2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
cnm hkırık,kusma,sık emme veya memeden soguma refluyu işaret ediyor.kilo kaybı yoksa patalojik degildir gazını alırken sırtına vurma dik pozisyonda kucağında en ax 20 dk tut. Yatırırkendw reflü yatagı kullan

Sanırım kelebek.hill de benim gibi ana kucağını kullanıyor oto koltuğu olarak, bizde biraz büyüsün öyle alalım dedik oto koltuğunu canım.
Tabi benimkide anakucagininki 1 sene oto koltuguu olrak kullanilabiliyor portbebeye gecmedim arabada hatta,tak cikar ana kucagi iyi oluyor.casual kullananlar si naptiniz

Canım enes bi kaçgündür böyle gece gündüz uykusu geldiğinde ağlıo uyutiyim diorum çoğlığı yaugarayı basıyor gözlerini ovuşturuyor kıpkırmıxı oluo genede uyumicam diye diretiyort her yolu deniom ayağmda salliyom olmıom kıcağmdda sallıyatk geziom yook beşiğinde yok slingehkoyfuö bi saat sonra uyudu bu sefer yerine koyarken uyandı delircem ayaklarıma kara sular indi

Şu an oto koltuğunu bağlamıyor musun yanına alcam diyince şaşırdım :)

Oto koltugubagliyorm da canm hani bu ana kucagi tarzi olanlar ters baglaniyor ya, o yuzden yalnizken arkaya koyamiyorm. Sabit oto koltugunu biraz daha buyuyunce ve her gun kullanacamizda alim diyorm :)

Sen ne cevap verdin ona canim. Deseydin keske ozledim demek bu kadar mi zor filan diye. Icini dokseydin guzel kelimelerinle. O anladi anlamasinadaa sen esini daha iyi tanirsin burnu dik biri heralde.

Canm oyle sert konustu ki inan diyemedm. Bu sefer ben de biraz simartilmak sevildigimi hissetmek istiyorm. Hep ben dedimde yapcaksa yapmasin. Aynen taniyorm zaten tam da bekledigim cumleyi kurdu daha dun anneme demistm arayip boyle demese diye. "Daha gelmeyi dusunmuyor musun?" Dedi. Anlamis zatenben de farkettm ama sadece yalnizlik bizsizlik kotu onu anlamis. Neden geldimi ve bu evliligi kurtarmak icn ne yapilmasi gerektigi hakkinda hic dusunmemis belli ki...

Oy canm yaa senin de isin zorrr... ama hepimiz donem donem yasiyoruz aynilarini sanirm. Gecicidir insallah.

Sanırım kelebek.hill de benim gibi ana kucağını kullanıyor oto koltuğu olarak, bizde biraz büyüsün öyle alalım dedik oto koltuğunu canım.

Aynenn oyle canmm.

Slm kizlar. bizim oglus tam 4 aylik oldu. siz ek gidaya ne zmn gecmeyi dusunuosunuz. bn sadece emziriyorum ve 1 ay sonra yogurtla baslicam galiba

Biz de 9 gun sonra 4 aylik olacagizzz... biraz doktorumuzun da onerilerine bagli olarak ben de 6. Ay baslariz diye dusunuyorm. Bi de bilac gundur farkettim tek gogsumu emince tam doymuyor da cok cabuk acikiyor gibi, iki gogsumu de vermeye basladm her emmede. O yuzden kilo alimina bagli olrak baslicam ben de. Gerekirse 4 bitince baslanabiliyor zaten.

Kizlar oglan bugun emdigini kustu. Pamukcukla alakasi olabilir mi yada bugun hic uyumadi farkinda olmadan cok sik mi emzirdim acaba ? Yarinda devam ederse bi doktora gotureyimmi sizce
Benim oğlanın ağzında da vardı beyazlık emmesi iyi oldugu icin ustünde durmadım.arada emdigini kustuğu da oluyor.olağan diye düşünüyorum

Tecrubeli annelerden gozlemledigim cok gec kalindiginda cocugun ek gidayi reddettigi. o yuzden ufaktan baslamayi dusunuyorum 5. ayda.. cokda heyecanliyim. insallh sever bebisim. ona guzel guzel seyler yapmk istiyorum

Acaba oturmaya gitmek benim neyime hem de eşim olmadan kızlar bugün eşim izinli diye arkadasindan arabasini aldi. Öğlen 1 buçuktan akşam 6ya kadar gezdik havalimanina gittik ucak bileti falan aldik kiza kiyafet baktık yemek yedik vs. Hepsinde de elif kucagimdaydi ama önemi yoktu nasılsa akşam eşim evdeydi. Sonra aksam 7 gibi evdeyiz 7.30 gibi de misafirlige gitcez hazirlaniyoruz. Esime bir mesaj bu akşam çalışıyormuş meğer sonra neyse gitmeyeyim o zaman dedim ben de. Arkadaş arayip illaki gel deyince eşim bizi bıraktı. Elif evden çıkmadan önce uyudu bu iyi biseydi tabi o saatlerde uyursa akşam ağlaması olmuyordu. Sonra gittik Allah im o nasil aglama. Hic mi yorulmaz insan. Sonra arkadasin esi falan susturdu biraz oturdu uyudu sonra yine aglama krizi ve 10 bucuk gibi geldik eve. Supurge sesimizi açtık. Sonra da gülüyor bana üstünü degistirken. Yok yok bana bir huni lazım. Belim kopuyor ağrıdan

