Aynen balim etlik uzak kaliyoo yaa yaza artik dedigin gibi. Havalar guzellesince artik :)
Canim araba yok ya bizde havalimanida uzak ya oturdugum yere o gozumde buyuyo. Birde benim yukseklik korkum var hic ucaga binmedim bi ara biniyim dedim korkuyu yenmek icin de yemedi
Kiz bende dayanamadim cikardim bugun guzeldi hava oyle derece filan almaya gittim ekmek mehmet aliye bisler filan.. Bu arada @nymeria-burcu cum evin derecesi (salonun) 24 derece aldim bugun termometreyiiyi mi ? yatak odasi daha soguktur yatmadan bir saat once goturucem bakicam salak gibi 1 tane aldim cocuk aglayinca arabada aklim gitti hemen alip cikiyim diye birdaha disari cikmamda 3 tane daha alayim heryere yerlestirim :)
Okmeydani sislide oturuyoruz biz canim sen nerdeydin kiz bulusuruz insallah :)
Allah'ima bin sukur esim destek olmasa basar giderim valla beni burda tutan ondan baska birsey yok. Esim tek ailem oldu burda cok sukur ki..
Esim avm de guvenlik canim. Orda 11 kisi calisiyolar hepsi merak ediyomus. Kizlar erkekler filan getirme diyo o yuzden. Hem esim beni hic istemedi isyerine cocuk olmadan oncede geleyim geleyim diyodum yok gelme bilmem ne istemiyorum su bu hep ayni sey. Evlendik evleneli bi kere bile gitmedimEsimden emin olmasam suphelenirdimde adamin gunahini almayayim :)
Şu ana kadar öyle uyduysa artık kafayı kaldırıyorlar eğer koyduğun yerde uyuyorsa bence hiç elleme ne güzel rahat ediyosa uyusun . bizim oğlan mesela asla yüz üstü yatmadı.Kızlarrr merhaba benim kız üçbuçuk aylık oldu kolik bebek olduğundan yüzüstü uyumaya başladık ve iki aydır yüzüstü uyuyor şu sıralar gaz olayını atlattık şimdide sırtüstü uyutamıyorum bu durumda olan tavsiye verecek olan varmı
Bi zibin birde ince uzun kollu tshirt giydirdim bugun canim kafanin yastiga degen kismi terlemis sadece. Cok giydirmiyim dedigin gibi ya yazik sicaktanda uyuyamiyolar.tugbayhan canim 24 derece gayet iyi, ama cocuga kazak giydirme, 2 kat yeterli, bak bakalim boyle terleyecek mi? Erkekler kadinlara gore daha sicaktirlar bunu unutma,cocuklarda oyle,elleri buz gibi olmadigi surece sikinti olmaz, yanaklari soguk olabilir ondan da bisi olmaz. Opuyorum senide maliyide
Anam cok yakinmisMaltepe canım bi köprü mesafesi
Kiz benim kocama kalsa bakkala gidemem yani ne isin var napican bilmem ne diyo gidecegin varsada oturuyosun aman yeter ki sussun diyeAnladm canm sizin bileceginiz bi sey de tabii oyle de kendini tamemn eve kapatmasaydin diye dedimdiben biraz gezme delisiyim deee
O dedigin ney kiz hastalik mi ilk kez duyuyorum. Bende deli gibi sarip sarmalama meraklisiyim ama cocuk cok terliyo diye yapamiyorum benimki emerken cok terliyo birde bazen uyurken terliyo cok degil de. Yani degisiyo ne bilim ne giydircegimi sasirdim bi giydiriyorum ince mi olmus diyorum bi giydiriyorum kalin olmus diyorum filan oyuncak gibi oynuyorum bebeyleKızlar benm ev genelde 22 23 derece.Ben oğlanı iki kat zıbın altına da penye esofmanla ttuyorum bazen emerken terliyor bile.Özellikle erkek çocuklaırnı çok sıcak tutmayın .Kayınvalidem sarıp sarmalama manyağı bir insan deli gibi sarmalıyor cocugu eşimle kardeşine de oyle yaparlarmış.Eşim de kardeşi de varikosel ameliyatı oldular çift taraflı...Nedenini deli gibi sarmalamasına çok sıcak tutmasına bağlıyorum ben ...
