mehmet aliye bisler filan.. Bu arada nymeria-burcu cum evin derecesi (salonun) 24 derece aldim bugun termometreyi iyi mi ? yatak odasi daha soguktur yatmadan bir saat once goturucem bakicam salak gibi 1 tane aldim cocuk aglayinca arabada aklim gitti hemen alip cikiyim diye birdaha disari cikmamda 3 tane daha alayim heryere yerlestirim :)
Kız annenlere gelirsen görüşelim istanbulun neresinde annenler
Okmeydani sislide oturuyoruz biz canim sen nerdeydin kiz bulusuruz insallah :)
Allah'ima bin sukur esim destek olmasa basar giderim valla beni burda tutan ondan baska birsey yok. Esim tek ailem oldu burda cok sukur ki..
Esim avm de guvenlik canim. Orda 11 kisi calisiyolar hepsi merak ediyomus. Kizlar erkekler filan getirme diyo o yuzden. Hem esim beni hic istemedi isyerine cocuk olmadan oncede geleyim geleyim diyodum yok gelme bilmem ne istemiyorum su bu hep ayni sey. Evlendik evleneli bi kere bile gitmedim Esimden emin olmasam suphelenirdimde adamin gunahini almayayim :)

Canim âgladigi zaman ilkonce sen sakinlesip sonrada kucagina alsan kulagina kisik sesle sakinlestirici seyler soylesen.cunku agladiklari zaman bildigon sinirli asabi oluyorlar.ben bazen oyle yapiyorum.

Maltepe canım bi köprü mesafesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…