- 3 Haziran 2012
- 405
- 830
- 123
cnm hkırık,kusma,sık emme veya memeden soguma refluyu işaret ediyor.kilo kaybı yoksa patalojik degildir gazını alırken sırtına vurma dik pozisyonda kucağında en ax 20 dk tut. Yatırırkendw reflü yatagı kullan@MinikPiranha canim sende minyonsun bildigim kadariyla kizinda sana cekti heralde. Ben burda oglan kilolu bilmem ne dedim bak 2 gundur emdigini kusuyo hergunde dualarini okuyorum. Kim uleyn bu goz degdiren cikin ortaya
Isin esprisi tabi o da cidden yarin doktora goturebilirim yani. Saatli emziriyorum 2 saat once emzirmistim birda emzirdim 1 saat oldu beklicem gene 1 saat sonra emziricem. Hickirik tutuyo karnindan lop lop su sesi geliyosindiremiyomu napiyo anlamadim onca saat. Istahli bebe olunca boyle birden kesilince oluyo insan..
Birde anneme diyorum, iste ek gidaya gecince bir kasik elma suyu seftali suyu, vs verilcekmis diye o kadari yetermis diyorum senin bebe 1 kasikla doymaz kizim sacmalama diyodaha bana cok varda ben ocak sonu subat basi gibi baslamayi dusunuyorum yavas yavas 5.ay dolunca iste baslicam cok gec kalinca alistirmakta zorlasiyormus.
Şu an oto koltuğunu bağlamıyor musun yanına alcam diyince şaşırdım :)
Tabi benimkide anakucagininki 1 sene oto koltuguu olrak kullanilabiliyor portbebeye gecmedim arabada hatta,tak cikar ana kucagi iyi oluyor.casual kullananlar si naptinizSanırımkelebek.hill de benim gibi ana kucağını kullanıyor oto koltuğu olarak, bizde biraz büyüsün öyle alalım dedik oto koltuğunu canım.
Canım enes bi kaçgündür böyle gece gündüz uykusu geldiğinde ağlıo uyutiyim diorum çoğlığı yaugarayı basıyor gözlerini ovuşturuyor kıpkırmıxı oluo genede uyumicam diye diretiyort her yolu deniom ayağmda salliyom olmıom kıcağmdda sallıyatk geziom yook beşiğinde yok slingehkoyfuö bi saat sonra uyudu bu sefer yerine koyarken uyandı delircem ayaklarıma kara sular indiCanim benimki 1 gun boyunca hic uyumuyosa oteki gun artik heralde bayiliyo gozleri acamadigi oluyo bazen. Oyleyken bile aglama laf yetistirme bitmiyo miril miril devamli. Birde nasil yazsam bilmiyorum da boyle hiiiiiiiiiiiiii diye agliyobi degisik yani ozellikle memeden cekerken :) Seninki hergun mu oyle birgun uykusuzsa oteki gun uyuyomu ?
Şu an oto koltuğunu bağlamıyor musun yanına alcam diyince şaşırdım :)
Sen ne cevap verdin ona canim. Deseydin keske ozledim demek bu kadar mi zor filan diye. Icini dokseydin guzel kelimelerinle. O anladi anlamasinadaa sen esini daha iyi tanirsin burnu dik biri heralde.
İyi akşamlar kızlaaar giremiorm ne zamandrrr yazamıorum enes pek huysuz şiödi özellikleriine uyumama eklendii uyumamak için direnio bas bas ağlıo özellikle akşamları maymuna çevirio beni sinirden yorgunluktan çaresizlikten napcağımı şaşırıorıum slinge koydum şuan bi saattir evin içinde geziniom önceden hemen uyurdu slingte( bu uyku çok yıpratıyor yaa (
Sanırımkelebek.hill de benim gibi ana kucağını kullanıyor oto koltuğu olarak, bizde biraz büyüsün öyle alalım dedik oto koltuğunu canım.
