sağol canım :)Doğum günün kutlu olsun Grill cim :)
amin canım inşallah :)
sağol canım :)
Ben de gelirim :)hayalimsin1 yaaa cok gecmis olsn insallah guzel haberlerle gel bize. Senin icn dua edicezz...hem de surekli.
Kizlar Istanbul grubu biz de mi toplansak?? Gelebilecek olanlar ozelden yazisalim. Biz @mertur ile gorusmeyi dusunuyoruz. Yeni konusmaya basladik w.upp tan. Beklerim mesajlarinizi.
Sorma kankisim yaa dert bir degilOyy kiyamam kankime yaa.. haklisin canm yalnizken zor ben annemin yanindayim diye bil keseden atmaca
Biz 3 ay kontrolunde
6225 gr
60 cm idik
Valla oyle dun kusmadi ama pamukcukta gecmek bilmiyo dudaklarindada minik minik bir iki nokta var insallah gecerbir saat içinde bes kere mi fazla fazla emyor sutun bol bence masallah,onda da iştah var annesi,çişi de bol ohhhh
Gittim cnm aralık 9 da bidaha gitcem onun yanina bide dis çıktı bugün kanal tedavi yaptırdım dolgu olacak inşallahCan'ım çok geçmiş olsundoktora gittin mi
İyiki doğmuş sun cnm.iyi ki doğdum ben :)
sağol canım :)İyiki doğmuş sun cnm.
Cumartesi pazar olursa Avrupa tarafına gelebilirim ben de eşimin ailesi b.evlerde o tarafs geliyoruz arada :)
iyi ki doğdum ben :)
Herkese selamm...
kelebek.hill Canım bakırköyde olduğunu görünce ben de sana yazıcaktım görüşelim istanbul avrupa yakası olarak oğlum haftaiçi 12- 5 arası okulda o saatlerde herkese uygun bir yerde görüşelim inşallah çok isterim
Ben de gelirim :)
Sorma kankisim yaa dert bir degil
Valla oyle dun kusmadi ama pamukcukta gecmek bilmiyo dudaklarindada minik minik bir iki nokta var insallah gecer
amin canım inşallah :)Ya benm icin haftaici daha iyi haftasonu babam evde gondermez bizi bi yere :)
Nice mutlu huzurlu yasalar dilerm insallahhh... sagoikla kizlarinla.
Kizlar ozelden tel yazalm grup yapalm w. Upp. Benm de haftaici daha iyi olur.
Kiz Allah dert vermesinn
Canim biz yağmur sesine geçtik. Esimin çok kafası sisiyormus. Tüm gece çalıyorum. Rutin var ama bizim kıza işlemiyor henüz. Gece uykusuna geçmeden yarım saat ağlıyor ne oluyorsa. Ben devam ediyorum ama sonuç alırım umarım.La Lune canım geceleri fön sesine devam mı? Bir de rutin oluşturabildiniz mi? Uykuya geçişi kolaylaştırıyor mu?
Canim bende bir liste var istersen onu göndereyim sana. Özelden numaranı yazarsan. Bizim de kanlı mukuslu ve çok sivi kaka vardı. Sadece süt ürünleri değil başka şeyleri de kesmek lazım. Ben 5 gündür listeye uyuyorum düzelme var çok şükür. Onun haricinde popoda kızarıklık oluyor hare şeklinde. Nokta nokta böyle.La Lune canım senin kızım süt alerjisi vardı dimi belirtiler neydi nasıl teşhis kondu bana bir hatırlatırmısın benim oğlumun kakası iki gündür mukuslu ve parcacıklar var içinde hiç olmadı şimdiye kadar netde okuduklarım kafamı karıştırıyor diş yüzündende olabilir çok salyalandık ama alerjide gelişmiş olabilir sana zahmet anlatabilirsen sevinirim
Canim hiç korkma sen ne oluyor diyene kadar içiyorsun zaten. Hele bir alış daha otobüse binmezsin.Kizlar arada okuyorum ama yazamiyorum kac gündür gecen haftalarda bahsettigim misafirim geldi sehidimin kuzusu geldi maalesef sorunlu bi bebek sizin tabirlere uyuyo yani kolik bir bebek onunla ugrasiyoruz aksama kadar bizim zeynep de yazik o agladikca akillanio tatli kuzum bi eve bi ağlayan bebe yeter diyor heralde :) Bu arada bende onlarla adanaya gidecem nasipse annemlerin yanina esim istersen sende git ucretsiz izindeyken bi daha ne zaman gidebileceksin ki dedi bana da mantikli geldi hem babam cok ozlemis torununu her gün arıyor sömestr gelir mi ki ne zaman gorurum diye normalde o zaman gelcekler yanima bi süpriz yapayim diyorum ama sorunun var ucakla gitmek durumundayim ve acayip tirsiyorum ilk kez binicem cesaret vermenizi bekliyorum canlarim:)
Daha ne olsun canım. Maşallah.Kızlar 3 ay kontrolümüz vardı 64 cm boy 6880 kilo iyimi ki
Nice yaşlara canımiyi ki doğdum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?