Biz aynı gün 3 cm çekip 300 gr vermiştikBiz sağlık ocağında 60 hastanede 62 cmiz.2 cm çekti kız 3 günde.
3 aylik kontrolde 63 cm boy 6830 kilomuz cikti:)Boylar nasıl kiloların bahsi geciyorda
Ben babasına dedim bu su sıcak diye dinlemedi.Naptin 3 günde çok sıcak suyla mi yikadin çekmiş kız
Bizde saglik ocaginda +350 geliyoruz. Paldir kuldur tartyorlar. Montunu bile cikstmicak:)))(Biz aynı gün 3 cm çekip 300 gr vermiştikhastane saglik ocağı farkı .
Cidden sabun olayi hic mantikli gelmiyor ya yakar poposunu sankiAynen cnm sabun olayi bana cok yanlış geliyor zatenhic yapmayi da düşünmedim
Biz saglik ocaginda dedigin gibi tartiliyo ama 100 -200 gram dusuyolar bizim burda. boyuda ben olcuyorum hatta yanlislik olmasin diye el atiyorumBizde saglik ocaginda +350 geliyoruz. Paldir kuldur tartyorlar. Montunu bile cikstmicak:)))(
Kiz kurban olurum ne kucuk ne guzel :) kac cm dogmustu seninkiBenim kiz en minnak olandir kesin 57 cm :)
Hastanede de oyle yalap şap olcuyolar. Ben goturdum ortalama aliyoruz dedi. yani bacagini filan cok cekmedi oylesine olcmustu 48 gunluktu o zaman suan 81 gunluk saglik ocagi harici hic biyere goturmedim o hastane haricBiz sağlık ocağında 60 hastanede 62 cmiz.2 cm çekti kız 3 günde.
Benim bekarlik memleketim :) ama hiç gitmedim canım hakkınızda hayırlısi olsun inşallahErzurum'a çıktı tayinimiz :)) İlk sizinle paylaşıyorum :-*
Biz sağlık ocağında 60 hastanede 62 cmiz.2 cm çekti kız 3 günde.
Ben babasına dedim bu su sıcak diye dinlemedi.kiri kabaracakmis.
Cidden sabun olayi hic mantikli gelmiyor ya yakar poposunu sanki
Mezara ile olcuyorlar. Öyle olunca böyle çıkıyor.Yaa nasıl oluyorsa sağlık ocağında benim kız da kısa geliyor, nasıl ölçüyorlar anlamadım :))
Ara ara lastik gibi çek uzar belki.Bak hep onun yüzünden kız çekmiş :) bizim ki neden minnak ki acaba hepte olcerim dereceyle suyu
Kiz kurban olurum ne kucuk ne guzel :) kac cm dogmustu seninki
Çok sevindim canım ya. İnşallah böyle de devam eder.Kızlar bugün dr hanım 2 seans hipnoz yaptı.işede yaradı.2-3 gündür en uzun bugün emzirdim.inşallah böylede devam edecek
Bacaklarını sarkitiyor musun artık? Nasil rahat oluyor mu?Ben aldım canım abant a gittiğimizde kullandım çok iyi oldu gerçekten sıcacık tuttu kuzuyu . kanguruya oturttum o şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?