- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 41
Kızlar Aslan bugün ilk kez tam anlamıyla döndüEşim de evdeydi o da gördü..nasıl heyecanlandı ilk kez bir ilk e şahit oldu adamım oyun halısında bi bi tarafa bi diğer tarafa fır dönüyor.
Doğumdan sonraki tetanoz aşısının vakti gelmişti. Ipek'i babaannesine bırakıp gittim hallettim şükür. Ama kolum cok ağrıyor tabi. Sizden hiç yaptıran yok mu?
Kizlar kanguru ne kullanıyorsunuz. Bir turlu kismet olmadi alamadim. Kampanya falan yok mu kanguru icin :)))
Ya kızlar şimdi haberlerde izledim zehirli mama önlükleri varmış tövbeee bişeyde de zehir kanserojen cart curt çıkmasa şaşarım insan taksa herşeyi tam steril yaşaması lazım valla
Canım mama sandalyesi olayını hamile iken araştırmıştım bence kolay temizlenebilir olması önemli tecrübeli anne arkadaşlar daha iyi bilir ama. ben ya ikeanın ya da e bebekte ki ona benzeyen mama sandalyesini almayı düşünüyorum . oyun yeri değil sonuçta bazı mama sandalyeleri sanki oyuncak gibi saçma sapan bir sürü özelliği var hantal ve çok yer kaplıyor .Kızlar mama sandalyesi olarak ne aldınız yada almayı düşünüyorsunuz. Daha vakit var ama şimdiden indirimleri takip etmekte yarar var
amin canım inşallah :)
sağol canım
Ben momfortbaby aldım.bugün geldi.bir kez denedik.güzel gibi şimdilikKizlar kanguru ne kullanıyorsunuz. Bir turlu kismet olmadi alamadim. Kampanya falan yok mu kanguru icin :)))
kelebek.hill kiz istanbulda olsaydim bende gelirdim sizle bulusmaya yaa :) senle gorusmek cok istiyorum kankisim :) artik sen ankaraya ugrarsan bi ara haber edersin bana. Ben anca yaza gelirim cunku istanbula o yuzden onu hic hesaba katmiyorum :) ahh ahh taksim, besiktas, mecidiyekoy, kendi muhitimi bile ozledim
Ben chicco poly progress 5 -aldim,yenidogandab itibaren kullanilabiliyor,cogunlukla onda oturuyoruz 1 aydir,hem tam yatis hem yarim oturus yapabiliyor. 6. Ayi bekelemye gerek yok,hem birden mama sandalyesine oturtuncada hoslnsmoyorlar oturmuyorlar,simdiden almanizi tavsiye ederimKızlar mama sandalyesi olarak ne aldınız yada almayı düşünüyorsunuz. Daha vakit var ama şimdiden indirimleri takip etmekte yarar var
hoslnsmoyorlar ne kızBen chicco poly progress 5 -aldim,yenidogandab itibaren kullanilabiliyor,cogunlukla onda oturuyoruz 1 aydir,hem tam yatis hem yarim oturus yapabiliyor. 6. Ayi bekelemye gerek yok,hem birden mama sandalyesine oturtuncada hoslnsmoyorlar oturmuyorlar,simdiden almanizi tavsiye ederim
Yapayalniz degilmiydi bilemedimBiri vanda idi bizden kimdi o ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?