2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
goooody daha yeni yatirdim bizimkini.1 saat surdu ama memede uyumadi:)) soyle yaptim once oyun halisinda oymadi harekt spor falan yaptik yoruldu iyice belli gozler gidiyo. Emzirdim acikmistida ses falan cikartarak uyutmadim. Kanepeye yattik biraz daha oynadim. Sonra odamiza geldik emzigi verdim agzina atiyir tabi tutmadi. Ama ben ittim agzina elimi cekmedim. Youtubeden yuzde 99 bebek uyutan muzik diye birsey actim. Gozunede corabini kapadim:))) besigide bir yandan salladim vee 1 saatlik besik yatisindan sonra uyu bizim ki :))))

Super ilkini basardiysan devamids gelir insallah,sakin ol stres yapma,mis gibi alisicak hemdr boyle uyumak keyifli gelicek,bizimki artik uykusu geliyor,e e yapalim mi annem diyorum,e e diyo bana sipa,goturuyorum yatiriyorumm azicik mikirdaniyor verdim agizna emzigi iki hafif sallama da besikte miss gibi dalioyr,cok sukur herkrsin basina boylesi gelsin

Bugun ki 1 saat sallama surdu besikte ama olsun basardik uyumasini ya. Zamanla azalir insalah. Emzigi direk alsa daha kolay olacakta. O da zamanla.insallah. Hadi uyuyalim eee de guzel ne icin gittigini biliyor ikinci uykus faslina oyle gotureyim bende :)

[QUOTE="La Lune, post: 48943568, member: 364445"

Gece almış değilsin Tomris in emzirme notlarını oku. Her ağladığında meme ver 3 gün emziği de at. Hem sütun artar hem de bebeğin çok güzel kilo alır. Benim gittiğim doktor da 3 saat arayla emzir dedi ama asla yapmam. Gelişimi iyi diyor hem hem de aralıklı emzirme öneriyor.[/QUOTE]
Gece uykusu iyi sukur. Aksam 9 oldumu kendi uyuyor. Gece de kalkip yiyip yatiyor. Emzik aramiyor. (Masallah diyim degismez insallah :) )
Ama gunduz uykudayken bile emzik istiyor. Agzindan dusunce uyanip agliyor hemen. Nasil vazgecirecegim bilmiyorum. Dedigin yaziyi okuyayim insallah ise yarar biseyler bulurum..

Oyy canım ya biz bir tanesine dert yanıyoruz senin iki tane büyük neden kusuyor usuttu mü? Ufaklikta atak haftasinda sanırım neden ağlıyor ki? Allah yardımcın olsun eşin evdeyse az yardımcı olsun sana

Vay be peki emziği itmiyor mu bizim ki şu sıra görünce bile sinirleniyor emziği ve ağlıyor . ağlamadı mı?bizimkinin beşiği sallanmıyor ya koyduğum yerde uyuyacak sandığım için sallanmayan beşik aldım çok akıllıyım gerçekten

Maşallah canım hele o oturusa bittim ya maşallah nazar degmesin kuzucuga :) doğarken belliymis başı yukarda olacagi :) rabbim hep başı yukarda olacak islere rast getirsin. Başı hiç egilmesin hep dimdik olsun insallah :)

:) sallanmayi seviyor mu peki canım?

Offff cok zorlamis,ya ben mi cok gaddarim aglaya aglaya yaptim valla o isi,cocukta agladi ama nabiyim yani,bir gece abartisiz soyluyorum sadece 2 saat gecirdik agla uyu agla uyu salla eeee,pertim cikti ama ben pes etmedim o pes etti.
Canim sen daha zor şeyler gördüğün için daha dirayetlisin. İyisini yapmışsın. Kilo vermen de harika Azim olduktan sonra hepsi oluyor.

Seninki dik kafalı olacak ama annesi de Yaman. Sen baskın çıkarsın kuzum.

Kıyamam canım ya geçmiş olsun hem oğluşa hem sana. Neden kusuyor hasta falan mı oldu?

Ayy kıyamam ufak ta olsa evde tadilat yoruyor insanı hele ki mermer kestirmişsin tozu dumanı tahmin edebiliyorum bu arada benimkş de sokak süpürgesi kafasını dışarı çıkardım mı sakinliyo çocuk

Ayy bu safra ağrısı öldürdü beni nasıl bir agriymis allahım kaç gündür beni benden aldı götürdü gözlerim kanlandı uykusuzluktan

Itmez mi elimle bastirdim cikartmamaya calistim bulandikca attik:) anne yani.benim besik yatagima hafif aralikla dayadim bende karsisina yattim gozlerim icine bakti baya gormeden salladigimda agladi ama yanina yatip beni gorunce sakinlesti. Arada elini tuttum ayaginla salladim besigi falan baya mucadele verdik:))) ama onemli olan tekrari:)

Ayy kıyamam ufak ta olsa evde tadilat yoruyor insanı hele ki mermer kestirmişsin tozu dumanı tahmin edebiliyorum bu arada benimkş de sokak süpürgesi kafasını dışarı çıkardım mı sakinliyo çocuk
Ay keşke izmirde olsaydım. Seninle gezerdik sokak sokak. Cingene bebesi olsa benimki yeri varmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…