2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gecmis olsun canim. Benimde birkac kez basima geldi kusmuk olayi cok korkunc bir durum cidden.

Çok geçmiş olsun canım ya. Allah korumuş.

Haklısın canım. Gittik geldik bile. Hava değişimi iyi oldu. Dönüş yolunda mizmizlandi cok yoruldum. Kangurudan cikarmak zorunda kaldık cok aglayinca. Babası tasidi saripsarmalayip. Dönüş yolu haric iyiydi.
Ayy okurken yüreğim agzima geldi. Çok şükür iyisiniz. Bravo sakin kalip müdahale edebilmissin. Yürüyerek geze geze gittik biz. Hep kontrol edebildim böylelikle. kanguruyla. Büyüdü ya zorlaniyorum artık kanguruda.

Çok geçmiş olsun canım allah kormuş alp'i. Biz de yalnız çıkıyoruz kızımla ön koltuğun hava yastığını kapattık ana kucağını ön koltuğa bağlıyorum, bi bana bi etrafa şaşkın şaşkın baka baka uyuyor inmeye yakın cadı :)

Oyle canm aynenn oyle.
Bugun ilk defa aradi ben onu aricaktm dogumgunu bugun, sadece kutlayip baska konu acmicaktm. Beni aramis, bugun gelmeyi hic dusunmedn mi faln diyo, beni burda yalnz biraktinz bilmem ne, bilet aliyorm aksam geliyosunuz, ne kadr zamn oldu falan ama hic aman dusundm gel konusalm ben sizi ozledm falan yok. Bunlari soylerken falan hep sinirli yalniz birakmisiz gitmisiz hala orda. Neden gittik be adam neden dusunsene bi!!!
Dogumgununde boyle tek kalmak zoruna gitmis. Annen nenen orda iste dedm ben de. Ayrica insan dedim ilgi sevgi bekliyor di mi dedm?? Cevap veremedi... oyle alistirmisim ki onun ilgisi sevgisi hazir bende beklemis hep, o hep yasamis zaten ilgiyi sevgiyi ama bana hic yasatmadi helal olsn. Bu da ders olsn. Biraz daha boyle devam pek yol alamamisiz henuz... sadece hirslanms beyimiz. Deli gibi donmemizi istiyor ama hala gururu hirsi onu tutuyor ve kalbime dokunamiyor. Oyle uzucu ki. Ama ben de bu sefer bu hirslara somurulere yenilmicem. Eger mutlu olcaksak beni mutlu etmeyi bana gurur falan yapmamayi bana seni ozledm demeyi ogrenmesi gerekiyor. Bu nedenle kaybetme korkusu olmali. Ben de uzuluyorm tabi ki hem de cok bu donemde ama dayanicam, gelecegimiz icn.

Evet canım ben de zayıfım ams bebekken tombişmişim. Sağlıklı olsun rn önemlisino zaten. Üşütmedin değil mi Mehmet Alimizi.
Bizim nazarımız değmez yahu hepimizin en az bi maşallahı var

İnşallah dediğin gibi inşallah ikisi de erkek olmuş derim.
Eniştem eczacı canım o önerdi bana. Güzel bir mama aslında. Başka özel bir sebebi yok. Kusması fışkırır gibi diil..daha çok fazlasını kusuyormuş gibi ama bu fazlası biraz fazla oldu beni emdikten sonda da kusuyor yani. Aklım karıştı iyice. Bugün karışık vermedim yine kustu.. her yer kusmuk koktu!
Sanırım aptamil şekerli diye duymuştum canım, onun tadını aldıysa diğer mamsyı beğenmeyebilir.
Mamalar arasında tadı en güzel olan bebelac. Aptamil de fena değil. Ne kadarı doğru bilmiyorum ama içlerindeki mama aynı sadece kutuları farklı diye bi haber duymuştum
Yemeyen çocuğun zorluğunu biliyorum. Zaman ilerledikçe daha zorlaşıyor. İnsanın sinirleri harap oluyor sağlığı yerindeyse dr büyümesi normal diyorsa çok sıkıntı etme. Yapacak bir şey yok...

