2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
goooody kozmonotumuzun içi yumusacik cok iyi annemler civilden almislardi. Ince de giydirdim. Bugün sarkittik bacaklari artık. Ama yine ağladı. Niye acaba ki? Babası da acimaz diyo alismadigi için garip geliyodur diyo ama bilmiyorum. Ilk ağladı sonra yolda sakinlesti. Ara ara mizirdandi.

Kızlar mama sandalyesi olarak ne aldınız yada almayı düşünüyorsunuz. Daha vakit var ama şimdiden indirimleri takip etmekte yarar var
Benim chicco (modelinin adını hatırlamıyorum yatarlı kalkarlı öyle bir şey) mama sandalyem var. İlk zamanlar iyiki aldım çok kullanışlı vs vs dedim tabi bu kısa bir dönem sürdü sonra gerçek anlamda yemek yemeye (daha doğrusu yememeye) başlayınca işler değişti! Bi kere bebe çok döküp saçıyor hele kendi yemeye başladığında oturak yerinin bütün ince delikleri yemekle doluyor her seferinde yıkayamayacağın için silmek gerekiyor..baya uğraştırıyor. Öyle zamanların gelecek ki canın burnunda olacak birde iğrenç hale gelmiş mama sandalyesini temizlemek bile İstanbul'a Yen'i bir köprü yapmak kadar zor gelecek sana kapandığında çok yer kaplamıyor ama açıldığında devasa oluyor maalesef
Demem o ki kolay temizlenen az yer kaplayan bir şey al. Misal ikea antilop mama sandalyesi. Kız kardeşimde var. Hemde fiyatı çok uygun. Temizliği süper kolay. Hiç olmadı Çeşme'nin altında yıka.
Ayyy canım benim..çokçok geçmişler olsun. Bizi durumdan haberdar et. Biraz yoğundum bugün yatacaktım şimdi bir şey yazdın mı diye açtım KK. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

kazen önceden açıyor. sonra isteyen üyeye devrediyor canım :)

sağol canım.
Rabbim acil şifalar versin. ailene sevenlerine bağışlasın. çok şükür ki dermansız dert değil.

Yaa :) merkeze çıktı canım. 10 güne ordayız inşallah. Sen neresindesin
Ay çok iyi biz ilçesindeyiz çok küçük bir yer burası ama sen şanslısın Erzurum merkez güzeldir tanışırız belki bir gün biz bebekten dolayı çok sık geliyoruz kontrollerimizi orada yaptırıyoruz ama kışı çok çetin deyim insanın yüzüne felç iniyor resmen soğuktan.

Günaydınlar efenim. Sabahları ğıııığııııı eğğğğğğ ağğğğğğğeeeeeğğğuuuu gargara senfonisiyle uyanangiller
Cumamız hayırlı olsun. Vatanımız milletimiz birlik bereket evlerimiz huzur bedenlerimiz sağlıkla dolsun Hepinizi seviyorum cancanlar

Cok cok gecmis olsun canim.rabbim sifalar versin insallah..

Gunaydin canim benim.seninde cuman mubarek olsun.guzel dileklerin saolasin

Ay geçmiş olsun cnm inşallah birşey çıkmayacak rahat ol sen

Günaydın cnm kız gunlerimi saatin bugün cuma değil yoksa benmi şaştım bilemedim yoksa perşembe diyemi dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…