2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar Aslan bugün ilk kez tam anlamıyla döndü Eşim de evdeydi o da gördü..nasıl heyecanlandı ilk kez bir ilk e şahit oldu adamım oyun halısında bi bi tarafa bi diğer tarafa fır dönüyor.
Aaa şaşkınlıkk içindeyimm aynı şeyi bugün yaşadık bin şükür... ve aynı şekilde eşim koşşş döndü kıızım dedi ilk kez gördükk ve dediğin gibi ilk kez bi şeye şahit oldu adam :)

Kızlar dönmekten kasıt sırtüstnden yüzüstüne mi? İlk bebeğim olduğu için bilmiyorum :) bizim kızı ün mindere hafif eğimli belden itibaren yatırmıştık. Yatmak istemedi oturur gibi kalktı sonra sağına göbeğine doğru attı kendini. Biz şok tabi dönmek bu mu oluyor?

ay ne tatlısnız ek gıdalar dönüşler ) maşallah bebişlere :) ben de aynı ağustosta doğum yaptım yok bizde daha böyle şeyler ben eliyle bişey tutup ağzına götürüyo kafasını kaldırıyo diye seviniyorum daha bravo valla :) bizde ne zaman olcak bakalım

Doğumdan sonraki tetanoz aşısının vakti gelmişti. Ipek'i babaannesine bırakıp gittim hallettim şükür. Ama kolum cok ağrıyor tabi. Sizden hiç yaptıran yok mu?

Bizimki sırtüstü yatarken döndü canım sağına

Her şey bir gün de değişebilir canım... bir insanın en fazla geliştiği dönem ilk 1 yıldır... daha neler yapıcaklarrr inanamızaksınızz

Geçen eşimle sinemaya gittik. Ben kizini anneannesine biraktim. Bi baktım sinema salonuna kadın bebeğiyle gelmiş. Şoka girdim. Arkadaşlar da vardi yanımızda. Bana seslenip kadını gösteriyorlar. benim kızımı goturseydim orada herkese ağlama senfonisini dinletirdi. kaldı ki bu bir sinema. Ses son ses yani. Hangi mantıkla getirmiş anlamadim. Ama cok uslu durdu çıtı cikmadi bebenin. Ne bebeler var yaa

Hiiic korkma kasım başında minik kuzumla uçak yolculuğu yaptım sadece iniş ve kalista emzir annesi

La Lune cnm uykusu gelmedigi icin yada uyku saati geçtiği icin olabilir mi ağlaması? Bizim ki de aksam saatlerinde uykuya dalamazsa aglaniyor uyuyana kadar biz de geceleri supurge sesi gunduzleri farkli müzikler dinletiyoruz uyurken

goooody senin bebis kac günlük? Bu akşam bende kozmonotunu giydirip kanguruya koyayim diyorum. Ama hic bacaklarını sarkık birakmadim acir mi ki? Bi kere denedim 3 aylıkken ağladı ondan mi ağladı bilmiyorum. Şimdi üç buçuk aylık olduk.

Ben 1 aylıktan beri koyuyorum başka birseydendir denk gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…