2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ahahahhaha kaçıyorlar. Sulanamayayim diye muhabbete değil mi? Bence ankamall de buluşun. Tek bildiğim avm orası.
Esim ankamall de calisiyo benim istemez hic orda bulusmayi gelicem diyorum gelme diyo resmenn simdi cocugu bahane ediyo yok goz deger yok herkes gripten yikiliyo bilmem ne diye e bu cocuk hesapta yokken de karnimdaykende istemedi gelmemi

Ahahahhaha kaçıyorlar. Sulanamayayim diye muhabbete değil mi? Bence ankamall de buluşun. Tek bildiğim avm orası.
Ankamall etlike yakın daa bize uzak oluyoruuuu tugbayhan ve MinikPiranha ya yakın oluo
Enes bana cinnet gecirtirse hemen taksiye atlayıp eve kaccam ondannn şeyettimm :)))

Esim ankamall de calisiyo benim istemez hic orda bulusmayi gelicem diyorum gelme diyo resmenn simdi cocugu bahane ediyo yok goz deger yok herkes gripten yikiliyo bilmem ne diye e bu cocuk hesapta yokken de karnimdaykende istemedi gelmemi
eşler bazen çekilmez oluyor çocuk bu hastada olucak iyide olucak nereye kadar koruyacağız ki yarın byüyünce parkta koşacak terlicek gene hasta olacak tabi allah korusun bebişlerimizide çokta sakınmamalk lazım ruslar soğuk suya atıyor yaa doğar doğmaz ama şu bir gerçek avmler ve hastaneler mikrop yuvası:)

Kızlar @goooody arkadan okuya okuya geliyor.
Bu arda dün bdv de bir konu vardı. Ankaralıları whatsapp grubuna davet ediyordu yeni üye. Ona niye katılmadınız bakayım?
Biz bulusma grubu kuruyoruz sohbet grubu degil yoksa o grup sensiz olmaz askim
Senin kocada gormesin bu askimi bir minikpiranha davasi yasamayalim gene

Ankamall etlike yakın daa bize uzak oluyoruuuu tugbayhan ve MinikPiranha ya yakın oluo
Enes bana cinnet gecirtirse hemen taksiye atlayıp eve kaccam ondannn şeyettimm :)))
Kiz o kadar mi korkuyosun Allah seni aglarsa aglar bi birimiz alrz kucaga bi birimiz susar gider cok sey etme :)

Hadi hayirli olsun :) Eskiler kaka yapmamasina sut yariyor derlermis bilmiyorum. Benimkide artik birgun yapiyo birgun yapmiyo hergun yapacaksa azar azar yapiyo
Seninkide düzeldi demek emmesi hala sık sık mı peki?benim oğlan azala azala 3-4 e anca inebildi

Yaa o ben gelmiyim diye yapiyo yanina yada disari cikmiyim diye yapiyo :) yoksa pekte oyle sey degil yani grip mirip :)

Seninkide düzeldi demek emmesi hala sık sık mı peki?benim oğlan azala azala 3-4 e anca inebildi
Ne zaman istese veriyorum canim cok sik da emiyo 4 saatte de emiyo atiyorum tabi saati pek anlamiyorum garip bi cocuk :)

Cnm benimki ilk haftalarda Pamukçuk olmuştu Sıcaklarda Göğüste terliyo tabi bakteri oluşuyo hem ağız içini hem göğsümü karbonatlı suyla temizlemiştim 2 gün sürmemişti geçmesi

ya ama olmazki ben burdaki arkadaşlara alıştım 1 seneyi devirdik valla burda yenilere alışmak zaman alır biz bize yeteriz
Cıks doğru cevap böbreklerimi seviyorum olacaktı. Gitti 10 puan.
Eşim böyle dese daha çok giderim. Geçen pazartesi bastık babayı. Taktım kızımı önüme düştük yola. Hiç beklemediği anda biterim yanında bilir. Nefesimi ensesinde hissetmeli.
Biz bulusma grubu kuruyoruz sohbet grubu degil yoksa o grup sensiz olmaz askim
Senin kocada gormesin bu askimi bir minikpiranha davasi yasamayalim gene
Ahahahhaha yok canım benim koca alışık bu muhabbetlere. Ben kız arkadaşlarımın çoğuna aşkım derim.

böbreklerimi seviyorum:)

Kızlar bu arada hayalimsin1 ile konuştum mr sonucu beyinde lekeler varmış. MS den şüphe etmişler haftaya belinden sıvı alınacakmış. Dua edelim de annesini kızlarına bağışlasın.
ay canım yaa kıyamam inşllah değildir bende ms imya kuzum yaa allah yardımcısı olsun varsada inşallah plaklar uyuyordur
üzüldüm yaa ben yazayım bir ona

ay canım yaa kıyamam inşllah değildir bende ms imya kuzum yaa allah yardımcısı olsun varsada inşallah plaklar uyuyordur
üzüldüm yaa ben yazayım bir ona
Yaa öyle mi? Yaz valla iyi olur. Morali çok bozuk. Valla bende anlamadığım için ne diyeceğimi bilemedim dua ediyorum işte.

Sen böyle anlatınca kendi halimi düşündüm de çocuk haklı bendede çatlak var 2 ay wc ye nasıl çıktım ben biliyorum o da 2-3 günde bir çünkü canım acıdığı için çıkmak istemiyodum çok şükür şimdi daha iyiyim inş iyileşir Bebeğin çok üzüldüm

Bende Ankarada olsaydım bende gelmek isterdim ya malesef Vanda görüşecek kimse yok.
Ankarada havada soğuktur. Vanda diz bpyu kar varken elim falan üşümedi hiç ama aynı tarihlerde Ankaraya gittik eldicensiz duramadım öyle bir ayaz bilirim.Dışarı çıkarken nasıl giydiriyorsunuz minnakları? Biz aralık 18 Van merkeze gitcez valla gözümde büyüyor dışarı çıkarken ne giydireyim üşütmeyim diye. Kozmonot tulum almamıştım ben alsam mı kullanışlı oluyor mu hanımlar?

valla şmdilik iyi ankara ben 1 ince iç atlet üstüne penye takım patikli pijama içinede çorap yanımda yün hırka alıyorum ama kafasına şapka takamıyoruz ağlıyor

Cnm benimki ilk haftalarda Pamukçuk olmuştu Sıcaklarda Göğüste terliyo tabi bakteri oluşuyo hem ağız içini hem göğsümü karbonatlı suyla temizlemiştim 2 gün sürmemişti geçmesi
Benim hala duruyo biraz.

Dut pekmezi surun diyolar sizce ??
Nefesimi ensesinde hissetmeli guzeldi
İyi bari sorun yok o zaman askimda :)
Kızlar bu arada hayalimsin1 ile konuştum mr sonucu beyinde lekeler varmış. MS den şüphe etmişler haftaya belinden sıvı alınacakmış. Dua edelim de annesini kızlarına bağışlasın.
Allah.im sifa versin insallah suphe dogru cikmazda basit birseydir. rabbim evlatlarina bagislasin sevdiklerine bagislasin. kesin bilgiyide paylasirsiniz insallah yanlislik filandir yani ne bilim

anam o çok konuşan teyzeleri napmalı bilmem valla. Biz annesi değiliz ya bi onlar düşünür bu arada eşin de özlesin artık anasını yaa eşli buluruz isterse bişeyler yer içeriz ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…