2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizde saglik ocaginda +350 geliyoruz. Paldir kuldur tartyorlar. Montunu bile cikstmicak:)))(
Biz saglik ocaginda dedigin gibi tartiliyo ama 100 -200 gram dusuyolar bizim burda. boyuda ben olcuyorum hatta yanlislik olmasin diye el atiyorum ikinci ay 6800 cikmisti 6600 olarak aldik. 60 cm de boy cikti aslinda ben 61 olarak gordumde neyse dedim 60 yazin kiloyu bilmem ama 3.ayda 65-66cm gelicez sanirim cunku gecenlerde olctugumde 64 cm cikmisti. Kiloda 7300 filan cikar heralde. Tahminim tabi kol kuvvetine bakaraktan oyle sey ediyorum

Biz sağlık ocağında 60 hastanede 62 cmiz. 2 cm çekti kız 3 günde.
Hastanede de oyle yalap şap olcuyolar. Ben goturdum ortalama aliyoruz dedi. yani bacagini filan cok cekmedi oylesine olcmustu 48 gunluktu o zaman suan 81 gunluk saglik ocagi harici hic biyere goturmedim o hastane haric

hayalimsin1 canim gecmis olsun, umarim kotu bir sonuc cikmaz.

Ankaracilar cok sevindim mutlaka foto bekliyorum,

La Lune bugun formundasin bakiyorum,yazdiklarini okurken katila katila guldum.

gul_sek canim iyiyiz z bizde cok sukur,annemler geldi dinleniyirumbirazcik.
Kizlar hic korkmayin mutlakadisaricikin, inanin evdekinden zorolmuyor, onlar icin kesfedecek o kafar cok sey varlki, dikkat keslip kaliyorlar cok tAtli huylu oluyorlar., goqce hic korkma canim.

G gamzelim080 canim benim anneneguzel dualarimi gonderiyotrum. İns atlaticak ben inaniyorum.

@goooody begenip kaciyorsun dicektim yazmissin sende gordum simdi.

@tugbayhan mali nasil op yavrumu.

Bu sabah yesilsevenle bulustuk bizde uskudara gittik, yolda trafik vardi ozgeyi alana kadar cocuk arkada katila katilabir hal oldu. Acikmismis sabredemedi benide ter su icinde bitakti,cozmemiz lazim su arabada arkadatek basina kalmak zorunda oldugu durumu. Cok isyankarda, elimde cingirak vites degistirirken ritm bozuluyir diye daha da beter yatgara kopardi eve nasil attim kendimi bilmiyorum, e-5 te yol ortasinda durup arabalardan ozur dileyerek alpi on koltuga aldim ama yinesusmadi, bugun kocalarinizdan enim manzarama yakin bir hikaye dinlerseniz o gordugu kisibenim eminolun.e-5 i katlettcunku

Kiz kurban olurum ne kucuk ne guzel :) kac cm dogmustu seninki

Benim kız 37. Haftada dogunca minnak doğdu tabi. Bir de benim tansiyon yuksekligimden beslenememis karnimda kuzum her nst de tansiyon ölçen salak hemşireler hep yanlis ölçmus. En son doktor ölçtü 18-11 çıktı nstdekiler ölçtü 11-7 çıktı :) öyle apar topar girdim doğuma. Doğduğunda 50 cm di kilomuzda 2630du hastane çıkışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…