- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
kız ben öğretmen değilim canım yaa hatlar karışmış senin erzuruma gidicenya:)La Lune G gamzelim080 @Ftszynp @servey @ErdeminE @sultanseda kahvetelvesi M mertur @yapayalnız1 ... ve diğer öğretmen arkadaşlarım hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Önce evlatlarınızın sonra tüm öğrencilerinizin ev sevdiği öğretmen siz olun öpüyorum =-*
Dogru ya bugun persembe bende hic bakmadjm
Kızlar biz ferrum kan damlasına başladık. 5 kilo okduğu için günde 5 damla veriyorum
Yaa :)) olsun canım sen de minnakının ilk öğretmenisinkız ben öğretmen değilim canım yaa hatlar karışmış senin erzuruma gidicenya:)
Biz atağı atlattık canım. Artık çığlık atmayı öğrendi atıyor sonra sesinden korkup ağlıyor susturan kadar akla karayı seçtik.Hadi yaataktan o zaman canım yani benim kız dogdugundan beri oyle alıştım sayılır ama çok zor biliyorum uykuya geçiş zor olunca cildiriyorlar. Geçen akşam bizimki de arkadaslarda hic aglamadigi kadar ağladı sesi kısıldı artik eve geldik gülüyor. Valla şu 1 yıl çabuk geçse en azından dertlerini anlardik
Çok sağol kuzum çok naziksin.Başöğretmen Atatürk'ün izinden giden bize güzel nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin topiğimizin tatlış öğretmenlerinin veLa Lune canım senin de öğretmenler günün kutlu olsun.
Canim benim cok teşekkür ederim.La Lune G gamzelim080 @Ftszynp @servey @ErdeminE @sultanseda kahvetelvesi M mertur @yapayalnız1 ... ve diğer öğretmen arkadaşlarım hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Önce evlatlarınızın sonra tüm öğrencilerinizin ev sevdiği öğretmen siz olun öpüyorum =-*
Çok sağol kuzumLa Lune kahvetelvesi M mertur öğretmenler gununuz kutlu olsun ve topigimizde bilmediğim diğer öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutliyorum
Gece buhar makinesi açıyorum. Gündüz de ara ara serum fizyolojik damlatiyorum..Kızlar burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz
La Lune G gamzelim080 @Ftszynp @servey @ErdeminE @sultanseda kahvetelvesi M mertur @yapayalnız1 ... ve diğer öğretmen arkadaşlarım hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum. Önce evlatlarınızın sonra tüm öğrencilerinizin ev sevdiği öğretmen siz olun öpüyorum =-*
Sağolun kızlar :)La Lune kahvetelvesi M mertur öğretmenler gununuz kutlu olsun ve topigimizde bilmediğim diğer öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutliyorum
Kızlar burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz
serum fizyoloji gnluk damlatıyorum odasına soğan kesip koydum 20 dakika buhar makinası aldık onu çalıştıryourz cok tıkalıysa otri bebeyle çekiyoruzKızlar burun tıkanıklığı için neler yapıyorsunuz
kelebek.hill gönderdim yine hediye . Ona niyetle almistim zaten dayanamadım
MinikPiranha teşekkür ederim öpüyorum senı , aman kocan görmesin
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmıcakAllah hepinizden tek tek razı olsun
Beni düşündünüz
Dualarınızı eksik etmiyorsunuz
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
G gamzelim080 @nurayca8729
Kızlar henüz kesin bişi olmasada bana Umut oldunuz
Dilerim Allah tan ikinizşnde ömrü uzun olsun inşallah
Nedenini bilmek isteyen hanımlar
Burda birkaç kez mr çekileceğinden bahsetmiştim daha önce
Benimde hiç beklemediğim , şaşırdığım sonuçlarla karşılaştım malesef
Beynimde gereğinden fazla (lezyonlar) yani
Lekeler varmış
Bu bir MS hastalığı şüphesi olabilir dedi doktor.
Şimdilik randevu bekliyorum haftaya için.
Bel omurilikten sıvı alınıp bakılacak aktiv olup olmadığına, yani MS olup olmadığıma.
Şikayetlerim doğumdan 1 hafta sonra sağ bacağımın ve sağ elimin parmaklarında hissiyat olmamasıydı , bu durum 2buçuk ay sürerek yavaş bir şekilde iyileşti , ben ,biz bunun bir epidural yan etkisi olabileceğini düşünüp ,bunun için doktora gitmiştim,ve arada iğne saplanır gibi baş ağrılarım oluyordu.
Doktorda bu şikayet ler üzere beni mr çektirmem için hastaneye sevk etmişti
Sonuç böyle çıkınca ve ilk kez böyle birşey duyunca haliyle çok panikledeim,ağladım, ölücem sandım, panik atağımda var zaten çok kötü bir kaç gün yaşadım,
Ama Allah G gamzelim080 den razı olsunki bana detaylı bilgileri paylaşıp korkulacak bişeyin olmadığını anlatınca çok rahatladım.
Henüz kesin değil ve dediğim gibi haftaya yapılacak olan sonuçlarda ve tekrarı olucak bir mr ile belli olucak inşallah.
Şimdi daha iyiyim çok şükür
Umarım sizlerde iyisinizdir
Geçmişe hiç bakamadım kızlar
Ama B Began cim Doğum günün sanırım senin
Allah nice uzun ömürler nasip etsin sana ,iyi doğdun canım
K geçmiş olsun canım dualarım sizinlekızlar annemi götürdük prof hastanedeymiş bugün çok ters bir adam azarladı beni sinir oldum neyse bir sürü tahlil istedi kan idrar akçiğer filmi usg smir dahiliye haplara bakıcak ameliyat olup olmıcamız belli fdeğil kalp hastası oldugu için etmeyebilrmrmiş saat 3 te kan sonuçlarını göstericez bakalım ne dicek 2 tane tahlil kaldı 1 ay sonraya gün verdiler onada kanmalmak iç.in çok yordular 4 hemşire deldi oynadı kollarla ellerle ayaklara bakıldı katater takılıp omuzdan almaya karar verdiler anam ağlar canı acıyor kan gelmiyor en son ölesine genç bir hemşire vardı bir deben kakım ama delmicm dedi sonra deneyim bi dedi yazık annem sende del dene bakalım dedi şansımız o buldu aldı kanı hastaenyi evmedim ankara zekai tahir profun özel muayenesi yada özel hastanede çalışması yok kanserdede baya iyiyimiş baba kız ameliyata giriyormuş tayfun güngör bakalım ne aşamaya getiricekler annem çok yoruldu bugün bizden haberler böyle bol dua istiyorum kızlar annem için
elif hanım büyüryor daha dönme yok bolca el emme parmka inceleme anlık tutma var ama biberonunu sıkı tutuyor aapzında cıkarıyor tekara sokuyor başını eziyor bibeorunun ağzıyla bol gülüçüklü sabah 5 te kalktı beni uğurladı çok sevindim koklaştık mama yedirdim altını aldım gazı çıkatttım uyuttutm hastaneye gittik kuzum benim yaa özlüyorum fazlaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?