Buzdolabı 4 derece tatlım derin dondurucuya çıkmış tayin.Çok teşekkür ederim Lune ciğim gittiğimde yine sorarım sana. Pahalı bir şehirmiş duyduğuma göre. Lojmanda mı kalsak diye düşünüyorum. -20 nedir yahubuzdolabına çıkmış bizim tayin desene.
Ahahahhaha. Meşhur bir gezgine demişler ki Erzurum a ne zaman yaz gelir. O da demiş ki 11 ay 29 gün kaldım ben görmedim benden sonra geldi ise bilemem.Amin canım benim çok sağol inşallah dediğin gibi olur :)
Ben gezerim senin yerine ama önce bi yaz gelsin :)
Ay o huni hepimizde var kuzum görünmez şekilde kaç gündür delircem bnde yaaa baklm bizimde akşam gezmemiz var misafirliğe gitcez .Acaba oturmaya gitmek benim neyime hem de eşim olmadankızlar bugün eşim izinli diye arkadasindan arabasini aldi. Öğlen 1 buçuktan akşam 6ya kadar gezdik havalimanina gittik ucak bileti falan aldik kiza kiyafet baktık yemek yedik vs. Hepsinde de elif kucagimdaydi ama önemi yoktu nasılsa akşam eşim evdeydi. Sonra aksam 7 gibi evdeyiz 7.30 gibi de misafirlige gitcez hazirlaniyoruz. Esime bir mesaj bu akşam çalışıyormuş meğer sonra neyse gitmeyeyim o zaman dedim ben de. Arkadaş arayip illaki gel deyince eşim bizi bıraktı. Elif evden çıkmadan önce uyudu bu iyi biseydi tabi o saatlerde uyursa akşam ağlaması olmuyordu. Sonra gittik Allah im o nasil aglama. Hic mi yorulmaz insan. Sonra arkadasin esi falan susturdu biraz oturdu uyudu sonra yine aglama krizi ve 10 bucuk gibi geldik eve. Supurge sesimizi açtık. Sonra da gülüyor bana üstünü degistirken. Yok yok bana bir huni lazım. Belim kopuyor ağrıdan
Geçmiş olsun kuzmmEsim biisyi yok gerek yok götürmeye diyo mal adam. Usengec yaa bi isede o dese hadi goturelum diye. Evet canim pamukcuk olmus daha gecmedi hala
Hayırlı olsun bebişimmm güzel memlekett :)Erzurum'a çıktı tayinimiz :)) İlk sizinle paylaşıyorum :-*
canım evet enes 4 agu ne zamn gecrkii gecceğinide sanmıom atak haftasna bakınca bu bebeler hep atakta gercekten en zoru bu bu ataksa diğerleri cock oyuncağıymışş:))Enes 4 Ağustos atakta bizimki iki gündür biraz daha iyi atağı bitiyor inşallah . bizim doğum ve tahmini doğum tarihi 2 ağustos tu bu son atak en zoruydu diyebilirim
Sen hangi semtteydin kuzumm en fazla optimuma gelebilirim :))Kız Ankaralılar bi buluşamadınız gidiyorum işte ben hıh
Biorezenans tedavisini araştır tatlımm geçmiş olsunTekrar meraba kızlar.sütüm azalmıştı ve bol su, sık emzirme+pompa, bitki çayı, kür derken çok az bi artma olmuştu.ben aynı zamanda haşimato hipotroidi hastasıyım.tüm hormonlarıma baktırdım.endokrin drnun dediğine göre prolaktinim düşmeye başlamış.ilk oğlumdada 3.5 ayda sütüm azalmıştı ve ek mama verince 5aylıkken tamamen bitmişti emzirmem.şimdi yine kesilebilir dedi.kadın doğumcuma gittim belirli bi tedavi yok araştırıcam bulabilirsem dönücem dedi.bizim bi dr hanım var hipnozla ilgileniyo.az sonra onunla görüşücem.umarım yapabileceği bişey vardır.dualarınızı istiyorum.
Kakası katı değil, değil mi?
Süre uzadıkça kıvamlı oluyor kaka.
Doktor çatlak falan var demediyse huzursuz olmadığı müddetçe bekle bence, ama huzursuzsa götür bi doktora daha.
Gece uyuyamadı diyorsun, bizimki gündüz huzursuz olsa da gece uyuyor fena değil yani.
O yüzden çok takmıyorum artık ben, geç de olsa kendi yapsın diyorum.
Ay seninki ondan yapmıyor kıyamam kuzuya.
İyileşir inşallah hemen de biter sıkıntınız.
Sık mı besliyorsun?
Mukus da ondandır belki.
