- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Ara ara lastik gibi çek uzar belki.şaka bir yana ben hergün gerindiriyorum. Faydası var mı bilmem ama çok hoşuna gidiyor.
Sipa yaa nereden biliyorlarsa öyle de güzel geriniyorlar.Benim kız özellikle sabahları uyandığında geriniyor zaten pekte hoşuna gidiyor suratinin şekline gülüyorum her sabah
Sipa yaa nereden biliyorlarsa öyle de güzel geriniyorlar.
Boyu iyiymiş benim oğlum 49 cm DoğduBenim kız 37. Haftada dogunca minnak doğdu tabi. Bir de benim tansiyon yuksekligimden beslenememis karnimda kuzumher nst de tansiyon ölçen salak hemşireler hep yanlis ölçmus. En son doktor ölçtü 18-11 çıktı nstdekiler ölçtü 11-7 çıktı :) öyle apar topar girdim doğuma. Doğduğunda 50 cm di kilomuzda 2630du hastane çıkışı
Evet canım bacaklarını sarkıtıyorum çok rahat oldu sıcacık tuttu içine tabi bi tane bere taktım yine . mayıştı uyudu dışarı çıktğımızda hep açık havada.Bacaklarını sarkitiyor musun artık? Nasil rahat oluyor mu?
elffth3 çatlak oldugunu nasil anladin arkadaşım?
Ben kabız mışım bebekken de annem bana sabun kullanmış çok zorlanıyormuşum ama daha büyükken tabi. Şimdi de hep problemli yim. hele doğumdan sonra her ne hikmetse çatlak fln mı oluştu bilmiyorum çok sıkıntı çekiyorum yine.Aynen cnm sabun olayi bana cok yanlış geliyor zatenhic yapmayi da düşünmedim
Kabızlığım vardı wc sonrası uzun saatler Süren ağrım vardı ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum o derece ve bu durum 2 ay sürdü hemoroid daha kuşa Süreli Ağrı yapar ve daha çabuk iyileşir çatlak içerde oldugu için bu şekilde uzun Süreli sıkıntı yapıyoBacaklarını sarkitiyor musun artık? Nasil rahat oluyor mu?
elffth3 çatlak oldugunu nasil anladin arkadaşım?
Oyy bu oglan niye boyle agliyo araba sevmiyomu acaba yoksa tek kalmayimi sevmiyo ki.. Kuzum benim korkuyo heralde bi basima annesi :)@hayalimsin1 canim gecmis olsun, umarim kotu bir sonuc cikmaz.
Ankaracilar cok sevindim mutlaka foto bekliyorum,
La Lune bugun formundasin bakiyorum,yazdiklarini okurken katila katila guldum.
@gul_sek canim iyiyiz z bizde cok sukur,annemler geldi dinleniyirumbirazcik.
Kizlar hic korkmayin mutlakadisaricikin, inanin evdekinden zorolmuyor, onlar icin kesfedecek o kafar cok sey varlki, dikkat keslip kaliyorlar cok tAtli huylu oluyorlar.,@goqce hic korkma canim.
@gamzelim080 canim benim anneneguzel dualarimi gonderiyotrum. İns atlaticak ben inaniyorum.
@goooody begenip kaciyorsun dicektim yazmissin sende gordum simdi.
@tugbayhan mali nasil op yavrumu.
