kizlarrr yaaa bebisleri ne zaman kucagimizda oturtabiliriz bizim kiz yatay bi sekilde durmuo oturur vaziyete getiriyor kendini hemen bende zarar veririm diye korkuyom
Bunu bende cok meraj ediyorum. Arada oturtuyorum kucagimda hosuna gidiyo. Ama korkumdan duzeltiyorum hemen.
Canim naaaap etttt alistir uyutmaya,emzikle zorla,pes etme,o agldikca al kucagana hemen geri yatir,basinda salla e e e diye ninni soyle,3 gece sikintin olur sonra o pes eder. Ben yapabildim cok sukur masallah diyim dr nazarim degmesin.3 ay 4 gunluk bizimkide:) 2 haftamiz var desene emzik gibi kullaniyor beni sipa :) bakalim 2 hafta sonra nasil olacak benim ki :))
Hayır olsun inşallah dün gece rüyamda Alpi seviyordum. Hatta ameliyatyeri iyileşti mi bakayım falan diyordumEki Görüntüle 1914030
Kizlar bizimki 2.5 aylikten itibaren oturm egilimi gosterdi,bende ara ara az surede oturttum,son kontrolumizde doktor istiyorsa oturt sikinti olmaz dedi,folik asitten zaten kemikleri gelismis gucli dogdular bu zamanin bebeleri,bence oturtun hicbisey olmaz,ben oturtuyorum artik ama gorseniz kafa dimdik,nasil tutuyoe o kafayi sasiriyorum.
Aha resimde gorundugu gibi,koca adam gibi oturuyor
Eki Görüntüle 1914030
Kizlar bizimki 2.5 aylikten itibaren oturm egilimi gosterdi,bende ara ara az surede oturttum,son kontrolumizde doktor istiyorsa oturt sikinti olmaz dedi,folik asitten zaten kemikleri gelismis gucli dogdular bu zamanin bebeleri,bence oturtun hicbisey olmaz,ben oturtuyorum artik ama gorseniz kafa dimdik,nasil tutuyoe o kafayi sasiriyorum.
Oyyyy niye kiziyom canim yaaa op tabi,cok sukur atlattik degerlerimizde dusuyor. Allah beterindrn korudu evladimi dualariniz sayesinde. Cok sukur bu gunumuze,evlatlarimiz saglikli uzun omurlu olsunlar insalah allahim onlari koru yarabbimHayır olsun inşallah dün gece rüyamda Alpi seviyordum. Hatta ameliyatyeri iyileşti mi bakayım falan diyordum
Hasta olduğunda hepimiz çok etkilendik evladımız gibi oldu valla annesi öptüm durdum gece kızma
Zararı olur mu bilemiyorum işte canımŞu ana kadar öyle uyduysa artık kafayı kaldırıyorlar eğer koyduğun yerde uyuyorsa bence hiç elleme ne güzel rahat ediyosa uyusun . bizim oğlan mesela asla yüz üstü yatmadı.
Bu sefer ne yapıcaz...Hadi ya :) aklımda hep kız diye hayal etmişim pardon canım :) hadi yaee bu sefer napcaksin? Bizimki genelde titreşimli ana kucağında yatarken yapıyor kakasini. Gecen c.tesi pazar yapmıştı bugün yine yaptı. Haftada bir ve haftasonu yapıyor. Kilo alımı nasıl senin oğlanın?
Ya 10 gün her seferinde beklemeye razıyım ben, lavmansız yapmayacak sanırım bu.Kilosu nasil canm ya,bu kdsr uzun sure her dfa beklenir mi?baska bi doktora mi gitse. Acaba yani bir kereige mahsus 10. Gun degilmiydi o.her defaki kaka icin mi 10 gun bekleniyor sorun olmuyordu.ay kafam dondu
Kadir Tuğcu'ya göre doğar doğmaz bile oturabilir.kizlarrr yaaa bebisleri ne zaman kucagimizda oturtabiliriz bizim kiz yatay bi sekilde durmuo oturur vaziyete getiriyor kendini hemen bende zarar veririm diye korkuyom
Hayırlısıyla bir şeyleri fark edip düzeltir inşallah.Belki benm esim de oyle ister ama ben biraz bencillik olarak gordugum icn yapmam genelde :)) yani gezmeye hakkim var sonuctaaa... bi de ben de calisiyorm ya normalde bu kadr bos gezmeye vaktim olmuyor su an alabildigine carsi park pazar bahce ne varsa
Bu arada buralari mesgul etmek istemedm ama esim hala aramadi sirmadi aradi kizim nasi diye yaziyo cevap yaziyorm o kadr. Her ihtimali her yolu dusunmeye basladm kafamda. Ama daha once hic bu kadr yalniz birakmamistm onu. Ne yapacak cok merak ediyorm. Yani nasi giris yapacak bana karsi konu acarken, ya da giris yapacak mi ya da kafasinda coktan bitirdi haberm mi yok???Binde insan kizini bari goruntulu falan arar hic mi ozlemiyo anlamiyorm ki yaaa ama ben son gunelrdeki halimizi hic ozlemiyorm onu farkettm, eskiyi ozluyorm sadece...
