2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben ıkı uc gunde bır avm ye goturuyorum sık sık pazara goruruyorum hıc bısey yapmasam balkona serıne cıkartıyorum bagısıklık kazansın dıye

Oyy kiyamam kankime yaa.. haklisin canm yalnizken zor ben annemin yanindayim diye bil keseden atmaca

Boylar nasıl kiloların bahsi geciyorda

Biz 3 ay kontrolunde
6225 gr
60 cm idik

Ben ıkı uc gunde bır avm ye goturuyorum sık sık pazara goruruyorum hıc bısey yapmasam balkona serıne cıkartıyorum bagısıklık kazansın dıye

Biz de dok geziciyiz kizimla valla ben de her yere goturuyorm. Hele bakirkoyde daha kolay ayagimin alti carsi giydiriyorm gzuelce cikariyorm. Acik havayi daha cok seviyor benim kiz.

Canim az once tugbaya ozelde msj atmistim nunarami ama sanami atayim hanginiz ekliyorsunuz.esim cumartesi erken gitmezse ise getrcek insallah.benim tek gelio gitmem cok buyuk skinti
Banaydi teller sotun degil tugba soyledinsimdi ekledim canim gruba seni gerci saat gec oldu insallah esin bisi demmistir

Napyn sekerr bqr mı olumlu gelışmeeee

Canm esimin patronu aradi bugun beni, konusmuslar kesin. Iste neden uzatuyosunuz arayi sogutmayin falan... abimiz gibidir patronu isyerleri samimi onlarin. Oyle yani... aman kendisi bi sey demesinnn... biraz biraz ugrasiyo gibi artik da bakalm ne olacak. Benim kafam rahat esimin iyi bi ugrasmasi gerekiyordu bu sefer zaten. Yasadiklrimi bilmeyipmgirmeyen acimasiz der ama oyle hakli olduum yerler cok kii...

Bence ıyı yapıyorsun madem adım atmaya basladı keyfını surrama cok da asırı uzatma.hersey guzel olcak ınşşşş

Bence ıyı yapıyorsun madem adım atmaya basladı keyfını surrama cok da asırı uzatma.hersey guzel olcak ınşşşş

Kendisi bana karsi dilini bi cozerse basarirsa inan uzatmam zaten. Aynen canm bizim keyif iyi. Hem ozluyorm iyi oldu. Son zamanlarda cok uzaklasmistik. Kizim da anane dedesiyle oynuyo valla mis :)

Kendisi bana karsi dilini bi cozerse basarirsa inan uzatmam zaten. Aynen canm bizim keyif iyi. Hem ozluyorm iyi oldu. Son zamanlarda cok uzaklasmistik. Kizim da anane dedesiyle oynuyo valla mis :)
Bence de cepte nasılsa fıkrınden uzaklassın hemm adım attıgında cok net konus onunla basbasa ıkınız tek ve cok net cızgın oldugunu belirt ona ayagını denk alsınnn

Cok korursak cok hasta olurrr benceee

Aynen oyle. Annem kiyafetine bile az diyo bazen yok yok iyi diyorm yani sonucta hep kontrol ediyorm usumuyosa soba gibi olmasina da gerek yok. Ben oyle cok sarip sarmalamiyorm ve hasta olmucak diye guvenerek dolasiyorm hep. Cunku cok sakinmak
Da iyi degil orta bulmak lazm istee..

Bence de cepte nasılsa fıkrınden uzaklassın hemm adım attıgında cok net konus onunla basbasa ıkınız tek ve cok net cızgın oldugunu belirt ona ayagını denk alsınnn

Aynen oyle yapacam canm aksi halde cidden sevgimiz de bosa gidecek biz deli divane asik olup evlenmistik.

Millet cok bılıyor ben de cok yasıyorum onu dısarda dolasırken dun pazarda bır suru kadın ellerını ortuyor aEla da sevmıyor olsun olsun usur o dıyorlarrr

Aynen canım aynennnn bız gıbı onlar da sonuctaa

Millet cok bılıyor ben de cok yasıyorum onu dısarda dolasırken dun pazarda bır suru kadın ellerını ortuyor aEla da sevmıyor olsun olsun usur o dıyorlarrr

Ay evet ya millet cok merakli. Biz de bugun annemle bi kuafore igradik hemen aman usutmeyin bebegi. Allahim ya ben neciyim acebaaa...

Geçemedim ne zamandır Can'ım Buaralar hayatım koştur koşturla geçiyor yarın yine sabahtan macera başlıyor önce çocuklarla kendim için doktora gidicem ordan çıkıp hem büyüğün hemde küçüğün doktor kontrolü var sonrada ona götürecem sen nasılsın prenses nasıl

Kesinlikle C caspe_r bence ikinci çocuk için en az 4 yıl ara ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…