Aaa şaşkınlıkk içindeyimm aynı şeyi bugün yaşadık bin şükür... ve aynı şekilde eşim koşşş döndü kıızım dedi ilk kez gördükk ve dediğin gibi ilk kez bi şeye şahit oldu adam :)Kızlar Aslan bugün ilk kez tam anlamıyla döndüEşim de evdeydi o da gördü..nasıl heyecanlandı ilk kez bir ilk e şahit oldu adamım oyun halısında bi bi tarafa bi diğer tarafa fır dönüyor.
sağol canım :)Nice yaşlara canımHayırlı huzurlu bir yaş olsun inşallah. Bugün benim kız kardeşimin de Doğum günü.
sağol canım inşallah :)
Bizimki sırtüstü yatarken döndü canım sağınaKızlar dönmekten kasıt sırtüstnden yüzüstüne mi? İlk bebeğim olduğu için bilmiyorum :) bizim kızı ün mindere hafif eğimli belden itibaren yatırmıştık. Yatmak istemedi oturur gibi kalktı sonra sağına göbeğine doğru attı kendini. Biz şok tabidönmek bu mu oluyor?
Her şey bir gün de değişebilir canım... bir insanın en fazla geliştiği dönem ilk 1 yıldır... daha neler yapıcaklarrr inanamızaksınızzay ne tatlısnız ek gıdalar dönüşler) maşallah bebişlere :) ben de aynı ağustosta doğum yaptım yok bizde daha böyle şeyler ben eliyle bişey tutup ağzına götürüyo kafasını kaldırıyo diye seviniyorum daha bravo valla :) bizde ne zaman olcak bakalım
Bende yaptirdim cnm iki gun agrisini cektim biraz benDoğumdan sonraki tetanoz aşısının vakti gelmişti. Ipek'i babaannesine bırakıp gittim hallettim şükür. Ama kolum cok ağrıyor tabi. Sizden hiç yaptıran yok mu?
ben gitmedim vall unuttum gitti 5 dozdu dimi yaz 3.çü vrukucaktı ama ne zamandı bilmiyorumBende yaptirdim cnm iki gun agrisini cektim biraz ben
Canım uçağa bindikten sonra keşke daha once binseydim diyeceksin böyle bir rahatlik yok çünkü. Inis ve kalkista zeynepi emzirmeye calis kulaklari etkilenmesin. Sen de inis kalkista sakız cigneyebilirsin kulaklarin basinctan etkilenmesin diye
Hiiic korkma kasım başında minik kuzumla uçak yolculuğu yaptım sadece iniş ve kalista emzir annesi
Canim hiç korkma sen ne oluyor diyene kadar içiyorsun zaten. Hele bir alış daha otobüse binmezsin.
Sagolun kizlar insallah sag salim biner inerim:) ya zaten simdiye kadar neyden korktuysam deneyimledikten sonra bu muymuş korktuğum şey diyorum bu da muhtemelen öyle olacak
goooody senin bebis kac günlük? Bu akşam bende kozmonotunu giydirip kanguruya koyayim diyorum. Ama hic bacaklarını sarkık birakmadim acir mi ki? Bi kere denedim 3 aylıkken ağladı ondan mi ağladı bilmiyorum. Şimdi üç buçuk aylık olduk.
Evlatlarınla nice mutlu yıllara grilcimiyi ki doğdum ben :)
Çok çok geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versinGittim cnm aralık 9 da bidaha gitcem onun yanina bide dis çıktı bugün kanal tedavi yaptırdım dolgu olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?