2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Sanırım aptamil şekerli diye duymuştum canım, onun tadını aldıysa diğer mamsyı beğenmeyebilir.

Ayyy yerim onu ben :)) anasına dik başlı olmasın ama hiç bir kulun önünde de eğilmesin inşallah o başı

Ben en son gümüş fincan takımı slmıştım bir arkadaşa çok beğenmişti canım fikir olsun. Hemen bu skşam olmasaydı internetten çok uyguna bulabilirdin

Ayy bu safra ağrısı öldürdü beni nasıl bir agriymis allahım kaç gündür beni benden aldı götürdü gözlerim kanlandı uykusuzluktan
Geçmiş olsum canım Allah şifa versin. Ameliyat olacaktın değil mi 6 aylıkkrn. Rabbim dindirsin ağrılarını inşallah

Kızlar benim kızım çok zayıf 4 gün kaldı 4 ayına daha anca 5 kilo oldu. Saatli rmzirdim almadı saatsiz rmzirdim almadı kendime iyi baktım almadı... ben meme vermesem saatlerce aç kalır acıktığını bilmez. Gece 9 saat uyur ben uyandırmasam hiç emmez. Mama da almıyor. Biberon almıyor daha doğrusu. Doktor yine kızacak bana. Bazen keşke mrme delisi bi kız olsaydı diyorım

Benim ki de öyle yapıyo, 2 ağıstos bebesi kendisi. :)

Ya mertur iyi cesaret aralarinda cok fark yok,ben ruyalarimda goruyorum ikinci cocuga hamile kalmisim,aglayarak uyaniyorum.bi sen bi pisikedi bide cetrina cok uzuluyorum yaaa

B Began den sonra bizimkine cesaret denmez yahu inada baglamadiysa yine laftan anlıyor . Kendi derdini anlatıyor elhamdülillah.
Bence tam ideal çünkü 3 lu yaşlarda anneye muhtaç hala 4 lu yaşlar sosyalleşme yaşı anneden ayrılma dönemi fln. Biraz daha geçse okul dönemi başlıyor. Dersleriyle ilgilenmem lazım çok sukur iyi denk gelmiş. Birde biraz daha geçse esas o zaman cesaret edemezdim. Şimdi bile sanki bebeklik dönemini unutmuşum yeni yaşıyormuşum gibi

M mertur kuzu cekemedim resmi agzini acmiyo bebe ya inat. elleriyle agzini kapiyo. insallah sabaha kalmazda, ama kalirsa denicem gene cekmeyi gormen icin

Kuzucuk iyilessin de insallahhh kıyamam hiç.
Uyanık kaldıkça emzirmissindir sen farkında olmadan ondan kusmustur

Aptalimin içinde şeker var tadı daha güzel kendinde bakıp anlayabilirsin ondan almiyordur veletler biliyor ağzının tadını

Sen yine saatli emzir . Çünkü saatli emzirmede sütün kalitesi artıyor, yaglaniyor en azından aklın kalmaz aç mı diye besleyici olduğunu bildiğinden
Sağlığı yerindeyse takma kilosunu zaten şurda ne kaldi ek gıdaya geçince alır kilo

Senin isin de zor canim. Bana son gittigim dr bebek sutunun yagli kismina ulasamadan doyuyor yani sadece on sutle beslenmis oluyor o yizden emzirmeden once bi kac dk sag demisti. Hakikaten ben sagdigimda nerdeyse 25 30 ml onsut sagiyorum bildigin seffaf sut. 5. Dk sonunda yagli olan beyaz sut geliyo. Ben de artik emzirmeden once sagiyorum ya da bir gun boyunca tek gogsumu gece boyunca diger gogsumu veriyorum. Gecen ay 350 gr almisti bu ay farkedecek mi diye merak ediyorum.

nymeria-burcu gunaydin canim napiyosun? Nasil gidiyor diyet? Ben yazamadim 2-3 gundur yogundum biraz. Ben hala devam eiyorum biraktim sanma sakin! 1 kilo vermisim :) buna da sukur.ama bacsklafim inceldi sanki biraz. Insallah bana oyle gelmiyordur tali krizim hala var arada gomuyom bakkava neyin arada da kutu incirle bastirmaya calisiyom ama ciklotanin yerinitutmuyo hicbiri. Nutellayi kavonozuyla yutasiiim var ya... bi de senden gorup kizimi oturttum dun sadece arkasini koltuga yasladim oylece biraz oturdu ama sonra saga dogru dustu :) kafasini dik tutuyo cok sukurr.. sana guvenip oturttum bi sey olmaz heralde dedim :) :)

dedem geldi annemdeyim bu ara sık sık. dedemi gezdirirken beraber takılıyoruz. gerçi dedem pek memnun değil tantanalı kızlarımdan :)
85 yaşında adamcağız, hak veriyorum tabi.
bence de ideali en az 3 yaş ara. benim yaş gittiği için beklemek işime gelmezdi. benim için iyi oldu ama zor, o kesin :)

Yıkama ki canım memeden tekrar bulaşma olmasın.

Evet aynen. Bizimki de böyle 5 dakika yetiyor artık. Göğsümü de boşaltıyor o sürede etrafa bakınmak için daha fazla süresi kalıyor. Yetiyor sütun annesi. O sana kızdığı için ya da gazdan ağlıyor. Ben gazını çıkarıp tekrar teklif ediyorum ağlıyor tutmuyor çoğu zaman. Bende kaldırıp konuşuyorum vah kızım zorla meme mi verdiler sana vah yavrum falan diyorum sakinlesiyor.
Ben artk bebek arabasinin yagmurlugu ile gezdiriyorm kizimi. Daha soguklar yagmur falan baslayinca zor tabii.. ama ruzgari engelliyoruz bu sekilde.
Bizde öyle canım ama bizim kız sıkılıyor bir süre sonra arabadan. Dik oturup etrafa baksa sorun yok ama o da olmuyor. Mecbur biraz araba biraz kucak geziyoruz.

La Lune ankastreyi anksiyete diye okudum vah kuzum demek onun da bu sorunu var Allah yardım etsin diye düşünürken gerisini okuyunca iyi bari dedim buna da şükür :))
Ahahahahaaaa bu bebeler ne akıl bıraktı ne göz. Bende de oluyor aynısı. Sevda hanım nasıl aşı oldunuz mu? 4 aylık olacak artık.

Mama düşünme de canım acaba gak meme guk meme mi yapsan? Durduk yerde teklif etsen sürekli. İki fırt bile çekse kar sana. Asla saatli yapma zaten bu kiloyu ve sutu azaltır. Ben bazen canı çeksin diye memeyi açıp koklatiyorum. Ağzı açık sürüyorum ama içine itmeden. Gece de saat kurup 3 saatte 1 emzirebilirsin.

3 yaşında iken hamile kalıp 4 te doğurmak iyi gibi geliyor. Gerçi uykusuz geceler sonunda eşim 2. Cocugu rafa kaldırıyor ya bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…