Adet donemlerinde ayni belirtileri yasiyormusuz diye duymustum bilmiyorum tabi. Benimde 15 agustos aramizda 1 gun var yaniIyi bari ya sevindim. Her adet doneminde boyle mi oluyomus? Benim ikizlerim var onlarda da cok sanci cekmistim kasiklarimdan ama her gun. Velhasil zor is bu analik bu arada benim tahminimi dogum zamanim 14 agustos..
Gaz olabilir bide adet olmadik haliyle azicik fark oluyoÇok degil yoksa banamı öyle geliyorbiraz göbekliydim zaten
Bilmem canim kizimda 9ay kusmaktan helak olmustum yani her hamilelik belirtisini yasadm diebilrm bayilmalar vs ay cok zordu ama bunda hamile oldgmu anlamadim bile hatta gec ogrendim .kizda genelde bulanti olir erkekte olmaz derler ama pek inanmasamda gorcez bu teori dogrumu
Çok degil yoksa banamı öyle geliyorbiraz göbekliydim zaten
Evet bncede hurafe.cunku ne kusanlar gordum de erkek cikti.ablam iki cocugundada kusmadi cok rahatti ikiside kiz .Ben bir kiz daha istiom ama hayirlisi bakalm .her hamilelik farkli oluor gercekten.ben cok korkmustum gene lavabo odam olcak die ama gel gor ki sanki hic bisey yok normal ben hayatima devam.bide bebek emziriorum dusun yaniAnladmm.. Tecrube diyosun yanivalla genelde bu bulanti meselesi genetik olurmus ya genelde annem de bende de abimde de hic olmams mesela.. Ama o kizda su olur erkekte bu olir zaten genelde hurafe ama iste tutadabiliyorr
Gobek olayi bende de hafif vardi ama biraz siskinlik oldu..yani bu gobek de zaten bi gun de sismicek ufak ufak kendini hissettirebilir
Ne jeli ki bu ben geride bulamadim merak ettimMaşallah kuzuna sapasağlam orada. Geçmiş olsun.
Jeli doktor bana gece yatarken yap dedi. Ben jeli koyup elimi yıkayıp yatıyorum. Çok biriktiği için de korktum enfeksiyon olurum diye 2 gündür jeli kullanmadım. Ve sürekli vajinayı elimle temizledim. Bu akşam kullanmaya başlayacağım tekrar bakalım
AynenAnladmm.. Tecrube diyosun yanivalla genelde bu bulanti meselesi genetik olurmus ya genelde annem de bende de abimde de hic olmams mesela.. Ama o kizda su olur erkekte bu olir zaten genelde hurafe ama iste tutadabiliyorr
Gobek olayi bende de hafif vardi ama biraz siskinlik oldu..yani bu gobek de zaten bi gun de sismicek ufak ufak kendini hissettirebilir
Cnm o yüzden sordum yakında termini olanlar sorsun bi zararlı miTürkiyede 80 liraya gg da var. Aliexpressde 15 dolara var. Zararlı mı acaba.Ben alırım zararsızsa
Evet bncede hurafe.cunku ne kusanlar gordum de erkek cikti.ablam iki cocugundada kusmadi cok rahatti ikiside kiz .Ben bir kiz daha istiom ama hayirlisi bakalm .her hamilelik farkli oluor gercekten.ben cok korkmustum gene lavabo odam olcak die ama gel gor ki sanki hic bisey yok normal ben hayatima devam.bide bebek emziriorum dusun yani
Cnm allah rahmet eylesin allahım sabır versin senin gelenin çok olur hamileliğin nasıl geçiyor pekiCan'ım benim.
Benim kayınvalidem vefat etti , 1 haftalığına Türkiye'ye cenaze için gittik , Danimarka'ya bugün döndüm. Ben misafirlerden haşadım çıktı heryerim tutuldu inan . Burdada misafirler hala taziye için gelmekteler bu aralar pek bir vaktim olmuyor.
Umarım herkes iyi ve herşey yolundadır
Tmm canm teskurler bn de bi dahakine gidim ona :)20 tl muayene ücreti. 10 gün içinde kontrole gidersen ücretsiz (sgk ile ilgili galiba) bana bi ilaç mümessili bir arkadaş önerdi. 3 defa gittim ilgili alakalı. değiştirmeyi düşünmüyorum. memnunum.
gaz şişkinliği canım bende kilomda artış yok ama kocaman bi göbeğe sahibimÇok degil yoksa banamı öyle geliyorbiraz göbekliydim zaten
ben dün sordum muayene olursanız 130 lira oluyor dedi muayene ücreti de 75 liraydı canım sanırım ortalam 200liraMümkün değil canım.Gazda bir artış oluyor ama
Kızlar ikili test fiyatları ortalama ne kadar özelde?
selam canım ben gittim dün doktora gördüm bebişimi duydum kalp atışlarını sana da söylim dedimAnladmm.. Tecrube diyosun yanivalla genelde bu bulanti meselesi genetik olurmus ya genelde annem de bende de abimde de hic olmams mesela.. Ama o kizda su olur erkekte bu olir zaten genelde hurafe ama iste tutadabiliyorr
gaz şişkinliği canım bende kilomda artış yok ama kocaman bi göbeğe sahibim
Aynen
ben de adana da oturuyorum. ben oğlumda ortadoğu hastanesi nde Levent TOKSÖZ e gittim. Çok enerjik ve herşeyi çok takmayan biri olduğu için sizi rahatlatıyor. Eğer enerjik ve pimpiriksiz birini arıyorsanız ve konusunda uzmandır Levent Hoca.@black_hayit cnm sen adanada oturuyomuşsun ben de oraliyim. Dogumu orda yapacam Allah izin verirse. Sen doktor bulabildin mi kime gidiyosun
Ah kuzum ah o izinler devlette işte özelde yok öyle bir şey maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?