ben de kızımı kısa sürelerle bebek arabasında yarı oturur pozisyonda gezdiriyorum.Evet aynen. Bizimki de böyle 5 dakika yetiyor artık. Göğsümü de boşaltıyor o sürede etrafa bakınmak için daha fazla süresi kalıyor. Yetiyor sütun annesi. O sana kızdığı için ya da gazdan ağlıyor. Ben gazını çıkarıp tekrar teklif ediyorum ağlıyor tutmuyor çoğu zaman. Bende kaldırıp konuşuyorum vah kızım zorla meme mi verdiler sana vah yavrum falan diyorum sakinlesiyor.
Bizde öyle canım ama bizim kız sıkılıyor bir süre sonra arabadan. Dik oturup etrafa baksa sorun yok ama o da olmuyor. Mecbur biraz araba biraz kucak geziyoruz.
o sıkıntılar hep unutuluyor, yenidoğan bebek kokusu özleniyor.Mama düşünme de canım acaba gak meme guk meme mi yapsan? Durduk yerde teklif etsen sürekli. İki fırt bile çekse kar sana. Asla saatli yapma zaten bu kiloyu ve sutu azaltır. Ben bazen canı çeksin diye memeyi açıp koklatiyorum. Ağzı açık sürüyorum ama içine itmeden. Gece de saat kurup 3 saatte 1 emzirebilirsin.
3 yaşında iken hamile kalıp 4 te doğurmak iyi gibi geliyor. Gerçi uykusuz geceler sonunda eşim 2. Cocugu rafa kaldırıyor ya bakalım.
Otursa herşey daha kolay olacak. O kendini itiyor oturmak için ben dik tutmaya çalışıyorum belim ağrıyor artık. En azından Otursa kucağıma alıp oynatırım. Ya da arabada baka baka gider. Resmen bebeler bırakın oturalım diyor biz yok olmaz. Bence kendi gelişimine göre oturmalılar. Anneme göre daha 4 ay var. Bu ay kontrole gidince soracağım. Benden evvel giden olursa ne olur o sorsun.ben de kızımı kısa sürelerle bebek arabasında yarı oturur pozisyonda gezdiriyorum.
Bende öyle diyorum canım. Esim de ister gibi geliyor. Zor yenidoğan bakmak ama çok harika. Gülmesi seni takip etmesi falan. Hele biraz Ağu magu diyince ye yani o dilini.o sıkıntılar hep unutuluyor, yenidoğan bebek kokusu özleniyor.
yoksa kimse bir daha çocuk doğurmazdı :)
ben de destekli otursa diyorum ama o kucak istiyor. kucakta gezsin baksın. :)Otursa herşey daha kolay olacak. O kendini itiyor oturmak için ben dik tutmaya çalışıyorum belim ağrıyor artık. En azından Otursa kucağıma alıp oynatırım. Ya da arabada baka baka gider. Resmen bebeler bırakın oturalım diyor biz yok olmaz. Bence kendi gelişimine göre oturmalılar. Anneme göre daha 4 ay var. Bu ay kontrole gidince soracağım. Benden evvel giden olursa ne olur o sorsun.
insanın içine sokası geliyor :)Bende öyle diyorum canım. Esim de ister gibi geliyor. Zor yenidoğan bakmak ama çok harika. Gülmesi seni takip etmesi falan. Hele biraz Ağu magu diyince ye yani o dilini.
valla hiç farketmedim canım. benim kızların yaşı yakın olduğu için kıskançlık daha çok batıyor gözüme.
Saol canim iyi gidiyor benimde diyet,1,4 kilo oynamis bende,benim karnim nabarsam yapayim hala ayni sanirim rahmim kuculmedi daha,ama bel yanlar kiculmeye basladi,omuzlarim sekil almaya basladi,bacaklarimda inceldi yada bana iyle geliyor. Bu haftads ayni tepmods devam,ben artik aksam 6 dan sonra hicbirseu yemiyorum.cok sikisirsam kayisi o kadar. Oturmak istiyorsa oturt,ayni gun dogdu bizimkiler doktor bana oturt dedi,yani ne biliyim oturamasan kendi istemez cani acisa falan,iyi takip et,simdilil 15 dk gecirme dinlendire dinlendire oturtnymeria-burcu gunaydin canim napiyosun? Nasil gidiyor diyet? Ben yazamadim 2-3 gundur yogundum biraz. Ben hala devam eiyorum biraktim sanma sakin! 1 kilo vermisim :) buna da sukur.ama bacsklafim inceldi sanki biraz. Insallah bana oyle gelmiyordur tali krizim hala var arada gomuyom bakkava neyin arada da kutu incirle bastirmaya calisiyom ama ciklotanin yerinitutmuyo hicbiri. Nutellayi kavonozuyla yutasiiim var ya... bi de senden gorup kizimi oturttum dun sadece arkasini koltuga yasladim oylece biraz oturdu ama sonra saga dogru dustu :) kafasini dik tutuyo cok sukurr.. sana guvenip oturttum bi sey olmaz heralde dedim :) :)
