Aynı bizimki de 3 4 yapıyor artık dolu 5 biraz azaldı yani :)Seninkide düzeldi demek emmesi hala sık sık mı peki?benim oğlan azala azala 3-4 e anca inebildi
Hadii çok üzüldüm bende nerede hiç girmiyor diye düşünüyordum. hayırlı sonuç gelir inşallahKızlar bu aradahayalimsin1 ile konuştum mr sonucu beyinde lekeler varmış. MS den şüphe etmişler haftaya belinden sıvı alınacakmış. Dua edelim de annesini kızlarına bağışlasın.
Ben aldım canım abant a gittiğimizde kullandım çok iyi oldu gerçekten sıcacık tuttu kuzuyu . kanguruya oturttum o şekilde.Bende Ankarada olsaydım bende gelmek isterdim yamalesef Vanda görüşecek kimse yok.
Ankarada havada soğuktur. Vanda diz bpyu kar varken elim falan üşümedi hiç ama aynı tarihlerde Ankaraya gittik eldicensiz duramadım öyle bir ayaz bilirim.Dışarı çıkarken nasıl giydiriyorsunuz minnakları? Biz aralık 18 Van merkeze gitcez valla gözümde büyüyor dışarı çıkarken ne giydireyim üşütmeyim diye. Kozmonot tulum almamıştım ben alsam mı kullanışlı oluyor mu hanımlar?
Merhaba arkadaşlar pek girmesem de arada takip ediyorum ve burda muhakkak yazmam gerektiğini düşündüm. 10 günü geçen kabızlıklardan bahsediyorsunuz sanırım. ama bu süreler bana çok fazla geldi. bi bebeği bırakın kaç yaşında olursa olsun bi insan bu kadar süre dışkılamadan duramaz bence. Benim kız da özellikle mamadan dolayı sürekli kabız. doktorun dediği herşeyi yaptım. damlalar zeytin yağları badem yağı su Vs. hiç birine tepki vermedi. hala sıkıntılıyız ama bazen kendiliğinden yaptığı oluyorsa da çok nadir. Doktor um her üç veya en çok dört günde bir bağırsaklarının boşaltılması gerektiğini söyledi. yoksa daha tehlikeliymiş bağırsaklarda genişleme yaparmış allah korusun. o yüzden ben gliserin fitili ve hatta annelerden kalan yöntem sabunla yaptırıyorum. o sıkıntıyı çekmesinden iyidir. patlayacak gibi oluyor çocuk. Ha bu arada 4 aydan sonra sindirim sisteminin daha da gelişmesiyle yavaş yavaş düzene girdiğini söylüyorlar. Ben de arkadaşlardan şahit oldum. Yani ömür boyu sürmeyecek korkmayalım. Ama çocuklarımızı da bu kadar bekletmeyelim bence. sadece bi tavsiyeydi. geçmiş olsun bu arada zor olduğunu biliyorum.
Seninkinin kilo alimi nasil canim iyi mi ? Bu kadar kakaya masallah yaniAynı bizimki de 3 4 yapıyor artık dolu 5 biraz azaldı yani :)
Ay harika olur ya. Ben bir aklına gireyim bakalım ne diyecek?anam o çok konuşan teyzeleri napmalı bilmem valla. Biz annesi değiliz ya bi onlar düşünür bu arada eşin de özlesin artık anasını yaa eşli buluruz isterse bişeyler yer içeriz ne güzel olur
Kendisi canım ms şüphesi var.Bu baş donmesi beni bitirdi yaa . Birde üstüne baş ağrısı eklendi bugün hiç keyfim yok
hayalimsin1 anlamadım kızımı kendisi mi kimin ne şikayeti vardı çok uzuldum
Artı Y yapayalniz1 arkadaşın bebeğinde makatta catlak varmış. Sabun iyice kurutup mahvederdi orayı Allah korusun.Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal yapamaması o yüzden kendi bebeğinizle kıyaslamayın lütfen, çünkü sizin yöntemleriniz tembellik yaptırabilir arkadaşların bebeklerinde.
Kendin yapıyor musun peki spor?Seninkinin kilo alimi nasil canim iyi mi ? Bu kadar kakaya masallah yanibenimki ya yapmiyo ya bir kere ya 2 kere az az filan yani belli olmuyo artik yapmamayada basladim spor yaptiriyorum ki rahatlasin diye iste ayaklari kollari hareket ettiriyorum
Bebek bakiyorum bi basima ev supuruyorum siliyorum toz aliyorum csmasir asiyorum topluyorum yemek yapiyorum e yiyorum da tabi bulasik yikiyorum daha iyi spor mu varKendin yapıyor musun peki spor?
Nutella yerken çene çalıştırma hariç.
Bebek bakiyorum bi basima ev supuruyorum siliyorum toz aliyorum csmasir asiyorum topluyorum yemek yapiyorum e yiyorum da tabi bulasik yikiyorum daha iyi spor mu var
Bi m. ali değil tabiSeninkinin kilo alimi nasil canim iyi mi ? Bu kadar kakaya masallah yanibenimki ya yapmiyo ya bir kere ya 2 kere az az filan yani belli olmuyo artik yapmamayada basladim spor yaptiriyorum ki rahatlasin diye iste ayaklari kollari hareket ettiriyorum
Tuh goruyomusun spor yapmiyomusum o zaman ben kanka napceezzMalesef spor sayilmiyo onlar kankibn iki haftadir yapiyorm ekstra tabi annm var ondann... yoksa anca gece belki yapabilirmm
Sen benim oglana ne bakiyosun bnimki istisna bi cocuk herseyi bi garipBi m. ali değil tabi3.ay da 7100 dü 1 buçuk kilo almıştı. senin oğluş geçen ay 6600 ise bu ay 7500 civarıdır muhtemelen . yapısal birazda belli ki ya bizimki babasına çekmiş :)
Sen böyle anlatınca kendi halimi düşündüm de çocuk haklı bendede çatlak var 2 ay wc ye nasıl çıktım ben biliyorum o da 2-3 günde bir çünkü canım acıdığı için çıkmak istemiyodum çok şükür şimdi daha iyiyim inş iyileşir Bebeğin çok üzüldüm
Bizimkinin boy da 3. ayda 65 cm di canım :) senin oğlan nasıl gidiyor boyu kilosuBoylar nasıl kiloların bahsi geciyorda
Ay harika olur ya. Ben bir aklına gireyim bakalım ne diyecek?
Kendisi canım ms şüphesi var.
Artı Y yapayalniz1 arkadaşın bebeğinde makatta catlak varmış. Sabun iyice kurutup mahvederdi orayı Allah korusun.
Boylar nasıl kiloların bahsi geciyorda
Biz sağlık ocağında 60 hastanede 62 cmiz.Benim kiz en minnak olandir kesin 57 cm :)
Biz sağlık ocağında 60 hastanede 62 cmiz.2 cm çekti kız 3 günde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?