- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
bugun persembe degil miydi kizzz,benim beyin mi yandiGünaydınlar efenim. Sabahları ğıııığııııı eğğğğğğ ağğğğğğğeeeeeğğğuuuu gargara senfonisiyle uyanangiller
Cumamız hayırlı olsun. Vatanımız milletimiz birlik bereket evlerimiz huzur bedenlerimiz sağlıkla dolsunHepinizi seviyorum cancanlar
Ay cidden ben de o mesajı okudum ama hiç farketmedim :) uykusuzluktan insan günü bile şaşırıyor demek ki :)B
bugun persembe degil miydi kizzz,benim beyin mi yandi
Gunaydin canim benim.seninde cuman mubarek olsun.guzel dileklerin saolasin
Günaydın cnm kız gunlerimi saatin bugün cuma değil yoksa benmi şaştım bilemedim yoksa perşembe diyemi dedin
Pisikedii canım perşembe yi niye es geçtin nasıl panikledim anam dr randevusunu unuttum diye
Pisikedii uykulu uykulu cumaniz mübarek olsun deyince beynim yandı nasıl yani diye baktim hemen telefondan
Canım sen bilirsin ama bence hediye etme. Hem öğretmen mahçup oluyor ve bir çok öğretmen hoşlanmıyor hemde çocuğa bu durumu açıklamak zor oluyor. Öğretmenin numarası varsa ve vatsap kullanıyorsa video veya sesli mesaj kaydedip yollaman çok daha güzel olur.Kizlaaar hemen bana yardım edin . Bugün ogretmenler günü ya benim oğlan bir ay oldu krese başlayalı . Sabahtan öğleye kadar diyecem ama şuan hala birakamadim mesela bir kaç saat oluyor bizimki o kadar gidiyor krese. Her ihtimale karşı nine Westten bir cüzdan aldım. Sizce öğretmenler günü hediyesi olarak göndereyim mi yoksa zaten az gidiyor ve dünyanın parasını alıyorlar hiç birşey vermiim mi karar veremedim
Bugün persembe sanki :)
B
bugun persembe degil miydi kizzz,benim beyin mi yandi
Canım sen bilirsin ama bence hediye etme. Hem öğretmen mahçup oluyor ve bir çok öğretmen hoşlanmıyor hemde çocuğa bu durumu açıklamak zor oluyor. Öğretmenin numarası varsa ve vatsap kullanıyorsa video veya sesli mesaj kaydedip yollaman çok daha güzel olur.
Kızlar bugünün perşembe olduğunu az evvel öğrendim ve büyük hayal kırıklığı yaşadım. Kendi kendime o kadar çok güldüm ki gözlerimden yaş geldi..rabbim hep güldürsün inşallah. Benim devreler nasıl yandıysa
Aralık'ta sanırım 2. Hafta pazar olucak gerçi sen o zamana kadar burda olur musun bilinmez belki gelirim dersen daha erken bi buluşma ayarlanır ?Sizin bulusma ne zamann???
Hakaret davasi acilabilir canm. Savciliga suc duyurusunda bulunmasi gerekir. Sahit varsa yazar ama ceza verilceni sanmam uyarilir gibi olur muhtemelen ceza olsa da ertelenir ya da para oder diye dusunuyorm. Daha once sucu yoksa tabii. Cocukla ilgili oldugu icn onemli daha cok bencee.
Kendinizde kullanıyo musunuz kızlar ben kullanmıyodum Dr falan hiç bişey demedi ama ihtiyacım oldugunu düşünerek bi kaç gündür içmeye başladımKızlar biz ferrum kan damlasına başladık. 5 kilo okduğu için günde 5 damla veriyorum
Canım bana kadındoğumcum söylememişti ama kızımın aşılarını yapan ebe 3 ay boyunca doğumdan sonra kullanman gerekşyordu dedi brn de kullanıyorum artık.Kendinizde kullanıyo musunuz kızlar ben kullanmıyodum Dr falan hiç bişey demedi ama ihtiyacım oldugunu düşünerek bi kaç gündür içmeye başladım
Canım şimdilik bi sorun yok hele bi kaç gün kullanayım sorun olursa azaltırımAyyy o kadarr çok başlama 3 damla ile başla sonra arttır. Çok fena kabız yapıyor.
Ben ilkinde de pek kullanmadım . Bunda da düşünmüyorum çileden çıkıyor çocuk onu kullandığımda
Bana demedilerde biliyodum ama aksattım işte derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye o hesap benim kiCanım bana kadındoğumcum söylememişti ama kızımın aşılarını yapan ebe 3 ay boyunca doğumdan sonra kullanman gerekşyordu dedi brn de kullanıyorum artık.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin Elif kuzuyu öpüyorum.kızlar annemi götürdük prof hastanedeymiş bugün çok ters bir adam azarladı beni sinir oldum neyse bir sürü tahlil istedi kan idrar akçiğer filmi usg smir dahiliye haplara bakıcak ameliyat olup olmıcamız belli fdeğil kalp hastası oldugu için etmeyebilrmrmiş saat 3 te kan sonuçlarını göstericez bakalım ne dicek 2 tane tahlil kaldı 1 ay sonraya gün verdiler onada kanmalmak iç.in çok yordular 4 hemşire deldi oynadı kollarla ellerle ayaklara bakıldı katater takılıp omuzdan almaya karar verdiler anam ağlar canı acıyor kan gelmiyor en son ölesine genç bir hemşire vardı bir deben kakım ama delmicm dedi sonra deneyim bi dedi yazık annem sende del dene bakalım dedi şansımız o buldu aldı kanı hastaenyi evmedim ankara zekai tahir profun özel muayenesi yada özel hastanede çalışması yok kanserdede baya iyiyimiş baba kız ameliyata giriyormuş tayfun güngör bakalım ne aşamaya getiricekler annem çok yoruldu bugün bizden haberler böyle bol dua istiyorum kızlar annem için
elif hanım büyüryor daha dönme yok bolca el emme parmka inceleme anlık tutma var ama biberonunu sıkı tutuyor aapzında cıkarıyor tekara sokuyor başını eziyor bibeorunun ağzıyla bol gülüçüklü sabah 5 te kalktı beni uğurladı çok sevindim koklaştık mama yedirdim altını aldım gazı çıkatttım uyuttutm hastaneye gittik kuzum benim yaa özlüyorum fazlaca
Ahahahhaha süper hiç güleceğim yoktu ya.
Tuh bizde sen gidyorsun diye sey etmistik olsun onemli degil siz iyi olunda artik yillardan birgun yolun ankaraya duserse gorusuruz insallah :)
Gercekten mi cok uzuldum
Tuh bizde sen gidyorsun diye sey etmistik olsun onemli degil siz iyi olunda artik yillardan birgun yolun ankaraya duserse gorusuruz insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?