Erzurum'a çıktı tayinimiz :)) İlk sizinle paylaşıyorum :-*
hayırlı olsun canım benim yeni meemleket valla bu buluşma konusunda ben hep dedim kimse oralı olmadı soğuk deniliyorKız Ankaralılar bi buluşamadınız gidiyorum işte ben hıh
kız ben senide alırım 2 bebek 2 anne gideriz ama malum ben işe başladım cumartesi yada pazar derseniz varım benSen hangi semtteydin kuzumm en fazla optimuma gelebilirim :))
Canim bende 3 kullaniyorum ama 4e gecicem paketler bitince biraz banada kucuk gibi geliyo. 6600 du 3 kasimda suan kac bilmiyorum ama 4e gecmem cok yakin. buyuk olsunda kucuk olmasin diyorum ben sahsen.Kızlar kaç no bez kullanıosnz enes 7300 kg 3 no kücük gibi 4 de bilemedim 4+ var bilmem ne var karışık ??
moralini yüksek tut canım artacak sütlerinTekrar meraba kızlar.sütüm azalmıştı ve bol su, sık emzirme+pompa, bitki çayı, kür derken çok az bi artma olmuştu.ben aynı zamanda haşimato hipotroidi hastasıyım.tüm hormonlarıma baktırdım.endokrin drnun dediğine göre prolaktinim düşmeye başlamış.ilk oğlumdada 3.5 ayda sütüm azalmıştı ve ek mama verince 5aylıkken tamamen bitmişti emzirmem.şimdi yine kesilebilir dedi.kadın doğumcuma gittim belirli bi tedavi yok araştırıcam bulabilirsem dönücem dedi.bizim bi dr hanım var hipnozla ilgileniyo.az sonra onunla görüşücem.umarım yapabileceği bişey vardır.dualarınızı istiyorum.
Ben sahsen su hava da gelirim bugun hava guzel ama bende arac yok iste. bana yakin biyer olmasi lazim. otobuslerde bebek arabasiyla tek basima cesaretim yok maalesef. birde ben oyle cok yer bilmiyorum ankarada bilginize :)hayırlı olsun canım benim yeni meemleket valla bu buluşma konusunda ben hep dedim kimse oralı olmadı soğuk deniliyor
bazılarının eşleri izin vermiyor snaırım birde uzak muhabbeti oldu öyle kaldı halbuki biz eryaman etimesgutta 3 -4 kişi varız etliktede senle tuğba var ayarlasak fena olmaz
Ah bu herifler :)Ay o huni hepimizde var kuzum görünmez şekilde kaç gündür delircem bnde yaaa baklm bizimde akşam gezmemiz var misafirliğe gitcez .
:)) yazarın başımıza gelenleri
Geçmiş olsun kuzmm( bnm herifde hep bişeyi yok der gerek yok der zorla götürrm :))
Hayırlı olsun bebişimmm güzel memlekett :)
canım evet enes 4 agu ne zamn gecrkii gecceğinide sanmıom atak haftasna bakınca bu bebeler hep atakta gercekten en zoru bu bu ataksa diğerleri cock oyuncağıymışş:))
evet senin durum karışık biz toplanıp sana gelelim sen çay yap kekler benden olsun oda olur aslında olur yaa planlasakBen sahsen su hava da gelirim bugun hava guzel ama bende arac yok iste. bana yakin biyer olmasi lazim. otobuslerde bebek arabasiyla tek basima cesaretim yok maalesef. birde ben oyle cok yer bilmiyorum ankarada bilginize :)
Kızlar kaç no bez kullanıosnz enes 7300 kg 3 no kücük gibi 4 de bilemedim 4+ var bilmem ne var karışık ??
Olur her zaman beklerim cokta guzel olur kiz ille eve kapanmayalim derseniz antares var ora bana cok yakin mesela yurume mesafesi avm derseniz. Ne bilim bana biyer soyleyin ben gelebilirsem gelirim cok istiyorum yani hem tanismak hem hava alip sohbet etmek :) bunaldimmm :)evet senin durum karışık biz toplanıp sana gelelim sen çay yap kekler benden olsun oda olur aslında olur yaa planlasak
arabası olanlar 1 kişi alsa gelinebilir
gökçeden ne haber gelicek mihrimah vardı ankara minik piranamızda var hepsi bir okey desin aynı güne ayarlayalım ben etiketleyemiyorum isimleriOlur her zaman beklerim cokta guzel olur kiz ille eve kapanmayalim derseniz antares var ora bana cok yakin mesela yurume mesafesi avm derseniz. Ne bilim bana biyer soyleyin ben gelebilirsem gelirim cok istiyorum yani hem tanismak hem hava alip sohbet etmek :) bunaldimmm :)
gökçeden ne haber gelicek mihrimah vardı ankara minik piranamızda var hepsi bir okey desin aynı güne ayarlayalım ben etiketleyemiyorum isimleri
valla bende anımsayamadım bunları biliyorum bu cumartesi sen etiketle hepimizi bir yer tayin edelim gelebilecek varmı ben işe başladım bana cuamrtesi yada pazar olur kuzum kızlar ne dicek tabi minik pirana gitmesen yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?