2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım benim oglum 14 Temmuz doğumlu daha yeni uzanmaya basladı oyun halısı al eger imkanın varsa benim oglum öyle öğrendi uzanmayı
Sagol cnm benim canımı sıkan daha çok eşlerini sıkı yumruk şeklinde tutuyor. Yanında önündr renki yastık ya da bir şey koysam ellerinl açıp ona dokunmaya almaya çslışıyor ama öyle boş dururlen elleri hep yumruk. Anne olmak ne zormuş ya manyak oldum,

Salya bizimkinde de çok var cnm sürekli kıyafet değiştiriyom sürekli.. önü sürekli ıslak çünkü...

Ay canım benim yerim yumurta kafayı, biz de nazenin i yumurta kafa diye seviyoruz, zaten aynı kafaları, ne bilim işte herkes bişey söylüyor ben de takık bir insan olduğumdan takıyorum

Hic takma canım :) hatta doktorum ultrason ölçümünde bebek yumurta kafa demişti bu beğendiğimiz bir kafa şekli diye de söyledi. net hatırlamıyorum ama hem doğum icin kolay olur hemde beyin gelişimi ile ilgili iyi bisey demişti ama yok hatırlayamıyorum ama iyi bisey dediğine eminim.

Elifi uyanıkken yuz ustu koyunca sinirleniyor hatta uyanıksa artik yuz üstünden sırt üstüne dönüyor :)

nymeria-burcu nun aldigi yerden alabilirsin bence cnm.

Böyle şeylere stres yapma daha var vakti tepesinde oyun halısı gibi asılı oyuncaklar olursa yavaş yavaş uzanıp ellerini açmaya başlar.

Bazı donemlerde bu şekilde değişim çok oluyor.örnek veriyorum elif 3gün birdenbire çığlık çığlığa ağlayan huzursuz mızır mızırdı hatta cuma günü çok yakin arkadasimin kinasina gidemedim ama ertesi gün sanki o gitti başka bebek geldi. Bide kınaya giden başka arkadaşım gelmişti ilk defa görmek için. e bakardık orda sen niye gelmedin ki gayet uslu dedi gel de anlat. O günlerde tek yapabilecegimiz sabretmek.

Iyi pazarlar canim.masallah bunada sukur hic uyumamasindan iuidir yine ya bizimkide emzik olmayinca parmagini emiyir uyku halinde bende korkuyorum valla alisacak parmak emmeye diye buarada kehribar kolyesi ne ise yariyor tatlim

Masallah minik kusa

Insallah canm
Nsallah. En cok kizim icn dua ediyorm hayirlisi olsn diye. Ben de oyle dusunuyorm muhtemelen hala farkinda degil ya da bi gun aricak ee yeterince kaldn hadi artk gelin dicek. Anlamiyor incelikleri kirginliklarimi... ben son zamanlarda huzurlu gunumuzu beraberce gezmelerimizi sarilmamizi hatirlamiyorm ki

Biz de cok salyaliyizz :) Man uyusun uyusun masallahh...
Kehribar kolyeyi bennde duydum ama nerden alinir hicc bilmiyormm

Atak haftaso falan olmasn canm??

Ayyyy o nası doktor yaaa beyinsizzz hayret bişeyler herşeyi teknik algılıyorlaar kendi bebesi yoktur kesin onn gştme bencede bidaha onaa canmm tam tersi sürekli emzircen emziği gerektiğinde ya da uyuturlken vercenn
Kesinlikle katılıyorum. Bende sadece uyuturken veriyorum. Hatta emzikten önce meme teklif ediyorum almazsa öyle emzik.
Gece almış değilsin Tomris in emzirme notlarını oku. Her ağladığında meme ver 3 gün emziği de at. Hem sütun artar hem de bebeğin çok güzel kilo alır. Benim gittiğim doktor da 3 saat arayla emzir dedi ama asla yapmam. Gelişimi iyi diyor hem hem de aralıklı emzirme öneriyor.

Canim totsandmore diye bir site lisansli kehribar satiyor,ordan aldim ben. kelebek.hill sende bakabilirsin ordan canim ben aldim memnunum.

