2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar biz ferrum kan damlasına başladık. 5 kilo okduğu için günde 5 damla veriyorum

Ayyy o kadarr çok başlama 3 damla ile başla sonra arttır. Çok fena kabız yapıyor.
Ben ilkinde de pek kullanmadım . Bunda da düşünmüyorum çileden çıkıyor çocuk onu kullandığımda

Biz atağı atlattık canım. Artık çığlık atmayı öğrendi atıyor sonra sesinden korkup ağlıyor susturan kadar akla karayı seçtik.

La Lune kahvetelvesi M mertur öğretmenler gununuz kutlu olsun ve topigimizde bilmediğim diğer öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutliyorum
Sağolun kızlar :)

kızlar annemi götürdük prof hastanedeymiş bugün çok ters bir adam azarladı beni sinir oldum neyse bir sürü tahlil istedi kan idrar akçiğer filmi usg smir dahiliye haplara bakıcak ameliyat olup olmıcamız belli fdeğil kalp hastası oldugu için etmeyebilrmrmiş saat 3 te kan sonuçlarını göstericez bakalım ne dicek 2 tane tahlil kaldı 1 ay sonraya gün verdiler onada kanmalmak iç.in çok yordular 4 hemşire deldi oynadı kollarla ellerle ayaklara bakıldı katater takılıp omuzdan almaya karar verdiler anam ağlar canı acıyor kan gelmiyor en son ölesine genç bir hemşire vardı bir deben kakım ama delmicm dedi sonra deneyim bi dedi yazık annem sende del dene bakalım dedi şansımız o buldu aldı kanı hastaenyi evmedim ankara zekai tahir profun özel muayenesi yada özel hastanede çalışması yok kanserdede baya iyiyimiş baba kız ameliyata giriyormuş tayfun güngör bakalım ne aşamaya getiricekler annem çok yoruldu bugün bizden haberler böyle bol dua istiyorum kızlar annem için

elif hanım büyüryor daha dönme yok bolca el emme parmka inceleme anlık tutma var ama biberonunu sıkı tutuyor aapzında cıkarıyor tekara sokuyor başını eziyor bibeorunun ağzıyla bol gülüçüklü sabah 5 te kalktı beni uğurladı çok sevindim koklaştık mama yedirdim altını aldım gazı çıkatttım uyuttutm hastaneye gittik kuzum benim yaa özlüyorum fazlaca

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmıcak

Ç
K geçmiş olsun canım dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…