Slm kizlar. bizim oglus tam 4 aylik oldu. siz ek gidaya ne zmn gecmeyi dusunuosunuz. bn sadece emziriyorum ve 1 ay sonra yogurtla baslicam galiba
Benim oğlanın ağzında da vardı beyazlık emmesi iyi oldugu icin ustünde durmadım.arada emdigini kustuğu da oluyor.olağan diye düşünüyorumKizlar oglan bugun emdigini kustu. Pamukcukla alakasi olabilir mi yada bugun hic uyumadi farkinda olmadan cok sik mi emzirdim acaba ? Yarinda devam ederse bi doktora gotureyimmi sizce
Tecrubeli annelerden gozlemledigim cok gec kalindiginda cocugun ek gidayi reddettigi. o yuzden ufaktan baslamayi dusunuyorum 5. ayda.. cokda heyecanliyim. insallh sever bebisim. ona guzel guzel seyler yapmk istiyorumBiz de 9 gun sonra 4 aylik olacagizzz... biraz doktorumuzun da onerilerine bagli olarak ben de 6. Ay baslariz diye dusunuyorm. Bi de bilac gundur farkettim tek gogsumu emince tam doymuyor da cok cabuk acikiyor gibi, iki gogsumu de vermeye basladm her emmede. O yuzden kilo alimina bagli olrak baslicam ben de. Gerekirse 4 bitince baslanabiliyor zaten.
Selam canım doktorumuzun önerisi ne olur bilmiyorum ama gelişimi falan iyi devam ederse ben 6 ayı tamamladıktan sonra başlamayı düşünüyorum canım ama iştahsız olurlar biraz tattırın 4 ay sonunda diyenler var o yüzden ben de belki 5 ayı bitirince falan çay kaşığı ucuyla ya da parmak banarak falan belki tattırmalara başlarım. Bu arada BLW yöntemini biliyor musunuz? Ben denemek istiyorum inşallah sever ve o yöntemle başlarız ek gıdalara diye düşünüyorum 6 ay sonundaSlm kizlar. bizim oglus tam 4 aylik oldu. siz ek gidaya ne zmn gecmeyi dusunuosunuz. bn sadece emziriyorum ve 1 ay sonra yogurtla baslicam galiba
Valla hickirik, kusma ve sik emme var bizdecnm hkırık,kusma,sık emme veya memeden soguma refluyu işaret ediyor.kilo kaybı yoksa patalojik degildir gazını alırken sırtına vurma dik pozisyonda kucağında en ax 20 dk tut. Yatırırkendw reflü yatagı kullan
Anladim canim ben dun uyumadi diye sac bas yoldum gercek anlamda yoldum yani ark geldide kendime geldim o biraz ilgilendi. seni cok iyi anliyorumCanım enes bi kaçgündür böyle gece gündüz uykusu geldiğinde ağlıo uyutiyim diorum çoğlığı yaugarayı basıyor gözlerini ovuşturuyor kıpkırmıxı oluo genede uyumicam diye diretiyort her yolu deniom ayağmda salliyom olmıom kıcağmdda sallıyatk geziom yook beşiğinde yok slingehkoyfuö bi saat sonra uyudu bu sefer yerine koyarken uyandı delircem ayaklarıma kara sular indi
Anladim canim. esin biraz hot hot sanirsam. insallah duymak istediklerini soyler sana, artik.Oto koltugubagliyorm da canm hani bu ana kucagi tarzi olanlar ters baglaniyor ya, o yuzden yalnizken arkaya koyamiyorm. Sabit oto koltugunu biraz daha buyuyunce ve her gun kullanacamizda alim diyorm :)
Canm oyle sert konustu ki inan diyemedm. Bu sefer ben de biraz simartilmak sevildigimi hissetmek istiyorm. Hep ben dedimde yapcaksa yapmasin. Aynen taniyorm zaten tam da bekledigim cumleyi kurdu daha dun anneme demistm arayip boyle demese diye. "Daha gelmeyi dusunmuyor musun?" Dedi. Anlamis zatenben de farkettm ama sadece yalnizlik bizsizlik kotu onu anlamis. Neden geldimi ve bu evliligi kurtarmak icn ne yapilmasi gerektigi hakkinda hic dusunmemis belli ki...
Oy canm yaa senin de isin zorrr... ama hepimiz donem donem yasiyoruz aynilarini sanirm. Gecicidir insallah.
Aynenn oyle canmm.