Ay sen iyice oturtmuşsun ya bunu : )Eki Görüntüle 1914030
Canim benimmmm,evet cerrah gormeli,biz alp icin hastanede yattigimiz zaman,6 aya yakin bir bebe gelmisti,buyuk wc yapamiyormus diye, nobetci doktora sordum sebebi nedir falan diye,bagirsaginda mi catlak varmis,bilmem ne hastaligimiymis neymis pek hatirlayamiyorum o anki ruh halimden dolayi,ama ciddi birseydi ameliyat oldu cocuk. Naap ettt git bir an once bu kadar surmesi iyi degil,telas olma ama boyle soyluyorum diye. İcin rahat olsun ne oldugunu ogrende ona gore tedavisini yaparsin. İstersen gun bekleme direk acile git. Guvenilir bir arastirma hastanesi olabilir,ama marmaraya sakin gitme,cerrahpasada cok yogun. Hangi hastaneye gitsen acaba bilemedim,ozele gidersen acilden cok gecirebilirlerBu sefer ne yapıcaz...
İnan bilmiyorum.
Cerrah araştırıyoruz ama aldığımız isimler çok dolu.
Ben de denesem mi anakucağının titreşimini.
Ay hiç ümidim yok.
Kayısı suyu bile verdim çocuğa.
3. ay 700 gr gibi bir şey almış.
İyi yine sizin bi düzene girmiş ya.
10 günde bire bile razıyım ben, beklesek kaç gün gider onu da bilmiyoruz.
Ya 10 gün her seferinde beklemeye razıyım ben, lavmansız yapmayacak sanırım bu.
2 haftayı beklemeye cesaretim yok, doktor da adam gibi bir şey söylemedi.
Kime götürmek lazım onu bilmiyoruz, aile hekimi cerrah görsün dedi, cerrahlara da randevu yok bu ara.
700 gr almış bu ay.
Kadir Tuğcu'ya göre doğar doğmaz bile oturabilir.
Ben kucağımda tam oturtmuyorum ama oturur pozisyonda duruyor.
Hayırlısıyla bir şeyleri fark edip düzeltir inşallah.
Bu kadar da dikine dikine gidilir mi ya yuva yıkılacak göz göre göre.
Ay sen iyice oturtmuşsun ya bunu : )
Maşallah barekallah.
Bende derece var cok kolaylık oluyor.
banyo yaptırıcaksak 27 derece yapıyoruz evi
diğer zamanlar 25 yeterli oluyor
Benim sacım aşırı dökülüyor
varmı böyle problem yasayan ve çözüm bulan
Kızlar ben bebeğin kafa şekline ve yüz simetride feci takmış durumdayım. Kafa arkadı düz olmasın diye yan yatırdım, ama bizim kız inatçı olduğundan hep sağına yattı. Biraz düzleşme farkettim. Hatta kulak kepçilikleri farkıydı. Sonra bi şekilde dokuna yatırmya başladım. Şimdi bakıyorum kuşağı düzelmeye başlamış. Ama bu kez de kafası sivri gibi. Çevremden sırtüstü yatır kafası sivrilmiş diyorlar. Bizim kız da yatmıyor belki de yatamıyor sivri diye. Şimdi emzirme yastığının desteğiyle sır üstü yatırıyorum gözetimimde. Ortası biraz boş gibi, bilmiyorum işe yarar mı? Fotosunu koydum sizce de çok sivri mi? Sizin bebişlerinizin ki nasıl? Ya da biraz da genetik mi acaba babasının da yüz yapısı uzun.
Eki Görüntüle 1913732 Azcık güneş görünce biiz bi kolu markete gittik geldikkkama artık slingle taşınmıyooor :))
Okmeydani sislide oturuyoruz biz canim sen nerdeydin kiz bulusuruz insallah :)
Kızlar atak dediğiniz ne bunu nasıl anlıyorsunu neyin atağı arkadaş bu mızık mızık mızık benim kızdaa
Bugun 3 aylik kontrolumuz vardi. 63 cm 6830 gr olmusuz:) 1130 gr almis bu ay. Uyku egitiminr baslamalisin. Seni kullanmasina izin verme dedi :) 3 saatte bir emzir eger cok aglarsa 2 saatte ver. 10 dk biri 10 dk birini emzir.dedi. benim oglan yarim saat inmiyor memeden:) oyun yaptigi.icin inmiyor izin verme dedi.de bunu tutamam sanki cok guzel oynasiyoruz 5 dk.emmesinden sonra :))) bide yatir uyusun diyo adam bana nasil olacaksa:)))
Eki Görüntüle 1914030
Maşallah cnm alpeAslında kendileri belli edermiş oturma zamanını seninki de o hesap artik oturmak istiyorum demiş :)
Eki Görüntüle 1914053 Bakın teyzoşları sırtüstü uyumıycakmışız
Ay canım benim yerim yumurta kafayı, biz de nazenin i yumurta kafa diye seviyoruz, zaten aynı kafaları, ne bilim işte herkes bişey söylüyor ben de takık bir insan olduğumdan takıyorumVar canım çoğumuzda. Bide benimki ensemden saclarimi yakalayıp bırakmıyor yoluyor hep.
