- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
gaz şişkinliği canım bende kilomda artış yok ama kocaman bi göbeğe sahibim
ben dün sordum muayene olursanız 130 lira oluyor dedi muayene ücreti de 75 liraydı canım sanırım ortalam 200lira
selam canım ben gittim dün doktora gördüm bebişimi duydum kalp atışlarını sana da söylim dedim
Mümkün değil canım.Gazda bir artış oluyor ama
Kızlar ikili test fiyatları ortalama ne kadar özelde?
mrhb arkadaşlar,benim sat 8 kasım ama bebeğim 4-5 haftalık,adet olacağım gün yumurtamın çatladığını fark ettim,dün muayne oldum keseyi görebildik anca 4-5 haftalık dedi dr. çok karışık oldu bu hesap ya
Ay cok sevindmm hayirli ugurlu olsn bebeciginin fotosuAllah nazarlardan saklasn yavrularimizii
Bu konuda koru hastanesi çok iyi diye biliyorum hatta dün paylasimlarini okudum aklımda kalmışduaile4475449 .!.:arkadaşlar ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) hakkında ne düşünüyorsunuz ankarada önerebileceğiniz bir doktor varmı bu konuda uzman
Gunaydin arkadaslar
Dün bebisimin kalp atışlarını duyduk cok guzel bi duygu.Allah duymayan herkese yasatsin insallah.Ya doktorum benden 16 tane test istedi bu normal biseymi acaba sizlerden de istendimi bu testler
merhaba,benim bat 8 aralıktı geç döllenme olmuş 5 haftalığım henüz,sizin durumda aynı galiba.dr.babenim de bat 4 aralık insallah bu ay olur olmadı eylül ekim kasım aralık.... die devam edecez talip olmaya Allah hayırlısını versin inşallah :)
inş. sorun çıkmaz Canım yaBenim hastane 350 liraya yapacak. SSK geçerli değilmiş
Benımde bir önceki böyle oldu cnm. Ama benim sağlıksız gebelik çıktı. Hepsi aynı çıkçak diye bişi yok tabi. Ama herşeye hazırlıklı ol derim.iyi düşün
Çıkmaz inş cnm. Ama öyle birşey olursada kendini üzme. Herkesin başına gelebilşyor.merhaba,benim bat 8 aralıktı geç döllenme olmuş 5 haftalığım henüz,sizin durumda aynı galiba.dr.ba
inş. sorun çıkmaz Canım ya
canım benimde SAT 7 Kasım. pazartesi gittik bana da 6 haftalık falan dedi geç döllenmedir dedi. ben 23 kasımda yumurtladım sanıyorum ovulasyon testi kullanmıştım. o hesaba göre doğru oluyor ama geride dedi benim moralimi bozdu. olabilir deseydi bu kadar takmayacaktım. düşük riski varmış progestan verdi kullanıyorum. ağrım falan yok şükür bakalım haftaya gidicez inşallah normal dermrhb arkadaşlar,benim sat 8 kasım ama bebeğim 4-5 haftalık,adet olacağım gün yumurtamın çatladığını fark ettim,dün muayne oldum keseyi görebildik anca 4-5 haftalık dedi dr. çok karışık oldu bu hesap ya
G Gezginanneadayi89 canm sen naptın nerelerdesin gittinmi dra Mrk ettim seni
canım benimde SAT 7 Kasım. pazartesi gittik bana da 6 haftalık falan dedi geç döllenmedir dedi. ben 23 kasımda yumurtladım sanıyorum ovulasyon testi kullanmıştım. o hesaba göre doğru oluyor ama geride dedi benim moralimi bozdu. olabilir deseydi bu kadar takmayacaktım. düşük riski varmış progestan verdi kullanıyorum. ağrım falan yok şükür bakalım haftaya gidicez inşallah normal der
Valla bende eşime sinir oluyorum her hareketi batıyor nedense banaKızlarrrr hamişlerrr... Ya bugün inanılmaz canım sıkkınn böyle durup durup ağlayasım geliyor falan.. Hep hamişlikten oluyo de mi bunlarrrDursuk yere üzülüyorm oflayıp pofluyorm.. Eşime çattım demin whatsapptan o da alttan alınca hiç tadı çıkmadıı
Ohh iyi canim ya bende acaba dedim anormal bisimi var bende devlette yaptiririm ya normalde ozele gidiyorum ama cok fazla tutarIstedi bizdende aynılarını cnm.ben gittim devlette hepsini yaptırdım. Sonra doktoruma götürdü . Kansızlık bile çıkmadı. Çayı içme dicek diye çok korkuyordum.
