Sagol cnm benim canımı sıkan daha çok eşlerini sıkı yumruk şeklinde tutuyor. Yanında önündr renki yastık ya da bir şey koysam ellerinl açıp ona dokunmaya almaya çslışıyor ama öyle boş dururlen elleri hep yumruk. Anne olmak ne zormuş yaCanım benim oglum 14 Temmuz doğumlu daha yeni uzanmaya basladı oyun halısı al eger imkanın varsa benim oglum öyle öğrendi uzanmayı
Salya bizimkinde de çok var cnm sürekli kıyafet değiştiriyom sürekli.. önü sürekli ıslak çünkü...Günaydın kızlaarrr herkese iyi pazarlarr bu gece uyuduk şükür saat başı emmeler devam bi de son bi kaç saattir enes beşiğinfe parmaklarını yedi durdu bnde ağlamsn die beşiği sallayıp durdumöyle öyle saati 7 ettik şimdi kucağmda mışıl mışıl uyuyoo :)) bu arada bizimki bildiğin salyalıı salyalı gezio damağını kaşıyp duruyor diş mevzusu başladı şimdiden kehribar kolye aalcam da orjinalini nası bulurum kii
Ay canım benim yerim yumurta kafayı, biz de nazenin i yumurta kafa diye seviyoruz, zaten aynı kafaları, ne bilim işte herkes bişey söylüyor ben de takık bir insan olduğumdan takıyorum
Ahh canım benim ah! Bu ara benim 1 numara bizi resmen Allah'a sığındırdı! O kadar fenalardaağlama krizi mi ararsın kendini yerden yere atma mı bize şiddet gösterme mi bildiğin çocuktan kaçar olduk. Küçüğü hiç sevemiyoruz iyice deliriyor. Allahım sabır versin bize inşallah.
nymeria-burcu ben o Alp'in şaşkın masum bakışlarını yerim yeeeerrr!! Maşallah barekallah
@duyguff maşallah fıstığıma. Misler gibi uyuyor
goqce maşallah size. Çok güzel görünüyorsunuz. Rabbim nazarlardan korusun.
gul_sek maşallah maşallah barekallah. Kız bu bildiğin pamuk şeker gibi Yüzüstü uyumayı gerçekten seviyor bebeler.
Günaydın kızlaarrr herkese iyi pazarlarr bu gece uyuduk şükür saat başı emmeler devam bi de son bi kaç saattir enes beşiğinfe parmaklarını yedi durdu bnde ağlamsn die beşiği sallayıp durdumöyle öyle saati 7 ettik şimdi kucağmda mışıl mışıl uyuyoo :)) bu arada bizimki bildiğin salyalıı salyalı gezio damağını kaşıyp duruyor diş mevzusu başladı şimdiden kehribar kolye aalcam da orjinalini nası bulurum kii
Sagol cnm benim canımı sıkan daha çok eşlerini sıkı yumruk şeklinde tutuyor. Yanında önündr renki yastık ya da bir şey koysam ellerinl açıp ona dokunmaya almaya çslışıyor ama öyle boş dururlen elleri hep yumruk. Anne olmak ne zormuş yamanyak oldum,
Kızlar kızım yaramax susmayam sürekli ağlayan bi kız oldu... hiç kucağımdan inmiyor ben çıldırmak üzereyim.. gülümseyen kızım gitti yerine sürekli ağlayan kız verdiler bana.. allahımmm ben ne yapcam..
Iyi pazarlar canim.masallah bunada sukur hic uyumamasindan iuidir yineGünaydın kızlaarrr herkese iyi pazarlarr bu gece uyuduk şükür saat başı emmeler devam bi de son bi kaç saattir enes beşiğinfe parmaklarını yedi durdu bnde ağlamsn die beşiği sallayıp durdumöyle öyle saati 7 ettik şimdi kucağmda mışıl mışıl uyuyoo :)) bu arada bizimki bildiğin salyalıı salyalı gezio damağını kaşıyp duruyor diş mevzusu başladı şimdiden kehribar kolye aalcam da orjinalini nası bulurum kii
Senin sapkani sevsinler masallah minik kuzuya :)Eki Görüntüle 1914053 Bakın teyzoşları sırtüstü uyumıycakmışız
Masallah minik kusaVar canım çoğumuzda. Bide benimki ensemden saclarimi yakalayıp bırakmıyor yoluyor hep.
