Kızlar kızım yaramax susmayam sürekli ağlayan bi kız oldu... hiç kucağımdan inmiyor ben çıldırmak üzereyim.. gülümseyen kızım gitti yerine sürekli ağlayan kız verdiler bana.. allahımmm ben ne yapcam..
Offff cok zorlamis,ya ben mi cok gaddarim aglaya aglaya yaptim valla o isi,cocukta agladi ama nabiyim yani,bir gece abartisiz soyluyorum sadece 2 saat gecirdik agla uyu agla uyu salla eeee,pertim cikti ama ben pes etmedim o pes etti.
Evet takmadigim zamanlar daha cok salyali oluyor,suanda daha normal,20 gunluktrn beri takiyoruz biz,bagirsak sistemini falan kolayca duzene soktu cok sukurİşe yaradı mı kuzumm aalya kesti mi ağrısı azaldı mı farkettin mii ? Kaça almıştın buarada ??
@Mihrimah-53 tatlımm salyayı kesiyor ağrıyı azaltıyormuş kehribarın öyle bi özelliği varmş :)) herkes çok memnun olduğunu söylüyor ama çakması da vardır diye nerden alsam bilemedim
Canım senin psikolojinden etkileniyor o zaman bence. sen eşin gidince kendini huzursuz hissediyorsan o da etkileniyordur.
Canim âgladigi zaman ilkonce sen sakinlesip sonrada kucagina alsan kulagina kisik sesle sakinlestirici seyler soylesen.cunku agladiklari zaman bildigon sinirli asabi oluyorlar.ben bazen oyle yapiyorum.
Geneldr bebekler uyutulurken huzursuz olurlar,hicbiri gulumseyerek uykuya dalmaz,aglamasi aslinda uyuma istegi aglamasi,yoksa katiliyor olsa mumkun degil devam etmrm.gozlerinden yas bile gelmiyor yalanci aglama diyorum ben. Onu ayirt edebiliyorum.Ama zaten mevzu çocuğu ağlatmadan uyku düzeni oluşturmakta değil mi canım, ağlatark bişiler öğretilebiliyormuş bebeklere ağlaya ağlaya sonunda pes ediyorlarmış ama güven duygularıda zedeleniyormuş, bakalım biz nasıl bir düzen oluşturabilieceğiz...
Geneldr bebekler uyutulurken huzursuz olurlar,hicbiri gulumseyerek uykuya dalmaz,aglamasi aslinda uyuma istegi aglamasi,yoksa katiliyor olsa mumkun degil devam etmrm.gozlerinden yas bile gelmiyor yalanci aglama diyorum ben. Onu ayirt edebiliyorum.
Aaaaaaaaa öğün olarak mı verdin,Merhaba kızlar. Tam olarak bi dönemedim güzel kk ma ve canım sizlere:-*
Şiledeydik oerşembeden beri şu anda dönüş yolundayız. Annem çok ağladı aklım onda kaldı ayrılırken :/
Öyle işte. Herkes iyi inşallah. Net paketim de bitti 6 tlm var yettiği yere kadar geçmişi okuyacağım şimdi. Hepinizi çokça öpüyorum
Bu arada kızlar ben kızıma hurmadır yoğurttur elmadır yavaştan bir şeyler vermeye başlamıştım ki memeyi reddettiğini gördüm ondan olduğunu düşümüyorum çünkü başladığım günden sonra 3 gün sadece uyutup emzirebildim sürekli kavga ediyordu memeyle bir kaç gündür vermiyorum ve dün bugün rahat alıyor memeyi çok şükür. Benim gibi yapmauın ek gıdaya löp diye geçilmezmiş
Yok canım bir dilim elma verdim fileye koydum biraz da elimle ezdim bir günde bir dilim elma yedi mesela. Yarım hurma yedi, bir tatlı kaşığı kadar yoğurt. Ama artık vermeyeceğim korktum cidden.Aaaaaaaaa öğün olarak mı verdin,
Ay gerçekten mi Nasıl sevindim cok sagolBenimde 16 ağustos ve pazartesi yaptircam insallah. Ama 3 aylıkken günü gününe diye birşey yok
Ahh canim ya allah yardimcin olsun.ana kucagi filan yokmu orayidami istemiyor kucuk hanimYok canim ya aksam saatleri hep öyleaksam 6-7 gibi uykuya geçişi çok zor oluyor kucakta sallaninca uyuyor ama sallarken de belim kopuyor. Esim evde olunca da o saatlerde ayni oluyor hatta eşim uyutmak icin sabretmedigi icin daha beter oluyor o evdeyken
Canim ben alistim artik sakin oluyorum ama ugrasip ugrasip uyutamayinca belimin agrisindan geriliyorum. Kucagima alip asagi yukari salliyorum kulagina piss diyorum susuyor. Ama uyumasi icin 45dk bunu yapmam gerekiyor o zaman da belimin agrisindan duramiyom
Aaa ilk defa duydum aklimda bulunsunİşe yaradı mı kuzumm aalya kesti mi ağrısı azaldı mı farkettin mii ? Kaça almıştın buarada ??
