2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ay cok sevindmm hayirli ugurlu olsn bebeciginin fotosu Allah nazarlardan saklasn yavrularimizii

Mümkün değil canım.Gazda bir artış oluyor ama

Kızlar ikili test fiyatları ortalama ne kadar özelde?

Benim hastane 350 liraya yapacak. SSK geçerli değilmiş

Benımde bir önceki böyle oldu cnm. Ama benim sağlıksız gebelik çıktı. Hepsi aynı çıkçak diye bişi yok tabi. Ama herşeye hazırlıklı ol derim.iyi düşün

duaile4475449 .!.:
arkadaşlar ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) hakkında ne düşünüyorsunuz ankarada önerebileceğiniz bir doktor varmı bu konuda uzman
Bu konuda koru hastanesi çok iyi diye biliyorum hatta dün paylasimlarini okudum aklımda kalmış

Gunaydin arkadaslar
Dün bebisimin kalp atışlarını duyduk cok guzel bi duygu.Allah duymayan herkese yasatsin insallah.Ya doktorum benden 16 tane test istedi bu normal biseymi acaba sizlerden de istendimi bu testler

Istedi bizdende aynılarını cnm.ben gittim devlette hepsini yaptırdım. Sonra doktoruma götürdü . Kansızlık bile çıkmadı. Çayı içme dicek diye çok korkuyordum.

Bugün işe gitmedim. Rapor aldım. Evdeyim ama çok kötü durumdayım. Kusup dürüyorum. Yataktan çıkamıyorum. Adet dönemim geldi. Öyle bir sancım var ki Şaştım kaldım. Gerçekten adet dönemi gelince vücut sapıttı. Birde çok sıcağa gelmiyorum. Acayip sıkılıyorum.

benim de bat 4 aralık insallah bu ay olur olmadı eylül ekim kasım aralık.... die devam edecez talip olmaya Allah hayırlısını versin inşallah :)
merhaba,benim bat 8 aralıktı geç döllenme olmuş 5 haftalığım henüz,sizin durumda aynı galiba.dr.ba
inş. sorun çıkmaz Canım ya

merhaba,benim bat 8 aralıktı geç döllenme olmuş 5 haftalığım henüz,sizin durumda aynı galiba.dr.ba

inş. sorun çıkmaz Canım ya
Çıkmaz inş cnm. Ama öyle birşey olursada kendini üzme. Herkesin başına gelebilşyor.

canım benimde SAT 7 Kasım. pazartesi gittik bana da 6 haftalık falan dedi geç döllenmedir dedi. ben 23 kasımda yumurtladım sanıyorum ovulasyon testi kullanmıştım. o hesaba göre doğru oluyor ama geride dedi benim moralimi bozdu. olabilir deseydi bu kadar takmayacaktım. düşük riski varmış progestan verdi kullanıyorum. ağrım falan yok şükür bakalım haftaya gidicez inşallah normal der

G Gezginanneadayi89 canm sen naptın nerelerdesin gittinmi dra Mrk ettim seni

Canım finallerim vardı istanbul dayım o yüzden. Yoğun günler geçirdim ama aklım sizde daha dr a gitmedim esim yanimda değil diye. Eve dönünce gideceğiz insaAllah. Bi sıkıntı yoktur diye umid ediyorum. Yeni yeni koku hassasiyetlerim ve mide bulantıları yavaş yavaş başladı. Sıkıntılı ama mutlu ediyor beni çok şükür. :)
Sen nasılsın , gittin mi daha dr a

7 Kasım benımde regl cnm. 21 nde yumurtlamışım. Ona rağmen bende bir hafta geriden geliyorum. Genelde regl m düzenlidir ama döngüm uzun 32 gündür benim. Bana göre kıyaslarsak ve 23 değilse 27 sinede yumurtlamış olsan doktorun hesabı bence doğru. Haftaya güzel bir haber alırsın diye umuyorum. Emin ol doktorlar ağızlarına geldiği gibi konuşuyorlar. Sen onu takma. O kadar çok karşılaştıkları birşey ki hemen tanıyı yapıştırıyorlar. Yanılma payları her zaman var.

Benim bir önceki regli zamanını bile geçmişken yumurtlamış. Gittiğim her doktor aynı şeyi söyledi. Ekstra 1 ay takip ettik. Ama canlanmadı. Onda da yapçak bişi olmadı.
Şimdi 6 haftalıkta, bir haftaya ciddi büyüme gösterecektir. Haftayada aynı görünürse zaten hiç bekleme psikolojini bozarsın hemen kürtaj ol derim. Çünkü belirtile ve hormon aynı olduğu için insan mantıklı karar veremiyor. O 1 ay ben salya sümük Ağladım.

Kızlarrrr hamişlerrr... Ya bugün inanılmaz canım sıkkınn böyle durup durup ağlayasım geliyor falan.. Hep hamişlikten oluyo de mi bunlarrr Dursuk yere üzülüyorm oflayıp pofluyorm.. Eşime çattım demin whatsapptan o da alttan alınca hiç tadı çıkmadıı

Valla bende eşime sinir oluyorum her hareketi batıyor nedense bana saçma sapan şeyler geliyor aklıma takıyorum onlara

Ohh iyi canim ya bende acaba dedim anormal bisimi var bende devlette yaptiririm ya normalde ozele gidiyorum ama cok fazla tutar sende kendine cok dikkat et canim kusmak cok kotu oluyo ya benim Allahtan sadece bulantim var doktor sonuclata gore olmazsa ilac veririz dedi Allah hepimiz yardimcisi.olsun..

Devlette hangi bölümden randevu alıyorsunuz testleri yaptırmak için

Her vücut farklı. Kimisinin hic bulantısı ve kusma yok

Bizde sonuçlara göre hareket ederiz dedik ama. Herşey tam çıkınca sen böyle idare et dedi. Iyisin iyisin dedi . Özel hastaneye sordurduğumda 800 liraya yakın bir SGK lı parası çıktı. Özel sigortamda bir sorun var aktif mi edememişim ne. O yüzden hiç uğraşmadım Maltepe devlet hastanesine gittim. Direk kadın doğum doktoruna görün. O zaten hiçbişi demiyo. Ne ıstıyon diyo .tahlil Zaman'ım gelmiş dedim, tamam yazıyorum sana dedi. Sonuçları netten aldım o kadar. Tam memur mantığı yani.

Devlette hangi bölümden randevu alıyorsunuz testleri yaptırmak için

Kadın doğuma görün yeter cnm.

Başın sağolsun

Ttlm bu ortadoğu eski uneversale olan mı. Ara tatilde memlekete gidecem doktor arastirmasi yapıyorum. Cunku bi de yaz tatilinde gidebilicem. Bi de oda susleme falan yapiyolar mi fotografcı falan. Bazi hastaneler hazır paket olarak satıyolarmış. Amma soru sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…