2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sarjim bitti cocuk ayagimda konusun grup kurarsaniz G gamzelim080 numaram vardi sende hala duruyosa gruba alirsiniz hani bulusma mekani icin ben katilirim konusmalariniza hem burda hem whatsapta sarja takinca :)
tamam ben haber veririm herkesin teli yok bende ama alırım telefonları watsaptan ayarlarız daha mantıklı olur ben evde giremiyorum nete bebekle ilgikleniyprum özlüyorum kuzumu

H
Bizim burası öyle güzelim kavga olur polis gelir. Motorlu geçer sesli polis gelir. Emekliler işi gücü yok böyle yapıyorlar. Belki de Müge Anlı yi ararlar bilemedim şimdi.
eheheh işsiZlik işte olsun ya güzel yer orası be güzel mis gibi ege. Egeye öıksın çok istemiştim yeşil Eytin çok seviyorum bol bol yeşikbzeytin yicektim orda :) şimdi bol bol cağğğ kebabı yerim namnamnam

G gamzelim080 sen kızları alıp arabayla mı geleceksin. Biz de etkteyiiz tubişle başkaları da vardı ama artık pek girmiyorlar kkya fatoş da bi gelsin
kız ben 1 kişi alırım araba sürmeyi bilmiyorum bende eşim getirir 1 kişi alsam 2 tane bebek olur 3 kişi olmaz herhalde puset olunca

kızlar once mekan ayarlayalım neresi olacak sonrada telefonlarımızı alalım birbirimizn watsaptan nası bulusuca kimi alıcaz
konum atılacak son durum 4 kişi olduk fztybn gelirim yazmış

O daha güzel canım. Zeytini koy valize götür ama cag sıcak sıcak yemek lazım.

kız ben 1 kişi alırım araba sürmeyi bilmiyorum bende eşim getirir 1 kişi alsam 2 tane bebek olur 3 kişi olmaz herhalde puset olunca
Hee gökçe vardı sizin o tarafta. Başka kim vardı bilmiyorum bir kişi daha mı vardı orda bi yaZsınlar yarına kadar görürler heralde. Gelenlerle bululuruz çok güzel olur şnşallah

Hee gökçe vardı sizin o tarafta. Başka kim vardı bilmiyorum bir kişi daha mı vardı orda bi yaZsınlar yarına kadar görürler heralde. Gelenlerle bululuruz çok güzel olur şnşallah
mihrimah vardı etimesgutta burdan güvercinler gibi oldu yaa biri görüyor biri okumuyor bakalım belli olur

mihrimah vardı etimesgutta burdan güvercinler gibi oldu yaa biri görüyor biri okumuyor bakalım belli olur
mihrimah kız bak bi buluşma ayarlıyoruz bu hafta sonuna :))

Cumartesi mi olsun şekertoşlar yoksa pazar mı

O mihrimah bu mihrimah değilmiş. Nicki nasıldı bizim mihrimahın Lune sen bilirsin :)

kız ben senide alırım 2 bebek 2 anne gideriz ama malum ben işe başladım cumartesi yada pazar derseniz varım ben
Cumartesi olur bnm için tatlımmm
Canim bende 3 kullaniyorum ama 4e gecicem paketler bitince biraz banada kucuk gibi geliyo. 6600 du 3 kasimda suan kac bilmiyorum ama 4e gecmem cok yakin. buyuk olsunda kucuk olmasin diyorum ben sahsen.
Bnmde paket bitmek üzere şastiklerin izi çokıo popişinde artıkk :))
goqce canım biz 10 gündür prima yeşil paket 4 no kullanıyoruz
Sağol bebişimmm bnde gecicem ama marketlerde hep 4+ görüorm
Slm cnm. vllla oglanla ugrasiom gun boyu. bu aralar uyku duzenini oturtmaya calisiyorum. bide ek gida arastrmalarindayim. sen neler yapion cnm
Bnde enesi zor zapdetiyorm diyim aynı kuzum enes nefes aldırmıyor ki :))
Biz 3 kullanıyoruz canım. Ama size 4 daha uygun. Gece taşıyorsa bir büyüğüne geç bence. Ya da bez lastik izi yapıyorsa.

Arabası olan beni de alsın bende Salihlideyim.

Tabii canım hepi topu 8 saat falan yani. Askolsun. evet kim alıyor beni goqce sen mi yoksa?
hemen tatlişkom ne zaman istersen özel uçağımı hazırlatayımm :))) ay senn çiftlik fikri mükemmeldi yaa 2016 agu anneleri çiftliği :))

mihrimah kız bak bi buluşma ayarlıyoruz bu hafta sonuna :))

Cumartesi mi olsun şekertoşlar yoksa pazar mı

O mihrimah bu mihrimah değilmiş. Nicki nasıldı bizim mihrimahın Lune sen bilirsin :)
Cumartesi olsunn pazar koca evde gerçi o kendine bi iş bulur herkes pazar derse uydururum bi şekildee :))

A city nasıl kızlaar ?? Hem uğrayabilirsek gimarttababymall var e bebek var toker bebe var en bayıldığım yer :))) hem orda söylemesi ayıp güzel bi dönerci var anam sanki enes durcak da ben yitebilcekmişim gibi hayal kurdum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…