2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aynından bi tane de bende var canım, sıpa üstüne uyumuyor bi de...

Offff cok zorlamis,ya ben mi cok gaddarim aglaya aglaya yaptim valla o isi,cocukta agladi ama nabiyim yani,bir gece abartisiz soyluyorum sadece 2 saat gecirdik agla uyu agla uyu salla eeee,pertim cikti ama ben pes etmedim o pes etti.

Ama zaten mevzu çocuğu ağlatmadan uyku düzeni oluşturmakta değil mi canım, ağlatark bişiler öğretilebiliyormuş bebeklere ağlaya ağlaya sonunda pes ediyorlarmış ama güven duygularıda zedeleniyormuş, bakalım biz nasıl bir düzen oluşturabilieceğiz...

Evet takmadigim zamanlar daha cok salyali oluyor,suanda daha normal,20 gunluktrn beri takiyoruz biz,bagirsak sistemini falan kolayca duzene soktu cok sukur

Bileklik ve kolye aldim ben 120 lira hepsi

Son düzenleme:
Canım senin psikolojinden etkileniyor o zaman bence. sen eşin gidince kendini huzursuz hissediyorsan o da etkileniyordur.

Yok canim ya aksam saatleri hep öyle aksam 6-7 gibi uykuya geçişi çok zor oluyor kucakta sallaninca uyuyor ama sallarken de belim kopuyor. Esim evde olunca da o saatlerde ayni oluyor hatta eşim uyutmak icin sabretmedigi icin daha beter oluyor o evdeyken

Canim âgladigi zaman ilkonce sen sakinlesip sonrada kucagina alsan kulagina kisik sesle sakinlestirici seyler soylesen.cunku agladiklari zaman bildigon sinirli asabi oluyorlar.ben bazen oyle yapiyorum.

Canim ben alistim artik sakin oluyorum ama ugrasip ugrasip uyutamayinca belimin agrisindan geriliyorum. Kucagima alip asagi yukari salliyorum kulagina piss diyorum susuyor. Ama uyumasi icin 45dk bunu yapmam gerekiyor o zaman da belimin agrisindan duramiyom

Geneldr bebekler uyutulurken huzursuz olurlar,hicbiri gulumseyerek uykuya dalmaz,aglamasi aslinda uyuma istegi aglamasi,yoksa katiliyor olsa mumkun degil devam etmrm.gozlerinden yas bile gelmiyor yalanci aglama diyorum ben. Onu ayirt edebiliyorum.

Geneldr bebekler uyutulurken huzursuz olurlar,hicbiri gulumseyerek uykuya dalmaz,aglamasi aslinda uyuma istegi aglamasi,yoksa katiliyor olsa mumkun degil devam etmrm.gozlerinden yas bile gelmiyor yalanci aglama diyorum ben. Onu ayirt edebiliyorum.

Oyuncu bunlar yaaa, benimkide uyutmaya gelince gülücükler saçmaya başlıyor şirinlik yaparak uyumicak sanıyor heralde sıpa :))

Merhaba kızlar. Tam olarak bi dönemedim güzel kk ma ve canım sizlere:-*

Şiledeydik oerşembeden beri şu anda dönüş yolundayız. Annem çok ağladı aklım onda kaldı ayrılırken :/

Öyle işte. Herkes iyi inşallah. Net paketim de bitti 6 tlm var yettiği yere kadar geçmişi okuyacağım şimdi. Hepinizi çokça öpüyorum

Bu arada kızlar ben kızıma hurmadır yoğurttur elmadır yavaştan bir şeyler vermeye başlamıştım ki memeyi reddettiğini gördüm ondan olduğunu düşümüyorum çünkü başladığım günden sonra 3 gün sadece uyutup emzirebildim sürekli kavga ediyordu memeyle bir kaç gündür vermiyorum ve dün bugün rahat alıyor memeyi çok şükür. Benim gibi yapmauın ek gıdaya löp diye geçilmezmiş

Son düzenleme:
Aaaaaaaaa öğün olarak mı verdin,

Aaaaaaaaa öğün olarak mı verdin,
Yok canım bir dilim elma verdim fileye koydum biraz da elimle ezdim bir günde bir dilim elma yedi mesela. Yarım hurma yedi, bir tatlı kaşığı kadar yoğurt. Ama artık vermeyeceğim korktum cidden.

Alpimizi gördüm maşallah minnakıma etkenden oturmuş sevda da oturmak istiyor ama oturunca başı öne dşüyor

Ahh canim ya allah yardimcin olsun.ana kucagi filan yokmu orayidami istemiyor kucuk hanim

Aaa ilk defa duydum aklimda bulunsun

Anne sutu aliyor yaaa o yuzden erken olmus dedigin gibi aman red etmesin memeyi daha ihtiyac var ona,biz mamayla beslendigimiz icin mecburi 4. Ayda basliyoruz ,15 gun sonra baslicaz canim doktor liste verecek paylasirim burdada,kusum seninkide 4. Ay oldu nerdeyse destekli oturttur,kafayi dik tutmayi ogrensin,sen muhabbeti kacirdin,bizim bucocugun kafasi dogdugunda da ayni boyle dikti,hic kafasini dusurduunu gormedim,ki bu kanalda kafayi dikipte cikamadi ya ztaen,mecbur sezaryan olduk bu yuzden,sen kafayi kanalda egeceginr dikilt,oyle kal sikis orda,kanaldan ilerleyemedi cikamadi,30 saat sanciyla bekledim.anasu kurban olsun ona beklrim ben onu,oyyyyy

Uyumayan bebek yapmisiz .. Ilk dogmayan bebekti simdi uyumayan bebek fenalik basti bana

5 aralik gelsede kontrole gitsek yaa .. Rotayida vururlarsa saglik ocaginda vurdurayim daha cok var gerci.

Canımm noldu size yaa

Canim naaaap etttt alistir uyutmaya,emzikle zorla,pes etme,o agldikca al kucagana hemen geri yatir,basinda salla e e e diye ninni soyle,3 gece sikintin olur sonra o pes eder. Ben yapabildim cok sukur masallah diyim dr nazarim degmesin.
Masallah canim. Darisi bize bugun emzikle uyutmayi basardim insallah devami gelir. Yoksa hem bana hemde ogluma zor olmaya basladi. Anneme birakip doktora gittim gecenlerde ben gelene kadar hic uyumamjs meme d3 uymaya alistigindan. Boyke olursa ikimizdr rahat etcrz insallah

Aynen ya saatli dkli mi olur. Babasiyla dunden beri birbirimizi yiyoruz 11 dk oldu hadi biraktir diye omrumu yedi adam. Daha 2 saat olmamis niye emziriyormusum. Benim yavru aliskin 1.saat.emme.faslina cat diye 10cdk hadi biraktir olur mu ya. Ne zaman isterse o zmaan biraksin. Sadece memede uyutma kismini uygulayacagim insalalb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…