Bende merak icindeyim. Sabah uykusuzluktan aglayarak uyandim yeter uyu artik diye agliyorumBakalim bu gecemiz nasil geçecek?
Bunu bende cok meraj ediyorum. Arada oturtuyorum kucagimda hosuna gidiyo. Ama korkumdan duzeltiyorum hemen.kizlarrr yaaa bebisleri ne zaman kucagimizda oturtabiliriz bizim kiz yatay bi sekilde durmuo oturur vaziyete getiriyor kendini hemen bende zarar veririm diye korkuyom
Bi zibin birde ince uzun kollu tshirt giydirdim bugun canim kafanin yastiga degen kismi terlemis sadece. Cok giydirmiyim dedigin gibi ya yazik sicaktanda uyuyamiyolar.
Aynen ben buzhaneyken esim sauna resmen erkekler daha sicak.
Bizde sizi optuk teyzesi alp'i de senide. Tesekkur ederiz :)
Anam cok yakinmiskiz esimin askerlik arkadasi orda oturuyo istanbula gidince gorucem demisti takilirim pesine gelirim maltepeye
Kiz benim kocama kalsa bakkala gidemem yani ne isin var napican bilmem ne diyo gidecegin varsada oturuyosun aman yeter ki sussun diyebirazda evcimenim pijama delisiyim ondan sanirim tabi arada bunalimlara girince atiyorum kenidmi sokaga
cnm senin bebis ne kadarlik oldu bizimki 10 gun sonra 4 ay bitecekBunu bende cok meraj ediyorum. Arada oturtuyorum kucagimda hosuna gidiyo. Ama korkumdan duzeltiyorum hemen.
3 ay 4 gunluk canim benim ki. Senin ki buyutmus bizimkinden:)))cnm senin bebis ne kadarlik oldu bizimki 10 gun sonra 4 ay bitecek
Maşallah tosuncuğa memede uyumaktan tontik olmuş bir bebek daha desene :) Nasıl olacakmış o yatır uyusunBugun 3 aylik kontrolumuz vardi. 63 cm 6830 gr olmusuz:) 1130 gr almis bu ay. Uyku egitiminr baslamalisin. Seni kullanmasina izin verme dedi :) 3 saatte bir emzir eger cok aglarsa 2 saatte ver. 10 dk biri 10 dk birini emzir.dedi. benim oglan yarim saat inmiyor memeden:) oyun yaptigi.icin inmiyor izin verme dedi.de bunu tutamam sanki cok guzel oynasiyoruz 5 dk.emmesinden sonra :))) bide yatir uyusun diyo adam bana nasil olacaksa:)))
Aynen memede uyumaktan iyi kilo almis :))) uyanukkende agzindan cekmesem birakmaz heralde bziimki:) nasil olacak yatir uyusun diyince aglamasindan korkma 24 saate kadar aglayabilir diyoMaşallah tosuncuğa memede uyumaktan tontik olmuş bir bebek daha desene :) Nasıl olacakmış o yatır uyusunyapabilirsen bana da haber ver. uykusu geldiğinde yatağına yatırdığım anda son ses ağlamaya başlıyor illa meme istiyor :). bizimki uyanıksa memede çok durmuyo sağa sola bakmaktan ama uyutacağım zaman baya uzun sürüyor.
Bir iki haftaya kadar değişir gözü sağa sola kayar bizimki 3 ay 18 günlük iki haftadır fln doyunca memede duramıyor :)Aynen memede uyumaktan iyi kilo almis :))) uyanukkende agzindan cekmesem birakmaz heralde bziimki:) nasil olacak yatir uyusun diyince aglamasindan korkma 24 saate kadar aglayabilir diyooyy oyy nasil alistircaz ya biz bu uyutmaya.
3 ay 4 gunluk bizimkide:) 2 haftamiz var desene emzik gibi kullaniyor beni sipa :) bakalim 2 hafta sonra nasil olacak benim ki :))Bir iki haftaya kadar değişir gözü sağa sola kayar bizimki 3 ay 18 günlük iki haftadır fln doyunca memede duramıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?