2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
La Lune canım senin kızım süt alerjisi vardı dimi belirtiler neydi nasıl teşhis kondu bana bir hatırlatırmısın benim oğlumun kakası iki gündür mukuslu ve parcacıklar var içinde hiç olmadı şimdiye kadar netde okuduklarım kafamı karıştırıyor diş yüzündende olabilir çok salyalandık ama alerjide gelişmiş olabilir sana zahmet anlatabilirsen sevinirim

Oyy hic onlari dusunmeyelim canim cok zor valla sen sanslisin ablan bakiyor. Bizim oyle bir sansimiz da yok ya bakici ya calismiycan. Bakalim nasil yapicaz

Bizimki mesela dün gece 3 buçukta uyandı sabah oldu gibi sanki gülüyo bıt bıt konuşuyo. hiç oralı olmadım koydum yatağa yanına uzandım sessizce bekledim saat 6 ya doğru huysuzlandı beni uyut gibilerinden uyuttum ama anlasın karanlıkta kalkılmayacağını oyun olmayacağını

Oyy hic onlari dusunmeyelim canim cok zor valla sen sanslisin ablan bakiyor. Bizim oyle bir sansimiz da yok ya bakici ya calismiycan. Bakalim nasil yapicaz
zor anam valla evet ablam olmasından yana şanslıyım şükür ama her ne olursa olsun anne gibi yok ya ablama anne derse şaşırmam bana surat yapıyor ablma gülücük atıyor ama çalışan anne olmak zor iş çalışmasan oda olmaz hayatın gerçekleri
maalesef heleki türkiyede sadece kıyamıyorum akşaları tadını çıkarıyoruz ama 2 günüdr kuzum sabahları ben işe gitmeden uyanıyor gülücükler atıyor kokluyorum öle çıkıyorum konuşuyorum annecim işe gitmem lazım aksam hemen gelşicvm kızım diyorum

Kizlar arada okuyorum ama yazamiyorum kac gündür gecen haftalarda bahsettigim misafirim geldi sehidimin kuzusu geldi maalesef sorunlu bi bebek sizin tabirlere uyuyo yani kolik bir bebek onunla ugrasiyoruz aksama kadar bizim zeynep de yazik o agladikca akillanio tatli kuzum bi eve bi ağlayan bebe yeter diyor heralde :) Bu arada bende onlarla adanaya gidecem nasipse annemlerin yanina esim istersen sende git ucretsiz izindeyken bi daha ne zaman gidebileceksin ki dedi bana da mantikli geldi hem babam cok ozlemis torununu her gün arıyor sömestr gelir mi ki ne zaman gorurum diye normalde o zaman gelcekler yanima bi süpriz yapayim diyorum ama sorunun var ucakla gitmek durumundayim ve acayip tirsiyorum ilk kez binicem cesaret vermenizi bekliyorum canlarim:)

Cumartesi pazar olursa Avrupa tarafına gelebilirim ben de eşimin ailesi b.evlerde o tarafs geliyoruz arada :)

bir saat içinde bes kere mi fazla fazla emyor sutun bol bence masallah,onda da iştah var annesi,çişi de bol ohhhh

Canım uçağa bindikten sonra keşke daha once binseydim diyeceksin böyle bir rahatlik yok çünkü. Inis ve kalkista zeynepi emzirmeye calis kulaklari etkilenmesin. Sen de inis kalkista sakız cigneyebilirsin kulaklarin basinctan etkilenmesin diye

Hiiic korkma kasım başında minik kuzumla uçak yolculuğu yaptım sadece iniş ve kalista emzir annesi

selam kızlar uzun zamandır okudum ama yazamadım. Meme reddi yaşamıştık onu aşmaya çalışıyordum hala daha eskisi gibi meme delisi değil ama çokta reddetmiyor çok şükür. Ayakta gezerek emziriyorum, üstünü çıkartıp emziriyorum uykuluyken emziriyorum falan pes etmemeye çalışıyorum yani ama bu süreçte bende çok yıprandım. Şimdi böyle olduysam işe nasıl başlıcam korkusu daha şimdiden aldı beni valla. tabi bu dönemin sonunda minik kuzum dönmeye başladı, nesnelere uzanmaya tutup çekmeye başladı :) o kadar şirin ki gözümün önünde bunları yaparken görmek harika bir duygu :) tabi dönmeye başlaması demek tehlikenin artması demek bırakıp hiçbiyere gidemiyorum evde güvenlik önlemleri arttı :) 27 sinde 4 aylık olucaz önümüzdeki hafta içi 4. ay aşıları için doktora gidicem inş yine 2 aşı bizi bekliyor sıkıntısız atlatırız inş..
Ankaralılar buluşuyormuş :) bizde İstanbul Anadolular her ayın ilk veya ikinci pazarı buluşma kararı aldık gelenekselleştirelim dedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…