@Mihrimah-53 tatlımm salyayı kesiyor ağrıyı azaltıyormuş kehribarın öyle bi özelliği varmş :)) herkes çok memnun olduğunu söylüyor ama çakması da vardır diye nerden alsam bilemedim
Ya bizim doktor neden 2. Ayda vurdurttu bize anlamadim valla ya duyduguma hore herkes 3 de vurduruyor sanirimBenimde 16 ağustos ve pazartesi yaptircam insallah. Ama 3 aylıkken günü gününe diye birşey yok
Anne sutu aliyor yaaa o yuzden erken olmus dedigin gibi aman red etmesin memeyi daha ihtiyac var ona,biz mamayla beslendigimiz icin mecburi 4. Ayda basliyoruz ,15 gun sonra baslicaz canim doktor liste verecek paylasirim burdada,kusum seninkide 4. Ay oldu nerdeyse destekli oturttur,kafayi dik tutmayi ogrensin,sen muhabbeti kacirdin,bizim bucocugun kafasi dogdugunda da ayni boyle dikti,hic kafasini dusurduunu gormedim,ki bu kanalda kafayi dikipte cikamadi ya ztaen,mecbur sezaryan olduk bu yuzden,sen kafayi kanalda egeceginr dikilt,oyle kal sikis orda,kanaldan ilerleyemedi cikamadi,30 saat sanciyla bekledim.anasu kurban olsun ona beklrim ben onu,oyyyyyYok canım bir dilim elma verdim fileye koydum biraz da elimle ezdim bir günde bir dilim elma yedi mesela. Yarım hurma yedi, bir tatlı kaşığı kadar yoğurt. Ama artık vermeyeceğim korktum cidden.
Alpimizi gördüm maşallah minnakıma etkenden oturmuş sevda da oturmak istiyor ama oturunca başı öne dşüyor
Ahh canim ya allah yardimcin olsun.ana kucagi filan yokmu orayidami istemiyor kucuk hanim
Insallah canm
Nsallah. En cok kizim icn dua ediyorm hayirlisi olsn diye. Ben de oyle dusunuyorm muhtemelen hala farkinda degil ya da bi gun aricak ee yeterince kaldn hadi artk gelin dicek. Anlamiyor incelikleri kirginliklarimi... ben son zamanlarda huzurlu gunumuzu beraberce gezmelerimizi sarilmamizi hatirlamiyorm ki
Biz de cok salyaliyizz :) Man uyusun uyusun masallahh...
Kehribar kolyeyi bennde duydum ama nerden alinir hicc bilmiyormm
Atak haftaso falan olmasn canm??
Masallah canim. Darisi bize bugun emzikle uyutmayi basardim insallah devami gelir. Yoksa hem bana hemde ogluma zor olmaya basladi. Anneme birakip doktora gittim gecenlerde ben gelene kadar hic uyumamjs meme d3 uymaya alistigindan. Boyke olursa ikimizdr rahat etcrz insallahCanim naaaap etttt alistir uyutmaya,emzikle zorla,pes etme,o agldikca al kucagana hemen geri yatir,basinda salla e e e diye ninni soyle,3 gece sikintin olur sonra o pes eder. Ben yapabildim cok sukur masallah diyim dr nazarim degmesin.
Aynen ya saatli dkli mi olur. Babasiyla dunden beri birbirimizi yiyoruz 11 dk oldu hadi biraktir diye omrumu yedi adam. Daha 2 saat olmamis niye emziriyormusum. Benim yavru aliskin 1.saat.emme.faslina cat diye 10cdk hadi biraktir olur mu ya. Ne zaman isterse o zmaan biraksin. Sadece memede uyutma kismini uygulayacagim insalalbVar canım çoğumuzda. Bide benimki ensemden saclarimi yakalayıp bırakmıyor yoluyor hep.
Gayet Normal gozikuyor seninki bizimde bi daha bi sola neresi denk gelirse hep kafa yan yumurta kafalı :) ama yakılacak bi durum yok bana kalırsa. Bak foto ekliyorum.
Eki Görüntüle 1914066
Senin ergonomik Kanguru zamanın gelmiş :)) baby wearing turkiye sayfasını takip ediyor muydun ? Oradan fikir alabilirsin. Bide maşallah çok hoş gözüküyorsunkesinlikle arabadan daha rahat oluyor alışverişte yürüyüşte.
Okmeydanı sisli de olan sen misin canım buluşsak ya biz gelirim istediğin yereben yakinim. Ama az daha alisayim
Saatli dakikali emzirme mi olurmuş yeaa.tamam besiginde uyusun ama başka yolu olmalı ..
Su an gorunen tek tehlike zeminin düz olmaması canım mutlaka gergin olsun ki çarşafı ağzını burnunu kapatmasın.. yoksa maşallah çok tatlıș..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?