2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doğumdan sonraki tetanoz aşısının vakti gelmişti. Ipek'i babaannesine bırakıp gittim hallettim şükür. Ama kolum cok ağrıyor tabi. Sizden hiç yaptıran yok mu?
Gecmis olsun canim. Benim 1 ay gecti gunu gitsem yaparlar mi acaba sen diyince geldi aklima

Kizlar kanguru ne kullanıyorsunuz. Bir turlu kismet olmadi alamadim. Kampanya falan yok mu kanguru icin :)))
Kanguru alacaksan önce mutlaka babywearing türkiye sayfasına üye ol faceden. Ergonomik olmayan birşey alma sakın. Orada 2. El satışı bile var. Ben oyle alacağım.

Canim esnemeye başlayınca hemen ışıkları kapatıyorum sesi açıp uyutmaya başlıyorum. Geçmesi mümkün değil ama bu akşam biraz daha oyalayıp bakabilirim.

Benimki 3 ay 20 günlük canım belki sıcaktan sıkılmıştır benm astronot yumuşak baya normal elbisesini de ince giydiriyorum içine çok sıcaklamasın diye.

Val

valla benim kocam deli, götür desem götürür, sadece Bebek huzursuz olur mu,ihtiyaçlarını nasıl gideririm onu düşünüyorum. Yoksa Bebek olmasan önce vardı öyle çılgınlıklarımız :)
Bizde Öyleydik hadi gdiyoz deyip esk.e çok gitmişliğimiz var tatile de hep plansız çıkarız hadi çıkıyoruz deyip Ege Akdeniz Karadeniz bi çok yere gittik

Bende hanına uzandım aynı gülücükler falan agular laf istiyor.ışıkları kapattım bağırmaya başladı.tekrar actım gülücükler.benide ututmadı kendide sonra sabah 7 gibş başladı huysuzluğa uyut diye cok fenalar herşeyi kendileri belirliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…