- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Dün hiç anlamadığı kadar ağladı. Saat 10 oldu hadi dedim iyice uykusu gelsin aman yarabbi terör estirdi evde. Ne emiyor ne duruyor. Ne şekillere girdik. 11 gibi ha uyudu dedik 10 dakika sonra yine ağlama ama yırtıyor kendini gözlerinden yaş geliyor. 12.30 du uyuduğunda. Hayır bir sıkıntı da yok anlamadım.
Sabah da erken kalktı ölüyorum yorgunluktan.
Ahh bu kocalar ve cocuklarayak bagi
Günaydınlar efenim. Sabahları ğıııığııııı eğğğğğğ ağğğğğğğeeeeeğğğuuuu gargara senfonisiyle uyanangiller
Cumamız hayırlı olsun. Vatanımız milletimiz birlik bereket evlerimiz huzur bedenlerimiz sağlıkla dolsunHepinizi seviyorum cancanlar
Kizlaaar hemen bana yardım edin . Bugün ogretmenler günü ya benim oğlan bir ay oldu krese başlayalı . Sabahtan öğleye kadar diyecem ama şuan hala birakamadim mesela bir kaç saat oluyor bizimki o kadar gidiyor krese. Her ihtimale karşı nine Westten bir cüzdan aldım. Sizce öğretmenler günü hediyesi olarak göndereyim mi yoksa zaten az gidiyor ve dünyanın parasını alıyorlar hiç birşey vermiim mi karar veremedim
Benide alinn
Maşallah kuzucuklara op bizim yerimize de :) uçağın rahatlığını görünce bi daha otobüse binmek istemezsin :) kulaklarda basınç olmaması için önlemini alırsın yazmış kızlarda
İyiki doğmuş ve 3 güzel prenses doğurmuşsun :) nice guzel yıllara ..
Meme reddi bende yaşadım uzunca bir zaman daha yatınca ağlamaya başlıyordu. Hele sağ memeyi hiiç almiyordu. Su 3 gündür de meme delisi oldu her pozisyonda sağ sol farketmeden alıyor inşallah sende çabuk atlatırsın. İstemiyorsa zorla vermeye calisma. Bana sağlık ocağında istemiyorsa kilosu kadar saat bekleyebilirsin demişti. Bence ise yaradı aç diye düşünüp zorluyordum daha çok ağlıyordu..
@hayalimsin1 bilen yasayan birinden bilgi almak en iyisiydi. Geçmiş olsun tekrar. Kendini üzme en önemlisi her şey için moral
Anadolu grubu buluşmasına gelsene kelebek sanada değişiklik olurAyy keskem gelseydin kanka ya ben de seni gormek istersimmm. Hem de cokk...
Eskiden olsa aslnda ugradm baya ama simdi bebisle olunca sinava falan da gelmem baya sure sanirm :) olsn yine de ugrarsam haber veririm tabii. Sen de gelince gene de yazisalm. Ben normalde haftasonlari falan helince bu kadr zamanim olmuyo kalamiyorm ama simdi hazir izindeyiz iyi oldu.
Cnm çok geçmiş olsun inş olumsuz bişey olmıcak Rabbim seni kızlarına bağışlasın onlarla uzun saglıklı mutlu bi Ömür geçir inş sonuçları bizede ilet olur muAllah hepinizden tek tek razı olsun
Beni düşündünüz
Dualarınızı eksik etmiyorsunuz
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
G gamzelim080 @nurayca8729
Kızlar henüz kesin bişi olmasada bana Umut oldunuz
Dilerim Allah tan ikinizşnde ömrü uzun olsun inşallah
Nedenini bilmek isteyen hanımlar
Burda birkaç kez mr çekileceğinden bahsetmiştim daha önce
Benimde hiç beklemediğim , şaşırdığım sonuçlarla karşılaştım malesef
Beynimde gereğinden fazla (lezyonlar) yani
Lekeler varmış
Bu bir MS hastalığı şüphesi olabilir dedi doktor.
Şimdilik randevu bekliyorum haftaya için.
Bel omurilikten sıvı alınıp bakılacak aktiv olup olmadığına, yani MS olup olmadığıma.
Şikayetlerim doğumdan 1 hafta sonra sağ bacağımın ve sağ elimin parmaklarında hissiyat olmamasıydı , bu durum 2buçuk ay sürerek yavaş bir şekilde iyileşti , ben ,biz bunun bir epidural yan etkisi olabileceğini düşünüp ,bunun için doktora gitmiştim,ve arada iğne saplanır gibi baş ağrılarım oluyordu.
Doktorda bu şikayet ler üzere beni mr çektirmem için hastaneye sevk etmişti
Sonuç böyle çıkınca ve ilk kez böyle birşey duyunca haliyle çok panikledeim,ağladım, ölücem sandım, panik atağımda var zaten çok kötü bir kaç gün yaşadım,
Ama Allah G gamzelim080 den razı olsunki bana detaylı bilgileri paylaşıp korkulacak bişeyin olmadığını anlatınca çok rahatladım.
