- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
kelebek.hill kiz istanbulda olsaydim bende gelirdim sizle bulusmaya yaa :) senle gorusmek cok istiyorum kankisim :) artik sen ankaraya ugrarsan bi ara haber edersin bana. Ben anca yaza gelirim cunku istanbula o yuzden onu hic hesaba katmiyorum :) ahh ahh taksim, besiktas, mecidiyekoy, kendi muhitimi bile ozledim
sağol canım inşallah :)
sağol canım :)B Began nice mutlu yillara yaslara cicegim
hayalimsin1 dostum umarim mrin temiz cikar ms hastasi biri olarak tek temennim bu ,bazen kabullenmek ve bununla yasamaya mecbur oldugumuzu dusununce inan bana hayat daha kolay oluyor ,dirayetli ve guclu ol sevgilerimle
Anadolu grubu benim kizim sokaga aliskin olmadigi icin bulusmalara gelwmedim ama yaz icin umutluyum ,whats up grububa dahil olmak isterim
inşallah canım sağol :)
Valla nasil isterdim bir bilsen ozledim zaten bayadir gidemiyorum enn son 3 aylik hamileyken dis tellerimi cikarttirmaya gitmistim baskada yok. Belki birgun denk geliriz biyerlerde alo cakariz birbirimize kardisim :)Ayy keskem gelseydin kanka ya ben de seni gormek istersimmm. Hem de cokk...
Eskiden olsa aslnda ugradm baya ama simdi bebisle olunca sinava falan da gelmem baya sure sanirm :) olsn yine de ugrarsam haber veririm tabii. Sen de gelince gene de yazisalm. Ben normalde haftasonlari falan helince bu kadr zamanim olmuyo kalamiyorm ama simdi hazir izindeyiz iyi oldu.
Okmeydani egitim arastirma hast. karsisindayiz canim. Gerci yikilicakmis oralar da kentsel donusum nedeniyle annemlerde tasinicak yikilcagi zaman insallah ev bulabilirler herkes tasinicak cunku :)Okmeydanının neresinde oturuyor ailen canım
Yaa :) merkeze çıktı canım. 10 güne ordayız inşallah. Sen neresindesinHayırlı olsun canım bende Erzurum'dayım nereye çıktı tayininiz.
Yaz gelince senin yerine de bir cağ yerim tatlım :))@elffth3 kanaman oluyor mu peki?
MinikPiranha benim eşim erzurum lu. Hayırlı olsun. Ayyy cag olsa da yesek.. nmmmm canım cekti nasil yaaa.
goooody benimki de harika geriniyor :)) masallah kizima. Gittikçe tatlaniyorlar ya
Bidrnem nasılsın. Allah şifanı versin inşallah tez vakitte. Moralini bozma sakın her şey insan için dermansız dert vermesin Rabbim. Minnak kızın çatlak kızın ve büyük kızınla uzuuuun uzun seneleriniz olacak inşallah :)
MinikPiranha cım eşinle kk meselesini hallettiniz mi yoksa gizli mi giriyon hala kız keşke tayininiz İstanbula çıksaydı :)Bidrnem nasılsın. Allah şifanı versin inşallah tez vakitte. Moralini bozma sakın her şey insan için dermansız dert vermesin Rabbim. Minnak kızın çatlak kızın ve büyük kızınla uzuuuun uzun seneleriniz olacak inşallah :)
Yok be gooodycim gizli gizli giriyorum. Arkadaşlarımız vardı onları bırakmaya gitti de eşim ben de kk ma bakayım dedim. Benim bey gıcık kk ya hala :/MinikPiranha cım eşinle kk meselesini hallettiniz mi yoksa gizli mi giriyon hala kız keşke tayininiz İstanbula çıksaydı :)
Atağımız hayırlı uğurlu olsun.
Ben daha var zannediyordum.
Benim yerimde ye cag kebabi :)) eşimin memleketi benim de Erzurum:)))Yaz gelince senin yerine de bir cağ yerim tatlım :))
Bu baş donmesi beni bitirdi yaa . Birde üstüne baş ağrısı eklendi bugün hiç keyfim yok
hayalimsin1 anlamadım kızımı kendisi mi kimin ne şikayeti vardı çok uzuldum
hayalimsin1 canim gecmis olsun, umarim kotu bir sonuc cikmaz.