Bu sabah yesilsevenle bulustuk bizde uskudara gittik, yolda trafik vardi ozgeyi alana kadar cocuk arkada katila katilabir hal oldu. Acikmismis sabredemedi benide ter su icinde bitakti,cozmemiz lazim su arabada arkadatek basina kalmak zorunda oldugu durumu. Cok isyankarda, elimde cingirak vites degistirirken ritm bozuluyir diye daha da beter yatgara kopardi eve nasil attim kendimi bilmiyorum, e-5 te yol ortasinda durup arabalardan ozur dileyerek alpi on koltuga aldim ama yinesusmadi, bugun kocalarinizdan enim manzarama yakin bir hikaye dinlerseniz o gordugu kisibenim eminolun.e-5 i katlettcunku
Oy kurban olurim ben korkardim kucagima almaya kizz :) masallah oda buyur annesi hepimizinki buyuyo iste minnak olsun saglikli olsun. sanada cook gecmis olsun :)Benim kız 37. Haftada dogunca minnak doğdu tabi. Bir de benim tansiyon yuksekligimden beslenememis karnimda kuzumher nst de tansiyon ölçen salak hemşireler hep yanlis ölçmus. En son doktor ölçtü 18-11 çıktı nstdekiler ölçtü 11-7 çıktı :) öyle apar topar girdim doğuma. Doğduğunda 50 cm di kilomuzda 2630du hastane çıkışı
Biz bulusmuyoz kavga ettik ayrildik diyomusum :)tugbayhan kız nerede bulusuyorsunuz? Karar verdiniz mi?
Bende çocuklukta Başlayan ve ünvst.yıllarına kadar ara ara yoklayan uzun Süreli kabızlıklar yaşadım ünvst.ye gidince bi süre sonra düzeldim ve anladım ki ben stres ve sıkıntı durumunda yasıyorum bunu ünvst.den doğuma kadar çok iyiydim doğum sonrası hem bebekli hayat hem eşimin iş problemleri beni sıkıntıya soktu ve 2 ay ne çektim bu wc sıkıntısı Yüzünden Allah biliyo :s kimse yasamasın ya resmen 10 kez daha doğurmuş kadar Ağrı çektimBen kabız mışım bebekken de annem bana sabun kullanmış çok zorlanıyormuşum ama daha büyükken tabi. Şimdi de hep problemli yim. hele doğumdan sonra her ne hikmetse çatlak fln mı oluştu bilmiyorum çok sıkıntı çekiyorum yine.
Yarım kundağı açınca geriniyor hele sıpa :)Sipa yaa nereden biliyorlarsa öyle de güzel geriniyorlar.
Hayırlı olsun canım bende Erzurum'dayım nereye çıktı tayininiz.Erzurum'a çıktı tayinimiz :)) İlk sizinle paylaşıyorum :-*
Ben kabız mışım bebekken de annem bana sabun kullanmış çok zorlanıyormuşum ama daha büyükken tabi. Şimdi de hep problemli yim. hele doğumdan sonra her ne hikmetse çatlak fln mı oluştu bilmiyorum çok sıkıntı çekiyorum yine.
Oyy bu oglan niye boyle agliyo araba sevmiyomu acaba yoksa tek kalmayimi sevmiyo ki.. Kuzum benim korkuyo heralde bi basima annesi :)
Mali iyi iste pamukcuk devam ediyomus sildim karbonatla gene ama siliyorum gidiyo gibi sonra gene geliyo filan.. Buyuyoz oyle boyle teysesi :)
Oy kurban olurim ben korkardim kucagima almaya kizz :) masallah oda buyur annesi hepimizinki buyuyo iste minnak olsun saglikli olsun. sanada cook gecmis olsun :)
Biz bulusmuyoz kavga ettik ayrildik diyomusum :)
Ctesi a city mado da bulusuyoruz canim kahve icmeye karar verdik canim cekmisti iyi oldu vallaha
Ben hep 3300 filan dogsun diye hayal etmistim 3840 dogdu sipa bana ultrasonda 3100 dogar daha cok degismez demisti doktor mali. Ayrica suyum geldiginde kontrol icin bakmislardi ordada kendi aralarinda bisiler fisildiyolardi noldu kotu bisi mi var dedim yok dedi bebek biraz iri filan. Aha dedim yandikInsan korkmuyor canım ya :) şimdi toparladik şükür en son 5700grdi. Büyüyor teyzesi benim kiz çok hareketli bide hic durmuyor ona ragmen iyi kilo alıyor
Sipa yaa nereden biliyorlarsa öyle de güzel geriniyorlar.
13:00 - 13:30 arasi canim. Gel zaten senide etiketlemstim benn hep gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?