2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Val
Gel kiz sende nolacak insallah fotoda koyacagiz bakalim bebelerle günümüz şenlikli gecicek sanirim 6 kisiyiz bakalim mihrimahfa gelebilirse yada diger ankaralilar kaynatiriz.bolc
valla benim kocam deli, götür desem götürür, sadece Bebek huzursuz olur mu,ihtiyaçlarını nasıl gideririm onu düşünüyorum. Yoksa Bebek olmasan önce vardı öyle çılgınlıklarımız :)

Biz de dok geziciyiz kizimla valla ben de her yere goturuyorm. Hele bakirkoyde daha kolay ayagimin alti carsi giydiriyorm gzuelce cikariyorm. Acik havayi daha cok seviyor benim kiz.
Bakırköy güzel valla, ben özellikle istasyonun yanındaki taşlı yolu severim,gerçi şimdi tren yolu kalmadı ama. Valla ben de Bakırköy'de olsam sokak avm gezmekten içeri girmem:

Bakırköy güzel valla, ben özellikle istasyonun yanındaki taşlı yolu severim,gerçi şimdi tren yolu kalmadı ama. Valla ben de Bakırköy'de olsam sokak avm gezmekten içeri girmem:

Aynen canm ben de seviyorm hem de cokkk bakirkoy super carsi. Simdi kazdilar oralarin yadi yok marmaray yapilsa da duzelse gerii...
Ailem burda benm canm ben de geldikce geziyormm.

Kızım saat 4 te uyandı maşallah ne enerji yerinde duramuyor kıpır kıpır ben de uykusuz.kızlar sizinkide böyle erkenci mi.biz her gün böyle gece saat 4 kaka seansı ile güne başlıyoruz.artık sabah 9 a kadar uyanığız.

Kızlar bu arada hayalimsin1 ile konuştum mr sonucu beyinde lekeler varmış. MS den şüphe etmişler haftaya belinden sıvı alınacakmış. Dua edelim de annesini kızlarına bağışlasın.
Günaydınnn bnde hayalimsin1 yazdığını arayıp duruyorum ne olmuş ne yazmış diye çok üzüldpm inşallah ms değildir kötü bişeyde değildir inşallah merak ediyorum (

Millet cok bılıyor ben de cok yasıyorum onu dısarda dolasırken dun pazarda bır suru kadın ellerını ortuyor aEla da sevmıyor olsun olsun usur o dıyorlarrr
Canim manisa merkez e gelirsek mutlaka haber veririm. Ama ela kuzuyu biraz yerim haberin olsun.

O zaman bız de bulusalım @bluetweety ve. La Lune yaa kıskandım ankara ekıbınıııı
Evet ya bende pis kıskandım.
Kıyamam canım yaa Allah kolaylık versin. Prenses kucağımda uyutmaya çalışıyorum cav cuv ediyor.
Uyku sersemi hicbisi anlamadim kiz ne demek ti bu!nasil birsey onlar
Tavandan oyuncak sarkitsan diyor arabada. Belki o sallandıkca ilgisini çeker de oynar.

günaydın lar hanımlar bugün akşam olurmu ki yaa çok uykum varr çalışasımda yok sabah sabah spor kompleksimi çizilir yaa tribünlerden nefret ediyorum beyin kalmadı valla
Canim valla zor ya oyle durumlarda dakika bile zor geciyor insana allah yatdimcin olsun.gerci eve gidincede evde mesain basliuor biz kadinlarin isi zor anam

Canim valla zor ya oyle durumlarda dakika bile zor geciyor insana allah yatdimcin olsun.gerci eve gidincede evde mesain basliuor biz kadinlarin isi zor anam
Hemde nasıl birde yüzüme bakmıyor küsüyor sanırım 1 saat kapris sonra normale dönüyorux o değilde yarıın konusunca nasıl ağlayacak arkamızdan gitme bırakma sen beni sevmiyorsun diye yegenimden biliyorum napcaz bakalım önümüzdekşi günler aylar yıllar

Yapma yaa cocuk simdiden hissediyor insallah oyle olmaz senin kuzun canim aklin hep onda kalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…