Ben ıkı uc gunde bır avm ye goturuyorum sık sık pazara goruruyorum hıc bısey yapmasam balkona serıne cıkartıyorum bagısıklık kazansın dıyeeşler bazen çekilmez oluyor çocuk bu hastada olucak iyide olucak nereye kadar koruyacağız ki yarın byüyünce parkta koşacak terlicek gene hasta olacak tabi allah korusun bebişlerimizide çokta sakınmamalk lazım ruslar soğuk suya atıyor yaa doğar doğmaz ama şu bir gerçek avmler ve hastaneler mikrop yuvası:)
Tuh goruyomusun spor yapmiyomusum o zaman ben kanka napceezzkiz ben gece 2 ye kadar full time maliyle ugrasiyorum uyursaki cook nadir gunduz uyuyo o zamanda bu islerimi goruyorum aha bgun yemek yapamadim kendimde yiyemedim birsey ekmege kasar salam yaninada ananasy suyu oyle gecistirdim napimm yani anacigim olsaydi koptururdum
Sen benim oglana ne bakiyosun bnimki istisna bi cocuk herseyi bi garipaynen yapi meselesi buda bana cekmis :) anasi gibi iri kiyim babasi gibi boylu poslu olcak heralde :) masallah ama kilo alimi gayet iyi kakaya devam
Boylar nasıl kiloların bahsi geciyorda
Napyn sekerr bqr mı olumlu gelışmeeeeOyy kiyamam kankime yaa.. haklisin canm yalnizken zor ben annemin yanindayim diye bil keseden atmaca
Biz 3 ay kontrolunde
6225 gr
60 cm idik
Ben ıkı uc gunde bır avm ye goturuyorum sık sık pazara goruruyorum hıc bısey yapmasam balkona serıne cıkartıyorum bagısıklık kazansın dıye
Banaydi teller sotun degil tugba soyledinsimdi ekledim canim gruba seni gerci saat gec oldu insallah esin bisi demmistirCanim az once tugbaya ozelde msj atmistim nunarami ama sanami atayim hanginiz ekliyorsunuz.esim cumartesi erken gitmezse ise getrcek insallah.benim tek gelio gitmem cok buyuk skinti
Napyn sekerr bqr mı olumlu gelışmeeee
Canım sen manısa merkeze gelınce haber ver bız de bulusuruzzzAhahahahaaaa
Bence ıyı yapıyorsun madem adım atmaya basladı keyfını surrCanm esimin patronu aradi bugun beni, konusmuslar kesin. Iste neden uzatuyosunuz arayi sogutmayin falan... abimiz gibidir patronu isyerleri samimi onlarin. Oyle yani... aman kendisi bi sey demesinnn... biraz biraz ugrasiyo gibi artik da bakalm ne olacak. Benim kafam rahat esimin iyi bi ugrasmasi gerekiyordu bu sefer zaten. Yasadiklrimi bilmeyipmgirmeyen acimasiz der ama oyle hakli olduum yerler cok kii...
Bence ıyı yapıyorsun madem adım atmaya basladı keyfını surrama cok da asırı uzatma.hersey guzel olcak ınşşşş
Cok korursak cok hasta olurrr benceeeBiz de dok geziciyiz kizimla valla ben de her yere goturuyorm. Hele bakirkoyde daha kolay ayagimin alti carsi giydiriyorm gzuelce cikariyorm. Acik havayi daha cok seviyor benim kiz.
Bence de cepte nasılsa fıkrınden uzaklassın hemm adım attıgında cok net konus onunla basbasa ıkınız tek ve cok net cızgın oldugunu belirt ona ayagını denk alsınnnKendisi bana karsi dilini bi cozerse basarirsa inan uzatmam zaten. Aynen canm bizim keyif iyi. Hem ozluyorm iyi oldu. Son zamanlarda cok uzaklasmistik. Kizim da anane dedesiyle oynuyo valla mis :)
Cok korursak cok hasta olurrr benceee
Bence de cepte nasılsa fıkrınden uzaklassın hemm adım attıgında cok net konus onunla basbasa ıkınız tek ve cok net cızgın oldugunu belirt ona ayagını denk alsınnn
Millet cok bılıyor ben de cok yasıyorum onu dısarda dolasırken dun pazarda bır suru kadın ellerını ortuyor aEla da sevmıyor olsun olsun usur o dıyorlarrrBiz debluetweety ile buluşacağız ama eşimin izmire gidesi gelmiyor. Başka zaman olsa 50 kere özlerdi anasını.
Bu arada geçen yazdığını okudum yazamadım. Benim ev zemin kat dediğini yapsam ya bebeyi çalarlar. Çalınmasa da komşular puu Allah bunlara bebe veriyor atıyorlar dışarı diye komşular yüzüme tükürür.
Gezmeye çıkardığıma bile karışıyorlar ya hava soğuk bu üşür. Bak altındaki ince vs. Direk Bakanlığı ararlar valla.
Aynen canım aynennnn bız gıbı onlar da sonuctaaAynen oyle. Annem kiyafetine bile az diyo bazen yok yok iyi diyorm yani sonucta hep kontrol ediyorm usumuyosa soba gibi olmasina da gerek yok. Ben oyle cok sarip sarmalamiyorm ve hasta olmucak diye guvenerek dolasiyorm hep. Cunku cok sakinmak
Da iyi degil orta bulmak lazm istee..
Ne mutlu ıste BEGUM ask bebegı olumlu yanlarını gorelimmm gersey duzelcek gor bakkkAynen oyle yapacam canm aksi halde cidden sevgimiz de bosa gidecek biz deli divane asik olup evlenmistik.
Millet cok bılıyor ben de cok yasıyorum onu dısarda dolasırken dun pazarda bır suru kadın ellerını ortuyor aEla da sevmıyor olsun olsun usur o dıyorlarrr
Ne mutlu ıste BEGUM ask bebegı olumlu yanlarını gorelimmm gersey duzelcek gor bakkk
Geçemedim ne zamandır Can'ım Buaralar hayatım koştur koşturla geçiyor yarın yine sabahtan macera başlıyor önce çocuklarla kendim için doktora gidicem ordan çıkıp hem büyüğün hemde küçüğün doktor kontrolü var sonrada ona götürecem sen nasılsın prenses nasıl
Kesinlikle C caspe_r bence ikinci çocuk için en az 4 yıl ara verBurcum bende çoğu zaman kendime üzülüyorum sonra büyüğün yerine koyup kendimi daha bi üzülüyorum sonra da küçüğün o hengamede masum şaşkın gülücüklü hallerini görünce daha da çok üzülüyorum en son ağlıyorum kendime geliyorumabimiz sürekli seviyorum diyerek üzerine çıkıyor..bir yerini kırmasından incitmesinden korkuyorum kardeşi yüzünden kızmak da istemiyorum kötü etkilenir..ooyyyy oyyy!
Baba yüreğievlatları orda kaldı diye dayanamıyor bu kadar erken 2.çocuğu cetrina ya sor canım. İnsan aklın çanağını sıyırıyor
Benim oğlan da bugün çok kustu! Bide arkadaşa kahvaltıya gitmiştim üstünü,2 kat yedek kıyafeti,koltuk yatak her yeri kustu! Arkadaş 3.ye hamile kızı olacak ona aldığı cicilerden verdi bana yoksa cıbıl kalacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?