Ankaracilar cok sevindim mutlaka foto bekliyorum,
La Lune bugun formundasin bakiyorum,yazdiklarini okurken katila katila guldum.
@gul_sek canim iyiyiz z bizde cok sukur,annemler geldi dinleniyirumbirazcik.
Kizlar hic korkmayin mutlakadisaricikin, inanin evdekinden zorolmuyor, onlar icin kesfedecek o kafar cok sey varlki, dikkat keslip kaliyorlar cok tAtli huylu oluyorlar.,@goqce hic korkma canim.
G gamzelim080 canim benim anneneguzel dualarimi gonderiyotrum. İns atlaticak ben inaniyorum.
@goooody begenip kaciyorsun dicektim yazmissin sende gordum simdi.
@tugbayhan mali nasil op yavrumu.
Bu sabah yesilsevenle bulustuk bizde uskudara gittik, yolda trafik vardi ozgeyi alana kadar cocuk arkada katila katilabir hal oldu. Acikmismis sabredemedi benide ter su icinde bitakti,cozmemiz lazim su arabada arkadatek basina kalmak zorunda oldugu durumu. Cok isyankarda, elimde cingirak vites degistirirken ritm bozuluyir diye daha da beter yatgara kopardi eve nasil attim kendimi bilmiyorum, e-5 te yol ortasinda durup arabalardan ozur dileyerek alpi on koltuga aldim ama yinesusmadi, bugun kocalarinizdan enim manzarama yakin bir hikaye dinlerseniz o gordugu kisibenim eminolun.e-5 i katlettcunku
hayalimsin1 canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin, seni eşine çocuklarına bağışlasın inşallah.
hayalimsin1 geçmiş olsun. İnşallah şüphelendikleri gibi çıkmaz. Kolay değil 3 çocuk yorgunluk vs olması normal daha vücut toplamadı kendini. sonuç çıkınca anlaşılır.
hayalimsin1 cok gecmiş olsun ıyı dusınelım ıyı olsunnn
Günaydınnn bndehayalimsin1 yazdığını arayıp duruyorum ne olmuş ne yazmış diye çok üzüldpm inşallah ms değildir kötü bişeyde değildir inşallah merak ediyorum (
İnşallah değildir tatlım. Dua edelim elimizden bu geliyor.
hayalimsin1 canım insallah şüpheler doğru çıkmaz. Lütfen kendini uzme derdi veren rabbim dermanini da verir insallah kuzucuklarin sana ihtiyaci var rabbim saglik sihhat versin sana insallah. Duamdasin...
hayalimsin1 yaaa cok gecmis olsn insallah guzel haberlerle gel bize. Senin icn dua edicezz...hem de surekli.
Kizlar Istanbul grubu biz de mi toplansak?? Gelebilecek olanlar ozelden yazisalim. Biz @mertur ile gorusmeyi dusunuyoruz. Yeni konusmaya basladik w.upp tan. Beklerim mesajlarinizi.
hayalimsin1 gecmis olsun cnm insallah zannedilen turden bir rahatsizligin yoktur dualarimiz seninle Rabbim hepimizi oncelikle yavrularimiza bagislasin
hayalimsin1 canim cok gecmis olsun insallah ferahla sonuclanir her sey. Guzel dusun guzel olsun.
Rabbim acil şifalar versin canım
hayalimsin1 canım benim noldu sana Kıyamam çok geçmiş olsun içini ferah tutmaya çalış herşey Güzel sonuçlanır inşallah
Ay bnde bayadir bakamiyorum. Acikcasi anadolu yakasi whatsapp grubuyla aldatiyorum burayi
hayalimsin1 cnm gecmis olsn neyin var bulup okuyamadim ama...
