2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben aldım canım abant a gittiğimizde kullandım çok iyi oldu gerçekten sıcacık tuttu kuzuyu . kanguruya oturttum o şekilde.

Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal yapamaması o yüzden kendi bebeğinizle kıyaslamayın lütfen, çünkü sizin yöntemleriniz tembellik yaptırabilir arkadaşların bebeklerinde.

Aynı bizimki de 3 4 yapıyor artık dolu 5 biraz azaldı yani :)
Seninkinin kilo alimi nasil canim iyi mi ? Bu kadar kakaya masallah yani benimki ya yapmiyo ya bir kere ya 2 kere az az filan yani belli olmuyo artik yapmamayada basladim spor yaptiriyorum ki rahatlasin diye iste ayaklari kollari hareket ettiriyorum

anam o çok konuşan teyzeleri napmalı bilmem valla. Biz annesi değiliz ya bi onlar düşünür bu arada eşin de özlesin artık anasını yaa eşli buluruz isterse bişeyler yer içeriz ne güzel olur
Ay harika olur ya. Ben bir aklına gireyim bakalım ne diyecek?
Bu baş donmesi beni bitirdi yaa . Birde üstüne baş ağrısı eklendi bugün hiç keyfim yok
hayalimsin1 anlamadım kızımı kendisi mi kimin ne şikayeti vardı çok uzuldum
Kendisi canım ms şüphesi var.
Sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal yapamaması o yüzden kendi bebeğinizle kıyaslamayın lütfen, çünkü sizin yöntemleriniz tembellik yaptırabilir arkadaşların bebeklerinde.
Artı Y yapayalniz1 arkadaşın bebeğinde makatta catlak varmış. Sabun iyice kurutup mahvederdi orayı Allah korusun.

Seninkinin kilo alimi nasil canim iyi mi ? Bu kadar kakaya masallah yani benimki ya yapmiyo ya bir kere ya 2 kere az az filan yani belli olmuyo artik yapmamayada basladim spor yaptiriyorum ki rahatlasin diye iste ayaklari kollari hareket ettiriyorum
Kendin yapıyor musun peki spor?
Nutella yerken çene çalıştırma hariç.

Kendin yapıyor musun peki spor?
Nutella yerken çene çalıştırma hariç.
Bebek bakiyorum bi basima ev supuruyorum siliyorum toz aliyorum csmasir asiyorum topluyorum yemek yapiyorum e yiyorum da tabi bulasik yikiyorum daha iyi spor mu var

Bebek bakiyorum bi basima ev supuruyorum siliyorum toz aliyorum csmasir asiyorum topluyorum yemek yapiyorum e yiyorum da tabi bulasik yikiyorum daha iyi spor mu var

Malesef spor sayilmiyo onlar kanki bn iki haftadir yapiyorm ekstra tabi annm var ondann... yoksa anca gece belki yapabilirmm

Bi m. ali değil tabi 3.ay da 7100 dü 1 buçuk kilo almıştı. senin oğluş geçen ay 6600 ise bu ay 7500 civarıdır muhtemelen . yapısal birazda belli ki ya bizimki babasına çekmiş :)

Malesef spor sayilmiyo onlar kanki bn iki haftadir yapiyorm ekstra tabi annm var ondann... yoksa anca gece belki yapabilirmm
Tuh goruyomusun spor yapmiyomusum o zaman ben kanka napceezz kiz ben gece 2 ye kadar full time maliyle ugrasiyorum uyursaki cook nadir gunduz uyuyo o zamanda bu islerimi goruyorum aha bgun yemek yapamadim kendimde yiyemedim birsey ekmege kasar salam yaninada ananasy suyu oyle gecistirdim napimm yani anacigim olsaydi koptururdum
Bi m. ali değil tabi 3.ay da 7100 dü 1 buçuk kilo almıştı. senin oğluş geçen ay 6600 ise bu ay 7500 civarıdır muhtemelen . yapısal birazda belli ki ya bizimki babasına çekmiş :)
Sen benim oglana ne bakiyosun bnimki istisna bi cocuk herseyi bi garip aynen yapi meselesi buda bana cekmis :) anasi gibi iri kiyim babasi gibi boylu poslu olcak heralde :) masallah ama kilo alimi gayet iyi kakaya devam

Insallah cnm bakalim kremlerimizi kullanmaya basladik insallah fayda eder

Aynen cnm sabun olayi bana cok yanlış geliyor zaten hic yapmayi da düşünmedim

Okuya okuya ancak gelebildim :) birsuru konu geçmiş alıntı yapsam cook uzun olacaktı.
En son elifin fotoğraflarını koymuştum nymeria-burcu canım elif büyüdü ama alp ile aralarında çok fark yokki sen en son 6040 kilo demistin elifte ayni zamanlarda 6200 du. Bide maşallah alp onca şey aylatti. Ve geçmiş olsun tekrardan arabada yaşadıklarını okudum da..

Ankara annelerinin buluşması güzel geçer inşallah :)

Pazar günü yakin arkadasımin düğününe gittim. Kina olduğu gün mızır mızırdı birde ben hazır değildim galiba kizi bahane ettim gitmedim. Düğünde beni şaşırttı 9/8 lik doğunca demek oynak oluyor :) kuaförde de fön makineleri çalışıyordu heralde ondan kardeşimin kucağında gulucukler attı herkese. İyiydi yani çıkılabilirmiş diye düşündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…