13:00 - 13:30 arasi canim. Gel zaten senide etiketlemstim benn hep gel :)
13:00 - 13:30 arasi canim. Gel zaten senide etiketlemstim benn hep gel :)
Canim numsrani at istersen gruba alayimCumartesi diye yazmışsın zaten bir sayfa öncesini unuyuyorum allahdan hayırlısı artık
hayalimsin1 canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin, seni eşine çocuklarına bağışlasın inşallah.
Verdik actiy mado da kuzumtugbayhan kız nerede bulusuyorsunuz? Karar verdiniz mi?
Ekledim canim gruba watsaptan cumaryesi actiy mado saat 1 ile 1 30 arasinkahve tatli yapicaz
Sen nerdesin cnm avrupa yakasinda?Ankaralı lar ne güzel buluşuyorsunuz öyle. İstanbul Avrupa yakası da bir buluşma yapsa güzel olurdu aslında :)
Eşime diyorum ki ne güzel ankaradakiler buluşuyorlar istersen götüreyim diyordedim.
Gerçekten götürürüm diyor. Ben de he he dedim
Kuzum yenu bakabildim aldim telini yazdim konuşuruz ankara da saat gece 1 suan girursun mesajimi gönlünü bur ferah tut once kuzum
Gel kiz sende nolacak insallah fotoda koyacagiz bakalim bebelerle günümüz şenlikli gecicek sanirim 6 kisiyiz bakalim mihrimahfa gelebilirse yada diger ankaralilar kaynatiriz.bolcAnkaralı lar ne güzel buluşuyorsunuz öyle. İstanbul Avrupa yakası da bir buluşma yapsa güzel olurdu aslında :)
Eşime diyorum ki ne güzel ankaradakiler buluşuyorlar istersen götüreyim diyordedim.
Gerçekten götürürüm diyor. Ben de he he dedim
Canim az once tugbaya ozelde msj atmistim nunarami ama sanami atayim hanginiz ekliyorsunuz.esim cumartesi erken gitmezse ise getrcek insallah.benim tek gelio gitmem cok buyuk skintiGel kiz sende nolacak insallah fotoda koyacagiz bakalim bebelerle günümüz şenlikli gecicek sanirim 6 kisiyiz bakalim mihrimahfa gelebilirse yada diger ankaralilar kaynatiriz.bolc
Canim ben gamzelime ilettim simdi ekler seniCanim az once tugbaya ozelde msj atmistim nunarami ama sanami atayim hanginiz ekliyorsunuz.esim cumartesi erken gitmezse ise getrcek insallah.benim tek gelio gitmem cok buyuk skinti
Canım bu twvanda elle tutulan yere bısey adsan sarkan araba sallandıkca dıkkatını ceker ben oyle yapıyorummmhayalimsin1 canim gecmis olsun, umarim kotu bir sonuc cikmaz.
Ankaracilar cok sevindim mutlaka foto bekliyorum,
@La Lune bugun formundasin bakiyorum,yazdiklarini okurken katila katila guldum.
gul_sek canim iyiyiz z bizde cok sukur,annemler geldi dinleniyirumbirazcik.
Kizlar hic korkmayin mutlakadisaricikin, inanin evdekinden zorolmuyor, onlar icin kesfedecek o kafar cok sey varlki, dikkat keslip kaliyorlar cok tAtli huylu oluyorlar.,@goqce hic korkma canim.
G gamzelim080 canim benim anneneguzel dualarimi gonderiyotrum. İns atlaticak ben inaniyorum.
@goooody begenip kaciyorsun dicektim yazmissin sende gordum simdi.
@tugbayhan mali nasil op yavrumu.
Bu sabah yesilsevenle bulustuk bizde uskudara gittik, yolda trafik vardi ozgeyi alana kadar cocuk arkada katila katilabir hal oldu. Acikmismis sabredemedi benide ter su icinde bitakti,cozmemiz lazim su arabada arkadatek basina kalmak zorunda oldugu durumu. Cok isyankarda, elimde cingirak vites degistirirken ritm bozuluyir diye daha da beter yatgara kopardi eve nasil attim kendimi bilmiyorum, e-5 te yol ortasinda durup arabalardan ozur dileyerek alpi on koltuga aldim ama yinesusmadi, bugun kocalarinizdan enim manzarama yakin bir hikaye dinlerseniz o gordugu kisibenim eminolun.e-5 i katlettcunku
Nerde buluscaksınız bakalımmm askolsun bana haber vermek yok muuuAy harika olur ya. Ben bir aklına gireyim bakalım ne diyecek?
Kendisi canım ms şüphesi var.
Artı @yapayalniz1 arkadaşın bebeğinde makatta catlak varmış. Sabun iyice kurutup mahvederdi orayı Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?