Rota virüs aşısı canım ona eminim.Burda bir arkadaşın çocuğu geçen kış yakalandı rota virüsüne ağır geçirdi,20 gün hastanede yattı. Verem bakteri olsa gerek bilmiyorum ama canım. Bize doktorumuz veremle ikisi arasında en az 28 gün olmalı ikisi de canlı aşı dedi.Rota için dedi bakteri diye.
Bir aydan fazla oldu doktora gitmiyorum. Yeni doktor ariyorum. Gittigimiz doktor yuzundn boyle oldu bebegun.alistirdii emzige. Surekli emzirme saatli emzir. Gunde 7-8 defadan fazla besleme dedj Acikinca agliyor dedim. Emzik ver oyala dedi. Bebegim emzige alisti bende dedigi gibi az emzirdim sonuc boyle. Bu yuzden gitmek istemiyorum bir daha ona. Baska diktora.goturecegim kizimiDoktoruna sormadan verme canım doktoru ne diyor bu konudas ?
Daha sık eözirmeye çalış öyle hemen mama verme olmadı eözirme kampı yap sürekli meme teklif et sadece ağladığında ya da acıktığında değil ben enese ağlamasa bile acıkmışsındır sen die meme veriorm illa bi belirti beklemiyorum mama doktornla verceğin en son kararınız olsn tatlm artık 5 dk emiolar uzun yzun değil ama sık emio bnm yavrum
Ayyyy o nası doktor yaaa beyinsizzz hayret bişeyler herşeyi teknik algılıyorlaar kendi bebesi yoktur kesin onn gştme bencede bidaha onaa canmm tam tersi sürekli emzircen emziği gerektiğinde ya da uyuturlken vercennBir aydan fazla oldu doktora gitmiyorum. Yeni doktor ariyorum. Gittigimiz doktor yuzundn boyle oldu bebegun.alistirdii emzige. Surekli emzirme saatli emzir. Gunde 7-8 defadan fazla besleme dedj Acikinca agliyor dedim. Emzik ver oyala dedi. Bebegim emzige alisti bende dedigi gibi az emzirdim sonuc boyle. Bu yuzden gitmek istemiyorum bir daha ona. Baska diktora.goturecegim kizimi
Canım benim oglum 14 Temmuz doğumlu daha yeni uzanmaya basladı oyun halısı al eger imkanın varsa benim oglum öyle öğrendi uzanmayıKızlar size bi şey soracagım kızım 9 agustos doğumlu. Elleri sürekli ağzında ama bit nesneye uzanmıyor ve elleri genelde yumruk şeklinde duruyor. Hiç açmıyor değil açıyor bluzlerini yastığını falan(yüZüstü yatınca) tutmaya çalışıyo ama refleks olarak diye düşünüyorum onun dışında pusette asılan oyuncaklara elini hiç uzatmıyor renkli şeyler veriyorum uzansın diye yok. Bir de yay gibi gerilme demiştim. Başı ve ayakları geriye atıyor. Özellikle istemediği bir şey olduğunda şu araşar en çok memedeykem. Ama bu belirtiler özellikle ellerini uzatmaması ve yumruk yapması celebral palsi siyor genellikle ellerini kendi iatesiğinde falan açıor el ayak çırparken mesela. Ellerini Ortada birleştirip emebiliyor da ama nesnelere uzanmak yok. Pazartesi nörologa mı götürsem acaba? Benim içşn sıyırmış diyebilirsiniz kocam öyle diyor ben de bi psikologa gideceğim.Hamilelikten sonra böyle oldum.
Ilk akşam ağladı canım.sonrası rahat etti kuzum.Hafif kanama olmus o zaman normal o. İyi hadi simdi gayet rahattir.agri sizi yoktur insalah
Kız değil benim canım erkek :)
10. gün, bekliyoruz
Kız annenlere gelirsen görüşelim istanbulun neresinde annenlerIstanbul.da canimcim :
Benim kız da banyodan sonra ağlıyordu üşüyormuş zilli, ısınınca ağlamıyor artık canım
Olsun canım ne güzel kendini oyalayacak bişeyler bulmuşsun. Anne yanında olmanın en güzel yanı :) renkleri falan çok güzel olmuş eline sağlık :)
Hmm uzak canim dogru diyorsun.. Insallah birgun bebekler azcik buyuduklerinde her zaman beklerim Allah'in izniyle :)
Kiz oyalancak birsey bulamayinca cocugun kakaya takmistim yoksa gamsizimdiryanlizlik zor anam
Kiz kaka onemlidir ama takmak lazimama gamsizimdir yani esim hep der sen niye hic bisiyi takmiyosun kafayya diye. Salakmiyim hastami edim kendimi, herseyi tak tak tak nereye kadar :)
Aaaa
Valla benim oglanin ne halt ettigi belli degil birde bende sabir yok dayanamiyorum. Cok deniyorum sabretmeyi bi zaman sonra film kopuyo bende. Birgun ona kiyamamda kndimi asicam artik sinirden
Kiz aferim sana ne guzel yapmissin helal, masallah.bende sis ile ip alip atki ormeyi dusunuyodum oglana hem strestimi atarim hem yanlizligim hafifler
Off off ailemin yanina gitmek istiyorum havalar soguk. Yolculukta otobusun klimasindan filan hasta olur evlatcagizim. Esimi birakamiyorum tek basina iznide yok. Zaten oglunu ozler hemen. Ankara'da hic birsey yok. Cok sikiliyorum. Esime is yerine getirim bugun oglani diyorum hee getir hemen nazardan devirsinler cocugu diyo. Of of.. Iyice bunaldim. Bu Ankara'da ki arkadaslar taaa eryamanda etimesgutta sincanda ne isiniz var arkadas azcik daha ciksaydiniz sehir disinaupuzaksiniz yoksa gelin bana takilalim derdim valla bunaldim yaa ..
