2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
B
bugun persembe degil miydi kizzz,benim beyin mi yandi

Gunaydin canim benim.seninde cuman mubarek olsun.guzel dileklerin saolasin

Günaydın cnm kız gunlerimi saatin bugün cuma değil yoksa benmi şaştım bilemedim yoksa perşembe diyemi dedin

Pisikedii canım perşembe yi niye es geçtin nasıl panikledim anam dr randevusunu unuttum diye

Pisikedii uykulu uykulu cumaniz mübarek olsun deyince beynim yandı nasıl yani diye baktim hemen telefondan

Canım sen bilirsin ama bence hediye etme. Hem öğretmen mahçup oluyor ve bir çok öğretmen hoşlanmıyor hemde çocuğa bu durumu açıklamak zor oluyor. Öğretmenin numarası varsa ve vatsap kullanıyorsa video veya sesli mesaj kaydedip yollaman çok daha güzel olur.

Bugün persembe sanki :)

B

bugun persembe degil miydi kizzz,benim beyin mi yandi

Kızlar bugünün perşembe olduğunu az evvel öğrendim ve büyük hayal kırıklığı yaşadım. Kendi kendime o kadar çok güldüm ki gözlerimden yaş geldi..rabbim hep güldürsün inşallah. Benim devreler nasıl yandıysa

Bizim devreleri de yaktın canım :)

Aralık'ta sanırım 2. Hafta pazar olucak gerçi sen o zamana kadar burda olur musun bilinmez belki gelirim dersen daha erken bi buluşma ayarlanır ?

Kendinizde kullanıyo musunuz kızlar ben kullanmıyodum Dr falan hiç bişey demedi ama ihtiyacım oldugunu düşünerek bi kaç gündür içmeye başladım
Canım bana kadındoğumcum söylememişti ama kızımın aşılarını yapan ebe 3 ay boyunca doğumdan sonra kullanman gerekşyordu dedi brn de kullanıyorum artık.

Ayyy o kadarr çok başlama 3 damla ile başla sonra arttır. Çok fena kabız yapıyor.
Ben ilkinde de pek kullanmadım . Bunda da düşünmüyorum çileden çıkıyor çocuk onu kullandığımda
Canım şimdilik bi sorun yok hele bi kaç gün kullanayım sorun olursa azaltırım

Canım bana kadındoğumcum söylememişti ama kızımın aşılarını yapan ebe 3 ay boyunca doğumdan sonra kullanman gerekşyordu dedi brn de kullanıyorum artık.
Bana demedilerde biliyodum ama aksattım işte derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye o hesap benim ki

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin Elif kuzuyu öpüyorum.

Tuh bizde sen gidyorsun diye sey etmistik olsun onemli degil siz iyi olunda artik yillardan birgun yolun ankaraya duserse gorusuruz insallah :)

Gercekten mi cok uzuldum

Tuh bizde sen gidyorsun diye sey etmistik olsun onemli degil siz iyi olunda artik yillardan birgun yolun ankaraya duserse gorusuruz insallah :)

Eşimin memleketinde havaalanı yok o yüzden yaza kadar bir daha gidemezmişiz diğer hafta sonu da taşınacağız diye böyle birşey düşünmüş benim bey.

Mahçup oldum sizlere de. Ben de çok istemiştim gitmeden yüz yüze bir görüşelim diye ama kısmet olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…