2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Buzdolabı 4 derece tatlım derin dondurucuya çıkmış tayin. -10 falan ılık şekerim. Ama insan ankara da daha çok üşüyor. Ayaz yok kuru soğuk sadece.

Amin canım benim çok sağol inşallah dediğin gibi olur :)

Ben gezerim senin yerine ama önce bi yaz gelsin :)
Ahahahhaha. Meşhur bir gezgine demişler ki Erzurum a ne zaman yaz gelir. O da demiş ki 11 ay 29 gün kaldım ben görmedim benden sonra geldi ise bilemem.

Ankarada sonra sıcak bile gelir güzelim. Ben atandığımda aralıkti. Biz bir giyindik babamla sanki kutuplara gidiyoruz. İnince kat kat soyunduk. Derece öyle ama isi o kadar kötü değil.

Ay o huni hepimizde var kuzum görünmez şekilde kaç gündür delircem bnde yaaa baklm bizimde akşam gezmemiz var misafirliğe gitcez .
:)) yazarın başımıza gelenleri
Esim biisyi yok gerek yok götürmeye diyo mal adam. Usengec yaa bi isede o dese hadi goturelum diye. Evet canim pamukcuk olmus daha gecmedi hala
Geçmiş olsun kuzmm ( bnm herifde hep bişeyi yok der gerek yok der zorla götürrm :))

Erzurum'a çıktı tayinimiz :)) İlk sizinle paylaşıyorum :-*
Hayırlı olsun bebişimmm güzel memlekett :)

Enes 4 Ağustos atakta bizimki iki gündür biraz daha iyi atağı bitiyor inşallah . bizim doğum ve tahmini doğum tarihi 2 ağustos tu bu son atak en zoruydu diyebilirim
canım evet enes 4 agu ne zamn gecrkii gecceğinide sanmıom atak haftasna bakınca bu bebeler hep atakta gercekten en zoru bu bu ataksa diğerleri cock oyuncağıymışş:))

Biorezenans tedavisini araştır tatlımm geçmiş olsun

Kızlar kaç no bez kullanıosnz enes 7300 kg 3 no kücük gibi 4 de bilemedim 4+ var bilmem ne var karışık ??

Saatsiz besliyorum evet cnm saat başı teklif ediyorum genelde o da alıyor hic hayır demiyor :) gece de 2 saatte bir uyanıyor emmek için. Mukus ondan olabilir canım. Az önce yine yaptı kaka az bişey bu sefer mukus yoktu çok şükür

Kız Ankaralılar bi buluşamadınız gidiyorum işte ben hıh
hayırlı olsun canım benim yeni meemleket valla bu buluşma konusunda ben hep dedim kimse oralı olmadı soğuk deniliyor
bazılarının eşleri izin vermiyor snaırım birde uzak muhabbeti oldu öyle kaldı halbuki biz eryaman etimesgutta 3 -4 kişi varız etliktede senle tuğba var ayarlasak fena olmaz

Kızlar kaç no bez kullanıosnz enes 7300 kg 3 no kücük gibi 4 de bilemedim 4+ var bilmem ne var karışık ??
Canim bende 3 kullaniyorum ama 4e gecicem paketler bitince biraz banada kucuk gibi geliyo. 6600 du 3 kasimda suan kac bilmiyorum ama 4e gecmem cok yakin. buyuk olsunda kucuk olmasin diyorum ben sahsen.

moralini yüksek tut canım artacak sütlerin

Ben sahsen su hava da gelirim bugun hava guzel ama bende arac yok iste. bana yakin biyer olmasi lazim. otobuslerde bebek arabasiyla tek basima cesaretim yok maalesef. birde ben oyle cok yer bilmiyorum ankarada bilginize :)

Ah bu herifler :)

Ben sahsen su hava da gelirim bugun hava guzel ama bende arac yok iste. bana yakin biyer olmasi lazim. otobuslerde bebek arabasiyla tek basima cesaretim yok maalesef. birde ben oyle cok yer bilmiyorum ankarada bilginize :)
evet senin durum karışık biz toplanıp sana gelelim sen çay yap kekler benden olsun oda olur aslında olur yaa planlasak
arabası olanlar 1 kişi alsa gelinebilir

evet senin durum karışık biz toplanıp sana gelelim sen çay yap kekler benden olsun oda olur aslında olur yaa planlasak
arabası olanlar 1 kişi alsa gelinebilir
Olur her zaman beklerim cokta guzel olur kiz ille eve kapanmayalim derseniz antares var ora bana cok yakin mesela yurume mesafesi avm derseniz. Ne bilim bana biyer soyleyin ben gelebilirsem gelirim cok istiyorum yani hem tanismak hem hava alip sohbet etmek :) bunaldimmm :)

gökçeden ne haber gelicek mihrimah vardı ankara minik piranamızda var hepsi bir okey desin aynı güne ayarlayalım ben etiketleyemiyorum isimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…