Kilosu nasil canm ya,bu kdsr uzun sure her dfa beklenir mi?baska bi doktora mi gitse. Acaba yani bir kereige mahsus 10. Gun degilmiydi o.her defaki kaka icin mi 10 gun bekleniyor sorun olmuyordu.ay kafam donduKız değil benim canım erkek :)
10. gün, bekliyoruz
Kilosu nasil canm ya,bu kdsr uzun sure her dfa beklenir mi?baska bi doktora mi gitse. Acaba yani bir kereige mahsus 10. Gun degilmiydi o.her defaki kaka icin mi 10 gun bekleniyor sorun olmuyordu.ay kafam dondu
Canım senin psikolojinden etkileniyor o zaman bence. sen eşin gidince kendini huzursuz hissediyorsan o da etkileniyordur.Uykusu var ama uyumuyor ağlıyor çığlık çığlığahepte babası işe gidince. Bu çocuğun benimle derdi ne ki acaba ayakta sallama kucakta sallama emzirme yani her yolu deniyorum. Ben nerede yanlış yapıyorum
Aynen balim etlik uzak kaliyoo yaa yaza artik dedigin gibi. Havalar guzellesince artik :)Ayy beni eşim memleketinee cok götürmek istiyor cevabım hep aslaa büyük konuşmak değil ama yapamam :/ en kısa zamanda ayarlayalım kuzu
Ayy canım benim evet etlik bize çok uzak ya artık yazın bebeler iyice büyümüş olur avmlerde buluşuruz ankamall a city falan orta noktalarda :)) denn annişler nerde canımm ?? Uçakla gitsen ??
Bendensin canim
Canim araba yok ya bizde havalimanida uzak ya oturdugum yere o gozumde buyuyo. Birde benim yukseklik korkum var hic ucaga binmedim bi ara biniyim dedim korkuyu yenmek icin de yemediBebeğim uçakla git benimde ablam antalyada hem hamilelikte hem yeğenim olduğunda 2 3 ayda bi geliodu valla 7 saat otobüs sürüyordu ama yeğenimde yolculuğa bayılıyordu gıkı cıkmıodu yavrumun şuan 3 yaşında hala öyle gelir giderken:)
Kiz bende dayanamadim cikardim bugun guzeldi hava oyle derece filan almaya gittim ekmek mehmet aliye bisler filan.. Bu aradaEki Görüntüle 1913732 Azcık güneş görünce biiz bi kolu markete gittik geldikkkama artık slingle taşınmıyooor :))
Okmeydani sislide oturuyoruz biz canim sen nerdeydin kiz bulusuruz insallah :)Kız annenlere gelirsen görüşelim istanbulun neresinde annenler
Allah'ima bin sukur esim destek olmasa basar giderim valla beni burda tutan ondan baska birsey yok. Esim tek ailem oldu burda cok sukur ki..Anladm canm tamamdir o zman ben de dikkat edicem sagolunn
Aynen cok guzrl cidden oyalaniyorm hem de kizceme guzel seyler cikiyor :)
Iyi hadi oyle olsn mademsee :))
Canm benm yaa.. zor oluyo gurbet malesef :/ neyse ki esin hep destekcin nazar degmesinn... masalah masallah.
Ama bence esinin isyerine gitur nazardan o kadr da korkmayin oku guzelce evladina giderken gelirken bi seycik olmazz hiccc
Canim âgladigi zaman ilkonce sen sakinlesip sonrada kucagina alsan kulagina kisik sesle sakinlestirici seyler soylesen.cunku agladiklari zaman bildigon sinirli asabi oluyorlar.ben bazen oyle yapiyorum.Uykusu var ama uyumuyor ağlıyor çığlık çığlığahepte babası işe gidince. Bu çocuğun benimle derdi ne ki acaba ayakta sallama kucakta sallama emzirme yani her yolu deniyorum. Ben nerede yanlış yapıyorum
Maltepe canım bi köprü mesafesiAynen balim etlik uzak kaliyoo yaa yaza artik dedigin gibi. Havalar guzellesince artik :)
Canim araba yok ya bizde havalimanida uzak ya oturdugum yere o gozumde buyuyo. Birde benim yukseklik korkum var hic ucaga binmedim bi ara biniyim dedim korkuyu yenmek icin de yemedi
Kiz bende dayanamadim cikardim bugun guzeldi hava oyle derece filan almaya gittim ekmek mehmet aliye bisler filan.. Bu aradanymeria-burcu cum evin derecesi (salonun) 24 derece aldim bugun termometreyi iyi mi ? yatak odasi daha soguktur yatmadan bir saat once goturucem bakicam salak gibi 1 tane aldim cocuk aglayinca arabada aklim gitti hemen alip cikiyim diye birdaha disari cikmamda 3 tane daha alayim heryere yerlestirim :)
Okmeydani sislide oturuyoruz biz canim sen nerdeydin kiz bulusuruz insallah :)
Allah'ima bin sukur esim destek olmasa basar giderim valla beni burda tutan ondan baska birsey yok. Esim tek ailem oldu burda cok sukur ki..
Esim avm de guvenlik canim. Orda 11 kisi calisiyolar hepsi merak ediyomus. Kizlar erkekler filan getirme diyo o yuzden. Hem esim beni hic istemedi isyerine cocuk olmadan oncede geleyim geleyim diyodum yok gelme bilmem ne istemiyorum su bu hep ayni sey. Evlendik evleneli bi kere bile gitmedimEsimden emin olmasam suphelenirdimde adamin gunahini almayayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?