- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Benim de aynı canım banyo sırasında direk olmasa da yandan üstüne filan sıcak su tutuyorum akıyor.Çok birikmesi enfeksiyon yapıyor dikkat et.Sıktıktan sonra 10-15 dakika yürümeye gayret et.
Sabah 6 da uyandırdı çok korkuttu beni minikim bayıldım öğürmelerden pembemsi akıntım geldi korka korka hastaneye gittik iyiymişiz,İlk ulstrasonda 2 hafta geriydik 2. ultrasonda 1 hafta bugün tam günü gününe yakalamışız maşallah.Tüm güzel annelerimize sağlıklı mutlu bir gebelik diliyorum Allah'ım
anladım güzel birşey ama duymak yetmez görmek lazımCanım amazon da var türkiyeden Amazon dan siparis verebiliyormusunuz
kalp atışını 6+3 ken duymuştuk bugünde duyduk kese falan çok düzgün dedi bebeğin gelişimide iyiydi bebeğin eşi yani plesanta dediBebeği gördü mü? Kalp atışını göster di mi?
Bunlar varsa sıkıntı etmene gerek yok,ama plesanta daha bu zamanda gelişmiyor diye biliyorum. O yolk sactan bahsediyor olmasın, eğer o ise,onun büyüklüğü yerleşme yeri falan bebek gelişimi için evet önemli. Bebek sağlıklıysa zaten yolk sac düzenli gider,bebek sağlıksızsa yolk sak ta sağlıksız ve düzensiz gözlemlenir.
domates en sevdiğim sebze adına tahammülüm yok salatalık felan aynııı Allah gerçekten yardımcımız olsun..
O zaman kötü düşünme bence,o zamanlada pozisyon alır zaten. Güzel düşün boşver.kalp atışını 6+3 ken duymuştuk bugünde duyduk kese falan çok düzgün dedi bebeğin gelişimide iyiydi bebeğin eşi yani plesanta dedi
inşallah allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinO zaman kötü düşünme bence,o zamanlada pozisyon alır zaten. Güzel düşün boşver.
Herhalde seninle aynı gidiyoruz,ben 7+4 teyim,sende bugün öyle mi göründü değerin.inşallah allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
benim şansızlığım işte neyse vardır bunda da bi hayır yarın gidicem Allah ın izniyle
bende ediyorum korkuyorum da ne bilim bugün yine aradım yok dedi doktor bu nasıl bi yer anlamadım başka yere gidicem yarın doğum için anlaşacağım hastaneye gidicem onunla ilgili de hem ii diyen var hem kötü diyen var aklım allak bullak oldu offfff
KıZlar 2 lı test için randevu aldım 4 Şubat'ta. Sonucu %75 bilebiliyorlarmış. Yaptırmama kararında olurmuş. Ben yaptırmak istedim. Siz ne planlıyorsunuz
İnşallah canım.Sadece pembe akıntı olsa korkmazdım da bayılınca panik yaptıkMaşallah canım,varya boşuna vesvese yapıyoruz. Pembe akıntıdan nolcak ki yaaa:) sen sakin bir hamilelik geçirmeye bak,kendini hep motive et ki herşey yolunda gitsin inş. Çok çok öptüm fındığı..Gerçi artık fındı değil o. büyümüş....
Benım ilk testlerım cuma gunu yapılacak kızlar yaa idrar testı yapılır tahmınımce de peki ayıptır söylemesi ben evden cikmadan yapsam onu orda versem olurmu acaba cunku modem bulanıcak hastane wcsınde biliyorum
Türkiyede 80 liraya gg da var. Aliexpressde 15 dolara var. Zararlı mı acaba.Ben alırım zararsızsaKızlar böyle birşey almayi düşünen varmi yakinda kimin kontrollü varsa doktoruna sorsun bakalım 10 haftasından sonra kalp atışlarını dinlemek İçin Daha doğrusu bizim gibi pimpirikli anneler için
bende de yok canım:) başlamasın aman aman, böyle iyi
ALLAH YASATMASIN ozaman cnm ıns oyle dıyeyım :)benimde bulanmıyor canım.. ayrıca bu benim 2.hamileliğim ilk hamileliğimde de bu haftalarda bulantım olmamıştı zaten.. 8.hafta itibariyle anca başlar diye düşünüyorum ben..
gerçek mide bulantısı insanı lavaboda ayıramıyor inanki ben yaşadım biliyorum
Kizlar benim ultrason fotosunda bisey dikkatimi cekti +GA1 5W 5D yaziyor. Bu kac hafta kac günlük oldugu mu yaziyor.. o zaman 5 haftalik bizimki offff delirmek üzereyim
7. haftada bebeği görmeden kalp atışını izlemeden,genelde testleri uygulamaya vermiyorlar. O yüzden düşçek diye bekliyorlar diye düşünme. Bir sınırı var doktorun düşüncesinde, ama bu düşme ile ilgili değildir bence.
Ya canım, bebeğin boyutuna göre görünen bir haftalık değeri o. Senin için rahat etmedi herhalde,istersen başka bir doktora daha görün. Ben embriyo 5+5 değerinde iken kalp atışlarını gördüm,
Benim dün
Benim dün bebeğim gözüktü canlı kalbi atıyor dedi. 15 gün sonra kontrole gel dedi. Bşkada test falan demedi. Acaba asm ye gitmedim hiç orda mı yapcaklr ki takibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?