2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ben artk bebek arabasinin yagmurlugu ile gezdiriyorm kizimi. Daha soguklar yagmur falan baslayinca zor tabii.. ama ruzgari engelliyoruz bu sekilde.

Kızlar benim kızımda 18 ağustosda 3 aylık oldu.2.aymızda aşıları yapıldı rota aşısıda yapıldı ağızdan.hemşiremizi aradım bu ay aşı olcakmı diye yok dedi 3.ay aşı yok sadecr boy kilo kontrolü yapıyıruz dedi.yani 3 aylık aşısı yapımıyormuş.burda bazı arkadaşlar 3 aylık bebeğimizin aşısı yapılacak diye paylaşmış kafam karıştı

Hihi 2 ağustos bebesi benimki memede artık doyunca durmuyo çekiyo kafayı elini emiyo sonra bana dönüp agu bugu yapıyo gülüyo.tekrar meme vermeye çalışsam iki fırt çekip tekrar kafayı sağa sola çeviriyor. emzik vermeye çalıştığımda aynı dediğin gibi ağlıyo itiyo sonra da sinirli sinirli bakıyo neden veriyorsun hala istemiyorum anlamadın mı der gibi söylenip ağlamaya devam ediyor :) .

Burda 3.ay aşısı diye bahsedilen rota aşısı.
2.ay aşılarında bcg, 5li karma ve konjuge pnomokok yapildi

Ya mertur iyi cesaret aralarinda cok fark yok,ben ruyalarimda goruyorum ikinci cocuga hamile kalmisim,aglayarak uyaniyorum.bi sen bi pisikedi bide cetrina cok uzuluyorum yaaa
Eşim simdiden baslasdi ikinci cocuk diye bizim ki tup bebek dondurulmus var yazik gidip onlari alalim artik diye dolaniyor

Kizlar oglan bugun emdigini kustu. Pamukcukla alakasi olabilir mi yada bugun hic uyumadi farkinda olmadan cok sik mi emzirdim acaba ? Yarinda devam ederse bi doktora gotureyimmi sizce

Kizlar oglan bugun emdigini kustu. Pamukcukla alakasi olabilir mi yada bugun hic uyumadi farkinda olmadan cok sik mi emzirdim acaba ? Yarinda devam ederse bi doktora gotureyimmi sizce
Yarın not et emzirme aralıklarini canim. Cok emdigi icinde kusmus olabilir. Yada gazi tqm cikmadiysa. Ben olsam yarin da durur takip eder oyle gotururdum devam ederse yani

Yarın not et emzirme aralıklarini canim. Cok emdigi icinde kusmus olabilir. Yada gazi tqm cikmadiysa. Ben olsam yarin da durur takip eder oyle gotururdum devam ederse yani
Hic bakmadim ne kadar da emdigine canim kac dkkada yani. Uyuyo gibi oluyo memede koyuyorum uyaniyo bende heralde uzun zaman gecti zannedip cokmu dayadim acaba hic fsrkinda degilim yani bugun en son sacimi basimi yoluyodum kafami kanepelere vuruyodum, uyumuyo diye de kendimi kaybetmis olabilirim dedigin gibi bi bakayim yarinda ona gore gotureyim. Halbuki her emzirmeden sonra gegirtiyorum o zaman kusuyo zaten. Acaba biraz daha mi bekleyip oyle mi gazini alsam.

Kafam da deli sorularrrrrrrr.. Smdide buna taktim iyi mi ayyy ne cok takilcak mevzu var

Omce sakin ol :))) uyumadi diye her uyandiginda dayamis olabilirsin :)) onun icin yarin takip et bi bak :) emer emmez kaldirma yatsin az kucaginda oyle al gazini :))

M mertur kuzu cekemedim resmi agzini acmiyo bebe ya inat. elleriyle agzini kapiyo. insallah sabaha kalmazda, ama kalirsa denicem gene cekmeyi gormen icin

Omce sakin ol :))) uyumadi diye her uyandiginda dayamis olabilirsin :)) onun icin yarin takip et bi bak :) emer emmez kaldirma yatsin az kucaginda oyle al gazini :))
Gazi birde oyle deneyeyim bakalim ne olcak :) yarin da bi takip edeyimde dedigin gibi :) sagol balimm verdigin cevaplar icin

Ya mertur iyi cesaret aralarinda cok fark yok,ben ruyalarimda goruyorum ikinci cocuga hamile kalmisim,aglayarak uyaniyorum.bi sen bi pisikedi bide cetrina cok uzuluyorum yaaa
Burcum bende çoğu zaman kendime üzülüyorum sonra büyüğün yerine koyup kendimi daha bi üzülüyorum sonra da küçüğün o hengamede masum şaşkın gülücüklü hallerini görünce daha da çok üzülüyorum en son ağlıyorum kendime geliyorum abimiz sürekli seviyorum diyerek üzerine çıkıyor..bir yerini kırmasından incitmesinden korkuyorum kardeşi yüzünden kızmak da istemiyorum kötü etkilenir..ooyyyy oyyy!
Eşim simdiden baslasdi ikinci cocuk diye bizim ki tup bebek dondurulmus var yazik gidip onlari alalim artik diye dolaniyor
Baba yüreği evlatları orda kaldı diye dayanamıyor bu kadar erken 2.çocuğu cetrina ya sor canım. İnsan aklın çanağını sıyırıyor
Benim oğlan da bugün çok kustu! Bide arkadaşa kahvaltıya gitmiştim üstünü,2 kat yedek kıyafeti,koltuk yatak her yeri kustu! Arkadaş 3.ye hamile kızı olacak ona aldığı cicilerden verdi bana yoksa cıbıl kalacaktı

Kızlar bir şey soracam.. özellikle mama kullanan arkadaşlar..
Oğlana golden goat mama kullanıyorum mama bitince üşendim eczaneye gitmeye marketten aptamil aldım. Sorunsuz içti. O bitince yeniden golden goat aldım. Şuanda mamayı içmek istemiyor diğerinden verince içiyor. Zorla verince bildiğin gargara yapıyor ağlayarak naapsam? İki mamayı karışık verdim 1 kere içti. Bir şey olur mu? Bi pimpirik yaptım.. bugün de çok kustu..acep ondan mı? (Bu sırada pamukçuğu yok)

Oyyy canim benim,az daha sabret tadini cikarmana 6-7 ay kaldi,sonra buyugu kucuguyle top oynamaya baslayacaklar. Belki iyiki yapmisim iyiki erkrk olmus bile diyeceksin, guzel huzurlu gunler yakin insallah. Allhim dirayet ve bol enerji vrsin amin.
Ben o mamayi hic duymadim canim,ama karistirarak verirsen birsey olmaz herhalde,ozellikle o mamada israrin nedendir keci sutuyle yapilmis diye mi?her cocuk kabul etmiyor ya ondan belki senin aslands icmek istemedi,fiskirir gibi mi kustu,yoksa gazini alirken biraz cikar dimi. Fiskirir olarak hepsini kustuysa mamayi begenmemistir,bizim alp ne zaman sma versem oyle yapti,300 frlik koca paketi cope attim o yuzden. Bu ara cok hareketli olduklari icin porc porc heryere kusuyor,besliyorum altini degistiriyorum diyorum,degistiriyorum okadarcik hareketi yapmam bile midesini oynatiyor hemen cork diye kusuyor,kusmuk koktuk iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…