2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Nerei olcak mekan bebeğim enes durmaz çünkü hemen eve dönebilmem lazım :))))
kız bende onu diyorum kimse birşey demiyor şimdi tuğbayla pirana etlikte tuğba araba yok diyor biz eryamandayız ortak mekan nere olucak bilemedim bende etliğe gitsek antarese sende bişey söyle mekan için

kız bende onu diyorum kimse birşey demiyor şimdi tuğbayla pirana etlikte tuğba araba yok diyor biz eryamandayız ortak mekan nere olucak bilemedim bende etliğe gitsek antarese sende bişey söyle mekan için
Ya kizlar ben gelmeyi acaip istiyorum banaa uyar ins mekan yaa.. gelemessem cok uzulurum

Canım @t
canım tugbayhan da ol derse bizi de fatoşzeynep alır. Bi mekan belirleyelim buluşalım bi öğün olsun kahvaltı olur öğle yemeği olur. Hep beraber gezemeyiz heralde goqce cim. Söylediğin yeri biliyorum biz gidiyoruz arada oraya :)

Olur canim oyle bir imkan varsa hayir demem :) aynen bi ogun olayi olur bebeler zaten kucuk oldugu icin yada 5 cayi gibi olur kahve cay neyse artik oyle uzun uzun da buyuyunce otururuz ins :) maksat tanismak bulusmak

tamam ozaman gökçenin dediği yermi acity dönerci olanmı herkese uyacaksa perşembe yada cuma rezervasyon yaptıralım cumarteis gününe sen fatoşa da sor o senle tuğbayıda alıcaksa bende gökçeyle mihrimahı gelirse onu alırım

Olur canim oyle bir imkan varsa hayir demem :) aynen bi ogun olayi olur bebeler zaten kucuk oldugu icin yada 5 cayi gibi olur kahve cay neyse artik oyle uzun uzun da buyuyunce otururuz ins :) maksat tanismak bulusmak
Çok haklısın :)

Kızçeler haftansonu olacağından pek akşama kalmasak iyi olur. Öğle yemeği nAsıl olur. 12-1 gibi buluşur 3-4 gibi ayrılırız olur mu.

Cumartesi X'de öğle yemeği :))

O X neresi olacak onu kararlaştıralım

Alacak canım. A city mi diyoruz o zaman. Alışveriş merkezinde yer ayırırlar mı bilmiyorum ki biz gidip oturuyoruz öyle .

Numaralari atin whatsaptam devam edelim burayi bosa boyle mesgul ediyoruz bence

Emdikten 15-20 dk sonra gazını al cnm benimkide hemen gaz çıkartmaya kalkınca Kusuyo

Ataklı bebe anneleri olarak aynı jette olmamız lazım. Ki ses daha da yankı yapsın. Kulaklar hepten gitsin.
Sende enes e sus payı verirsin hemen az kenarından. O çiğneyene kadar da sen yersin. Al işte ek gida mis. eskiden blw mi varmış?

Emdikten 15-20 dk sonra gazını al cnm benimkide hemen gaz çıkartmaya kalkınca Kusuyo
Bugun karbonat yapmadim 2 gundur kustugu gibi hic kusmadi aksama kadar biraz daha bakayim canim. heralde karbonattan yapti. midesi bulandiysa hep kustu

Kızlar goooody arkadan okuya okuya geliyor.
Bu arda dün bdv de bir konu vardı. Ankaralıları whatsapp grubuna davet ediyordu yeni üye. Ona niye katılmadınız bakayım?

Kızlar goooody arkadan okuya okuya geliyor.
Bu arda dün bdv de bir konu vardı. Ankaralıları whatsapp grubuna davet ediyordu yeni üye. Ona niye katılmadınız bakayım?
ya ama olmazki ben burdaki arkadaşlara alıştım 1 seneyi devirdik valla burda yenilere alışmak zaman alır biz bize yeteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…