2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen canım. Şimdi iş kolay çıkar memeyi ver. Zaten ömür boyu uğraşacağım ne yedi ne yemedi. 6 ay kafam rahat olsun.
aynen bunlar bence iyi günlerimiz büyüdükçce zorlaşıcak ve güzelleşicek davranışları tabiki yoracak sonuçta küçük insan onunda tepkisi huyu sevdiği sevmediği hepsni yaşayarak öğrenicez ama ne kadar rahat davranırsak bebelerde rahat olur benimki uyumuyor eşim uyutmaya çalışşyor kızıyor yumruk atıyor tepiniyor kucaka ben hiç oralı olmuyorum bırak diyorum beşiğe koyuyorum tepiniyor tepiniyor gülüyor dikkat çekmek için öksürüyor yüzüne bakınca gülücük atıyor uykusu gelince anlıyorum anca öyle uyku eğitimi 4 .ayda başlıcaz bakalım zaten işe başladık ablamda sıkıntı çıkmadı duruyor şimdilik hasta etmdedn kışı atlattsaydım diyorum ama ağzımızda diş kalmıcak onlar büyüene kadar:)))

o sıkıntılar hep unutuluyor, yenidoğan bebek kokusu özleniyor.
yoksa kimse bir daha çocuk doğurmazdı :)

Ayneeen dediğin gibi . Helede zor doğumlar , sıkıntılı günler unutulmasa herkes tek çocukta kalirdi.
La Lune cim aynen dedigin gibi oldu bende oğlum 36 aylıkken hamile kalıp 45 aylıkken doğum yaptım. 3 yu de düşünürsem hedef 2020 birde benimkilerin tarihleride süper ılki denk geldi ikinciyi ben denkledim . 39+3 te suni istedim
12.11.2012
16.08.2016
20.05.2020

Daha 4 ay var derken 8. Ayda mi oturacak annene gore

Acaip serin disarisi ayaz yani. yakin mi evler ? degilse siki giydir
kuzum ablam sincanda ben eryamanda arabayla eşim götürüyor akşamdan hazırlıyorum kıyafetşleri zaten ablama önceden her şeyi bıraktık binadan çıkıp girerken üşümemesi lazım şimdilik iyi bakalım ama ankara kar gelince fena soğuk oluyor kozmonot almıştıkya onunla artık götürrüüz ama içim acıyor el kadar yaa bilioyr ilk gün küstü bana 1 saat yüzüme bakmadı ama şimdi görünce nası heyecanlanıyor aman kadın olmak zor iş çalışsan bir dert çalışmasan bir dert çalışan anne olmka zormuş büyük yada küçük olması değil yani alalhtan teyzesi gözüm arkada değil

Biz oturma işini dr sorduk bebekler doğduğu gün itibariyle otura bilir sıkıntı yok yeterki düşmeyi önleyen kemer veya benzer şeylerle emniyetini sağlayın dedi uyku eğitimini sordum kendi haline bırakın kendi düzenini kurar çocuk biri sizi uykunuz olmadan yataga baglasa hoşlanırmısınız dedi bir kaç ay içerisinde oda sizin ev düzeninize alışır dedi şimdi yastıla destekliyip otutuyorum ben onunda hoşuna gidiyor uykusuda iyi sabah babayı yolcu ediyorum bir saat uyuyor öğlen yarım saat öğleden sonra yarım saat gecede 10 gibi uyuyor yetiyor ona kalan zaman oyun oymuyoruz

B Began bu hayatta sirtin yere gelmez 3 kizin var daha ne ister insan degil mi? Insallah hayirli evlat olular. Annem der ki kiZin olene kadar kiZindir. Oglun evlenene kadar oglundur. Elbet bi bildigi vardir benim anacugumun...
kesinlikle canım.
kız evlat öz evlat.
abim annemi asla aramaz. ben 10 dk mesafedeyim. anlaşamasak da hergün telefonlaşıyoruz
seninkinin sendromu nasıldı? bitti mi? :)

Ay keşke izmirde olsaydım. Seninle gezerdik sokak sokak. Cingene bebesi olsa benimki yeri varmıs.
:):):) yaz bebesi ya bunlar tabi alıp alıp çıkardık sokaklara alıştılar şimdi. Evde hep mızmız sokaklarda mutlu. Bak canım geçen gün noldu :) akşama yemekli misafirim gelecekti işim başımdan aşkın benimki de durmuyo hava da güzeldi evim teras balkonlu güneşliydi. Koydum ana kucağına attım üstüne ince bi battaniye bıraktım onu terasa ben mutfakta hallettim tüm işleri bi yandan gözüm oğlanda o gitmiş sanki yerine agucuklar gülücükler saçan başka bebek gelmiş gibiydi

Kıyamam tatlım yaaa çabucak atlatın inşallah

Canim cumartesi gunu nasip okirsa 3. Ay kontrolune hidicez ozaman sorarim

Benimki de yapıyordu aynısını. hala daha yapar o yazlık kışlık olayını. Yazın kışlıgini giydiririm.zaten sıcaklayip kendi çıkarmak istiyor. Kışın yazlığıda üstüne giydiririm

7. Ayda canım. 6 ay bitecekmiş.

Ohhh. Cildirir çocuk mümkün değil beklemez . Benim büyük oğlum 4 5 ayda oturmuştu. 4 yıl geçti resmen güncellenmiş veletler. İlkini sağa yatirirdim sağda kalirdi. Sola yatirirdim solda kalirdi. Minigimi sağa koyuyorum daha ilk günlerden istediği gibi döndürüyor kafayı. Sizde gördünüz kendikilerinizde. .. nerde bekleyecek o kadar . Ayrıca hazirbulunuşluluk diye bir durum var. Hazır hissetmeseler kendilerini dikilmeye çalışmalar

Canım tam doktora götürelim dedik dün, yaptı şükürler olsun.
İstanbulda değilim, cerrahlar çok yoğun burda, rastgele götürmek de istemedim.
Neyse inşallah gerek kalmamıştır, inşallah sebep çatlak falan değildir Allah korusun.

Hayirlisi olsn gercekten ne yapayim ben... gercekten uzucu ama gelinen nokta, bu sefer bi sey yapmicam dedigimde hic binaey olmuyosa yine ispatliyorm ki her seyi ben yapiyomusum oyle alistirmisim ki...
Biraz çekmek lazım demek ki.
Aklı başına gelir de sen ondan geçmeden gelse bari...
Gelmezse de kendi mahrum kalacak bi çok şeyden.

Ayy bu kizim neresinden çıkıyor bu ses nasıl bir cigliktirr allahım yerim onun sesini ben
Seslerini kesfettikçe çığlıklar da değişiyor, çok tatlı oluyorlar :)

Niye bu kadar kusarlarsa..
Insallah oyledirkanka. Gece hic kusmadida sabah kustu gene :/
Yıkama ki canım memeden tekrar bulaşma olmasın.
O zaman lansinoh surup oyle vereyim her emzirmede mI sureyim ?Onu yikamaya gerek yok diye hatirliyorum bayadir kullanmiyorum cunku.
Kusma derken çökelek mi? Öyle ise zararı yok tatlım biraz fazla yemiştir. Ama süt ya da sarı renk ise doktor gorsun bence.
Canim hem cokelek hem sirf sut hemde cokelekli sut. Sari kusmuyo cok sukur. Hepsinden cikartiyo anlamis degilim.
Canim dili beyazdida boyle noktacik noktacik degildi. Karbonatli suyla kac kere sildin sen ve kac gun ? Cekebilsem agzini cekip aticam da cekemiyorum izin vermiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…