2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben de kızımı kısa sürelerle bebek arabasında yarı oturur pozisyonda gezdiriyorum.

o sıkıntılar hep unutuluyor, yenidoğan bebek kokusu özleniyor.
yoksa kimse bir daha çocuk doğurmazdı :)

ben de kızımı kısa sürelerle bebek arabasında yarı oturur pozisyonda gezdiriyorum.
Otursa herşey daha kolay olacak. O kendini itiyor oturmak için ben dik tutmaya çalışıyorum belim ağrıyor artık. En azından Otursa kucağıma alıp oynatırım. Ya da arabada baka baka gider. Resmen bebeler bırakın oturalım diyor biz yok olmaz. Bence kendi gelişimine göre oturmalılar. Anneme göre daha 4 ay var. Bu ay kontrole gidince soracağım. Benden evvel giden olursa ne olur o sorsun.

o sıkıntılar hep unutuluyor, yenidoğan bebek kokusu özleniyor.
yoksa kimse bir daha çocuk doğurmazdı :)
Bende öyle diyorum canım. Esim de ister gibi geliyor. Zor yenidoğan bakmak ama çok harika. Gülmesi seni takip etmesi falan. Hele biraz Ağu magu diyince ye yani o dilini.

ben de destekli otursa diyorum ama o kucak istiyor. kucakta gezsin baksın. :)
haliyle diğer kızlarım da kucak istiyor :)))
Bende öyle diyorum canım. Esim de ister gibi geliyor. Zor yenidoğan bakmak ama çok harika. Gülmesi seni takip etmesi falan. Hele biraz Ağu magu diyince ye yani o dilini.
insanın içine sokası geliyor :)

B Began bir de bu 2 yaş sendromu ne kadar sürüyor? 3 yasa kadar deme düşer bayılırım.
valla hiç farketmedim canım. benim kızların yaşı yakın olduğu için kıskançlık daha çok batıyor gözüme.

Saol canim iyi gidiyor benimde diyet,1,4 kilo oynamis bende,benim karnim nabarsam yapayim hala ayni sanirim rahmim kuculmedi daha,ama bel yanlar kiculmeye basladi,omuzlarim sekil almaya basladi,bacaklarimda inceldi yada bana iyle geliyor. Bu haftads ayni tepmods devam,ben artik aksam 6 dan sonra hicbirseu yemiyorum.cok sikisirsam kayisi o kadar. Oturmak istiyorsa oturt,ayni gun dogdu bizimkiler doktor bana oturt dedi,yani ne biliyim oturamasan kendi istemez cani acisa falan,iyi takip et,simdilil 15 dk gecirme dinlendire dinlendire oturt

tugbayhan canim gozdenin de dilinin ustu uzun bir sure oyleydi ben dr a gostermistim bu pamukcuk degil demisti suy bebeklerindr olur demisti. Pamukcuk dudak iclerinde yanak kenarlarinda da oluyor mutlaka. Simdi gecti gozdeninki. 3.ay bitince gecti.ben de karbinatli suyla silmistin dr a sormadan once. Emmesinde de bu sikinti yaratmamisti o durum. Cunku bizim uzun zaman oyleydi dilimiz :)

Geçmiş olsum canım Allah şifa versin. Ameliyat olacaktın değil mi 6 aylıkkrn. Rabbim dindirsin ağrılarını inşallah
Yok canım ben de daha yeni çıktım başkasıyla karıştırdın herhalde Ameliyat falan olamam zaten daha korkuyorum sezeryandan sonra çekerim böyle herhalde

Tamm canim cok oturtmuyorum zaten arada bir degisiklik olsun ona diye oturtuyorum o kadar. Canim sezeryan karni biraz daha gec gidiyo ama pes etme bizim dr 6. Ayda rahim tam toparlanir demisti. Dun bi arkadasimla kinustum 8 aylik bebegi yeni yeni karnim gidiyo dedi. Ben genelde basen bacak calisiyorum aslinda gobekte sikilastirsam iyi olur :) bir de her sabah bur bardak ilik suya bi kac damla limon damlatip iciyorum. Metabolizmayi hizlandiriyormus diye okudum. Dene istersen canim.

valla hiç farketmedim canım. benim kızların yaşı yakın olduğu için kıskançlık daha çok batıyor gözüme.
La Lune ortanca geçen ay 2 yaşına girdi. sürekli ağlıyor, sinir krizi geçiriyor. istediği olmuş olmamış farketmiyor bütün evi bildiğin dağıtıyor. her şeyi yere fırlatıyor oyuncak yastık yorgan tabak kaşık ne varsa. :)
mesela büyükte bunları yaşamadım hiç. sadece ağlama krizleri vardı. şimdi 3,5 yaşında daha sakin ve paylaşımcı kardeşleriyle.
bir arkadaşımın kızı herhalde hala o sendromu yaşıyor. 4,5 yaşında ve sürekli ağlıyor. ikna olmuyor hiçbir şeye. yazın kışlık şeyleri giymek için ağlarken, kışın yazlık giymek için ağlıyor. çatıdaki kuşlara dokunamadığı için bile ağlıyordu 2 li yaşlardaykan.
her çocuk farklı yaşıyor demek ki :)

ortaya karışık oldu rota aşısı ne acaipler yaa

verazeyn sitesini incele ben ordan alıcam yarın gelicek istediğim model birde anlamak için yakman lazım gerçekse beyaz duman sahteyse gri siyah duman ama siteyi incele istersen

kız sen hg özlettmiştin kendini gerçmişi okudum eşin sıkıntı çıkarmış internet yüzünden ek gıda için de kafana göre verme derim yaa dr sor oda sıkıntılı uzun bir süreç olucak menüsüydü tazse yapılmasıydı kuzum nasıl olsa geçiçez acele yok

Alır alır sen pes etme tatlım.

Aynen canım. Şimdi iş kolay çıkar memeyi ver. Zaten ömür boyu uğraşacağım ne yedi ne yemedi. 6 ay kafam rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…