2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Maşallah canım,varya boşuna vesvese yapıyoruz. Pembe akıntıdan nolcak ki yaaa:) sen sakin bir hamilelik geçirmeye bak,kendini hep motive et ki herşey yolunda gitsin inş. Çok çok öptüm fındığı..Gerçi artık fındı değil o. büyümüş....

kalp atışını 6+3 ken duymuştuk bugünde duyduk kese falan çok düzgün dedi bebeğin gelişimide iyiydi bebeğin eşi yani plesanta dedi

Benım ilk testlerım cuma gunu yapılacak kızlar yaa idrar testı yapılır tahmınımce de peki ayıptır söylemesi ben evden cikmadan yapsam onu orda versem olurmu acaba cunku modem bulanıcak hastane wcsınde biliyorum

Canımcım gittin mi bugün?

KıZlar 2 lı test için randevu aldım 4 Şubat'ta. Sonucu %75 bilebiliyorlarmış. Yaptırmama kararında olurmuş. Ben yaptırmak istedim. Siz ne planlıyorsunuz

Canım benim doktorum ayın 20sine randevu verdi 2'li tarama için. Ben yaptıracağım.

İnşallah canım.Sadece pembe akıntı olsa korkmazdım da bayılınca panik yaptık

olmaz canım idrar 15 dakika bekliyor maksimum

Kızlar böyle birşey almayi düşünen varmi yakinda kimin kontrollü varsa doktoruna sorsun bakalım 10 haftasından sonra kalp atışlarını dinlemek İçin Daha doğrusu bizim gibi pimpirikli anneler için
Türkiyede 80 liraya gg da var. Aliexpressde 15 dolara var. Zararlı mı acaba.Ben alırım zararsızsa

ALLAH YASATMASIN ozaman cnm ıns oyle dıyeyım :)

Kizlar benim ultrason fotosunda bisey dikkatimi cekti +GA1 5W 5D yaziyor. Bu kac hafta kac günlük oldugu mu yaziyor.. o zaman 5 haftalik bizimki offff delirmek üzereyim

Aynen haftasi gunu demek oluyor 5 hafta 5 gunluk.. Ama dr herhangi bir sey demediyse sorun yoktur ışın hızıyla büyüyo veletler merak etme hemencik büyürrr ya da geç döllenme mi var acaba öyle yazıyordu hamiş bayanlarr

Benim dün

Benim dün bebeğim gözüktü canlı kalbi atıyor dedi. 15 gün sonra kontrole gel dedi. Bşkada test falan demedi. Acaba asm ye gitmedim hiç orda mı yapcaklr ki takibi

Nasilsiniz gencler ne cabuk ilerlior sayfalar .yetismek zor .Bulantisi olan arkadaslara tuzlu cubuk kraker yemelerini oneririm bide haslanmis patates .Mideyi bastirior biraz.bnm de 15aylik kizim var.kismet olursa ikincisini alcam kucagima

Benim dün

Benim dün bebeğim gözüktü canlı kalbi atıyor dedi. 15 gün sonra kontrole gel dedi. Bşkada test falan demedi. Acaba asm ye gitmedim hiç orda mı yapcaklr ki takibi

Tam haftalık değerinide söyledi mi? Belki çok erken gördüğü için hafta hesabına göre bekliyordur. Asm dediğin ne tatlım anlamadım ben.

Kızlar fırsat buldukça takip ediyorum yazdıklarınızı. Benim 10 gün önce yaklaşık 4 yada 5 gün süren bir bulantim oldu şuanda sadece sabahları ögürme oluyor o kadar. Hattabu 2 gündür oda yok bazen bişeyler kötü mü gidiyor diye süpheleniyorum. Herşeyi yiyorum kiloda aldım çok fena yani durum :) çok şükür gribide çok rahat atlattim. Ayın 18 de ikinci kontrolumuz var. Bu arada kan ve idrar tahlili de yaptılar. Ne için olduğunu bilmiyorum kontrolde sonuçlarla ögrenecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…