Can'ım çok geçmiş olsunAyy bu safra ağrısı öldürdü beni nasıl bir agriymis allahım kaç gündür beni benden aldı götürdü gözlerim kanlandı uykusuzluktan
Gop ta konuşmuştuk zaten sen de Gültepe din galiba, eskiden burda oturuyormuşsun doğru hatırlıyorsam :)Sen nerdesin cnm avrupa yakasinda?
valla benim kocam deli, götür desem götürür, sadece Bebek huzursuz olur mu,ihtiyaçlarını nasıl gideririm onu düşünüyorum. Yoksa Bebek olmasan önce vardı öyle çılgınlıklarımız :)Gel kiz sende nolacak insallah fotoda koyacagiz bakalim bebelerle günümüz şenlikli gecicek sanirim 6 kisiyiz bakalim mihrimahfa gelebilirse yada diger ankaralilar kaynatiriz.bolc
Bakırköy güzel valla, ben özellikle istasyonun yanındaki taşlı yolu severim,gerçi şimdi tren yolu kalmadı ama. Valla ben de Bakırköy'de olsam sokak avm gezmekten içeri girmem:Biz de dok geziciyiz kizimla valla ben de her yere goturuyorm. Hele bakirkoyde daha kolay ayagimin alti carsi giydiriyorm gzuelce cikariyorm. Acik havayi daha cok seviyor benim kiz.
Uyku sersemi hicbisi anlamadim kiz ne demek ti bu!nasil birsey onlarCanım bu twvanda elle tutulan yere bısey adsan sarkan araba sallandıkca dıkkatını ceker ben oyle yapıyorummm
Bakırköy güzel valla, ben özellikle istasyonun yanındaki taşlı yolu severim,gerçi şimdi tren yolu kalmadı ama. Valla ben de Bakırköy'de olsam sokak avm gezmekten içeri girmem:
Olmaz mı balım sana da haber vereceğiz elbette. Izmir de buluşacağız ama benim adam izmire gidesi gelmesi lazım.Nerde buluscaksınız bakalımmm askolsun bana haber vermek yok muuu
Günaydınnn bndeKızlar bu aradahayalimsin1 ile konuştum mr sonucu beyinde lekeler varmış. MS den şüphe etmişler haftaya belinden sıvı alınacakmış. Dua edelim de annesini kızlarına bağışlasın.
Canim manisa merkez e gelirsek mutlaka haber veririm. Ama ela kuzuyu biraz yerim haberin olsun.Millet cok bılıyor ben de cok yasıyorum onu dısarda dolasırken dun pazarda bır suru kadın ellerını ortuyor aEla da sevmıyor olsun olsun usur o dıyorlarrr
Evet ya bende pis kıskandım.
Kıyamam canım yaa Allah kolaylık versin. Prenses kucağımda uyutmaya çalışıyorum cav cuv ediyor.Geçemedim ne zamandır Can'ım Buaralar hayatım koştur koşturla geçiyor yarın yine sabahtan macera başlıyor önce çocuklarla kendim için doktora gidicem ordan çıkıp hem büyüğün hemde küçüğün doktor kontrolü var sonrada ona götürecem sen nasılsın prenses nasıl
Kesinlikle @caspe_r bence ikinci çocuk için en az 4 yıl ara ver
Tavandan oyuncak sarkitsan diyor arabada. Belki o sallandıkca ilgisini çeker de oynar.Uyku sersemi hicbisi anlamadim kiz ne demek ti bu!nasil birsey onlar
İnşallah değildir tatlım. Dua edelim elimizden bu geliyor.Günaydınnn bndehayalimsin1 yazdığını arayıp duruyorum ne olmuş ne yazmış diye çok üzüldpm inşallah ms değildir kötü bişeyde değildir inşallah merak ediyorum (
bizde hergğün ablama götürüyoruz şimdilik açık hava alıyor tabiki bağışıklıkiçn mikropta önemliBen ıkı uc gunde bır avm ye goturuyorum sık sık pazara goruruyorum hıc bısey yapmasam balkona serıne cıkartıyorum bagısıklık kazansın dıye
Bende bi zamanlar gop da oturmusdum .ahh istanbul ahhGop ta konuşmuştuk zaten sen de Gültepe din galiba, eskiden burda oturuyormuşsun doğru hatırlıyorsam :)
Canim valla zor ya oyle durumlarda dakika bile zor geciyor insana allah yatdimcin olsun.gerci eve gidincede evde mesain basliuor biz kadinlarin isi zor anamgünaydın lar hanımlar bugün akşam olurmu ki yaa çok uykum varr çalışasımda yok sabah sabah spor kompleksimi çizilir yaa tribünlerden nefret ediyorum beyin kalmadı valla
Hemde nasıl birde yüzüme bakmıyor küsüyor sanırım 1 saat kapris sonra normale dönüyorux o değilde yarıın konusunca nasıl ağlayacak arkamızdan gitme bırakma sen beni sevmiyorsun diye yegenimden biliyorum napcaz bakalım önümüzdekşi günler aylar yıllarCanim valla zor ya oyle durumlarda dakika bile zor geciyor insana allah yatdimcin olsun.gerci eve gidincede evde mesain basliuor biz kadinlarin isi zor anam
Yapma yaa cocuk simdiden hissediyorHemde nasıl birde yüzüme bakmıyor küsüyor sanırım 1 saat kapris sonra normale dönüyorux o değilde yarıın konusunca nasıl ağlayacak arkamızdan gitme bırakma sen beni sevmiyorsun diye yegenimden biliyorum napcaz bakalım önümüzdekşi günler aylar yıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?