2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ben hiç sağa sola falan yatıramadım.
Büyüyünce gelip benim kafam neden böyle derse senin eserin demeyi düşünüyorum.

4. Ayı dolduruyor artık desteklı oturmadı gerekmıyor mu mınnoşlarınn

Can'ım benim kızım haftada 2 kez yapıyordu geçen hafta yapmadı Çarşamba günü sabaha kadar uyumayınca kulak çubuğuyla zeytinyağı sürdüm karnını övdüm olmadı yapamadı ben de biraz sabun koydum evde fitil yoktu yaptı ve uyudu saat sabah beşe geliyordu sonra doktora götürdüm zeytinyağı ver dedim üç gündür veriyordum hatta bu gün ben de kayısı suyu verdim ama bu gün yine sıkıntı yaptı fitil yaptım baya koyu kıvamda kaka yaptı bundan sonra bekleyeceğim çok zorlanmadınız müddetçe yapmayacağım bir şey aslında düzenimiz iyiydi geçen hafta ne olduyss oldu inşallah düzelir

Evet trafikte cok kotu oluyo, katila katila agliyor.
Sag arka tarafa ters sekilde koyuyroum koltuk basinda açılı ayna var, cok rahat goruyorum oda beni goruyor. Ana kucagini koyuyorum ondeki koltuklada sikistiriyorum hic bir sekilde oynayamaz halde oluyoe, emniyet kemerleride takili oluyo anca icim oyle rahat ediyor

kahvetelvesi goturdum dün doktora cnm kakanin rengi sariysa onemli degil dedi ama yine de kaka tahlili verebilirse isteyim dedi :) kutumuzu aldık yapinca yarim saat içinde goturecegiz. Onun dışında poposuna bakti catlaklar var dedi krem verdi iki tane biri iyileştirecek biri uyusturacak cani yandigi icin yapmak istemiyor dedi. Bugun alcaz bakalim

Tatlım geçmiş olsunn bencede bi dr a götür için rahatlasın arkadaşmda gecen götürdü israr tahliline bakmş dr bişe çıkmamış ama bi tahlil verin bakalım buara da ğamukçuk mı oldunuz tam okuyamadım

Günaydın tatlımm bende blw ile başlicam bakalım inşallah el gıdaya geçişimiz kolay olur :)

canım benim çok geçmiş olsun soğukkanlı olup hemen müdehale etmişşsin bir ddha olmaz inşallah böyle biişi alpi öpüyorum burcum

Esim biisyi yok gerek yok götürmeye diyo mal adam. Usengec yaa bi isede o dese hadi goturelum diye. Evet canim pamukcuk olmus daha gecmedi hala

Kızlar ek gıdaya ne kadar geç geçerseniz o kadar sıkıntılı dönem oluyor. İlkinde öyle acı bir deneyimim oldu . 6 ay anne sütü deniyor ya bende acele etmedim . 5 aylıkken tattirdim fln istemedi amaaan nasıl olsa 6 diyorlar dedim . Ve 9. Ayda oğlum hala ek gıdaya tam başlamamısti

Günaydın. Kötü bir gece geçirdim..çok uykusuzum. Büyüğü kreşe bırakıp küçüğü zorla uyutup bende uyuyacam inşallah. Plan bu yönde de nasıl gelişir bilmiyorum.
nymeria-burcu canım çok geçmişler olsun. Allahım evlatlarımızı korusun. Kıyamam ya nasıl korkmuştur Alp oğlum ben ön koltukta kullanıyorum oto koltuğunu;arkada oturtmak için çok erken gibi. Kendime güvenemiyorum..çok panik olurum falan diye korkuyorum. Malum bizim bir de abimiz var;yerinde ve rahat durmayan. 6 aydan sonra abimize 18-36 oto koltuğu alıp Aslan'ı abisinin koltuğuna oturtacam. Artık arkada kavga güreş naaparlar bilmiyorum

kelebek.hill tatlı kelebeğim eşin seni tartmak için aramış gibi geldi bana. Sinirin geçmiş mi,beni özlemiş mi, ne hissediyor durum nedir gibi gibi..Ne yardan ne serden hesabında hala ben bu işin sonunu aydınlık görüyorum. İnşallah güzel olur. Kararlılığı kaybetmemen en doğrusu. Sonuna kadar arkandayım Kötü yorum gibi olmasın ama huylu huyundan vazgeçmezler de derler hani...barışsanız da eşin latilokum bir hale dönüşmeyecek bazı şeyleri karşılıklı oturup iyice konuşmanız lazım. Tabi bazı şeyleri de kabullenmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…