2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geleneksel kaka şenligimizi yaptık dün, evde bir bayram havası.

Whatsapptan tebrikleri kabul ettik falan.

12 günde bir yapmasına razıyım, yeter ki 12 de olsa 15 de olsa kendi yapsın, lavmana gerek kalmasın.
Hadi hayirli olsun :) Eskiler kaka yapmamasina sut yariyor derlermis bilmiyorum. Benimkide artik birgun yapiyo birgun yapmiyo hergun yapacaksa azar azar yapiyo

Diyetçi kızlar, diyetisyen kontrolümden çıktım bu hafta 1 kilo vermişim 81,5 olmuşum, regl olucam onun şişliği var o yüzden ödemim fazla çıktı. Bu hafta detoks haftası, proteinden daha az , karbonhidrat ağırlıklı bir diyet olcak. Bu hafta daha fazla egzersiz yapmam gerekiyor Bakalım haftaya ne olcak?:)

Canim gunde 3 kez sildim 3 gun boyunca. Yanak iclerine bak oralarda da beyazliklar varsa pamukcuktur canim.

Hadi hayirli olsun :) Eskiler kaka yapmamasina sut yariyor derlermis bilmiyorum. Benimkide artik birgun yapiyo birgun yapmiyo hergun yapacaksa azar azar yapiyo
Ben de duydum onu.
İnşallah diyeyim de teselli olsun :)

Senin oğlanın kaka yaptığını duyan benim kız benim neyim eksik dedi ve zibini geçtim taa tulumdan çıkardı :)
Ohhh aferin ona :)
Yapsın yapsın kirletsin, biz yıkarız, yeter ki yapsınlar :)

Canim gunde 3 kez sildim 3 gun boyunca. Yanak iclerine bak oralarda da beyazliklar varsa pamukcuktur canim.
Dun baktigimda yanakta ve damakta yoktu dilde var sadece tatlim. Izin verirse bi bakayim yanaklarina da sicramismi. Bugun bende birazdan gene silicem bakalim buyumesi sorunmus dili yara yapiyomus. Ay o degil saglik ocagini aradim diyoki sik sik sil bastira bastira kanatana kadar nerdeyse diyo. Dedim e tahris olur o zaman ememez e olck o kadar diyo. Yuru git lan dicektim :/

tugbayhan lansinoh sürüp yıkamadan emziriyorsun evet.
Her seferinde sür.
Sagol balim oyle yapayim hatta simdi iki memeyede sureyim oyle emzireyim. Cok uzuluyorum benim oglaninda gecirmedigi hastalik yok neyse bagisiklk kazansin herseye sut koruyor nasilsa

Tamam bebişimm onada bakayımm annen nasıl buaradaa ??
dün acile gittik kanaması yeniden başladı zekai tahire tayfun güngör varmış profesör çarşamba orada olacakmış ameliyat oalcaz kaçısı yok ama sıkıntılı bir ameliyatmış öyle iyi agrısı falan yok ama kanaması var canım oda korkuyor bizde korkuyoruz ama tedavi eilmesi lazım alalh korusun başka organa falan sıçrarsa yandık zaten dünki kadın ameliaytı anlattı rahim dışarı çıkartılacak ne kadar yerde zarar varmış ona göre hepsimi alınacak o an karar verilecekmiş bende devlet hastanesiya ora özel odayı sordum varmış tek kişi kalacakmış onkooji serisinde 3 gün yatıcaz ama diğer komplikasyonlardan dolayı süre uzayabiilirmiş 1 ay ağrılı bir dönem olacakmış sonrasında da alttan çıkarılacak karın sarkık oldugu için profesör görüp karar verecek canım sen naptın eniştn oldumu ameliyat

Rabbim sifalar versin. Tez vakitte sagligina kavussun inşaAllah.

Bence de öyle hele eşimin kucağında dikiliyor iyice oturt diye.

Canim cok cok gecmis olsun.rabbim sifalar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…