Bugün işe gitmedim. Rapor aldım. Evdeyim ama çok kötü durumdayım. Kusup dürüyorum. Yataktan çıkamıyorum. Adet dönemim geldi. Öyle bir sancım var ki Şaştım kaldım. Gerçekten adet dönemi gelince vücut sapıttı. Birde çok sıcağa gelmiyorum. Acayip sıkılıyorum.
Devlette hangi bölümden randevu alıyorsunuz testleri yaptırmak içinOhh iyi canim ya bende acaba dedim anormal bisimi var bende devlette yaptiririm ya normalde ozele gidiyorum ama cok fazla tutarsende kendine cok dikkat et canim kusmak cok kotu oluyo ya benim Allahtan sadece bulantim var doktor sonuclata gore olmazsa ilac veririz dedi Allah hepimiz yardimcisi.olsun..
Olmaz diye biliyorumBenım ilk testlerım cuma gunu yapılacak kızlar yaa idrar testı yapılır tahmınımce de peki ayıptır söylemesi ben evden cikmadan yapsam onu orda versem olurmu acaba cunku modem bulanıcak hastane wcsınde biliyorum
Her vücut farklı. Kimisinin hic bulantısı ve kusma yokKızlar fırsat buldukça takip ediyorum yazdıklarınızı. Benim 10 gün önce yaklaşık 4 yada 5 gün süren bir bulantim oldu şuanda sadece sabahları ögürme oluyor o kadar. Hattabu 2 gündür oda yok bazen bişeyler kötü mü gidiyor diye süpheleniyorum. Herşeyi yiyorum kiloda aldım çok fena yani durum :) çok şükür gribide çok rahat atlattim. Ayın 18 de ikinci kontrolumuz var. Bu arada kan ve idrar tahlili de yaptılar. Ne için olduğunu bilmiyorum kontrolde sonuçlarla ögrenecegim
Ohh iyi canim ya bende acaba dedim anormal bisimi var bende devlette yaptiririm ya normalde ozele gidiyorum ama cok fazla tutarsende kendine cok dikkat et canim kusmak cok kotu oluyo ya benim Allahtan sadece bulantim var doktor sonuclata gore olmazsa ilac veririz dedi Allah hepimiz yardimcisi.olsun..
Devlette hangi bölümden randevu alıyorsunuz testleri yaptırmak için
Başın sağolsunCan'ım benim.
Benim kayınvalidem vefat etti , 1 haftalığına Türkiye'ye cenaze için gittik , Danimarka'ya bugün döndüm. Ben misafirlerden haşadım çıktı heryerim tutuldu inan . Burdada misafirler hala taziye için gelmekteler bu aralar pek bir vaktim olmuyor.
Umarım herkes iyi ve herşey yolundadır
Ttlm bu ortadoğu eski uneversale olan mı. Ara tatilde memlekete gidecem doktor arastirmasi yapıyorum. Cunku bi de yaz tatilinde gidebilicem. Bi de oda susleme falan yapiyolar mi fotografcı falan. Bazi hastaneler hazır paket olarak satıyolarmış. Amma soru sordum :)ben de adana da oturuyorum. ben oğlumda ortadoğu hastanesi nde Levent TOKSÖZ e gittim. Çok enerjik ve herşeyi çok takmayan biri olduğu için sizi rahatlatıyor. Eğer enerjik ve pimpiriksiz birini arıyorsanız ve konusunda uzmandır Levent Hoca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?