La Lune canım bizim geçen hafta kontrolümüz vardı ben de oturtma işini sordum doktora kendini öne atıyo artık ayaklarımı sehpaya uzatıp dizlerimin üstünde yatırıp yüze bana dönük oynayamıyoruz bile. Bazı doktorlar omurga gelişimi için 3 ay sonunda destekle oturtmalı diyor falan diye ama bizim doktor sakın yapma tam tersi omurgası daha yumuşak ve gelişim sürecinde ben 4. Ayı bitirmeni öneriyorum destekli oturtman için desteksiz oturmaya da o kendi başlayacak zaten dedi

Slm kizlar. bizim oglus tam 4 aylik oldu. siz ek gidaya ne zmn gecmeyi dusunuosunuz. bn sadece emziriyorum ve 1 ay sonra yogurtla baslicam galiba
Selam canım doktorumuzun önerisi ne olur bilmiyorum ama gelişimi falan iyi devam ederse ben 6 ayı tamamladıktan sonra başlamayı düşünüyorum canım ama iştahsız olurlar biraz tattırın 4 ay sonunda diyenler var o yüzden ben de belki 5 ayı bitirince falan çay kaşığı ucuyla ya da parmak banarak falan belki tattırmalara başlarım. Bu arada BLW yöntemini biliyor musunuz? Ben denemek istiyorum inşallah sever ve o yöntemle başlarız ek gıdalara diye düşünüyorum 6 ay sonunda

Valla hickirik, kusma ve sik emme var bizde bak bu saate kadar kusmadi simdi ard arda 4 kere cokeleri kustu hep. Niye bu kadar kusuyo 2 gundur boyle ama. Gegiriyo kusuyo sirtina vuruyorum cikartiyo. Anlamadim gitti reflu yatagim yok canim yastikla belden yukarsini yukseltiyorum. Ben bi doktora goturucem yaa. Esimin izinli oldugu gun cok kusuyo iki gundur.

Anladim canim ben dun uyumadi diye sac bas yoldum gercek anlamda yoldum yani ark geldide kendime geldim o biraz ilgilendi. seni cok iyi anliyorum
Anladim canim. esin biraz hot hot sanirsam. insallah duymak istediklerini soyler sana, artik.
Benim oğlanın ağzında da vardı beyazlık emmesi iyi oldugu icin ustünde durmadım.arada emdigini kustuğu da oluyor.olağan diye düşünüyorum
Beyazlik hep vardi ama bu nokta nokta. simdi azaliyo ama kusma devam. aksama kzdar kusmadi deminden beri son, 1 saat icinde 5 kere kustu. Cokta emzirmedim bugun 2_3 saat arayla 5 dkka tutuyorum memede sadece. kusmasin diye. gazini aliyorum aranma devam ediyosa biraz daha emziriyorum. acaba bilmeden cok mu geliyo sut anlamiyorum ki. yada reflu mu. cisi iyi cunku cok sukur. yaramasa emdigini kusmus olsa bezde cis olmaz dimi ? e bu nerden buluyo bu kadar kusmugu o zaman

Of of of.
Geçmiş olsun, tekrarı olmasın.
Ben cesaret edip çıkamıyorum, bi tek annemler yakın ona gidebiliyorum kendim.
Yoksa trafik bi tıkansa bizimki de tıkanır ağla ağla.
Sen puseti düz mü bağlıyosun bu arada?

Tatile falan mı gittiniz sanıyor, durumun ciddiyetinin farkında değil mi?
Yani bu kadar benmerkezci yaklaşılmaz olaya, hele ki çocuk varken...
Umarım fark eder, ama bencil adamla çok zor...

Kızlar ıyı gecelerrr
Bısey sorcam Ela nın kafası arkadan uzun gıbı normalde hem saga hem sola hem de sırtustu yatırıyorum ama meraklı oldugundan mınnoş saga sola cevırıyor hep kafayı ne yapsak duzelır acaba sızınkı de oyle mııı

BLW ne oluo. duymadim hic canm

Tam olarak ek gıdaya ne zaman gececegız acaba
Bu 25 ınde 4 u dolduracagız bızzz

kahvetelvesi slm Can'ım senin oğlunda da kaka problemi varmış sanırım benim kızımda da var nasıl oğlun neler yapıyorsun anlatır mısın bana

Yani bi şey yapamıyorum canım, o vakti gelince yapıyor sanırım.
Başta düzenli hareket, masaj yaptık, zeytinyağı içirdim günde iki defa.
Altını her açışta ıslak mendille ufak ufak uyarıyorum, annem kulak çöpüyle uyardı her gün bundan hiç hoşlanmasam da.
En son kayısı ıslanmış su verdim birkaç kaşık, bu da olmayınca her şeyi bıraktım.

2 defa 12 gün bekledi, birinde lavmanla yaptı birinde kendisi.
Belki de düzeni 12 günde birdir, 15 olmadan doktora götürmeyeceğim bir daha çok huzursuz olmazsa.

Seninki kaç günde yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…