2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayakta sallamak istemiyorum canım ayakta sallamayı da birkaç kez denedim gerçi sadece 2 seferinde uyudu. bakıcı da muhtemelen ayakta sallar memede uyumaya devam ederse ne yapsın kadın .
Canım kimi cocuk sallanmak ister kimi istemez, ayakta sallamaktan bende hiç hoşlanmıyorum,hiç ayakta uyutamadım,hep kucağımdaydı,1 aydır beşiğinde sallaya sallaya uyutuyorum. Demekki sallanmak istiyor, en azından seyyar brşik hamak türü birşey al bakalım sallanarak uyutabilecrkmidin

Amin canım. İnşalllah hepimizinkiler için duam öyle

Oyy canım ya biz bir tanesine dert yanıyoruz senin iki tane büyük neden kusuyor usuttu mü? Ufaklikta atak haftasinda sanırım neden ağlıyor ki? Allah yardımcın olsun eşin evdeyse az yardımcı olsun sana

bluetweety

Anlamadim, dün dışarıda yemek yedirdim . Sanırım o midesini bozdu . Ama öyle boyle degil şor diye bulunduğu yere çıkarıyor. Bide halilar beyaz gerisini siz düşünün. Küçüğüm de acı acı ağlıyor. Yavrum emecek abisi kusuyor , babası ilaç almaya gitti anahtarı yanında zile basıp kapı açtıriyor bebeğim bir türlü ememedi çok huzursuz

Bende hiç ayağımda sallamak istemedim bi iki kere dene rahat edersin dediler ama çocuk sevmedi yatağında sallayınca uyuyor.

Kıyamam yaa karbonatlı su ile sil.resim gondersene zahmet olmazsa. Benim oglanın dilide beyaz. Esime gösterdim pamukçuk olsa emmede zorlanır fln dedi ama ilkinde hiç öyle birşey görmedim

Oyy kiyamam senin büyük kac yaşında? Sut bebeklerinin dili beyaz olur cnm pamukçuk daha kabarık kabarik oluyor damakta falanda oluyor

Alsam bile odamızds kurulu kocaman beşiği var evde küçük nereye koycsm yenisini koycak yer yok. bizim beşik hani ikea nın beşikleri var ya ondan sallasam uyurdu belki ilk baştan beri bazen tiny love ana kucağında sallayıp uyuttuğumuz çok oldu beşik gibi kullanırken. of ya bu çocuğun uyuma olayı benim beynimi yaktı valla.

Benimki ittirince ağlıyor emziği zorla verince yani ağladığı için dayanamıyorum

Yarın akşam yeni evlenen arkadaslara oturmaya gidicez. Kızlar ilk defa gidicem evine hediye onerisi olan varmi? Ben kararsiz kaldim. Aklimda sadece çoklu çerçeveler var ya öyle bişey var onu da güzel bulabilirsem. Var mi onerisi olan ?

Kıyamam yaa karbonatlı su ile sil.resim gondersene zahmet olmazsa. Benim oglanın dilide beyaz. Esime gösterdim pamukçuk olsa emmede zorlanır fln dedi ama ilkinde hiç öyle birşey görmedim
Canim suanda uykuya dalmak uzere babasinin ayaginda. uyaninca cekeyim atayim. boyle nasil biliyomusun hani cokel kusuyolar ya onun diline yapismis gibi dusun tek tek nokta nokta biraz buyuk bi nokta. Emmesinde suan problem yok daha bugun oldu cunku karbonatli suyla sildim gecti biraz ama bogaza yakin kismini silemedim dilini arkaya cekiyo cunku
tugbayhan canım doktorun verdiği ilacın yanında emzirmeden önce lansinoh sür memeye. Memeden tekrar bulaşmasını önler.
Canim doktora gitmedim bugun oldu daha. karbonatli suyla siliyorum dilini damagini yapabildigim kadar. emzirdikten sonrada memeyi yikiyorum ilik suyla kuruluyorum. gecmesse gidicem ilerlemeden doktora. lansinohum var onu surersem yikamama gerek kalirmi memeyi yoksa lansinoh yerine yikamam mi daha iyi sence.
Canım karbonatlı su yap steril gazlı bezi bu suya batır ve oğlanın ağzının içini bununla sil. İnşallah geçer ya üzüldüm m. ali ye
Aynisini yapiyorum bebegim cok sagol insallah gecer cok uzuldum yayilmadan gecmesi icin gunde 3 kere yapicam silicem yani agzini

Benimde kafa çorba oldu
Bıraktım o işleri
Allaha emanet napim

İyi düşünmüşsün canım . benim en sevmedğim çok yer kaplayan hediyeler. battaniye vs gibi bir de kahve fincanı ıy ne nefretim kahve fincanı hediye geldi bir sürü.
Bence şık bir çerçeve güzel bir hediye . samimi olduğun biri ise sorabilirsin eksik olan ne varsa onu alabilirsin. yine şık bir masa örtüsü ya ds runner ds her zaman kullanılabilecek bir hedşye olabilir .

Benim kızım artık emzirirken tamamen kendi isteğiyle emiyor.
5dk dan fazla istemiyorsa mümkünü Yok o memeyi ağzında tutmak , ağlıyor ,bağırıyor , beni iki eliyle itip acayip sinirleniyor
Sonra kucağıma alıyorum ayakta gezdiriyorum sakinleşsin diye
Sakinleşince bile dı dı dı abu abu diye hala kaşlarını çatıp bişiler söylenip kızıyor kendi kendine beni niye zorladın diye sanırsam :)))
Sizinkilerde böylemi aceba?

Ay ne tatli kizmalari bile:)benimkide cNim benzeri.iki uc gundur kalkmayi ogrendi emmesi bitince oturuyo bldgn.tekrar yatrmaya calisirsam agliyor cok kizarsada oyun halisinda yada sevdigi hoplatmamda bile sakinlesmiyo.bana trip atiyo.baba kucaga alinca susuyo.bide 5dkdan uzun emmiyor artik.5dk arasinda bile mola veriyo guluyo agu lar fln tkrar bi saldiriyo memeye sonra oturuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…