2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bugun benim oğlan nereden çıkartıdsa kalamız da mukus vardı anlamadım ilk defa oldu bakalım tekrarlıcakmı alerjimi başka bişeymi anlamadım bir gün öncesi çok suluydu ishal gibi ama ben kayısıyı fazla yedim şimdi ona bağladım ama yarın da olursa süt ürünlerini yemicem cuma kontrolumüz var inş aleji çıkmaz benim ucan kuşa alerjim var hep sıkıntı yavrum çekmesin bari babamız bu konuda çok iyi hiç bir şey yok adamda inş ona çeker yavrum bana çekmesin

Ankaralı lar ne güzel buluşuyorsunuz öyle. İstanbul Avrupa yakası da bir buluşma yapsa güzel olurdu aslında :)
Eşime diyorum ki ne güzel ankaradakiler buluşuyorlar istersen götüreyim diyor dedim.
Gerçekten götürürüm diyor. Ben de he he dedim

Sen nerdesin cnm avrupa yakasinda?

Gel kiz sende nolacak insallah fotoda koyacagiz bakalim bebelerle günümüz şenlikli gecicek sanirim 6 kisiyiz bakalim mihrimahfa gelebilirse yada diger ankaralilar kaynatiriz.bolc

Gel kiz sende nolacak insallah fotoda koyacagiz bakalim bebelerle günümüz şenlikli gecicek sanirim 6 kisiyiz bakalim mihrimahfa gelebilirse yada diger ankaralilar kaynatiriz.bolc
Canim az once tugbaya ozelde msj atmistim nunarami ama sanami atayim hanginiz ekliyorsunuz.esim cumartesi erken gitmezse ise getrcek insallah.benim tek gelio gitmem cok buyuk skinti

Canım bu twvanda elle tutulan yere bısey adsan sarkan araba sallandıkca dıkkatını ceker ben oyle yapıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…