2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Iyi bari ya sevindim. Her adet doneminde boyle mi oluyomus? Benim ikizlerim var onlarda da cok sanci cekmistim kasiklarimdan ama her gun. Velhasil zor is bu analik bu arada benim tahminimi dogum zamanim 14 agustos..
Adet donemlerinde ayni belirtileri yasiyormusuz diye duymustum bilmiyorum tabi. Benimde 15 agustos aramizda 1 gun var yani

Anladmm.. Tecrube diyosun yani valla genelde bu bulanti meselesi genetik olurmus ya genelde annem de bende de abimde de hic olmams mesela.. Ama o kizda su olur erkekte bu olir zaten genelde hurafe ama iste tutadabiliyorr

Çok degil yoksa banamı öyle geliyor biraz göbekliydim zaten

Gobek olayi bende de hafif vardi ama biraz siskinlik oldu..yani bu gobek de zaten bi gun de sismicek ufak ufak kendini hissettirebilir

Evet bncede hurafe.cunku ne kusanlar gordum de erkek cikti.ablam iki cocugundada kusmadi cok rahatti ikiside kiz .Ben bir kiz daha istiom ama hayirlisi bakalm .her hamilelik farkli oluor gercekten.ben cok korkmustum gene lavabo odam olcak die ama gel gor ki sanki hic bisey yok normal ben hayatima devam.bide bebek emziriorum dusun yani

Ne jeli ki bu ben geride bulamadim merak ettim

Aynen

İyiakşamlar kızlar valla bulantı cinsiyeti hiç belli etmiyor. Oğlumda ilk 6 ay öldüm öldüm dirildim.. Bir arkadaşımızın dediği gibi bayılmalar gözlerimi hastaneler de açmalar hatta tansiyon vurdu geçici görmemezlik bile yaşadım sonuç erkek şimdi daha sakin geçiyor o kabus dolu günlere nazaran

Anladmm iyi bari bu sefer kusma olmamis sukur...En onemlisi saglikli olsunlar daa

hayalimsin1 nerdesin Danimarka'nın gülü? Sesime ses ver hele!! Özledim seni

Can'ım benim.
Benim kayınvalidem vefat etti , 1 haftalığına Türkiye'ye cenaze için gittik , Danimarka'ya bugün döndüm. Ben misafirlerden haşadım çıktı heryerim tutuldu inan . Burdada misafirler hala taziye için gelmekteler bu aralar pek bir vaktim olmuyor.
Umarım herkes iyi ve herşey yolundadır

mrhb arkadaşlar,benim sat 8 kasım ama bebeğim 4-5 haftalık,adet olacağım gün yumurtamın çatladığını fark ettim,dün muayne oldum keseyi görebildik anca 4-5 haftalık dedi dr. çok karışık oldu bu hesap ya

Cnm allah rahmet eylesin allahım sabır versin senin gelenin çok olur hamileliğin nasıl geçiyor peki

20 tl muayene ücreti. 10 gün içinde kontrole gidersen ücretsiz (sgk ile ilgili galiba) bana bi ilaç mümessili bir arkadaş önerdi. 3 defa gittim ilgili alakalı. değiştirmeyi düşünmüyorum. memnunum.
Tmm canm teskurler bn de bi dahakine gidim ona :)

Çok degil yoksa banamı öyle geliyor biraz göbekliydim zaten
gaz şişkinliği canım bende kilomda artış yok ama kocaman bi göbeğe sahibim

Mümkün değil canım.Gazda bir artış oluyor ama

Kızlar ikili test fiyatları ortalama ne kadar özelde?
ben dün sordum muayene olursanız 130 lira oluyor dedi muayene ücreti de 75 liraydı canım sanırım ortalam 200lira

selam canım ben gittim dün doktora gördüm bebişimi duydum kalp atışlarını sana da söylim dedim

arkadaşlar ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) hakkında ne düşünüyorsunuz ankarada önerebileceğiniz bir doktor varmı bu konuda uzman

kızlar ben bulantı bilekliği aldım artık kusmuyorum şükrler olsun bende işe yaradı sabah kusmalarım bile bitti çok şükr . rabbim zorlanan herkesin yardımcısı olsun zor günlerdi ama geçti benm için binlerce kez hamdolsun..

@black_hayit cnm sen adanada oturuyomuşsun ben de oraliyim. Dogumu orda yapacam Allah izin verirse. Sen doktor bulabildin mi kime gidiyosun
ben de adana da oturuyorum. ben oğlumda ortadoğu hastanesi nde Levent TOKSÖZ e gittim. Çok enerjik ve herşeyi çok takmayan biri olduğu için sizi rahatlatıyor. Eğer enerjik ve pimpiriksiz birini arıyorsanız ve konusunda uzmandır Levent Hoca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…