2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merkeze çıkmış canım:)

Anlatsana biraz hiç bir fikrim yok orayla alakalı :)

Ay çok güzel o zaman. Soğuk bir memleket ama imkanları iyi hastane vs. 2tane büyük avm var. Soğuğu insanı çarpmaz zaten ona göre sıkı giyinirsin. -20 nin altında sokağa çıkma yüzün donuyor felç olma riski var. İnsanları iyidir. Cag kebap harika. Muammer ustada yiyin mutlaka. Tabii üstüne de kadayıf tatlısı. Doğal Gaz var çok yerinde. Üniversite olduğu için gelişmiş. Giyim kuşum vs sıkıntı olmaz. Terör olayı da pek yoktur merkezde. Bol bol kar yağar hatta bıkarsın. Sağlam altı olan bir bot al. Çünkü sürekli kayar yollar 2 3 ay. Özledim valla şimdi.

Askeriye zaten öğretmen evinin karşısı. Tam merkezde. Kiralar 700 800 civarı. Evleri büyük geniş oluyor genelde. Merak ettiğin varsa sor.

Erzurum'a çıktı tayinimiz :)) İlk sizinle paylaşıyorum :-*

Hayırli olsn canm hakkinizdaaa. Hic kotu yer degil ben sevmistm bile, esim orda okudu uniyi 2 defa gittim birinde de ogretmenevinde kaldm hatta. Merkezde hic sorun yok, carsilari eski ev tarzi yerleri falan gezmistk guzeldi. Avm ye de gittik ama adini hatirlayamadm simdi. Erzurum Forum falandir kesin :) Giyimde sorun yasarim dedm ama tahminim gibi olmamisti. Universite olan sehirlerde sorun olmuyor ya. Ben de ucakla gittim geldim havalimani da uzak degil sehre. Guzel guzell... icin rahat olsn.

Ben de ek gıdaya 5. ayda yani daha doğrusu 5. Ay bitince başlıcam 6. ayda işe başlayacağım için işe başlamadan biraz yol katetmek istiyorum ek gıdaya başkarken yanında olmak istiyorum .

Ben de oyle ypabilirim. Dediin gibi bizimle ek gidaya baslamalari daha iyi olur.

Aynen oyle beklemis. Iste biraz da ben beklentiyi yukseltmisim hep. Her dogumgununde yanindaydm hep ozel bi sey yaptm. Simdi zoruna gitti. Ne kaybediyosun otur dusun simdi iste. Insallh canm insallah. Akillansn yeter ki beklerm ben.

Eki Görüntüle 1915209
Aa kızlar sayfa linkine izin yok sanırım link kadınlar kulübü diye çıkmış kopyala yapıştır yapmıştım oysa ilgilenen olursa facebookta momandbaby diye aratın

Oyy pek tatlilarrr ozelikle yururlerken harika olurrr...

Bebek sadece anne sütüyle besleniyorsa 10 güne kadar normal kabul ediliyor.
Bence çocuğu takip etmek gerekiyor, huzursuzsa 3 gün bile fazla, huzurluysa beklenebilir diye düşünüyorum.
Ek gıdada düzene girerler inşallah.

Erzurum'a çıktı tayinimiz :)) İlk sizinle paylaşıyorum :-*
Hayırlı olsun, yeni yer yeni heyecan güzel ya.

Tekrar meraba kızlar.sütüm azalmıştı ve bol su, sık emzirme+pompa, bitki çayı, kür derken çok az bi artma olmuştu.ben aynı zamanda haşimato hipotroidi hastasıyım.tüm hormonlarıma baktırdım.endokrin drnun dediğine göre prolaktinim düşmeye başlamış.ilk oğlumdada 3.5 ayda sütüm azalmıştı ve ek mama verince 5aylıkken tamamen bitmişti emzirmem.şimdi yine kesilebilir dedi.kadın doğumcuma gittim belirli bi tedavi yok araştırıcam bulabilirsem dönücem dedi.bizim bi dr hanım var hipnozla ilgileniyo.az sonra onunla görüşücem.umarım yapabileceği bişey vardır.dualarınızı istiyorum.

Havalimani var şehire yakın. Ulaşımı kolay şehir içi minibüs ve otobüsler var. Çoğu yer yürüme mesafesinde.
Çok teşekkür ederim Lune ciğim gittiğimde yine sorarım sana. Pahalı bir şehirmiş duyduğuma göre. Lojmanda mı kalsak diye düşünüyorum. -20 nedir yahu buzdolabına çıkmış bizim tayin desene.

Allah yardımcın olsun canım. Kendine inan inşallah artacak sütün. 2 yaşına kadar da emzireceksin bebeğini Allahın izniyle

İnş artsın sütün ve başka gıdaya ihtiyac kalmasın dualarımızda olucaksın merak etme benim sütüm yokken bende çok dua ettim sağolsun burada arkadaşlarda çok destek oldu hepimiz dua ederiz senin için

Dedim ya ben sadece fikir ve tavsiye olarak yazdım arkadaşım. Allahın izniyle her halükarda 4, 5 ayda zaten bebelerimiz normale dönüyor panik yapacak bir durum yok. Çocuğun bu kadar beklemesine benim yüreğim dayanmıyor. çocuk gözümün önünde kıvranırken 10 gün bekleyemem. ama dileyen dilediği yöntemi uygulasın elbette. sabuna gelince bize annelerimizin uyguladığı geleneksel doğal yöntemlerden biri. fitilden daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. keşke eskiye doğala her anlamda dönebilsek. hiçbirimiz annelerimizden veya daha önceki kuşaklardan daha sağlıklı olduğumuzu iddia edemeyiz bu devirde değil mi. sevgilerimle...

Sağol canım. Ben de severim inşallah. En doğu kayseriye gitmiştim ben şimdi erzurum çok uzak geliyor.

Çok heyecanlıyım kahvetelveciğim :) soğuktan çekiniyorum biraz kızçemi hasta etmem inşallah oralarda

m.beauty Evet canım ilk günlerde hafif mordu.Nasıl oldu şimdi düzelmiştir.
Mama alan cocukta 10 gün beklemeyin zaten.Ama anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal eğer bebekte huzursuzluk yoksa.

Canim 2 gundur cok kusuyodu bende karbonattan diyemi dusundum suan. Cunku hem burnunu cekerken tuzlu su gidiyo mideye hem karbonat tadi cocugun mideyi infilak etti heralde. Biraz azalmis bugun yapmicam karbonat bakalim kuscak mi ?
Canim omzuna al bezin bittiği yerin üstüne alkış hızında vur. Kolay çıkıyor böyle.
Ayni dedigin gibi yapiyorum ne emdiyse gegirdikten sonra cikiyodu 2 gundur bugun nolcak bakalim canim :)
Kız Ankaralılar bi buluşamadınız gidiyorum işte ben hıh
Kiz ne zaman gidiyon hadi bulusak

Bende ona bağlıyorum kilo konusunu çok kaka yapmalarıda bi etken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…