Gecmis olsun canim. Benim 1 ay gecti gunu gitsem yaparlar mi acaba sen diyince geldi aklimaDoğumdan sonraki tetanoz aşısının vakti gelmişti. Ipek'i babaannesine bırakıp gittim hallettim şükür. Ama kolum cok ağrıyor tabi. Sizden hiç yaptıran yok mu?
Oy maşallah bizimkide başladı durmuyor artık yerinde :)Kızlar Aslan bugün ilk kez tam anlamıyla döndüEşim de evdeydi o da gördü..nasıl heyecanlandı ilk kez bir ilk e şahit oldu adamım oyun halısında bi bi tarafa bi diğer tarafa fır dönüyor.
sağol canım :)Evlatlarınla nice mutlu yıllara grilcim
Çok çok geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin
Daha ne olsun masalalh :) benim ki de boyle hemen hemen :)Kızlar 3 ay kontrolümüz vardı 64 cm boy 6880 kilo iyimi ki
Sağol canım. Yaparlar büyük ihtimal.Gecmis olsun canim. Benim 1 ay gecti gunu gitsem yaparlar mi acaba sen diyince geldi aklima
Kanguru alacaksan önce mutlaka babywearing türkiye sayfasına üye ol faceden. Ergonomik olmayan birşey alma sakın. Orada 2. El satışı bile var. Ben oyle alacağım.Kizlar kanguru ne kullanıyorsunuz. Bir turlu kismet olmadi alamadim. Kampanya falan yok mu kanguru icin :)))
Canim esnemeye başlayınca hemen ışıkları kapatıyorum sesi açıp uyutmaya başlıyorum. Geçmesi mümkün değil ama bu akşam biraz daha oyalayıp bakabilirim.La Lune cnm uykusu gelmedigi icin yada uyku saati geçtiği icin olabilir mi ağlaması? Bizim ki de aksam saatlerinde uykuya dalamazsa aglaniyor uyuyana kadar biz de geceleri supurge sesi gunduzleri farkli müzikler dinletiyoruz uyurken
Biri vanda idi bizden kimdi o ya?vanda ki arkadaşlar hepinize geçmiş olsun deprem olmuş
Benimki 3 ay 20 günlük canım belki sıcaktan sıkılmıştır benm astronot yumuşak baya normal elbisesini de ince giydiriyorum içine çok sıcaklamasın diye.goooody senin bebis kac günlük? Bu akşam bende kozmonotunu giydirip kanguruya koyayim diyorum. Ama hic bacaklarını sarkık birakmadim acir mi ki? Bi kere denedim 3 aylıkken ağladı ondan mi ağladı bilmiyorum. Şimdi üç buçuk aylık olduk.
Dedigin sayfaya bakayim canim. Aynen ergonomik olmayan almayim diye yazdim sizese. Sen hangisinden almayi planliyorsun.Kanguru alacaksan önce mutlaka babywearing türkiye sayfasına üye ol faceden. Ergonomik olmayan birşey alma sakın. Orada 2. El satışı bile var. Ben oyle alacağım.
Mennunmuusn canim. Pratik miSağol canım. Yaparlar büyük ihtimal.
Ben momfortbaby kullaniyorum.
Boba 4g alacağım canım.Dedigin sayfaya bakayim canim. Aynen ergonomik olmayan almayim diye yazdim sizese. Sen hangisinden almayi planliyorsun.
Evet oluyoduelffth3 kanaman oluyor mu peki?
@MinikPiranha benim eşim erzurum lu. Hayırlı olsun. Ayyy cag olsa da yesek.. nmmmm canım cekti nasil yaaa.
goooody benimki de harika geriniyor :)) masallah kizima. Gittikçe tatlaniyorlar ya
Bizde Öyleydik hadi gdiyoz deyip esk.e çok gitmişliğimiz var tatile de hep plansız çıkarız hadi çıkıyoruz deyip Ege Akdeniz Karadeniz bi çok yere gittikVal
valla benim kocam deli, götür desem götürür, sadece Bebek huzursuz olur mu,ihtiyaçlarını nasıl gideririm onu düşünüyorum. Yoksa Bebek olmasan önce vardı öyle çılgınlıklarımız :)
Bende hanına uzandım aynı gülücükler falan agular laf istiyor.ışıkları kapattım bağırmaya başladı.tekrar actım gülücükler.benide ututmadı kendide sonra sabah 7 gibş başladı huysuzluğa uyut diye cok fenalar herşeyi kendileri belirliyorBizimki mesela dün gece 3 buçukta uyandı sabah oldu gibi sanki gülüyo bıt bıt konuşuyo. hiç oralı olmadım koydum yatağa yanına uzandım sessizce bekledim saat 6 ya doğru huysuzlandı beni uyut gibilerinden uyuttum ama anlasın karanlıkta kalkılmayacağını oyun olmayacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?