Gayet Normal gozikuyor seninki bizimde bi daha bi sola neresi denk gelirse hep kafa yan yumurta kafalı :) ama yakılacak bi durum yok bana kalırsa. Bak foto ekliyorum.
Eki Görüntüle 1914066
Senin ergonomik Kanguru zamanın gelmiş :)) baby wearing turkiye sayfasını takip ediyor muydun ? Oradan fikir alabilirsin. Bide maşallah çok hoş gözüküyorsunkesinlikle arabadan daha rahat oluyor alışverişte yürüyüşte.
Okmeydanı sisli de olan sen misin canım buluşsak ya biz gelirim istediğin yereben yakinim. Ama az daha alisayim
Saatli dakikali emzirme mi olurmuş yeaa.tamam besiginde uyusun ama başka yolu olmalı ..
Su an gorunen tek tehlike zeminin düz olmaması canım mutlaka gergin olsun ki çarşafı ağzını burnunu kapatmasın.. yoksa maşallah çok tatlıș..
Canım beniömm ahh erkeklerr su gibi üste çıkarlar senden özür bile beklrr bnce senn pişman olmanı bekliyor tatlımm daha aklı başına gelmemiş ve çok pis dolduruyorlar gibime gelio inşallah tam tersidir sinirinn geçmesini bekliyordur..bsbalıktan anladıklarıda bu kadar dediğin gibi insan görüntülü arar ama neyse sıkma sen canını dua et aklı başına gelsin değerinizi anlasın bn dua edicem canım inşallah eskisi gibi olursunuz çok gec olmadan
Günaydın kızlaarrr herkese iyi pazarlarr bu gece uyuduk şükür saat başı emmeler devam bi de son bi kaç saattir enes beşiğinfe parmaklarını yedi durdu bnde ağlamsn die beşiği sallayıp durdumöyle öyle saati 7 ettik şimdi kucağmda mışıl mışıl uyuyoo :)) bu arada bizimki bildiğin salyalıı salyalı gezio damağını kaşıyp duruyor diş mevzusu başladı şimdiden kehribar kolye aalcam da orjinalini nası bulurum kii
Kızlar kızım yaramax susmayam sürekli ağlayan bi kız oldu... hiç kucağımdan inmiyor ben çıldırmak üzereyim.. gülümseyen kızım gitti yerine sürekli ağlayan kız verdiler bana.. allahımmm ben ne yapcam..
Kesinlikle katılıyorum. Bende sadece uyuturken veriyorum. Hatta emzikten önce meme teklif ediyorum almazsa öyle emzik.Ayyyy o nası doktor yaaa beyinsizzz hayret bişeyler herşeyi teknik algılıyorlaar kendi bebesi yoktur kesin onn gştme bencede bidaha onaa canmm tam tersi sürekli emzircen emziği gerektiğinde ya da uyuturlken vercenn
Gece almış değilsin Tomris in emzirme notlarını oku. Her ağladığında meme ver 3 gün emziği de at. Hem sütun artar hem de bebeğin çok güzel kilo alır. Benim gittiğim doktor da 3 saat arayla emzir dedi ama asla yapmam. Gelişimi iyi diyor hem hem de aralıklı emzirme öneriyor.Bir aydan fazla oldu doktora gitmiyorum. Yeni doktor ariyorum. Gittigimiz doktor yuzundn boyle oldu bebegun.alistirdii emzige. Surekli emzirme saatli emzir. Gunde 7-8 defadan fazla besleme dedj Acikinca agliyor dedim. Emzik ver oyala dedi. Bebegim emzige alisti bende dedigi gibi az emzirdim sonuc boyle. Bu yuzden gitmek istemiyorum bir daha ona. Baska diktora.goturecegim kizimi
Canim totsandmore diye bir site lisansli kehribar satiyor,ordan aldim ben.Günaydın kızlaarrr herkese iyi pazarlarr bu gece uyuduk şükür saat başı emmeler devam bi de son bi kaç saattir enes beşiğinfe parmaklarını yedi durdu bnde ağlamsn die beşiği sallayıp durdumöyle öyle saati 7 ettik şimdi kucağmda mışıl mışıl uyuyoo :)) bu arada bizimki bildiğin salyalıı salyalı gezio damağını kaşıyp duruyor diş mevzusu başladı şimdiden kehribar kolye aalcam da orjinalini nası bulurum kii
Dün deneyeyim dedim ama ne mümkün. Salıncağı var gündüz onda uyuyor. Gece uykusuna da oraya geçsem dedim. Yatırdım ama o ne ağlama. 1 2 dakika durdum agladi kucağıma aldim tekrar koydum sonra 3 4 dakika bekledim yine. Yarım saat agladi salliyorum ninni pispis hiçbiri kar etmedi. En son gözünden yaşlar gelince bende pes ettim. Bir zaman sonra tekrar denerim.Canim naaaap etttt alistir uyutmaya,emzikle zorla,pes etme,o agldikca al kucagana hemen geri yatir,basinda salla e e e diye ninni soyle,3 gece sikintin olur sonra o pes eder. Ben yapabildim cok sukur masallah diyim dr nazarim degmesin.
