Bebegin kendi kendine yemesiymis canim,BLW ne oluo. duymadim hic canm
Kızlar ıyı gecelerrr
Bısey sorcam Ela nın kafası arkadan uzun gıbı normalde hem saga hem sola hem de sırtustu yatırıyorum ama meraklı oldugundan mınnoş saga sola cevırıyor hep kafayı ne yapsak duzelır acaba sızınkı de oyle mııı
Nasıl yıyecek dort bes aylık bebeBebegin kendi kendine yemesiymis canim,
Arastıralım bakalım belkı yıyebılırler ama herseyı yıyemez sulu seylerı ılla kı yedırmıyecegız mı
haslanmis sebzeleri eline vericen doke saca yicek :)Nasıl yıyecek dort bes aylık bebe
Bende netten baktm canim elinde tutunca dagilmicak agizda pure gibi olucak sekilde haslayip sebzeleri 3 gun kuralina gore tattiricakmisiz. oyleymis yani bi arastir istersen
Tam turk annesıne gore yontemmmmhaslanmis sebzeleri eline vericen doke saca yicek :)
Can'ım benim kızım haftada 2 kez yapıyordu geçen hafta yapmadı Çarşamba günü sabaha kadar uyumayınca kulak çubuğuyla zeytinyağı sürdüm karnını övdüm olmadı yapamadı ben de biraz sabun koydum evde fitil yoktu yaptı ve uyudu saat sabah beşe geliyordu sonra doktora götürdüm zeytinyağı ver dedim üç gündür veriyordum hatta bu gün ben de kayısı suyu verdim ama bu gün yine sıkıntı yaptı fitil yaptım baya koyu kıvamda kaka yaptı bundan sonra bekleyeceğim çok zorlanmadınız müddetçe yapmayacağım bir şey aslında düzenimiz iyiydi geçen hafta ne olduyss oldu inşallah düzelirYani bi şey yapamıyorum canım, o vakti gelince yapıyor sanırım.
Başta düzenli hareket, masaj yaptık, zeytinyağı içirdim günde iki defa.
Altını her açışta ıslak mendille ufak ufak uyarıyorum, annem kulak çöpüyle uyardı her gün bundan hiç hoşlanmasam da.
En son kayısı ıslanmış su verdim birkaç kaşık, bu da olmayınca her şeyi bıraktım.
2 defa 12 gün bekledi, birinde lavmanla yaptı birinde kendisi.
Belki de düzeni 12 günde birdir, 15 olmadan doktora götürmeyeceğim bir daha çok huzursuz olmazsa.
Seninki kaç günde yapıyor?
İyi dedin onu :,DTam turk annesıne gore yontemmmm
Evet trafikte cok kotu oluyo, katila katila agliyor.Of of of.
Geçmiş olsun, tekrarı olmasın.
Ben cesaret edip çıkamıyorum, bi tek annemler yakın ona gidebiliyorum kendim.
Yoksa trafik bi tıkansa bizimki de tıkanır ağla ağla.
Sen puseti düz mü bağlıyosun bu arada?
Tatile falan mı gittiniz sanıyor, durumun ciddiyetinin farkında değil mi?
Yani bu kadar benmerkezci yaklaşılmaz olaya, hele ki çocuk varken...
Umarım fark eder, ama bencil adamla çok zor...
Selam tatlımm nerelerdesinn nasılsınızz ?Slm kizlar. bizim oglus tam 4 aylik oldu. siz ek gidaya ne zmn gecmeyi dusunuosunuz. bn sadece emziriyorum ve 1 ay sonra yogurtla baslicam galiba
Tatlım geçmiş olsunn bencede bi dr a götür için rahatlasın arkadaşmda gecen götürdü israr tahliline bakmş dr bişe çıkmamış ama bi tahlil verin bakalım buara da ğamukçuk mı oldunuz tam okuyamadımValla hickirik, kusma ve sik emme var bizdebak bu saate kadar kusmadi simdi ard arda 4 kere cokeleri kustu hep. Niye bu kadar kusuyo 2 gundur boyle ama. Gegiriyo kusuyo sirtina vuruyorum cikartiyo. Anlamadim gitti reflu yatagim yok canim yastikla belden yukarsini yukseltiyorum. Ben bi doktora goturucem yaa. Esimin izinli oldugu gun cok kusuyo iki gundur.
Günaydın tatlımm bende blw ile başlicam bakalım inşallah el gıdaya geçişimiz kolay olur :)Selam canım doktorumuzun önerisi ne olur bilmiyorum ama gelişimi falan iyi devam ederse ben 6 ayı tamamladıktan sonra başlamayı düşünüyorum canım ama iştahsız olurlar biraz tattırın 4 ay sonunda diyenler var o yüzden ben de belki 5 ayı bitirince falan çay kaşığı ucuyla ya da parmak banarak falan belki tattırmalara başlarım. Bu arada BLW yöntemini biliyor musunuz? Ben denemek istiyorum inşallah sever ve o yöntemle başlarız ek gıdalara diye düşünüyorum 6 ay sonunda
canım benim çok geçmiş olsun soğukkanlı olup hemen müdehale etmişşsin bir ddha olmaz inşallah böyle biişi alpi öpüyorum burcumEvet trafikte cok kotu oluyo, katila katila agliyor.
Sag arka tarafa ters sekilde koyuyroum koltuk basinda açılı ayna var, cok rahat goruyorum oda beni goruyor. Ana kucagini koyuyorum ondeki koltuklada sikistiriyorum hic bir sekilde oynayamaz halde oluyoe, emniyet kemerleride takili oluyo anca icim oyle rahat ediyor
Esim biisyi yok gerek yok götürmeye diyo mal adam. Usengec yaa bi isede o dese hadi goturelum diye. Evet canim pamukcuk olmus daha gecmedi halaTatlım geçmiş olsunn bencede bi dr a götür için rahatlasın arkadaşmda gecen götürdü israr tahliline bakmş dr bişe çıkmamış ama bi tahlil verin bakalım buara da ğamukçuk mı oldunuz tam okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?