2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doğumdan sonraki tetanoz aşısının vakti gelmişti. Ipek'i babaannesine bırakıp gittim hallettim şükür. Ama kolum cok ağrıyor tabi. Sizden hiç yaptıran yok mu?

Benim de 3. Doz bu ay sonu olucak canım

Kizlar kanguru ne kullanıyorsunuz. Bir turlu kismet olmadi alamadim. Kampanya falan yok mu kanguru icin :)))

Bana görümcem verdi mother careden kendi kızında çok rahat deyip duruyordu gerçekten öyleymiş ben de memnunum

Kızlar mama sandalyesi olarak ne aldınız yada almayı düşünüyorsunuz. Daha vakit var ama şimdiden indirimleri takip etmekte yarar var
Canım mama sandalyesi olayını hamile iken araştırmıştım bence kolay temizlenebilir olması önemli tecrübeli anne arkadaşlar daha iyi bilir ama. ben ya ikeanın ya da e bebekte ki ona benzeyen mama sandalyesini almayı düşünüyorum . oyun yeri değil sonuçta bazı mama sandalyeleri sanki oyuncak gibi saçma sapan bir sürü özelliği var hantal ve çok yer kaplıyor .

Ben bunu aldım kullanıyorum bazende sling benim oğlan çok sıkılgan pek durmuyor ikisindede arabayıda sevmez ama bana rahat geldi 9 kiloya kadar diyor e ondan sonra ben taşıyamam zaten kendi yürüsün

kelebek.hill kiz istanbulda olsaydim bende gelirdim sizle bulusmaya yaa :) senle gorusmek cok istiyorum kankisim :) artik sen ankaraya ugrarsan bi ara haber edersin bana. Ben anca yaza gelirim cunku istanbula o yuzden onu hic hesaba katmiyorum :) ahh ahh taksim, besiktas, mecidiyekoy, kendi muhitimi bile ozledim

B Began nice mutlu yillara yaslara cicegim
hayalimsin1 dostum umarim mrin temiz cikar ms hastasi biri olarak tek temennim bu ,bazen kabullenmek ve bununla yasamaya mecbur oldugumuzu dusununce inan bana hayat daha kolay oluyor ,dirayetli ve guclu ol sevgilerimle
Anadolu grubu benim kizim sokaga aliskin olmadigi icin bulusmalara gelwmedim ama yaz icin umutluyum ,whats up grububa dahil olmak isterim

Ayy keskem gelseydin kanka ya ben de seni gormek istersimmm. Hem de cokk...
Eskiden olsa aslnda ugradm baya ama simdi bebisle olunca sinava falan da gelmem baya sure sanirm :) olsn yine de ugrarsam haber veririm tabii. Sen de gelince gene de yazisalm. Ben normalde haftasonlari falan helince bu kadr zamanim olmuyo kalamiyorm ama simdi hazir izindeyiz iyi oldu.

Kızlar mama sandalyesi olarak ne aldınız yada almayı düşünüyorsunuz. Daha vakit var ama şimdiden indirimleri takip etmekte yarar var
Ben chicco poly progress 5 -aldim,yenidogandab itibaren kullanilabiliyor,cogunlukla onda oturuyoruz 1 aydir,hem tam yatis hem yarim oturus yapabiliyor. 6. Ayi bekelemye gerek yok,hem birden mama sandalyesine oturtuncada hoslnsmoyorlar oturmuyorlar,simdiden almanizi tavsiye ederim

hoslnsmoyorlar ne kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…