2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay bnde bayadir bakamiyorum. Acikcasi anadolu yakasi whatsapp grubuyla aldatiyorum burayi
hayalimsin1 cnm gecmis olsn neyin var bulup okuyamadim ama...
Benim kiz bu hafta 4aylik olucak. Rotayi yaptirdik sikintisiz. 2ocakta ise basliyorum ama ilk etapta yari zamanli calisicam kovulana kdr bakalim :) kizcem bal gibi. Kahkaha atan tum gun konusan neseli huzurlu bi bebek. Donmuyoruz eksik kalan yanimiz bu buaya dair. Bayagi oturuo mama sandalyesinde gecio artik gunleri. Oynuo oyucaklariyla beni izlio fln. Hatta dun ailecek yemek yaptik herkes mutfaktaydi:)) hepinizi optum

Ben de gelirim :)

Oyy kiyamam kankime yaa.. haklisin canm yalnizken zor ben annemin yanindayim diye bil keseden atmaca

Biz 3 ay kontrolunde
6225 gr
60 cm idik
Sorma kankisim yaa dert bir degil
bir saat içinde bes kere mi fazla fazla emyor sutun bol bence masallah,onda da iştah var annesi,çişi de bol ohhhh
Valla oyle dun kusmadi ama pamukcukta gecmek bilmiyo dudaklarindada minik minik bir iki nokta var insallah gecer

Cumartesi pazar olursa Avrupa tarafına gelebilirim ben de eşimin ailesi b.evlerde o tarafs geliyoruz arada :)

Ya benm icin haftaici daha iyi haftasonu babam evde gondermez bizi bi yere :)

iyi ki doğdum ben :)

Nice mutlu huzurlu yasalar dilerm insallahhh... sagoikla kizlarinla.

Ben de gelirim :)

Kizlar ozelden tel yazalm grup yapalm w. Upp. Benm de haftaici daha iyi olur.

Sorma kankisim yaa dert bir degil

Valla oyle dun kusmadi ama pamukcukta gecmek bilmiyo dudaklarindada minik minik bir iki nokta var insallah gecer

Kiz Allah dert vermesinn

amin canım inşallah :)

La Lune canım geceleri fön sesine devam mı? Bir de rutin oluşturabildiniz mi? Uykuya geçişi kolaylaştırıyor mu?
Canim biz yağmur sesine geçtik. Esimin çok kafası sisiyormus. Tüm gece çalıyorum. Rutin var ama bizim kıza işlemiyor henüz. Gece uykusuna geçmeden yarım saat ağlıyor ne oluyorsa. Ben devam ediyorum ama sonuç alırım umarım.
Canim bende bir liste var istersen onu göndereyim sana. Özelden numaranı yazarsan. Bizim de kanlı mukuslu ve çok sivi kaka vardı. Sadece süt ürünleri değil başka şeyleri de kesmek lazım. Ben 5 gündür listeye uyuyorum düzelme var çok şükür. Onun haricinde popoda kızarıklık oluyor hare şeklinde. Nokta nokta böyle.

Canim hiç korkma sen ne oluyor diyene kadar içiyorsun zaten. Hele bir alış daha otobüse binmezsin.
B Began yeni yaşın kutlu olsun canım nice mutlu senelere ailenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…