- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
kız bende onu diyorum kimse birşey demiyor şimdi tuğbayla pirana etlikte tuğba araba yok diyor biz eryamandayız ortak mekan nere olucak bilemedim bende etliğe gitsek antarese sende bişey söyle mekan içinNerei olcak mekan bebeğim enes durmaz çünkü hemen eve dönebilmem lazım :))))
Ya kizlar ben gelmeyi acaip istiyorum banaa uyar ins mekan yaa.. gelemessem cok uzulurumkız bende onu diyorum kimse birşey demiyor şimdi tuğbayla pirana etlikte tuğba araba yok diyor biz eryamandayız ortak mekan nere olucak bilemedim bende etliğe gitsek antarese sende bişey söyle mekan için
canımkız bende onu diyorum kimse birşey demiyor şimdi tuğbayla pirana etlikte tuğba araba yok diyor biz eryamandayız ortak mekan nere olucak bilemedim bende etliğe gitsek antarese sende bişey söyle mekan için
Olur canim oyle bir imkan varsa hayir demem :) aynen bi ogun olayi olur bebeler zaten kucuk oldugu icin yada 5 cayi gibi olur kahve cay neyse artik oyle uzun uzun da buyuyunce otururuz ins :) maksat tanismak bulusmak
tamam ozaman gökçenin dediği yermi acity dönerci olanmı herkese uyacaksa perşembe yada cuma rezervasyon yaptıralım cumarteis gününe sen fatoşa da sor o senle tuğbayıda alıcaksa bende gökçeyle mihrimahı gelirse onu alırım
Çok haklısın :)Olur canim oyle bir imkan varsa hayir demem :) aynen bi ogun olayi olur bebeler zaten kucuk oldugu icin yada 5 cayi gibi olur kahve cay neyse artik oyle uzun uzun da buyuyunce otururuz ins :) maksat tanismak bulusmak
Alacak canım. A city mi diyoruz o zaman. Alışveriş merkezinde yer ayırırlar mı bilmiyorum ki biz gidip oturuyoruz öyletamam ozaman gökçenin dediği yermi acity dönerci olanmı herkese uyacaksa perşembe yada cuma rezervasyon yaptıralım cumarteis gününe sen fatoşa da sor o senle tuğbayıda alıcaksa bende gökçeyle mihrimahı gelirse onu alırım
Bana uyar eger arac varsa iste yoksa a city gelemem ben maalesefAlacak canım. A city mi diyoruz o zaman. Alışveriş merkezinde yer ayırırlar mı bilmiyorum ki biz gidip oturuyoruz öyle.
Çay kahve olacaksa mado olması mantıklı aynen bebelerden çok oturamayız zaten geneli ne dicek evet rezervasyon olayı avm de olmayabilirAlacak canım. A city mi diyoruz o zaman. Alışveriş merkezinde yer ayırırlar mı bilmiyorum ki biz gidip oturuyoruz öyle.
katılıyorum özelden cep nolarınızı yazın bana kızlara tuğba snin var telin grup acayım benNumaralari atin whatsaptam devam edelim burayi bosa boyle mesgul ediyoruz bence
Seninde bende var canim digerleride gonderirse orda tartışalım mekanikatılıyorum özelden cep nolarınızı yazın bana kızlara tuğba snin var telin grup acayım ben
G gamzelim080 yazmış benden önce.@mihrimah kız bak bi buluşma ayarlıyoruz bu hafta sonuna :))
Cumartesi mi olsun şekertoşlar yoksa pazar mı
O mihrimah bu mihrimah değilmiş. Nicki nasıldı bizim mihrimahın Lune sen bilirsin :)
Emdikten 15-20 dk sonra gazını al cnm benimkide hemen gaz çıkartmaya kalkınca KusuyoHic bakmadim ne kadar da emdigine canim kac dkkada yani. Uyuyo gibi oluyo memede koyuyorum uyaniyo bende heralde uzun zaman gecti zannedip cokmu dayadim acaba hic fsrkinda degilim yani bugun en son sacimi basimi yoluyodum kafami kanepelere vuruyodum, uyumuyo diye de kendimi kaybetmis olabilirimdedigin gibi bi bakayim yarinda ona gore gotureyim. Halbuki her emzirmeden sonra gegirtiyorum o zaman kusuyo zaten. Acaba biraz daha mi bekleyip oyle mi gazini alsam.
Kafam da deli sorularrrrrrrr.. Smdide buna taktim iyi mi ayyy ne cok takilcak mevzu var
Ataklı bebe anneleri olarak aynı jette olmamız lazım. Ki ses daha da yankı yapsın. Kulaklar hepten gitsin.Cumartesi olur bnm için tatlımmm
Bnmde paket bitmek üzere şastiklerin izi çokıo popişinde artıkk :))
Sağol bebişimmm bnde gecicem ama marketlerde hep 4+ görüorm
Bnde enesi zor zapdetiyorm diyim aynı kuzum enes nefes aldırmıyor ki :))
hemen tatlişkom ne zaman istersen özel uçağımı hazırlatayımm :))) ay senn çiftlik fikri mükemmeldi yaa 2016 agu anneleri çiftliği :))
Sende enes e sus payı verirsin hemen az kenarından. O çiğneyene kadar da sen yersin. Al işte ek gida mis.A city nasıl kızlaar ?? Hem uğrayabilirsek gimarttababymall var e bebek var toker bebe var en bayıldığım yer :))) hem orda söylemesi ayıp güzel bi dönerci var anam sanki enes durcak da ben yitebilcekmişim gibi hayal kurdum :)))
Ahahahhaha kaçıyorlar. Sulanamayayim diye muhabbete değil mi? Bence ankamall de buluşun. Tek bildiğim avm orası.katılıyorum özelden cep nolarınızı yazın bana kızlara tuğba snin var telin grup acayım ben
burdan zor oluyor (sen görme diye kaçıyorux:) kötüyüz biz kötüyüzAhahahhaha kaçıyorlar. Sulanamayayim diye muhabbete değil mi? Bence ankamall de buluşun. Tek bildiğim avm orası.
Bugun karbonat yapmadim 2 gundur kustugu gibi hic kusmadi aksama kadar biraz daha bakayim canim. heralde karbonattan yapti. midesi bulandiysa hep kustuEmdikten 15-20 dk sonra gazını al cnm benimkide hemen gaz çıkartmaya kalkınca Kusuyo
ya ama olmazki ben burdaki arkadaşlara alıştım 1 seneyi devirdik valla burda yenilere alışmak zaman alır biz bize yeterizKızlargoooody arkadan okuya okuya geliyor.
Bu arda dün bdv de bir konu vardı. Ankaralıları whatsapp grubuna davet ediyordu yeni üye. Ona niye katılmadınız bakayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?