Benim kiz bu hafta 4aylik olucak. Rotayi yaptirdik sikintisiz. 2ocakta ise basliyorum ama ilk etapta yari zamanli calisicam kovulana kdr bakalim :) kizcem bal gibi. Kahkaha atan tum gun konusan neseli huzurlu bi bebek. Donmuyoruz eksik kalan yanimiz bu buaya dair. Bayagi oturuo mama sandalyesinde gecio artik gunleri. Oynuo oyucaklariyla beni izlio fln. Hatta dun ailecek yemek yaptik herkes mutfaktaydi:)) hepinizi optum
hayalimsin1 cok cok gecmis olsun.
hayalimsin1 Can'ım nasılsın nasıl oldun dualarım hep seninle güzel haberlerle gel inşallah
B Began nice mutlu yillara yaslara cicegim
hayalimsin1 dostum umarim mrin temiz cikar ms hastasi biri olarak tek temennim bu ,bazen kabullenmek ve bununla yasamaya mecbur oldugumuzu dusununce inan bana hayat daha kolay oluyor ,dirayetli ve guclu ol sevgilerimle
Anadolu grubu benim kizim sokaga aliskin olmadigi icin bulusmalara gelwmedim ama yaz icin umutluyum ,whats up grububa dahil olmak isterim
Bidrnem nasılsın. Allah şifanı versin inşallah tez vakitte. Moralini bozma sakın her şey insan için dermansız dert vermesin Rabbim. Minnak kızın çatlak kızın ve büyük kızınla uzuuuun uzun seneleriniz olacak inşallah :)
Canım daha iyi olmana sevindim. Allah çaresiz dert vermesin. çok şükür ki zamanında farkettin. moralini yüksek tut ne zaman canım sıkılsa gir burada senin kardeşleriniz moral verecek ve destek olacak. bir senedir dert ortağı olduk hep birlikte en mutlu günlerimizi her şeyimizi paylaştık. buradaki arkadaşlıklar hep özel kalacak benim için.Allah hepinizden tek tek razı olsun
Beni düşündünüz
Dualarınızı eksik etmiyorsunuz
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
G gamzelim080nurayca8729
Kızlar henüz kesin bişi olmasada bana Umut oldunuz
Dilerim Allah tan ikinizşnde ömrü uzun olsun inşallah
Nedenini bilmek isteyen hanımlar
Burda birkaç kez mr çekileceğinden bahsetmiştim daha önce
Benimde hiç beklemediğim , şaşırdığım sonuçlarla karşılaştım malesef
Beynimde gereğinden fazla (lezyonlar) yani
Lekeler varmış
Bu bir MS hastalığı şüphesi olabilir dedi doktor.
Şimdilik randevu bekliyorum haftaya için.
Bel omurilikten sıvı alınıp bakılacak aktiv olup olmadığına, yani MS olup olmadığıma.
Şikayetlerim doğumdan 1 hafta sonra sağ bacağımın ve sağ elimin parmaklarında hissiyat olmamasıydı , bu durum 2buçuk ay sürerek yavaş bir şekilde iyileşti , ben ,biz bunun bir epidural yan etkisi olabileceğini düşünüp ,bunun için doktora gitmiştim,ve arada iğne saplanır gibi baş ağrılarım oluyordu.
Doktorda bu şikayet ler üzere beni mr çektirmem için hastaneye sevk etmişti
Sonuç böyle çıkınca ve ilk kez böyle birşey duyunca haliyle çok panikledeim,ağladım, ölücem sandım, panik atağımda var zaten çok kötü bir kaç gün yaşadım,
Ama Allah G gamzelim080 den razı olsunki bana detaylı bilgileri paylaşıp korkulacak bişeyin olmadığını anlatınca çok rahatladım.
Henüz kesin değil ve dediğim gibi haftaya yapılacak olan sonuçlarda ve tekrarı olucak bir mr ile belli olucak inşallah.
Şimdi daha iyiyim çok şükür
Umarım sizlerde iyisinizdir
Geçmişe hiç bakamadım kızlar
Ama B Began cim Doğum günün sanırım senin
Allah nice uzun ömürler nasip etsin sana ,iyi doğdun canım
14 ağustostu canım.Oyybol sabırlar diliyorum canım... Beklenen dogum tarihiniz ne zamandi ki ?
Valla nasil isterdim bir bilsen ozledim zaten bayadir gidemiyorum enn son 3 aylik hamileyken dis tellerimi cikarttirmaya gitmistim baskada yok. Belki birgun denk geliriz biyerlerde alo cakariz birbirimize kardisim :)
Okmeydani egitim arastirma hast. karsisindayiz canim. Gerci yikilicakmis oralar da kentsel donusum nedeniyle annemlerde tasinicak yikilcagi zaman insallah ev bulabilirler herkes tasinicak cunku :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?