2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
amin canım inşlalah kolay geçer diğer hastalıkalrından bişi çıkmaz

Oda bi bakteri gibi bisi ya sonucta canim ondan dedim :) iste sacmalamakta ustlerine yok !
Sagol canimin ici. Sorma agzi olan konusuyo !

Canim inşallah çok başarılı bir şekilde geçer ameliyatı annenin korkulcak kadar değildir umarım eskisinden daha sağlıklı olur gün verilmedi daha herhalde ameliyat için ??
Eniştem de 9 aralıkta ameliyat olacak o da cok zor bi ameliyat bakalım bekliyoruz kuzummm

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evet bize gün verilmedi prof.kongresini bekiliyoruz çarşamba hastanede olacak
artık ulaşırsak adama konuşucaz gün alıcaz

cnm gecmis olsun dr um bana kendi mememide karbonatli suyla silmemi soyledi ve emzik,biberon,kasik,bardak ne varsa cok hijyenuk olmasi gerekiyor
Sagol bebegim. Hepimizin bebeleri gecirdi heralde bunu desene. Devamli emzigi kaynatiyorum canim. Kasikla ilgili de bi devid veriyorum o kadar tek kullandigimiz meme ve emzik memeye lansinoh surmeye basladim. Emzigide kaynatmaya basladim devamli almadigi zamanlar. Gecirene kadar idare edicem artik bu sekilde :)

canım çok zor oluyodur kesin.
gögüs pedi kullanıyorsan dikkat et hava almıyor ya
dün tv de pekmez pamukcuk önlüyor demişti ama hangi pekmez oldugunu unuttum

MinikPiranha canim sende minyonsun bildigim kadariyla kizinda sana cekti heralde. Ben burda oglan kilolu bilmem ne dedim bak 2 gundur emdigini kusuyo hergunde dualarini okuyorum. Kim uleyn bu goz degdiren cikin ortaya
Isin esprisi tabi o da cidden yarin doktora goturebilirim yani. Saatli emziriyorum 2 saat once emzirmistim birda emzirdim 1 saat oldu beklicem gene 1 saat sonra emziricem. Hickirik tutuyo karnindan lop lop su sesi geliyo sindiremiyomu napiyo anlamadim onca saat. Istahli bebe olunca boyle birden kesilince oluyo insan..

Birde anneme diyorum, iste ek gidaya gecince bir kasik elma suyu seftali suyu, vs verilcekmis diye o kadari yetermis diyorum senin bebe 1 kasikla doymaz kizim sacmalama diyo daha bana cok varda ben ocak sonu subat basi gibi baslamayi dusunuyorum yavas yavas 5.ay dolunca iste baslicam cok gec kalinca alistirmakta zorlasiyormus.

canım çok zor oluyodur kesin.
gögüs pedi kullanıyorsan dikkat et hava almıyor ya
dün tv de pekmez pamukcuk önlüyor demişti ama hangi pekmez oldugunu unuttum
Aci cekiyomu acaba diye dusunuyorum sadece ama oyle bi belirti yok. Gogus pedi ben hic kullanmadim canim yaa rahatsiz ediyo beni ilk bi kullanim dedim de yok bana gore degil. Benim evde dut pekmezi var. Halamlar koydeyken yapmisti dogal pekmez yani. Ama biraz tadi eksimsi gibi geldi kaynatmam lazim birkac saat su degdi heralde icine de kaynaticak vakit bulamiyorum aslinda bisiyi yok tencereye dokup kaynaticam da useniyorum heralde

Kaynat kaynat
bende dogumdan sonra üsengeç oldum :)

bi ark gögüsüne sıçramıştı pamukcuk
baya ilaç kullandı.
degısık bı ped almıştı ordan aklıma geldi :)

Off çokk heyecanlıyım ve endiseliyim. İlk defa tek başımıza cikicaz kızımla. Babasini işten almaya gidicez. Daha once hep yanimda birileri olmustu. InşaAllah sıkıntı cikarmaz.
Çıkarsa bile sakın ol pispis yaparsın ya da şarkı söylersin ona. Sen sakın olursan o da olur annesi.

Off çokk heyecanlıyım ve endiseliyim. İlk defa tek başımıza cikicaz kızımla. Babasini işten almaya gidicez. Daha once hep yanimda birileri olmustu. InşaAllah sıkıntı cikarmaz.
Karnini doyur altini temizle iyice giydir emzik ve agiz mendilini de unutma hic bisi olmaz ben hep tek cikartiyorum :)

Kaynat kaynat
bende dogumdan sonra üsengeç oldum :)

bi ark gögüsüne sıçramıştı pamukcuk
baya ilaç kullandı.
degısık bı ped almıştı ordan aklıma geldi :)
Kiz bunun dilinde var sadece. Azcik hafiflemis bakalim. Insallah gecer yaa. Amann bebek buyutmek nasil zor valla.

Olumsuz birşey düşünme . Hiçbirşey cikmaz. Cikarsada çekersin sağa emzirirsin sakinlestirirsin yola devam edersin ben tek.başıma iki çocukla çıkıyorum telaş yapma sadece bebişler endişeleri hissediyorlar

Çıkarsa bile sakın ol pispis yaparsın ya da şarkı söylersin ona. Sen sakın olursan o da olur annesi.

Karnini doyur altini temizle iyice giydir emzik ve agiz mendilini de unutma hic bisi olmaz ben hep tek cikartiyorum :)
Şimdilik iyiyiz kızlar. Kizimla tek basima biseyler yapinca kendimi cok güçlü hissediyorum.

M mertur La Lune F Ftszynp tatlışlar Hepsini denedim benim kız cins. Yiyip yiyip çıkartıyor hiç fırsat vermiyor yaramasına :/

G gamzelim hoş gördüm canım annen nasıl minnakın nasık inşallah iyisinizdir. Evdeki neti de kapattık tel yetmiyor eskisi hibi giremiyorum sık sık

@Tugbarecep canım galiba karıştırdım birkaç kilide daha taş var o zaman safrada

Şimdilik iyiyiz kızlar. Kizimla tek basima biseyler yapinca kendimi cok güçlü hissediyorum.
İyi bari sevindim, bizdr gecen gun babayi isten almaya gittik,arabanin arka tarafina guzelcr yerlestirdim,oncr mizmizlandi,olmaz alp guvenligin icin burda durmak zorundasin dedim ikna ettim, araba koltugunda ayna var gorebiliyorum onu sofor koltugunda,yari yola geldim,alp diyorim bakmiyor bana,birde baktimki kipkirmizi olmus,alp oglum noluyo derkrn acayip sesler cikarmaya basladi, yolun ortasinds dortluleri yakip durdum,bir cirpida yanina gittim, kusmugu tazyikli gelmis,burnunu tikamis agzinda dolu nefes alamiyor bir cikardim bir vurdum sirtina falan agzini burnunu acip temizledim,ama bana sor omrumden omur gitti,hic boylr olmamisti o ani buldu sanki bilerek,cok korktum. Ama yine tek basimia cikmaya devam ediyorum vazgecmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…