- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
tamam ben haber veririm herkesin teli yok bende ama alırım telefonları watsaptan ayarlarız daha mantıklı olur ben evde giremiyorum nete bebekle ilgikleniyprum özlüyorum kuzumuSarjim bitti cocuk ayagimda konusun grup kurarsaniz G gamzelim080 numaram vardi sende hala duruyosa gruba alirsiniz hani bulusma mekani icin ben katilirim konusmalariniza hem burda hem whatsapta sarja takinca :)
eheheh işsiZlik işteBizim burası öyle güzelim kavga olur polis gelir. Motorlu geçer sesli polis gelir. Emekliler işi gücü yok böyle yapıyorlar. Belki de Müge Anlı yi ararlar bilemedim şimdi.
kız ben 1 kişi alırım araba sürmeyi bilmiyorum bende eşim getirir 1 kişi alsam 2 tane bebek olur 3 kişi olmaz herhalde puset oluncaG gamzelim080 sen kızları alıp arabayla mı geleceksin. Biz de etkteyiiz tubişle başkaları da vardı ama artık pek girmiyorlar kkya fatoş da bi gelsin
O daha güzel canım. Zeytini koy valize götür ama cag sıcak sıcak yemek lazım.H
eheheh işsiZlik işteolsun ya güzel yer orası be güzel mis gibi ege. Egeye öıksın çok istemiştim yeşil Eytin çok seviyorum bol bol yeşikbzeytin yicektim orda :) şimdi bol bol cağğğ kebabı yerim namnamnam
Sen neredesin?Ohh kizlar bulusma mi ayarladiniz. supersiniz valla. bol foto istioz ona gore
Hee gökçe vardı sizin o tarafta. Başka kim vardı bilmiyorum bir kişi daha mı vardı orda bi yaZsınlar yarına kadar görürler heralde. Gelenlerle bululuruz çok güzel olur şnşallahkız ben 1 kişi alırım araba sürmeyi bilmiyorum bende eşim getirir 1 kişi alsam 2 tane bebek olur 3 kişi olmaz herhalde puset olunca
mihrimah vardı etimesgutta burdan güvercinler gibi oldu yaa biri görüyor biri okumuyor bakalım belli olurHee gökçe vardı sizin o tarafta. Başka kim vardı bilmiyorum bir kişi daha mı vardı orda bi yaZsınlar yarına kadar görürler heralde. Gelenlerle bululuruz çok güzel olur şnşallah
Senin yerine de yaz gelince kebap yerim LuneO daha güzel canım. Zeytini koy valize götür ama cag sıcak sıcak yemek lazım.
Istanbul canim. hos ankarara da olsam gelemezdim ya. benim koca biraz problemliSen neredesin?
AhahahahaaaaSenin yerine de yaz gelince kebap yerim Lune
mihrimah vardı etimesgutta burdan güvercinler gibi oldu yaa biri görüyor biri okumuyor bakalım belli olur
Ahahahahaaaa
Cumartesi olur bnm için tatlımmmkız ben senide alırım 2 bebek 2 anne gideriz ama malum ben işe başladım cumartesi yada pazar derseniz varım ben
Bnmde paket bitmek üzere şastiklerin izi çokıo popişinde artıkk :))Canim bende 3 kullaniyorum ama 4e gecicem paketler bitince biraz banada kucuk gibi geliyo. 6600 du 3 kasimda suan kac bilmiyorum ama 4e gecmem cok yakin. buyuk olsunda kucuk olmasin diyorum ben sahsen.
Sağol bebişimmm bnde gecicem ama marketlerde hep 4+ görüormgoqce canım biz 10 gündür prima yeşil paket 4 no kullanıyoruz
Bnde enesi zor zapdetiyorm diyim aynı kuzum enes nefes aldırmıyor ki :))Slm cnm. vllla oglanla ugrasiom gun boyu. bu aralar uyku duzenini oturtmaya calisiyorum. bide ek gida arastrmalarindayim. sen neler yapion cnm
Biz 3 kullanıyoruz canım. Ama size 4 daha uygun. Gece taşıyorsa bir büyüğüne geç bence. Ya da bez lastik izi yapıyorsa.
Arabası olan beni de alsın bende Salihlideyim.
hemen tatlişkom ne zaman istersen özel uçağımı hazırlatayımm :))) ay senn çiftlik fikri mükemmeldi yaa 2016 agu anneleri çiftliği :))
Selam kizlar kizimdan yazamadim.ya aslinda cok isterim.ama bende ankarada yeniyim pek bilmeyenlerdenim.siz yerini filan ayarlayin esimle goruseyim insallah bulusuruzMihrimah-53 buluşma ayarlıyoruz gelebilirmisin cumartesi yada pazar günü ne
Nerei olcak mekan bebeğim enes durmaz çünkü hemen eve dönebilmem lazım :))))Mihrimah-53 buluşma ayarlıyoruz gelebilirmisin cumartesi yada pazar günü ne
Cumartesi olsunn pazar koca evde gerçi o kendine bi iş bulur herkes pazar derse uydururum bi şekildee :))mihrimah kız bak bi buluşma ayarlıyoruz bu hafta sonuna :))
Cumartesi mi olsun şekertoşlar yoksa pazar mı
O mihrimah bu mihrimah değilmiş. Nicki nasıldı bizim mihrimahın Lune sen bilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?