Beyazlik hep vardi ama bu nokta nokta. simdi azaliyo ama kusma devam. aksama kzdar kusmadi deminden beri son, 1 saat icinde 5 kere kustu. Cokta emzirmedim bugun 2_3 saat arayla 5 dkka tutuyorum memede sadece. kusmasin diye. gazini aliyorum aranma devam ediyosa biraz daha emziriyorum. acaba bilmeden cok mu geliyo sut anlamiyorum ki. yada reflu mu. cisi iyi cunku cok sukur. yaramasa emdigini kusmus olsa bezde cis olmaz dimi ? e bu nerden buluyo bu kadar kusmugu o zamanBenim oğlanın ağzında da vardı beyazlık emmesi iyi oldugu icin ustünde durmadım.arada emdigini kustuğu da oluyor.olağan diye düşünüyorum
Of of of.İyi bari sevindim, bizdr gecen gun babayi isten almaya gittik,arabanin arka tarafina guzelcr yerlestirdim,oncr mizmizlandi,olmaz alp guvenligin icin burda durmak zorundasin dedim ikna ettim, araba koltugunda ayna var gorebiliyorum onu sofor koltugunda,yari yola geldim,alp diyorim bakmiyor bana,birde baktimki kipkirmizi olmus,alp oglum noluyo derkrn acayip sesler cikarmaya basladi, yolun ortasinds dortluleri yakip durdum,bir cirpida yanina gittim, kusmugu tazyikli gelmis,burnunu tikamis agzinda dolu nefes alamiyor bir cikardim bir vurdum sirtina falan agzini burnunu acip temizledim,ama bana sor omrumden omur gitti,hic boylr olmamisti o ani buldu sanki bilerek,cok korktum. Ama yine tek basimia cikmaya devam ediyorum vazgecmedim.
Tatile falan mı gittiniz sanıyor, durumun ciddiyetinin farkında değil mi?Oyle canm aynenn oyle.
Bugun ilk defa aradi ben onu aricaktm dogumgunu bugun, sadece kutlayip baska konu acmicaktm. Beni aramis, bugun gelmeyi hic dusunmedn mi faln diyo, beni burda yalnz biraktinz bilmem ne, bilet aliyorm aksam geliyosunuz, ne kadr zamn oldu falan ama hic aman dusundm gel konusalm ben sizi ozledm falan yok. Bunlari soylerken falan hep sinirli yalniz birakmisiz gitmisiz hala orda. Neden gittik be adam neden dusunsene bi!!!
Dogumgununde boyle tek kalmak zoruna gitmis. Annen nenen orda iste dedm ben de. Ayrica insan dedim ilgi sevgi bekliyor di mi dedm?? Cevap veremedi... oyle alistirmisim ki onun ilgisi sevgisi hazir bende beklemis hep, o hep yasamis zaten ilgiyi sevgiyi ama bana hic yasatmadi helal olsn. Bu da ders olsn. Biraz daha boyle devam pek yol alamamisiz henuz... sadece hirslanms beyimiz. Deli gibi donmemizi istiyor ama hala gururu hirsi onu tutuyor ve kalbime dokunamiyor. Oyle uzucu ki. Ama ben de bu sefer bu hirslara somurulere yenilmicem. Eger mutlu olcaksak beni mutlu etmeyi bana gurur falan yapmamayi bana seni ozledm demeyi ogrenmesi gerekiyor. Bu nedenle kaybetme korkusu olmali. Ben de uzuluyorm tabi ki hem de cok bu donemde ama dayanicam, gelecegimiz icn.
BLW ne oluo. duymadim hic canmSelam canım doktorumuzun önerisi ne olur bilmiyorum ama gelişimi falan iyi devam ederse ben 6 ayı tamamladıktan sonra başlamayı düşünüyorum canım ama iştahsız olurlar biraz tattırın 4 ay sonunda diyenler var o yüzden ben de belki 5 ayı bitirince falan çay kaşığı ucuyla ya da parmak banarak falan belki tattırmalara başlarım. Bu arada BLW yöntemini biliyor musunuz? Ben denemek istiyorum inşallah sever ve o yöntemle başlarız ek gıdalara diye düşünüyorum 6 ay sonunda
kahvetelvesi slm Can'ım senin oğlunda da kaka problemi varmış sanırım benim kızımda da var nasıl oğlun neler yapıyorsun anlatır mısın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?