2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba arkadaşlar pek girmesem de arada takip ediyorum ve burda muhakkak yazmam gerektiğini düşündüm. 10 günü geçen kabızlıklardan bahsediyorsunuz sanırım. ama bu süreler bana çok fazla geldi. bi bebeği bırakın kaç yaşında olursa olsun bi insan bu kadar süre dışkılamadan duramaz bence. Benim kız da özellikle mamadan dolayı sürekli kabız. doktorun dediği herşeyi yaptım. damlalar zeytin yağları badem yağı su Vs. hiç birine tepki vermedi. hala sıkıntılıyız ama bazen kendiliğinden yaptığı oluyorsa da çok nadir. Doktor um her üç veya en çok dört günde bir bağırsaklarının boşaltılması gerektiğini söyledi. yoksa daha tehlikeliymiş bağırsaklarda genişleme yaparmış allah korusun. o yüzden ben gliserin fitili ve hatta annelerden kalan yöntem sabunla yaptırıyorum. o sıkıntıyı çekmesinden iyidir. patlayacak gibi oluyor çocuk. Ha bu arada 4 aydan sonra sindirim sisteminin daha da gelişmesiyle yavaş yavaş düzene girdiğini söylüyorlar. Ben de arkadaşlardan şahit oldum. Yani ömür boyu sürmeyecek korkmayalım. Ama çocuklarımızı da bu kadar bekletmeyelim bence. sadece bi tavsiyeydi. geçmiş olsun bu arada zor olduğunu biliyorum.

Esim biisyi yok gerek yok götürmeye diyo mal adam. Usengec yaa bi isede o dese hadi goturelum diye. Evet canim pamukcuk olmus daha gecmedi hala
Sıkıntı sadece pamukçuksa dr götürme derim. Dr ya gazlı bezi kaynamış ılımış suya batırıp sil dicek ya da ilaç yazacak. İlaç kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem pamukçuk basit bir şey sonuçta.
Ahhh ahh! Bi hengame daha bekliyor bizi 1 numarada baya zorlandım 5.5 aylık başladım yemedi ağladı istemedi ağzını açmadı yedireyim derken her yer battı..burun delikleri gözleri saçlarına varasıya kadar bu sefer 26sında 4 aylık olacak 27sinde elma suyunu içer diyorum kız kardeşimin kızı 9 aylık hiç bir şey yemiyor. 6 aya kadar anne sütü aldı sadece..şimdi pişman

https://m.facebook.com/momandbaby.official/ selam kızlar günaydın görümcemin eşi bebe ayakkabısı üretmeye başladı hepsi deri ve el yapımı çok ciciler oğlum çok şanslı siz de bakmak isterseniz diye link ekledim facebook sayfasının. Web sayfası da kuruluyor bi göz atın derim. Ben kkdaki arkadaşlarıma da söylerim ama onlara indirim yapacaksın ha dedim tamam yaparım tabii dedi fiyat sorarken kadınlar kulübünden Fatoş'un arkadaşıyım deyin

Kakası katı değil, değil mi?
Süre uzadıkça kıvamlı oluyor kaka.
Doktor çatlak falan var demediyse huzursuz olmadığı müddetçe bekle bence, ama huzursuzsa götür bi doktora daha.
Gece uyuyamadı diyorsun, bizimki gündüz huzursuz olsa da gece uyuyor fena değil yani.
O yüzden çok takmıyorum artık ben, geç de olsa kendi yapsın diyorum.

Ay seninki ondan yapmıyor kıyamam kuzuya.
İyileşir inşallah hemen de biter sıkıntınız.
Sık mı besliyorsun?
Mukus da ondandır belki.

Sizin bebeğiniz mama alıyor onların anne sütü. Anne sütü alanlarda 10 güne kadar normal karşılanıyor. Sizin öneriniz çok yanlış bu şekilde alışıp daha geç gelişebilir anüs. Sabun falan hele.

Insallah minigi de uyutup guzelce dinlenirsin kedicikkk

Canm cok haklisin aynen aman aman her huyu degismez tabi ki ama istedinde tatli bi adam da oluyor sonucta bu adam ve son zamanlarda olmayi unuttu ve bi de anne nene derdine dustuk tam oldu. Kesinlikle esim aynen oyle hem gitmemizi istiyor hem de ozledm hallederiz konusurz gelin diyemiyor. Ama demesi lazm esine karsi insan gurur hirs ego yapmamali asla. Ben simdiye kadr cok yaptm ve bu sefer onun yapmasini buyuk bi sabirla beklicemmm...

BLW ne oluo. duymadim hic canm
Bebek liderliğinde beslenme diye geçiyor canım bebekler ilk ek gıdalarından itibaren bu yöntemle kendi kendilerine yeme alışkanlığı kazanıyor ve bu sayede annelerin de uçak geliyooo yapmasına gerek kalmadan daha iyi yiyorlarmış blw yaz google a bak detaylı bulursun canım

Enes 4 Ağustos atakta bizimki iki gündür biraz daha iyi atağı bitiyor inşallah . bizim doğum ve tahmini doğum tarihi 2 ağustos tu bu son atak en zoruydu diyebilirim

Çok sağol kuzum dikkat edeyim o zaman.
Bende 6. Ayda başlayacağım. Blw ile. Bu yöntemde sebze ve meyveler buharda pişirilir. Parmak kalınlığında kesip iki parmağın arasında ezilebilecek kıvamda pisiriyorsunuz. Bebeği mama sandalyesine oturtup önüne koyuyorsunuz o tadına bakıyor. 3 gün kuralı ile ilerliyoruz ki alerji varsa bilelim. Çorba vs bardak ya da pipet ile içiliyor. Zaten ilk 45 gün tadım listesi var. Ama blw yapabilmek için çocuğun desteksiz ve dik oturması lazım. Boğazına kaçmaması ya da kolayca çıkarıp ogurmesi için. Ek gıdaya alışma konusunda da şöyle düşünüyorum zaten max 2 sene anne sütü alacak bu gıdalar tadımlık. Sütten kesince ona göre yer. Annem ben 6 aylıkken böyle başlamış ne yerlerse elime vermiş şimdi herşeyi yiyorum ve yemek problemim yok.

Canim omzuna al bezin bittiği yerin üstüne alkış hızında vur. Kolay çıkıyor böyle.

Ben de ek gıdaya 5. ayda yani daha doğrusu 5. Ay bitince başlıcam 6. ayda işe başlayacağım için işe başlamadan biraz yol katetmek istiyorum ek gıdaya başkarken yanında olmak istiyorum .

En iyisini yapmışsın canım. Hala aklını başına almamış. Demek kafasından sen gidersin eve bir gelir akşam mükemmel bir masa sen giyinmiş kızın giyinmiş bulurum diye düşünüyordu. Baktı ev boş hırsı ondan. Adam olsun önce. Anlar değerini iki haftaya kalmaz o gelir yanına elinde çiçekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…