2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hadi ya ataktan o zaman canım yani benim kız dogdugundan beri oyle alıştım sayılır ama çok zor biliyorum uykuya geçiş zor olunca cildiriyorlar. Geçen akşam bizimki de arkadaslarda hic aglamadigi kadar ağladı sesi kısıldı artik eve geldik gülüyor. Valla şu 1 yıl çabuk geçse en azından dertlerini anlardik

Ahh bu kocalar ve cocuklar ayak bagi

Deme kiz oyle heryere de gitmelisinnnn onlarlaaa

Aminnn. Biz de seni cok seviyoruz kedicikkk.

Ay hepiniz ne guzel yazmissiniz ya tebrik ederimmm. Ha normalde herkes hediyeyi sever ama hediyeye gore davranirlarsa tabi cok can skici. Ben olsam yine de gonderirdm diye dusunmustm ama yazdiklariniz oyle hosuma gitti ki.

Ozelden yaziyorm sana da canm.

Anadolu grubu buluşmasına gelsene kelebek sanada değişiklik olur

Cnm çok geçmiş olsun inş olumsuz bişey olmıcak Rabbim seni kızlarına bağışlasın onlarla uzun saglıklı mutlu bi Ömür geçir inş sonuçları bizede ilet olur mu

Bugün persembe sanki :)

Kızlaar size birşey danışcam bilginiz varsa yardımcı olur öusunuz??
Ablamın bi derdi var aynı binada oturduğu bi komiusuyla anlaşamıyorlar kadın çok çirkef kötü bi kadın ablam zaten muhattap olmuyor ama kadın her gelip gecişinde (ablam giriş katta oturuyor ve yeğenim 3 yaşında girişte oyun oynar hep) yeğenime kötü bakış atar yeğenim selam verip konuşmak isterse tersler ablam da çok rahatsız oluyor bu durumdan benimşe derdi olabilr ama kücück cocuktan ne istiyor diye üsülüyor oğluna da bu durumu açıklayamıyor şimdi bu kötü kadının bir de bakıcısı var o da aynı şekilde ablama ve yeğenime kötü davranıyor gecenlerde gene tartışmışlar ablamn misafirini azarlamış kedisini nasıl getirirmiş binada hayvan beslenmesini istemiyorlarmış falan her fırsatta da yeğenime kötü bakış kötü söz ediyorlar ablam yasal olarak ne yapabilirim diye alo 183 ü aramış onlarda uzaklaştırma isteyebilirsiniz demiş bu konuda bilgisi olan var mı??

sağol canım :))

Anadolu grubu buluşmasına gelsene kelebek sanada değişiklik olur

Sizin bulusma ne zamann???

Hakaret davasi acilabilir canm. Savciliga suc duyurusunda bulunmasi gerekir. Sahit varsa yazar ama ceza verilceni sanmam uyarilir gibi olur muhtemelen ceza olsa da ertelenir ya da para oder diye dusunuyorm. Daha once sucu yoksa tabii. Cocukla ilgili oldugu icn onemli daha cok bencee.

Evet mantıklı canım gözü korksun yeter bide o bakıcnn kocası da polis çıkıp başkondan ablama bağırıyor trrbiyesiz kız dün ablam bütün gün ağladı ne yapıcam bunlarl ne biçim yerde yaşıyorum die hiç kavgacı cazgırda değildir hakkını savunamaz ne kadar çaresiz hissettiyse 183 ü aramış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…