2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlaaar hemen bana yardım edin . Bugün ogretmenler günü ya benim oğlan bir ay oldu krese başlayalı . Sabahtan öğleye kadar diyecem ama şuan hala birakamadim mesela bir kaç saat oluyor bizimki o kadar gidiyor krese. Her ihtimale karşı nine Westten bir cüzdan aldım. Sizce öğretmenler günü hediyesi olarak göndereyim mi yoksa zaten az gidiyor ve dünyanın parasını alıyorlar hiç birşey vermiim mi karar veremedim

La Lune naptin canim dun aksam yine agladi mi kuzucuk
Dün hiç anlamadığı kadar ağladı. Saat 10 oldu hadi dedim iyice uykusu gelsin aman yarabbi terör estirdi evde. Ne emiyor ne duruyor. Ne şekillere girdik. 11 gibi ha uyudu dedik 10 dakika sonra yine ağlama ama yırtıyor kendini gözlerinden yaş geliyor. 12.30 du uyuduğunda. Hayır bir sıkıntı da yok anlamadım.
Sabah da erken kalktı ölüyorum yorgunluktan.

Ben öğretmenim bence verme. Öğretmen işinin karşılığını alıyor. Böyle sektör oluşturulması hoş değil. Ben sadece mektup ve el yapımı şeyleri kabul ediyorum. Tabi tercih senin.

Bi öğretmen olarak cok karşıyım.

Ben öğretmenim bence verme. Öğretmen işinin karşılığını alıyor. Böyle sektör oluşturulması hoş değil. Ben sadece mektup ve el yapımı şeyleri kabul ediyorum. Tabi tercih senin.

Bende ogretmenim ve tasvip etmiyorum. Durumu olan var olmayan varın yanında ,artık öyle masraflar oluyor ki ne kadar paran varsa ondan fazla da masrafın oluyor . Ailelere böyle ek şeylere para ayirmakta külfet oluyor. Kararsız kaldım şimdi öbür çocuklar getirip benimkinin eli boş kalırsa fln herbirsey düşünüyor insan. Birde gerçekten hiiç uygunda değil kreş kararsizim

Gop ta konuşmuştuk zaten sen de Gültepe din galiba, eskiden burda oturuyormuşsun doğru hatırlıyorsam :)

Benide alinn

Maşallah kuzucuklara op bizim yerimize de :) uçağın rahatlığını görünce bi daha otobüse binmek istemezsin :) kulaklarda basınç olmaması için önlemini alırsın yazmış kızlarda

iyi ki doğdum ben :)

İyiki doğmuş ve 3 güzel prenses doğurmuşsun :) nice guzel yıllara ..

Meme reddi bende yaşadım uzunca bir zaman daha yatınca ağlamaya başlıyordu. Hele sağ memeyi hiiç almiyordu. Su 3 gündür de meme delisi oldu her pozisyonda sağ sol farketmeden alıyor inşallah sende çabuk atlatırsın. İstemiyorsa zorla vermeye calisma. Bana sağlık ocağında istemiyorsa kilosu kadar saat bekleyebilirsin demişti. Bence ise yaradı aç diye düşünüp zorluyordum daha çok ağlıyordu..

@hayalimsin1 bilen yasayan birinden bilgi almak en iyisiydi. Geçmiş olsun tekrar. Kendini üzme en önemlisi her şey için moral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…