Gayet Normal gozikuyor seninki bizimde bi daha bi sola neresi denk gelirse hep kafa yan yumurta kafalı :) ama yakılacak bi durum yok bana kalırsa. Bak foto ekliyorum.
Eki Görüntüle 1914066
Senin ergonomik Kanguru zamanın gelmiş :)) baby wearing turkiye sayfasını takip ediyor muydun ? Oradan fikir alabilirsin. Bide maşallah çok hoş gözüküyorsunkesinlikle arabadan daha rahat oluyor alışverişte yürüyüşte.
Okmeydanı sisli de olan sen misin canım buluşsak ya biz gelirim istediğin yereben yakinim. Ama az daha alisayim
Saatli dakikali emzirme mi olurmuş yeaa.tamam besiginde uyusun ama başka yolu olmalı ..
Su an gorunen tek tehlike zeminin düz olmaması canım mutlaka gergin olsun ki çarşafı ağzını burnunu kapatmasın.. yoksa maşallah çok tatlıș..
Bu sefer ne yapıcaz...
İnan bilmiyorum.
Cerrah araştırıyoruz ama aldığımız isimler çok dolu.
Ben de denesem mi anakucağının titreşimini.
Ay hiç ümidim yok.
Kayısı suyu bile verdim çocuğa.
3. ay 700 gr gibi bir şey almış.
İyi yine sizin bi düzene girmiş ya.
10 günde bire bile razıyım ben, beklesek kaç gün gider onu da bilmiyoruz.
Ya 10 gün her seferinde beklemeye razıyım ben, lavmansız yapmayacak sanırım bu.
2 haftayı beklemeye cesaretim yok, doktor da adam gibi bir şey söylemedi.
Kime götürmek lazım onu bilmiyoruz, aile hekimi cerrah görsün dedi, cerrahlara da randevu yok bu ara.
700 gr almış bu ay.
Kadir Tuğcu'ya göre doğar doğmaz bile oturabilir.
Ben kucağımda tam oturtmuyorum ama oturur pozisyonda duruyor.
Hayırlısıyla bir şeyleri fark edip düzeltir inşallah.
Bu kadar da dikine dikine gidilir mi ya yuva yıkılacak göz göre göre.
Ay sen iyice oturtmuşsun ya bunu : )
Maşallah barekallah.
Ahh canım benim ah! Bu ara benim 1 numara bizi resmen Allah'a sığındırdı! O kadar fenalardaDimi şekerim @Ftszynp bulmuş sakin kızıkafasına takacak şey arıyor verelim bizim oğlanları bir günlüğüne ona bakalım anormal gelen bir hali olur mu kızının
Canım beniömm ahh erkeklerr su gibi üste çıkarlar senden özür bile beklrr bnce senn pişman olmanı bekliyor tatlımm daha aklı başına gelmemiş ve çok pis dolduruyorlar gibime gelio inşallah tam tersidir sinirinn geçmesini bekliyordur..bsbalıktan anladıklarıda bu kadar dediğin gibi insan görüntülü arar ama neyse sıkma sen canını dua et aklı başına gelsin değerinizi anlasın bn dua edicem canım inşallah eskisi gibi olursunuz çok gec olmadanBelki benm esim de oyle ister ama ben biraz bencillik olarak gordugum icn yapmam genelde :)) yani gezmeye hakkim var sonuctaaa... bi de ben de calisiyorm ya normalde bu kadr bos gezmeye vaktim olmuyor su an alabildigine carsi park pazar bahce ne varsa
Bu arada buralari mesgul etmek istemedm ama esim hala aramadi sirmadi aradi kizim nasi diye yaziyo cevap yaziyorm o kadr. Her ihtimali her yolu dusunmeye basladm kafamda. Ama daha once hic bu kadr yalniz birakmamistm onu. Ne yapacak cok merak ediyorm. Yani nasi giris yapacak bana karsi konu acarken, ya da giris yapacak mi ya da kafasinda coktan bitirdi haberm mi yok???Binde insan kizini bari goruntulu falan arar hic mi ozlemiyo anlamiyorm ki yaaa ama ben son gunelrdeki halimizi hic ozlemiyorm onu farkettm, eskiyi ozluyorm sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?