Yok canım ben de daha yeni çıktım başkasıyla karıştırdın herhalde Ameliyat falan olamam zaten daha korkuyorum sezeryandan sonra çekerim böyle herhaldeGeçmiş olsum canım Allah şifa versin. Ameliyat olacaktın değil mi 6 aylıkkrn. Rabbim dindirsin ağrılarını inşallah
Tamm canim cok oturtmuyorum zaten arada bir degisiklik olsun ona diye oturtuyorum o kadar. Canim sezeryan karni biraz daha gec gidiyo ama pes etme bizim dr 6. Ayda rahim tam toparlanir demisti. Dun bi arkadasimla kinustum 8 aylik bebegi yeni yeni karnim gidiyo dedi. Ben genelde basen bacak calisiyorum aslinda gobekte sikilastirsam iyi olur :) bir de her sabah bur bardak ilik suya bi kac damla limon damlatip iciyorum. Metabolizmayi hizlandiriyormus diye okudum. Dene istersen canim.Saol canim iyi gidiyor benimde diyet,1,4 kilo oynamis bende,benim karnim nabarsam yapayim hala ayni sanirim rahmim kuculmedi daha,ama bel yanlar kiculmeye basladi,omuzlarim sekil almaya basladi,bacaklarimda inceldi yada bana iyle geliyor. Bu haftads ayni tepmods devam,ben artik aksam 6 dan sonra hicbirseu yemiyorum.cok sikisirsam kayisi o kadar. Oturmak istiyorsa oturt,ayni gun dogdu bizimkiler doktor bana oturt dedi,yani ne biliyim oturamasan kendi istemez cani acisa falan,iyi takip et,simdilil 15 dk gecirme dinlendire dinlendire oturt
valla hiç farketmedim canım. benim kızların yaşı yakın olduğu için kıskançlık daha çok batıyor gözüme.
ortaya karışık oldu rota aşısı ne acaipler yaaBence doktorlar kafaya göre sallıyor. Burada herkese rota ile ilgili başka şeyler söylediler. Mesela 2 canlı aşı ya aynı gün ya da 1 ay ara ile yapılır dediler. Benim doktor o virüs bu bakteri sıkıntı yok deyip 3 gün ara ile yaptı. Vakti geçer diyen var virüs alınmadı ise her zaman yapılabilir diyen var. Anlamadım yani.
verazeyn sitesini incele ben ordan alıcam yarın gelicek istediğim model birde anlamak için yakman lazım gerçekse beyaz duman sahteyse gri siyah duman ama siteyi incele istersenİşe yaradı mı kuzumm aalya kesti mi ağrısı azaldı mı farkettin mii ? Kaça almıştın buarada ??
@Mihrimah-53 tatlımm salyayı kesiyor ağrıyı azaltıyormuş kehribarın öyle bi özelliği varmş :)) herkes çok memnun olduğunu söylüyor ama çakması da vardır diye nerden alsam bilemedim
kız sen hg özlettmiştin kendini gerçmişi okudum eşin sıkıntı çıkarmış internet yüzünden ek gıda için de kafana göre verme derim yaa dr sor oda sıkıntılı uzun bir süreç olucak menüsüydü tazse yapılmasıydı kuzum nasıl olsa geçiçez acele yokMerhaba kızlar. Tam olarak bi dönemedim güzel kk ma ve canım sizlere:-*
Şiledeydik oerşembeden beri şu anda dönüş yolundayız. Annem çok ağladı aklım onda kaldı ayrılırken :/
Öyle işte. Herkes iyi inşallah. Net paketim de bitti 6 tlm var yettiği yere kadar geçmişi okuyacağım şimdi. Hepinizi çokça öpüyorum
Bu arada kızlar ben kızıma hurmadır yoğurttur elmadır yavaştan bir şeyler vermeye başlamıştım ki memeyi reddettiğini gördüm ondan olduğunu düşümüyorum çünkü başladığım günden sonra 3 gün sadece uyutup emzirebildim sürekli kavga ediyordu memeyle bir kaç gündür vermiyorum ve dün bugün rahat alıyor memeyi çok şükür. Benim gibi yapmauın ek gıdaya löp diye geçilmezmiş
Alır alır sen pes etme tatlım.Kaçta yatarsak yatalım 8 de ayaktayız. Benim kız da kendini zorluyor kalkmak için :) şimdi de beşiğinde bana kızıyor söylenip duruyor :) bir yandan da el yiyor. Dün gece öyle bir emzik emişi vardı ki tamam dedim aldı emziği. Sabah oldu yine almıyor
Aynen canım. Şimdi iş kolay çıkar memeyi ver. Zaten ömür boyu uğraşacağım ne yedi ne yemedi. 6 ay kafam rahat olsun.kız sen hg özlettmiştin kendini gerçmişi okudum eşin sıkıntı çıkarmış internet yüzünden ek gıda için de kafana göre verme derim yaa dr sor oda sıkıntılı uzun bir süreç olucak menüsüydü tazse yapılmasıydı kuzum nasıl olsa geçiçez acele yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?