- 28 Eylül 2014
- 37
- 27
- 8
- 34
Iyi bari ya sevindim. Her adet doneminde boyle mi oluyomus? Benim ikizlerim var onlarda da cok sanci cekmistim kasiklarimdan ama her gun. Velhasil zor is bu analik bu arada benim tahminimi dogum zamanim 14 agustos..bebek ilk 3 ay etkilenmiyormuş annenin beslenememesinden. kasık ağrılarım başta çok vaedı geçmişti ama 2 gündür yine başlamış. galiba 2. adet dönemine girdim ondandır diye düşünüyorum. mide bulantım bugün benimde iyi
InsaAllahAllah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldırsın inş.
20 tl muayene ücreti. 10 gün içinde kontrole gidersen ücretsiz (sgk ile ilgili galiba) bana bi ilaç mümessili bir arkadaş önerdi. 3 defa gittim ilgili alakalı. değiştirmeyi düşünmüyorum. memnunum.Canim oneriyomusun yani bn metrolife da veysel toprak gittim ama pek beğenmedim bi daha ki ne ona bakım iyi bi dr bulursan bana da şöyle :)bide muayene ücreti nekadar
5 hafta 5 gün. 2 gün sonra 6 hafta diyebilirsin canım.Kizlar benim ultrason fotosunda bisey dikkatimi cekti +GA1 5W 5D yaziyor. Bu kac hafta kac günlük oldugu mu yaziyor.. o zaman 5 haftalik bizimki offff delirmek üzereyim
cnm benım kanama olmuştu ya erkene alcaz dedı bu cumaya kalp atışını görmek ıcın cagırdı bakalım ıns goruruz :)
İnş cnm görürsün dualrım seninlecnm benım kanama olmuştu ya erkene alcaz dedı bu cumaya kalp atışını görmek ıcın cagırdı bakalım ıns goruruz :)
cnm benım kanama olmuştu ya erkene alcaz dedı bu cumaya kalp atışını görmek ıcın cagırdı bakalım ıns goruruz :)
İnş cnm görürsün duaların seninlecnm benım kanama olmuştu ya erkene alcaz dedı bu cumaya kalp atışını görmek ıcın cagırdı bakalım ıns goruruz :)
Canım çok şükür geçmiş olsun. İsteydim yazamadim sonra da nickini bulamadımÇok şükür canım ya çok iyiyiz :)
B6 dedıgınız Dr istanbul'da mı acaba hangi hastane20 tl muayene ücreti. 10 gün içinde kontrole gidersen ücretsiz (sgk ile ilgili galiba) bana bi ilaç mümessili bir arkadaş önerdi. 3 defa gittim ilgili alakalı. değiştirmeyi düşünmüyorum. memnunum.
Ah kuzum ah o izinler devlette işte özelde yok öyle bir şey maalesefgünaydın hamişler...
Çalışan hamişler engellilere ve hamilelere kardan dolayı izinler başladı biliyorsunuz değil mi??
Maşallah kuzuna sapasağlam orada. Geçmiş olsun.Benim de aynı canım banyo sırasında direk olmasa da yandan üstüne filan sıcak su tutuyorum akıyor.Çok birikmesi enfeksiyon yapıyor dikkat et.Sıktıktan sonra 10-15 dakika yürümeye gayret et.
Sabah 6 da uyandırdı çok korkuttu beni minikim bayıldım öğürmelerden pembemsi akıntım geldi korka korka hastaneye gittik iyiymişiz,İlk ulstrasonda 2 hafta geriydik 2. ultrasonda 1 hafta bugün tam günü gününe yakalamışız maşallah.Tüm güzel annelerimize sağlıklı mutlu bir gebelik diliyorum Allah'ım
Nasilsiniz gencler ne cabuk ilerlior sayfalar .yetismek zor .Bulantisi olan arkadaslara tuzlu cubuk kraker yemelerini oneririm bide haslanmis patates .Mideyi bastirior biraz.bnm de 15aylik kizim var.kismet olursa ikincisini alcam kucagima
Kızlar fırsat buldukça takip ediyorum yazdıklarınızı. Benim 10 gün önce yaklaşık 4 yada 5 gün süren bir bulantim oldu şuanda sadece sabahları ögürme oluyor o kadar. Hattabu 2 gündür oda yok bazen bişeyler kötü mü gidiyor diye süpheleniyorum. Herşeyi yiyorum kiloda aldım çok fena yani durum :) çok şükür gribide çok rahat atlattim. Ayın 18 de ikinci kontrolumuz var. Bu arada kan ve idrar tahlili de yaptılar. Ne için olduğunu bilmiyorum kontrolde sonuçlarla ögrenecegim
Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldırsın inş.
Bilmem canim kizimda 9ay kusmaktan helak olmustum yani her hamilelik belirtisini yasadm diebilrm bayilmalar vs ay cok zordu ama bunda hamile oldgmu anlamadim bile hatta gec ogrendim .kizda genelde bulanti olir erkekte olmaz derler ama pek inanmasamda gorcez bu teori dogrumuAyy masallahh bi kiz bu erkek mi acebaahayirlisi olsn da tabi her syden onceee...
Ben cok fazla yemedigimi dusunsem de bende de bulanti yok.. Arada mide sorun oluyo tabi ama cok sukur bulanti olmadi.. Ama ben de kilo aldm napalm gene cok fazla almayalam da illa ki alcazzz
Aminn insallahh
Eeeee gittin mi doktora,nerelerdesin.
Gittim kızlar kalp atışlarını da duydum çok şükür gayet iyiyiz dedi doktor testler var onları istedi bide ikili testi yaptır dedi onları yaptırcam İnşaAllahCanımcım gittin mi bugün?
Canım benim doktorum ayın 20sine randevu verdi 2'li tarama için. Ben yaptıracağım.
İlk kez duyuyorum böyle bisey olduğunu.Ben ki 3 kayip yasamis bi Anne adayiyim.kesinlikle alalim benceTürkiyede 80 liraya gg da var. Aliexpressde 15 dolara var. Zararlı mı acaba.Ben alırım zararsızsa
İyi akşamlar anneler 6+1 günlükken karında hafif değişme olurmu
hayır şanlıurfa şanmed hast.B6 dedıgınız Dr istanbul'da mı acaba hangi hastane
Mümkün değil canım.Gazda bir artış oluyor amaİyi akşamlar anneler 6+1 günlükken karında hafif değişme olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?