Çapa hastanesi çok iyidir oraya da gidebilir aekadasCanim benimmmm,evet cerrah gormeli,biz alp icin hastanede yattigimiz zaman,6 aya yakin bir bebe gelmisti,buyuk wc yapamiyormus diye, nobetci doktora sordum sebebi nedir falan diye,bagirsaginda mi catlak varmis,bilmem ne hastaligimiymis neymis pek hatirlayamiyorum o anki ruh halimden dolayi,ama ciddi birseydi ameliyat oldu cocuk. Naap ettt git bir an once bu kadar surmesi iyi degil,telas olma ama boyle soyluyorum diye. İcin rahat olsun ne oldugunu ogrende ona gore tedavisini yaparsin. İstersen gun bekleme direk acile git. Guvenilir bir arastirma hastanesi olabilir,ama marmaraya sakin gitme,cerrahpasada cok yogun. Hangi hastaneye gitsen acaba bilemedim,ozele gidersen acilden cok gecirebilirler
Offff cok zorlamis,ya ben mi cok gaddarim aglaya aglaya yaptim valla o isi,cocukta agladi ama nabiyim yani,bir gece abartisiz soyluyorum sadece 2 saat gecirdik agla uyu agla uyu salla eeee,pertim cikti ama ben pes etmedim o pes etti.Dün deneyeyim dedim ama ne mümkün. Salıncağı var gündüz onda uyuyor. Gece uykusuna da oraya geçsem dedim. Yatırdım ama o ne ağlama. 1 2 dakika durdum agladi kucağıma aldim tekrar koydum sonra 3 4 dakika bekledim yine. Yarım saat agladi salliyorum ninni pispis hiçbiri kar etmedi. En son gözünden yaşlar gelince bende pes ettim. Bir zaman sonra tekrar denerim.
Cok gecmis olsun canim,evin icindeyken tadilat oldumu pisliginden kurtulamiyorsub,temizle temizle canin cikiyor. Bu arada bir haftadir diyet spor squat yapan ben.1,2 kilo kayip etmisim.demekki agzini tutunca veriliyormusKızlar çok yoğunum bu ara annemler gitti ankastre geldi. Evdeki mermeri kestirdik ama böyle bir pislik yok. Sanki bir torba çimento dökmüşler tüm mutfağa. Onu temizledik falan derken cilkim çıktı. Keşke havalar iyi olsa da kızı hergün çıkarsam. Dışarıda nasıl hoşuna gidiyor bakınmak. Hiç ses seda yok. Ama evde cav cuv sürekli. Nasıl oyalayacagimi şaştım.
