Canım kimi cocuk sallanmak ister kimi istemez, ayakta sallamaktan bende hiç hoşlanmıyorum,hiç ayakta uyutamadım,hep kucağımdaydı,1 aydır beşiğinde sallaya sallaya uyutuyorum. Demekki sallanmak istiyor, en azından seyyar brşik hamak türü birşey al bakalım sallanarak uyutabilecrkmidinAyakta sallamak istemiyorum canım ayakta sallamayı da birkaç kez denedim gerçi sadece 2 seferinde uyudu. bakıcı da muhtemelen ayakta sallar memede uyumaya devam ederse ne yapsın kadın .
Amin canım. İnşalllah hepimizinkiler için duam öyleMaşallah canım hele o oturusa bittim ya maşallah nazar degmesin kuzucuga :) doğarken belliymis başı yukarda olacagi :) rabbim hep başı yukarda olacak islere rast getirsin. Başı hiç egilmesin hep dimdik olsun insallah :)
Oyy canım ya biz bir tanesine dert yanıyoruz senin iki tanebüyük neden kusuyor usuttu mü? Ufaklikta atak haftasinda sanırım neden ağlıyor ki? Allah yardımcın olsun eşin evdeyse az yardımcı olsun sana
Oglusum agzi pamukcuk oldu
Canım kimi cocuk sallanmak ister kimi istemez, ayakta sallamaktan bende hiç hoşlanmıyorum,hiç ayakta uyutamadım,hep kucağımdaydı,1 aydır beşiğinde sallaya sallaya uyutuyorum. Demekki sallanmak istiyor, en azından seyyar brşik hamak türü birşey al bakalım sallanarak uyutabilecrkmidin
Kıyamam yaa karbonatlı su ile sil.resim gondersene zahmet olmazsa. Benim oglanın dilide beyaz. Esime gösterdim pamukçuk olsa emmede zorlanır fln dedi ama ilkinde hiç öyle birşey görmedim
3 aylık 5450 de benimki 2900 doğdu.. inşallah bir dahaki ay daha kiloluolırlar.Bı arada kızım 8 Ağustos doğumlu 5500 kilo sizin nasıl
Yoğun bakımda kaldığı dönem çok kilo kaybetti yeni yeni toparlıyorum
Alsam bile odamızds kurulu kocaman beşiği var evde küçük nereye koycsm yenisini koycak yer yok. bizim beşik hani ikea nın beşikleri var ya ondan sallasam uyurdu belki ilk baştan beri bazen tiny love ana kucağında sallayıp uyuttuğumuz çok oldu beşik gibi kullanırken. of ya bu çocuğun uyuma olayı benim beynimi yaktı valla.Canım kimi cocuk sallanmak ister kimi istemez, ayakta sallamaktan bende hiç hoşlanmıyorum,hiç ayakta uyutamadım,hep kucağımdaydı,1 aydır beşiğinde sallaya sallaya uyutuyorum. Demekki sallanmak istiyor, en azından seyyar brşik hamak türü birşey al bakalım sallanarak uyutabilecrkmidin
Benimki ittirince ağlıyor emziği zorla verince yani ağladığı için dayanamıyorumItmez mi elimle bastirdim cikartmamaya calistim bulandikca attik:) anne yani.benim besik yatagima hafif aralikla dayadim bende karsisina yattim gozlerim icine bakti baya gormeden salladigimda agladi ama yanina yatip beni gorunce sakinlesti. Arada elini tuttum ayaginla salladim besigi falan baya mucadele verdik:))) ama onemli olan tekrari:)
Canım karbonatlı su yap steril gazlı bezi bu suya batır ve oğlanın ağzının içini bununla sil. İnşallah geçer ya üzüldüm m. ali yeOglusum agzi pamukcuk oldu
Canim suanda uykuya dalmak uzere babasinin ayaginda. uyaninca cekeyim atayim. boyle nasil biliyomusun hani cokel kusuyolar ya onun diline yapismis gibi dusun tek tek nokta nokta biraz buyuk bi nokta. Emmesinde suan problem yok daha bugun oldu cunkuKıyamam yaa karbonatlı su ile sil.resim gondersene zahmet olmazsa. Benim oglanın dilide beyaz. Esime gösterdim pamukçuk olsa emmede zorlanır fln dedi ama ilkinde hiç öyle birşey görmedim
Canim doktora gitmedim bugun oldu daha. karbonatli suyla siliyorum dilini damagini yapabildigim kadar. emzirdikten sonrada memeyi yikiyorum ilik suyla kuruluyorum. gecmesse gidicem ilerlemeden doktora. lansinohum var onu surersem yikamama gerek kalirmi memeyi yoksa lansinoh yerine yikamam mi daha iyi sence.tugbayhan canım doktorun verdiği ilacın yanında emzirmeden önce lansinoh sür memeye. Memeden tekrar bulaşmasını önler.
Aynisini yapiyorum bebegim cok sagol insallah gecer cok uzuldumCanım karbonatlı su yap steril gazlı bezi bu suya batır ve oğlanın ağzının içini bununla sil. İnşallah geçer ya üzüldüm m. ali ye
Bence doktorlar kafaya göre sallıyor. Burada herkese rota ile ilgili başka şeyler söylediler. Mesela 2 canlı aşı ya aynı gün ya da 1 ay ara ile yapılır dediler. Benim doktor o virüs bu bakteri sıkıntı yok deyip 3 gün ara ile yaptı. Vakti geçer diyen var virüs alınmadı ise her zaman yapılabilir diyen var. Anlamadım yani.
İyi düşünmüşsün canım . benim en sevmedğim çok yer kaplayan hediyeler. battaniye vs gibi bir de kahve fincanı ıy ne nefretim kahve fincanı hediye geldi bir sürü.Yarın akşam yeni evlenen arkadaslara oturmaya gidicez. Kızlar ilk defa gidicem evine hediye onerisi olan varmi? Ben kararsiz kaldim. Aklimda sadece çoklu çerçeveler var ya öyle bişey var onu da güzel bulabilirsem. Var mi onerisi olan ?
Ay ne tatli kizmalari bile:)benimkide cNim benzeri.iki uc gundur kalkmayi ogrendi emmesi bitince oturuyo bldgn.tekrar yatrmaya calisirsam agliyor cok kizarsada oyun halisinda yada sevdigi hoplatmamda bile sakinlesmiyo.bana trip atiyo.baba kucaga alinca susuyo.bide 5dkdan uzun emmiyor artik.5dk arasinda bile mola veriyo guluyo agu lar fln tkrar bi saldiriyo memeye sonra oturuyoBenim kızım artık emzirirken tamamen kendi isteğiyle emiyor.
5dk dan fazla istemiyorsa mümkünü Yok o memeyi ağzında tutmak , ağlıyor ,bağırıyor , beni iki eliyle itip acayip sinirleniyor
Sonra kucağıma alıyorum ayakta gezdiriyorum sakinleşsin diye
Sakinleşince bile dı dı dı abu abu diye hala kaşlarını çatıp bişiler söylenip kızıyor kendi kendine beni niye zorladın diye sanırsam :)))
Sizinkilerde böylemi aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?