2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlarrr merhaba benim kız üçbuçuk aylık oldu kolik bebek olduğundan yüzüstü uyumaya başladık ve iki aydır yüzüstü uyuyor şu sıralar gaz olayını atlattık şimdide sırtüstü uyutamıyorum bu durumda olan tavsiye verecek olan varmı

Anladm canm sizin bileceginiz bi sey de tabii oyle de kendini tamemn eve kapatmasaydin diye dedimdi ben biraz gezme delisiyim deee

Şu ana kadar öyle uyduysa artık kafayı kaldırıyorlar eğer koyduğun yerde uyuyorsa bence hiç elleme ne güzel rahat ediyosa uyusun . bizim oğlan mesela asla yüz üstü yatmadı.

Kızlar benm ev genelde 22 23 derece.Ben oğlanı iki kat zıbın altına da penye esofmanla ttuyorum bazen emerken terliyor bile.Özellikle erkek çocuklaırnı çok sıcak tutmayın .Kayınvalidem sarıp sarmalama manyağı bir insan deli gibi sarmalıyor cocugu eşimle kardeşine de oyle yaparlarmış.Eşim de kardeşi de varikosel ameliyatı oldular çift taraflı...Nedenini deli gibi sarmalamasına çok sıcak tutmasına bağlıyorum ben ...

Bi zibin birde ince uzun kollu tshirt giydirdim bugun canim kafanin yastiga degen kismi terlemis sadece. Cok giydirmiyim dedigin gibi ya yazik sicaktanda uyuyamiyolar.
Aynen ben buzhaneyken esim sauna resmen erkekler daha sicak.
Bizde sizi optuk teyzesi alp'i de senide. Tesekkur ederiz :)
Maltepe canım bi köprü mesafesi
Anam cok yakinmis kiz esimin askerlik arkadasi orda oturuyo istanbula gidince gorucem demisti takilirim pesine gelirim maltepeye
Anladm canm sizin bileceginiz bi sey de tabii oyle de kendini tamemn eve kapatmasaydin diye dedimdi ben biraz gezme delisiyim deee
Kiz benim kocama kalsa bakkala gidemem yani ne isin var napican bilmem ne diyo gidecegin varsada oturuyosun aman yeter ki sussun diye birazda evcimenim pijama delisiyim ondan sanirim tabi arada bunalimlara girince atiyorum kenidmi sokaga

O dedigin ney kiz hastalik mi ilk kez duyuyorum. Bende deli gibi sarip sarmalama meraklisiyim ama cocuk cok terliyo diye yapamiyorum benimki emerken cok terliyo birde bazen uyurken terliyo cok degil de. Yani degisiyo ne bilim ne giydircegimi sasirdim bi giydiriyorum ince mi olmus diyorum bi giydiriyorum kalin olmus diyorum filan oyuncak gibi oynuyorum bebeyle

Bakalim bu gecemiz nasil geçecek?
Bende merak icindeyim. Sabah uykusuzluktan aglayarak uyandim yeter uyu artik diye agliyorum esim kalkmisti ona attim az bakta uyuyim diye onuda uyuyamadim zaten kahvalti hazirla filan esim oglen gidicekti onla ugrastim. Hayirlisi olsun hakkimizda

Bugun 3 aylik kontrolumuz vardi. 63 cm 6830 gr olmusuz:) 1130 gr almis bu ay. Uyku egitiminr baslamalisin. Seni kullanmasina izin verme dedi :) 3 saatte bir emzir eger cok aglarsa 2 saatte ver. 10 dk biri 10 dk birini emzir.dedi. benim oglan yarim saat inmiyor memeden:) oyun yaptigi.icin inmiyor izin verme dedi.de bunu tutamam sanki cok guzel oynasiyoruz 5 dk.emmesinden sonra :))) bide yatir uyusun diyo adam bana nasil olacaksa:)))

Son düzenleme:
kizlarrr yaaa bebisleri ne zaman kucagimizda oturtabiliriz bizim kiz yatay bi sekilde durmuo oturur vaziyete getiriyor kendini hemen bende zarar veririm diye korkuyom

kizlarrr yaaa bebisleri ne zaman kucagimizda oturtabiliriz bizim kiz yatay bi sekilde durmuo oturur vaziyete getiriyor kendini hemen bende zarar veririm diye korkuyom
Bunu bende cok meraj ediyorum. Arada oturtuyorum kucagimda hosuna gidiyo. Ama korkumdan duzeltiyorum hemen.

Iyi aksamlar kizlar.Bebegim 3 aylık, 1 aydır sürekli agliyor sabahtan akşama kadar, akşamları ben de ağlıyorum artık dayanamiyorum. Doktora götürdük biseyi yok çok şükür, kolik olabilir dedi. Kolik bebeği olanlar neler yapiyorsunuz nasıl baş ediyorsunuz. Bazen dayanılmaz oluyor ne yapacağını bilemiyorum

Belki benm esim de oyle ister ama ben biraz bencillik olarak gordugum icn yapmam genelde :)) yani gezmeye hakkim var sonuctaaa... bi de ben de calisiyorm ya normalde bu kadr bos gezmeye vaktim olmuyor su an alabildigine carsi park pazar bahce ne varsa

Bu arada buralari mesgul etmek istemedm ama esim hala aramadi sirmadi aradi kizim nasi diye yaziyo cevap yaziyorm o kadr. Her ihtimali her yolu dusunmeye basladm kafamda. Ama daha once hic bu kadr yalniz birakmamistm onu. Ne yapacak cok merak ediyorm. Yani nasi giris yapacak bana karsi konu acarken, ya da giris yapacak mi ya da kafasinda coktan bitirdi haberm mi yok??? Binde insan kizini bari goruntulu falan arar hic mi ozlemiyo anlamiyorm ki yaaa ama ben son gunelrdeki halimizi hic ozlemiyorm onu farkettm, eskiyi ozluyorm sadece...

Maşallah tosuncuğa memede uyumaktan tontik olmuş bir bebek daha desene :) Nasıl olacakmış o yatır uyusun yapabilirsen bana da haber ver. uykusu geldiğinde yatağına yatırdığım anda son ses ağlamaya başlıyor illa meme istiyor :). bizimki uyanıksa memede çok durmuyo sağa sola bakmaktan ama uyutacağım zaman baya uzun sürüyor.

Aynen memede uyumaktan iyi kilo almis :))) uyanukkende agzindan cekmesem birakmaz heralde bziimki:) nasil olacak yatir uyusun diyince aglamasindan korkma 24 saate kadar aglayabilir diyo oyy oyy nasil alistircaz ya biz bu uyutmaya.

Aynen memede uyumaktan iyi kilo almis :))) uyanukkende agzindan cekmesem birakmaz heralde bziimki:) nasil olacak yatir uyusun diyince aglamasindan korkma 24 saate kadar aglayabilir diyo oyy oyy nasil alistircaz ya biz bu uyutmaya.
Bir iki haftaya kadar değişir gözü sağa sola kayar bizimki 3 ay 18 günlük iki haftadır fln doyunca memede duramıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…