Kızlar selam kızım 16 ağustos doğumlu rota Aşısı 3 aylıkken yapılıyor gün geçmemesi gerekiyormuş biz pazartesi yaptıracağız 3 ayını 6 gün gecmiş oluyor yapılır mı etkisi doğru olur mu bilenler cevap verebilir mi lütfen
Sagol cnm benim canımı sıkan daha çok eşlerini sıkı yumruk şeklinde tutuyor. Yanında önündr renki yastık ya da bir şey koysam ellerinl açıp ona dokunmaya almaya çslışıyor ama öyle boş dururlen elleri hep yumruk. Anne olmak ne zormuş yamanyak oldum,
İşe yaradı mı kuzumm aalya kesti mi ağrısı azaldı mı farkettin mii ? Kaça almıştın buarada ??Canim totsandmore diye bir site lisansli kehribar satiyor,ordan aldim ben.kelebek.hill sende bakabilirsin ordan canim ben aldim memnunum.
P pisikedi canimmm bizde Aslan'i yeriz yer.
gul_sek tatlim yaaa seninki cok buyumus cok guzellesmiis,kafasids bana normal geldi,sizin bebelerin kafasi hep orantili,bizim kafa biraz da kucuk
Canim insallah arar sorar akli basina gelir. Heralde daha dank etmedi.Belki benm esim de oyle ister ama ben biraz bencillik olarak gordugum icn yapmam genelde :)) yani gezmeye hakkim var sonuctaaa... bi de ben de calisiyorm ya normalde bu kadr bos gezmeye vaktim olmuyor su an alabildigine carsi park pazar bahce ne varsa
Bu arada buralari mesgul etmek istemedm ama esim hala aramadi sirmadi aradi kizim nasi diye yaziyo cevap yaziyorm o kadr. Her ihtimali her yolu dusunmeye basladm kafamda. Ama daha once hic bu kadr yalniz birakmamistm onu. Ne yapacak cok merak ediyorm. Yani nasi giris yapacak bana karsi konu acarken, ya da giris yapacak mi ya da kafasinda coktan bitirdi haberm mi yok???Binde insan kizini bari goruntulu falan arar hic mi ozlemiyo anlamiyorm ki yaaa ama ben son gunelrdeki halimizi hic ozlemiyorm onu farkettm, eskiyi ozluyorm sadece...
Vallahi onu bende merak ediyorum :) ama annem der simdiki cocuklar bir degisik sizler boyle degildiniz diye.tugbayhan amiin hakkimizda hayirlisi. Ben hala ugrasiyorum valla. Sakin olmak için cok caba sarfediyorum. Eskiden de bebekler boyleydiyse nasil üç beş çocuk yapabildiler acaba?
Masallah kafa nasi dik.Eki Görüntüle 1914030
Kizlar bizimki 2.5 aylikten itibaren oturm egilimi gosterdi,bende ara ara az surede oturttum,son kontrolumizde doktor istiyorsa oturt sikinti olmaz dedi,folik asitten zaten kemikleri gelismis gucli dogdular bu zamanin bebeleri,bence oturtun hicbisey olmaz,ben oturtuyorum artik ama gorseniz kafa dimdik,nasil tutuyoe o kafayi sasiriyorum.
Aha resimde gorundugu gibi,koca adam gibi oturuyor
Canim evlenmeden once ordaydim simdi ankaradayim. Sen nerde oturuyorsun ?Var canım çoğumuzda. Bide benimki ensemden saclarimi yakalayıp bırakmıyor yoluyor hep.
Gayet Normal gozikuyor seninki bizimde bi daha bi sola neresi denk gelirse hep kafa yan yumurta kafalı :) ama yakılacak bi durum yok bana kalırsa. Bak foto ekliyorum.
Eki Görüntüle 1914066
Senin ergonomik Kanguru zamanın gelmiş :)) baby wearing turkiye sayfasını takip ediyor muydun ? Oradan fikir alabilirsin. Bide maşallah çok hoş gözüküyorsunkesinlikle arabadan daha rahat oluyor alışverişte yürüyüşte.
Okmeydanı sisli de olan sen misin canım buluşsak ya biz gelirim istediğin yereben yakinim. Ama az daha alisayim
Saatli dakikali emzirme mi olurmuş yeaa.tamam besiginde uyusun ama başka yolu olmalı ..
Su an gorunen tek tehlike zeminin düz olmaması canım mutlaka gergin olsun ki çarşafı ağzını burnunu kapatmasın.. yoksa maşallah çok tatlıș..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?