Henüz kesin değil ve dediğim gibi haftaya yapılacak olan sonuçlarda ve tekrarı olucak bir mr ile belli olucak inşallah.
Şimdi daha iyiyim çok şükür
Umarım sizlerde iyisinizdir
Geçmişe hiç bakamadım kızlar
Ama B Began cim Doğum günün sanırım senin
Allah nice uzun ömürler nasip etsin sana ,iyi doğdun canım
Bugün persembe sanki :)Günaydınlar efenim. Sabahları ğıııığııııı eğğğğğğ ağğğğğğğeeeeeğğğuuuu gargara senfonisiyle uyanangiller
Cumamız hayırlı olsun. Vatanımız milletimiz birlik bereket evlerimiz huzur bedenlerimiz sağlıkla dolsunHepinizi seviyorum cancanlar
sağol canım :))Benide alinn
Maşallah kuzucuklara op bizim yerimize de :) uçağın rahatlığını görünce bi daha otobüse binmek istemezsin :) kulaklarda basınç olmaması için önlemini alırsın yazmış kızlarda
İyiki doğmuş ve 3 güzel prenses doğurmuşsun :) nice guzel yıllara ..
Meme reddi bende yaşadım uzunca bir zaman daha yatınca ağlamaya başlıyordu. Hele sağ memeyi hiiç almiyordu. Su 3 gündür de meme delisi oldu her pozisyonda sağ sol farketmeden alıyor inşallah sende çabuk atlatırsın. İstemiyorsa zorla vermeye calisma. Bana sağlık ocağında istemiyorsa kilosu kadar saat bekleyebilirsin demişti. Bence ise yaradı aç diye düşünüp zorluyordum daha çok ağlıyordu..
@hayalimsin1 bilen yasayan birinden bilgi almak en iyisiydi. Geçmiş olsun tekrar. Kendini üzme en önemlisi her şey için moral
Anadolu grubu buluşmasına gelsene kelebek sanada değişiklik olur
Kızlaar size birşey danışcam bilginiz varsa yardımcı olur öusunuz??
Ablamın bi derdi var aynı binada oturduğu bi komiusuyla anlaşamıyorlar kadın çok çirkef kötü bi kadın ablam zaten muhattap olmuyor ama kadın her gelip gecişinde (ablam giriş katta oturuyor ve yeğenim 3 yaşında girişte oyun oynar hep) yeğenime kötü bakış atar yeğenim selam verip konuşmak isterse tersler ablam da çok rahatsız oluyor bu durumdan benimşe derdi olabilr ama kücück cocuktan ne istiyor diye üsülüyor oğluna da bu durumu açıklayamıyor şimdi bu kötü kadının bir de bakıcısı var o da aynı şekilde ablama ve yeğenime kötü davranıyor gecenlerde gene tartışmışlar ablamn misafirini azarlamış kedisini nasıl getirirmiş binada hayvan beslenmesini istemiyorlarmış falan her fırsatta da yeğenime kötü bakış kötü söz ediyorlar ablam yasal olarak ne yapabilirim diye alo 183 ü aramış onlarda uzaklaştırma isteyebilirsiniz demiş bu konuda bilgisi olan var mı??
Evet mantıklı canım gözü korksun yeter bide o bakıcnn kocası da polis çıkıp başkondan ablama bağırıyor trrbiyesiz kız dün ablam bütün gün ağladı ne yapıcam bunlarl ne biçim yerde yaşıyorum die hiç kavgacı cazgırda değildir hakkını savunamazSizin bulusma ne zamann???
Hakaret davasi acilabilir canm. Savciliga suc duyurusunda bulunmasi gerekir. Sahit varsa yazar ama ceza verilceni sanmam uyarilir gibi olur muhtemelen ceza olsa da ertelenir ya da para oder diye dusunuyorm. Daha once sucu yoksa tabii. Cocukla ilgili oldugu icn onemli daha cok bencee.
yaz gelmiyormuş ya espri yapıyorum canım:)) merak ettim ben de nasıl birşeymiş bakalım yiyip göreceğiz.Niye yazın yiyon ki kız? Tasininca git bi ye :))
@caspe_r ben memnunum canım.
Ben de keçiören etlikteydim 3 senedir. Ankara değil de buradaki arkadaşları özleyeceğim.Bekarken Ankadaydim bende. Keçiörendeydim. Ahhh Ankara ahh. Cok severim memleketim gibidir. Kiskandim sizi. Liseye kadar da Izmirdeydim.
Şşşkelebek.hill gönderdim yine hediye . Ona niyetle almistim zaten dayanamadım
MinikPiranha teşekkür ederim öpüyorum senı , aman kocan görmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?