Aptalimin içinde şeker var tadı daha güzel kendinde bakıp anlayabilirsin ondan almiyordur veletler biliyor ağzının tadını
Bir şeyi de bilmeyiverseler şaşıracam zaten!!! Benim 1 numarada aptamili içmemişti. Sıradan denedim tadı en güzel bebelac

Canım ben kucağımda oturtuyorum. Koltuğun köşesine yastıkla da bir kaç kez oturttum;normal bizim gibi oturma değil tabi daha yatar gibi.. gelişime ve soya çekime göre 6 ayında kendisi desteksiz oturabilir. Benim 1 numara neredeyse 9 aylıktı desteksiz oturduğunda
B Began bir de bu 2 yaş sendromu ne kadar sürüyor? 3 yasa kadar deme düşer bayılırım.
2 yaş sendromu her çocukta şiddetli olmuyor. İnşallah siz kolay atlatırsınız. Gerçekten korkunç bir şey!! Ben beynimin yarısını kaybettim diyorum sendrom sürekli devam ediyor ama sen alışıyorsun artık. 2 bitiyor 3 başlıyor. Hiç boş kalmıyorsun. Sürekli koşturmaca sürekli sinir harbi bir şeylere sinirleniyor bir şeyleri istiyor ve sen ne-neye olduğunu anlamıyorsun. Derdini de tam anlatamadığı için saatli bomba gibi geziyor evde

Çok saolun kızlar, çok korkunçtu çok korktum ama gazını alamamışım o yuzden kusmuş diye düşündüm,en azından kritik zamanda nasıl davranmam gerektiğinide tecrğbe etmiş oldym. Canım ben ön koltuğa koyarsam alışır diye korkurum, ayna var bana arkadan bakıyor o Zaman duruyor, ayna çok iyi bir icat,orda alışması lazım yapçak nişey yok

Canım çok üzüldümne desem bilemedim, yanındayım arkandayum,kararlı olman çok iyi olacak, hiçbirşeyin farkında değil gibi davranıyor

Canım çok üzüldümne desem bilemedim, yanındayım arkandayum,kararlı olman çok iyi olacak, hiçbirşeyin farkında değil gibi davranıyor

Canm benm cokkk sagoll...kararli olmak zorundayim bu sefer cunku hep ayni yere geliyorz saygim sevgim azaliyor...

Cok gecms olsn size de Alp pasa iyiyms cok sukur. Ya ben tek basima araba kullanirken yanima bagliyorm guzelce yavasca gidiyorm. Ama ise baslarken oto koltugu alirm direk baan donuk oturur hem 8 aylik olcak iyi olur oyle..

Şu an oto koltuğunu bağlamıyor musun yanına alcam diyince şaşırdım :)

Çok geçmiş olsun burcucum Allah muhafaza. Ben bir numara tek iken oto koltuğunu arkaya ortaya takmıştım. Hem trafikte müdahale kolay oluyor . Hem arabaya birini alınca iki yan açık rahat oluyor

Iyi bari canim sevindim tekrar olmamasina. Demek ki cok emzirmekten kaynaklanmis :)
Aynen canim benim :)
Evet canım ben de zayıfım ams bebekken tombişmişim. Sağlıklı olsun rn önemlisino zaten. Üşütmedin değil mi Mehmet Alimizi.
Bizim nazarımız değmez yahu hepimizin en az bi maşallahı var
Yok canim usutmedim dun bilmeden cok emzirdim heralde bugun birsey olmadi. Gazida tam cikartamiyorum heralde ondan oldu.
Dedigin gibi sagliklari yerinde olsunda baska ne isteriz. Allah'imizin mucizeleri onlar.
Bebislerimizde gozu olanlarin gozleri ciksin balim Allah olmayanlara isteyenlere nasip etsin de goz degmesin :)

Sen ne cevap verdin ona canim. Deseydin keske ozledim demek bu kadar mi zor filan diye. Icini dokseydin guzel kelimelerinle. O anladi anlamasinadaa sen esini daha iyi tanirsin burnu dik biri heralde.

İyi akşamlar kızlaaar giremiorm ne zamandrrr yazamıorum enes pek huysuz şiödi özellikleriine uyumama eklendii uyumamak için direnio bas bas ağlıo özellikle akşamları maymuna çevirio beni sinirden yorgunluktan çaresizlikten napcağımı şaşırıorıum slinge koydum şuan bi saattir evin içinde geziniom önceden hemen uyurdu slingte ( bu uyku çok yıpratıyor yaa (

Canim benimki 1 gun boyunca hic uyumuyosa oteki gun artik heralde bayiliyo gozleri acamadigi oluyo bazen. Oyleyken bile aglama laf yetistirme bitmiyo miril miril devamli. Birde nasil yazsam bilmiyorum da boyle hiiiiiiiiiiiiii diye agliyo bi degisik yani ozellikle memeden cekerken :) Seninki hergun mu oyle birgun uykusuzsa oteki gun uyuyomu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…