Aynen oyle canim etiketledim arkadaslari bakalim. Herkes bi cevap versindrvalla bende anımsayamadım bunları biliyorum bu cumartesi sen etiketle hepimizi bir yer tayin edelim gelebilecek varmı ben işe başladım bana cuamrtesi yada pazar olur kuzum kızlar ne dicek tabi minik pirana gitmesen yapalım
Slm cnm. vllla oglanla ugrasiom gun boyu. bu aralar uyku duzenini oturtmaya calisiyorum. bide ek gida arastrmalarindayim. sen neler yapion cnmSelam tatlımm nerelerdesinn nasılsınızz ?
Bnde öyle düşünüyorum 5 ayında tadım yapmaya başlarım gibii :)))
Biz 3 kullanıyoruz canım. Ama size 4 daha uygun. Gece taşıyorsa bir büyüğüne geç bence. Ya da bez lastik izi yapıyorsa.Kızlar kaç no bez kullanıosnz enes 7300 kg 3 no kücük gibi 4 de bilemedim 4+ var bilmem ne var karışık ??
Arabası olan beni de alsın bende Salihlideyim.evet senin durum karışık biz toplanıp sana gelelim sen çay yap kekler benden olsun oda olur aslında olur yaa planlasak
arabası olanlar 1 kişi alsa gelinebilir
En yakinimizda sensin canimBiz 3 kullanıyoruz canım. Ama size 4 daha uygun. Gece taşıyorsa bir büyüğüne geç bence. Ya da bez lastik izi yapıyorsa.
Arabası olan beni de alsın bende Salihlideyim.
sen iste kuzum gelir alırım canım benim keşke sende ankarada olsanBiz 3 kullanıyoruz canım. Ama size 4 daha uygun. Gece taşıyorsa bir büyüğüne geç bence. Ya da bez lastik izi yapıyorsa.
Arabası olan beni de alsın bende Salihlideyim.
Tabii canım hepi topu 8 saat falan yani. Askolsun.En yakinimizda sensin canim
mekan ismi nerede bluuşuyoruz yer ayırtalım kimler geliyor net şimdi ben pirana tamam sende tamamsın ama gidicemiz yer beblerde var pusetler olacakEn yakinimizda sensin canim
mekan nere olucak bildiğiniz yer malım beleer pusetler olucak şuan 3 kişi net gibi sen ben tuğba diğer kızlarda haber versinAyy çok güzel olurrr ben de etlikteyim tubayhana çok yakınım. Diğer hafta sonu taşınırız heralde biz. F Ftszynp de var S sultanseda da varOzge_b fatos kesin gelir :) ben de gelirim eee nerde buluşuyoruz.
Canımsın.sen iste kuzum gelir alırım canım benim keşke sende ankarada olsan
Aynen benim evde giris balkonu var ama cidden bebeyi calarlar yaniBiz debluetweety ile buluşacağız ama eşimin izmire gidesi gelmiyor. Başka zaman olsa 50 kere özlerdi anasını.
Bu arada geçen yazdığını okudum yazamadım. Benim ev zemin kat dediğini yapsam ya bebeyi çalarlar. Çalınmasa da komşular puu Allah bunlara bebe veriyor atıyorlar dışarı diye komşular yüzüme tükürür.
Gezmeye çıkardığıma bile karışıyorlar ya hava soğuk bu üşür. Bak altındaki ince vs. Direk Bakanlığı ararlar valla.
Ayy şnşallah bir aksilik çıkmaz çok güzel olur <3mekan ismi nerede bluuşuyoruz yer ayırtalım kimler geliyor net şimdi ben pirana tamam sende tamamsın ama gidicemiz yer beblerde var pusetler olacak
mekan nere olucak bildiğiniz yer malım beleer pusetler olucak şuan 3 kişi net gibi sen ben tuğba diğer kızlarda haber versin
İste orasi benim icin sikinti siz belirleyin ortak bi nokta dedigim gibi ben cok bilmiyorum ankarayi. İste herkes bi donsun de buraya konusup tartisip bulusalim kocadan da izni kaptim yakin yer olursa diye uzaga zaten bebek arabasiyla otobuse binip gelemem dedigim gibimekan ismi nerede bluuşuyoruz yer ayırtalım kimler geliyor net şimdi ben pirana tamam sende tamamsın ama gidicemiz yer beblerde var pusetler olacak
mekan nere olucak bildiğiniz yer malım beleer pusetler olucak şuan 3 kişi net gibi sen ben tuğba diğer kızlarda haber versin
Ayy bakanlığı mı ararlar. O-oBiz debluetweety ile buluşacağız ama eşimin izmire gidesi gelmiyor. Başka zaman olsa 50 kere özlerdi anasını.
Bu arada geçen yazdığını okudum yazamadım. Benim ev zemin kat dediğini yapsam ya bebeyi çalarlar. Çalınmasa da komşular puu Allah bunlara bebe veriyor atıyorlar dışarı diye komşular yüzüme tükürür.
Gezmeye çıkardığıma bile karışıyorlar ya hava soğuk bu üşür. Bak altındaki ince vs. Direk Bakanlığı ararlar valla.
Bizim burası öyle güzelim kavga olur polis gelir. Motorlu geçer sesli polis gelir. Emekliler işi gücü yok böyle yapıyorlar. Belki de Müge Anlı yi ararlar bilemedim şimdi.Ayy bakanlığı mı ararlar. O-o
Ben gelirim kizlar allahtan bir sey cikmazsa..Ayy çok güzel olurrr ben de etlikteyim tubayhana çok yakınım. Diğer hafta sonu taşınırız heralde biz. F Ftszynp de var S sultanseda da varOzge_b fatos kesin gelir :) ben de gelirim eee nerde buluşuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?