P pisikedi canimmm bizde Aslan'i yeriz yer.

gul_sek tatlim yaaa seninki cok buyumus cok guzellesmiis,kafasids bana normal geldi,sizin bebelerin kafasi hep orantili,bizim kafa biraz da kucuk

Canim naaaap etttt alistir uyutmaya,emzikle zorla,pes etme,o agldikca al kucagana hemen geri yatir,basinda salla e e e diye ninni soyle,3 gece sikintin olur sonra o pes eder. Ben yapabildim cok sukur masallah diyim dr nazarim degmesin.
Dün deneyeyim dedim ama ne mümkün. Salıncağı var gündüz onda uyuyor. Gece uykusuna da oraya geçsem dedim. Yatırdım ama o ne ağlama. 1 2 dakika durdum agladi kucağıma aldim tekrar koydum sonra 3 4 dakika bekledim yine. Yarım saat agladi salliyorum ninni pispis hiçbiri kar etmedi. En son gözünden yaşlar gelince bende pes ettim. Bir zaman sonra tekrar denerim.

Son düzenleme:
Çapa hastanesi çok iyidir oraya da gidebilir aekadas

Kızlar çok yoğunum bu ara annemler gitti ankastre geldi. Evdeki mermeri kestirdik ama böyle bir pislik yok. Sanki bir torba çimento dökmüşler tüm mutfağa. Onu temizledik falan derken cilkim çıktı. Keşke havalar iyi olsa da kızı hergün çıkarsam. Dışarıda nasıl hoşuna gidiyor bakınmak. Hiç ses seda yok. Ama evde cav cuv sürekli. Nasıl oyalayacagimi şaştım.

Offff cok zorlamis,ya ben mi cok gaddarim aglaya aglaya yaptim valla o isi,cocukta agladi ama nabiyim yani,bir gece abartisiz soyluyorum sadece 2 saat gecirdik agla uyu agla uyu salla eeee,pertim cikti ama ben pes etmedim o pes etti.

Cok gecmis olsun canim,evin icindeyken tadilat oldumu pisliginden kurtulamiyorsub,temizle temizle canin cikiyor. Bu arada bir haftadir diyet spor squat yapan ben.1,2 kilo kayip etmisim.demekki agzini tutunca veriliyormus

Benimde 16 ağustos ve pazartesi yaptircam insallah. Ama 3 aylıkken günü gününe diye birşey yok

Sen resmen kendine sıkıntı ariyorsun ne olacak eli yumruksa. Benimkininde hep yumruk . Emiyor mu uyuyor mu altına yapıyor mu tamamdır çok fazla şey bekleme o bebis daha annesi şurda Max 100 günlükler yani . 100 gün ne kadar az bazen büyüdü gibi geliyor da sadece 100 gün ... keyfı yerindeyse bol bol izle bebeğini öp saatlerce bebek kokusu çabuk geçiyor doya doya içine çek

İşe yaradı mı kuzumm aalya kesti mi ağrısı azaldı mı farkettin mii ? Kaça almıştın buarada ??
@Mihrimah-53 tatlımm salyayı kesiyor ağrıyı azaltıyormuş kehribarın öyle bi özelliği varmş :)) herkes çok memnun olduğunu söylüyor ama çakması da vardır diye nerden alsam bilemedim

Canim insallah arar sorar akli basina gelir. Heralde daha dank etmedi.
tugbayhan amiin hakkimizda hayirlisi. Ben hala ugrasiyorum valla. Sakin olmak için cok caba sarfediyorum. Eskiden de bebekler boyleydiyse nasil üç beş çocuk yapabildiler acaba?
Vallahi onu bende merak ediyorum :) ama annem der simdiki cocuklar bir degisik sizler boyle degildiniz diye.
Masallah kafa nasi dik. Yanliz birde desteksiz oturuyo ay ben sok Rabbim nazardan korusun. Benimki sarhos gibi kafa bi oraya bi buraya gidip duruyo genelde dik iken. Yuzustude o, kafasini ta tavana kaldirmasina hayranim.
Canim evlenmeden once ordaydim simdi ankaradayim. Sen nerde oturuyorsun ?

Masallah bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…