Hemde nasıl birde yüzüme bakmıyor küsüyor sanırım 1 saat kapris sonra normale dönüyorux o değilde yarıın konusunca nasıl ağlayacak arkamızdan gitme bırakma sen beni sevmiyorsun diye yegenimden biliyorum napcaz bakalım önümüzdekşi günler aylar yıllar
Bizimki mesela dün gece 3 buçukta uyandı sabah oldu gibi sanki gülüyo bıt bıt konuşuyo. hiç oralı olmadım koydum yatağa yanına uzandım sessizce bekledim saat 6 ya doğru huysuzlandı beni uyut gibilerinden uyuttum ama anlasın karanlıkta kalkılmayacağını oyun olmayacağınıKızım saat 4 te uyandı maşallah ne enerji yerinde duramuyor kıpır kıpır ben de uykusuz.kızlar sizinkide böyle erkenci mi.biz her gün böyle gece saat 4 kaka seansı ile güne başlıyoruz.artık sabah 9 a kadar uyanığız.
zor anam valla evet ablam olmasından yana şanslıyım şükür ama her ne olursa olsun anne gibi yok ya ablama anne derse şaşırmam bana surat yapıyor ablma gülücük atıyor ama çalışan anne olmak zor iş çalışmasan oda olmaz hayatın gerçekleriOyy hic onlari dusunmeyelim canim cok zor vallasen sanslisin ablan bakiyor. Bizim oyle bir sansimiz da yok ya bakici ya calismiycan. Bakalim nasil yapicaz
Cumartesi pazar olursa Avrupa tarafına gelebilirim ben de eşimin ailesi b.evlerde o tarafs geliyoruz arada :)hayalimsin1 yaaa cok gecmis olsn insallah guzel haberlerle gel bize. Senin icn dua edicezz...hem de surekli.
Kizlar Istanbul grubu biz de mi toplansak?? Gelebilecek olanlar ozelden yazisalim. Biz M mertur ile gorusmeyi dusunuyoruz. Yeni konusmaya basladik w.upp tan. Beklerim mesajlarinizi.
Rabbim acil şifalar versin canımSağol canım tşk ederim
Allah herkesi çocuklarına bağışlasın
bir saat içinde bes kere mi fazla fazla emyor sutun bol bence masallah,onda da iştah var annesi,çişi de bol ohhhhAnladim canim ben dun uyumadi diye sac bas yoldum gercek anlamda yoldum yani ark geldide kendime geldim o biraz ilgilendi. seni cok iyi anliyorum
Anladim canim. esin biraz hot hot sanirsam. insallah duymak istediklerini soyler sana, artik.
Beyazlik hep vardi ama bu nokta nokta. simdi azaliyo ama kusma devam. aksama kzdar kusmadi deminden beri son, 1 saat icinde 5 kere kustu. Cokta emzirmedim bugun 2_3 saat arayla 5 dkka tutuyorum memede sadece. kusmasin diye. gazini aliyorum aranma devam ediyosa biraz daha emziriyorum. acaba bilmeden cok mu geliyo sut anlamiyorum ki. yada reflu mu. cisi iyi cunku cok sukur. yaramasa emdigini kusmus olsa bezde cis olmaz dimi ? e bu nerden buluyo bu kadar kusmugu o zaman
Kizlar arada okuyorum ama yazamiyorum kac gündür gecen haftalarda bahsettigim misafirim geldi sehidimin kuzusu geldi maalesef sorunlu bi bebek sizin tabirlere uyuyo yani kolik bir bebek onunla ugrasiyoruz aksama kadar bizim zeynep de yazik o agladikca akillanio tatli kuzum bi eve bi ağlayan bebe yeter diyor heralde :) Bu arada bende onlarla adanaya gidecem nasipse annemlerin yanina esim istersen sende git ucretsiz izindeyken bi daha ne zaman gidebileceksin ki dedi bana da mantikli geldi hem babam cok ozlemis torununu her gün arıyor sömestr gelir mi ki ne zaman gorurum diye normalde o zaman gelcekler yanima bi süpriz yapayim diyorum ama sorunun var ucakla gitmek durumundayim ve acayip tirsiyorum ilk kez binicem cesaret vermenizi bekliyorum canlarim:)
Kizlar arada okuyorum ama yazamiyorum kac gündür gecen haftalarda bahsettigim misafirim geldi sehidimin kuzusu geldi maalesef sorunlu bi bebek sizin tabirlere uyuyo yani kolik bir bebek onunla ugrasiyoruz aksama kadar bizim zeynep de yazik o agladikca akillanio tatli kuzum bi eve bi ağlayan bebe yeter diyor heralde :) Bu arada bende onlarla adanaya gidecem nasipse annemlerin yanina esim istersen sende git ucretsiz izindeyken bi daha ne zaman gidebileceksin ki dedi bana da mantikli geldi hem babam cok ozlemis torununu her gün arıyor sömestr gelir mi ki ne zaman gorurum diye normalde o zaman gelcekler yanima bi süpriz yapayim diyorum ama sorunun var ucakla gitmek durumundayim ve acayip tirsiyorum ilk kez binicem cesaret vermenizi bekliyorum canlarim:)
İyi ki doğmuşsun tatlım nice yılların olsun sağlıkla kahkahalarla geçeniyi ki doğdum ben :)
amin canım inşallahİyi ki doğmuşsun tatlım nice yılların olsun sağlıkla kahkahalarla geçen
Doğum günün kutlu olsun Grill cim :)iyi ki doğdum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?