Dogru ya bugun persembe bende hic bakmadjmGünaydın cnm kız gunlerimi saatin bugün cuma değil yoksa benmi şaştım bilemedim yoksa perşembe diyemi dedin
Dün hiç anlamadığı kadar ağladı. Saat 10 oldu hadi dedim iyice uykusu gelsin aman yarabbi terör estirdi evde. Ne emiyor ne duruyor. Ne şekillere girdik. 11 gibi ha uyudu dedik 10 dakika sonra yine ağlama ama yırtıyor kendini gözlerinden yaş geliyor. 12.30 du uyuduğunda. Hayır bir sıkıntı da yok anlamadım.La Lune naptin canim dun aksam yine agladi mi kuzucuk
Ben öğretmenim bence verme. Öğretmen işinin karşılığını alıyor. Böyle sektör oluşturulması hoş değil. Ben sadece mektup ve el yapımı şeyleri kabul ediyorum. Tabi tercih senin.Kizlaaar hemen bana yardım edin . Bugün ogretmenler günü ya benim oğlan bir ay oldu krese başlayalı . Sabahtan öğleye kadar diyecem ama şuan hala birakamadim mesela bir kaç saat oluyor bizimki o kadar gidiyor krese. Her ihtimale karşı nine Westten bir cüzdan aldım. Sizce öğretmenler günü hediyesi olarak göndereyim mi yoksa zaten az gidiyor ve dünyanın parasını alıyorlar hiç birşey vermiim mi karar veremedim
Kizlaaar hemen bana yardım edin . Bugün ogretmenler günü ya benim oğlan bir ay oldu krese başlayalı . Sabahtan öğleye kadar diyecem ama şuan hala birakamadim mesela bir kaç saat oluyor bizimki o kadar gidiyor krese. Her ihtimale karşı nine Westten bir cüzdan aldım. Sizce öğretmenler günü hediyesi olarak göndereyim mi yoksa zaten az gidiyor ve dünyanın parasını alıyorlar hiç birşey vermiim mi karar veremedim
Ben öğretmenim bence verme. Öğretmen işinin karşılığını alıyor. Böyle sektör oluşturulması hoş değil. Ben sadece mektup ve el yapımı şeyleri kabul ediyorum. Tabi tercih senin.
Bi öğretmen olarak cok karşıyım.
İyi o zaman gomdermiyorum gerçekten ogretmense o da karşıdır
Gop ta konuşmuştuk zaten sen de Gültepe din galiba, eskiden burda oturuyormuşsun doğru hatırlıyorsam :)
Doğru konusmustukbende fena unutkanlık başladı eşimi bisey söylemek için ararken ne diyeceğimi unutuyorum..
hayalimsin1 yaaa cok gecmis olsn insallah guzel haberlerle gel bize. Senin icn dua edicezz...hem de surekli.
Kizlar Istanbul grubu biz de mi toplansak?? Gelebilecek olanlar ozelden yazisalim. Biz M mertur ile gorusmeyi dusunuyoruz. Yeni konusmaya basladik w.upp tan. Beklerim mesajlarinizi.
Kizlar arada okuyorum ama yazamiyorum kac gündür gecen haftalarda bahsettigim misafirim geldi sehidimin kuzusu geldi maalesef sorunlu bi bebek sizin tabirlere uyuyo yani kolik bir bebek onunla ugrasiyoruz aksama kadar bizim zeynep de yazik o agladikca akillanio tatli kuzum bi eve bi ağlayan bebe yeter diyor heralde :) Bu arada bende onlarla adanaya gidecem nasipse annemlerin yanina esim istersen sende git ucretsiz izindeyken bi daha ne zaman gidebileceksin ki dedi bana da mantikli geldi hem babam cok ozlemis torununu her gün arıyor sömestr gelir mi ki ne zaman gorurum diye normalde o zaman gelcekler yanima bi süpriz yapayim diyorum ama sorunun var ucakla gitmek durumundayim ve acayip tirsiyorum ilk kez binicem cesaret vermenizi bekliyorum canlarim:)
iyi ki doğdum ben :)
selam kızlar uzun zamandır okudum ama yazamadım. Meme reddi yaşamıştık onu aşmaya çalışıyordum hala daha eskisi gibi meme delisi değil ama çokta reddetmiyor çok şükür. Ayakta gezerek emziriyorum, üstünü çıkartıp emziriyorum uykuluyken emziriyorum falan pes etmemeye çalışıyorum yani ama bu süreçte bende çok yıprandım. Şimdi böyle olduysam işe nasıl başlıcam korkusu daha şimdiden aldı beni valla. tabi bu dönemin sonunda minik kuzum dönmeye başladı, nesnelere uzanmaya tutup çekmeye başladı :) o kadar şirin ki gözümün önünde bunları yaparken görmek harika bir duygu :) tabi dönmeye başlaması demek tehlikenin artması demek bırakıp hiçbiyere gidemiyorum evde güvenlik önlemleri arttı :) 27 sinde 4 aylık olucaz önümüzdeki hafta içi 4. ay aşıları için doktora gidicem inş yine 2 aşı bizi bekliyor sıkıntısız atlatırız inş..
Ankaralılar buluşuyormuş :) bizde İstanbul Anadolular her ayın ilk veya ikinci pazarı buluşma kararı aldık gelenekselleştirelim dedik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?