2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Iyi bari ya sevindim. Her adet doneminde boyle mi oluyomus? Benim ikizlerim var onlarda da cok sanci cekmistim kasiklarimdan ama her gun. Velhasil zor is bu analik bu arada benim tahminimi dogum zamanim 14 agustos..

Canim oneriyomusun yani bn metrolife da veysel toprak gittim ama pek beğenmedim bi daha ki ne ona bakım iyi bi dr bulursan bana da şöyle :)bide muayene ücreti nekadar
20 tl muayene ücreti. 10 gün içinde kontrole gidersen ücretsiz (sgk ile ilgili galiba) bana bi ilaç mümessili bir arkadaş önerdi. 3 defa gittim ilgili alakalı. değiştirmeyi düşünmüyorum. memnunum.

cnm benım kanama olmuştu ya erkene alcaz dedı bu cumaya kalp atışını görmek ıcın cagırdı bakalım ıns goruruz :)
cnm benım kanama olmuştu ya erkene alcaz dedı bu cumaya kalp atışını görmek ıcın cagırdı bakalım ıns goruruz :)
İnş cnm görürsün dualrım seninle
İnş cnm görürsün duaların seninle benimde daha migde bulantısı yok

20 tl muayene ücreti. 10 gün içinde kontrole gidersen ücretsiz (sgk ile ilgili galiba) bana bi ilaç mümessili bir arkadaş önerdi. 3 defa gittim ilgili alakalı. değiştirmeyi düşünmüyorum. memnunum.
B6 dedıgınız Dr istanbul'da mı acaba hangi hastane

Kızlar istanbul avrupa yakasında önerebilecegınız Dr ve hastane varmı

Maşallah kuzuna sapasağlam orada. Geçmiş olsun.
Jeli doktor bana gece yatarken yap dedi. Ben jeli koyup elimi yıkayıp yatıyorum. Çok biriktiği için de korktum enfeksiyon olurum diye 2 gündür jeli kullanmadım. Ve sürekli vajinayı elimle temizledim. Bu akşam kullanmaya başlayacağım tekrar bakalım

Nasilsiniz gencler ne cabuk ilerlior sayfalar .yetismek zor .Bulantisi olan arkadaslara tuzlu cubuk kraker yemelerini oneririm bide haslanmis patates .Mideyi bastirior biraz.bnm de 15aylik kizim var.kismet olursa ikincisini alcam kucagima

Ayy masallahh bi kiz bu erkek mi acebaa hayirlisi olsn da tabi her syden onceee...

Ben cok fazla yemedigimi dusunsem de bende de bulanti yok.. Arada mide sorun oluyo tabi ama cok sukur bulanti olmadi.. Ama ben de kilo aldm napalm gene cok fazla almayalam da illa ki alcazzz

Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldırsın inş.

Aminn insallahh

Bilmem canim kizimda 9ay kusmaktan helak olmustum yani her hamilelik belirtisini yasadm diebilrm bayilmalar vs ay cok zordu ama bunda hamile oldgmu anlamadim bile hatta gec ogrendim .kizda genelde bulanti olir erkekte olmaz derler ama pek inanmasamda gorcez bu teori dogrumu

İyi akşamlar anneler 6+1 günlükken karında hafif değişme olurmu

Çok degil yoksa banamı öyle geliyor biraz göbekliydim zaten

black_hayit cnm sen adanada oturuyomuşsun ben de oraliyim. Dogumu orda yapacam Allah izin verirse. Sen doktor bulabildin mi kime gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…