2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Uzulme canim kismet degilmis :)

Kismet.canim benim nasip.olmayınca olmiyor belki baska sefere dunya küçük simdiden yeni il heyecani tasinma telasi senin is.cok zaten sikma canini

Sağol canım. M. Ali nasıl?
Doktora goturdum canim ya. Yanaklarina kadar sicradi bu lanet pamukcuk. Aft diyolarmis buna. Aft cok can yakar ama yerken icerken agzinda birsey cevirirken filan anlamadim bu pamukcuk olayini. 2 tane surup verdi birini damlaticam agzina birini icircem. Kucuk birsey gibi duruyo ama bu pamukcuk bagirsaklara kadar yayilabiliyormus. Kesinlikle dedi karbonatli suyla silmiyorsunuz dilin tad alma olayini zedelersin. Karbonatli suyu icirceksin dedi. Emzigi verirken her boslukta kaynar suya aticaksin yada bandiricaksin cikartip karbonatli suya bandirip oyle vericeksin dedi.

Bu arada kilomu 7100 kg boy 64 cm olmusuz. Boyu dogru ölçmüşüm

Neva kizim nasil ?

Cok cok gecmis olsun canim.rabbim sifalar versin insallah..

Ay geçmiş olsun cnm inşallah birşey çıkmayacak rahat ol sen

Cnm çok geçmiş olsun inş olumsuz bişey olmıcak Rabbim seni kızlarına bağışlasın onlarla uzun saglıklı mutlu bi Ömür geçir inş sonuçları bizede ilet olur mu

Çok sağolun kızlar
Allah razı olsun

Allah yardımcınız olsun canım
İnşallah iyi bir şekilde tez zamanda atlatırsınız
Tekrar geçmişler olsun

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmıcak

Tşk canım

Geçmiş olsun Can'ım
Kilosu güzelmiş maşallah

İyi akşamlarr...
Biz de bugün istanbul avrupa grubu olarak buluştukk süperdiii

nazeninim kelebek.hill Ve @mertur cuğumla bi kahve içtik bir daha ki buluşmaya daha çok anne bekliyoruzz inşallahh
Evet çok güzeldi. Değişiklik oldu bizim içinde. Ama benim kız ataklanmayaydı iyiydi :)

M.ali geç geldi ama herkesi solladı

İyi akşamlarr...
Biz de bugün istanbul avrupa grubu olarak buluştukk süperdiii

nazeninim kelebek.hill Ve @mertur cuğumla bi kahve içtik bir daha ki buluşmaya daha çok anne bekliyoruzz inşallahh

Evet çok güzeldi. Değişiklik oldu bizim içinde. Ama benim kız ataklanmayaydı iyiydi :)

Bence de güzel oldu kızlar. Begum hanim katilamadi ama olsundu. :)
Evet senin kiz costu bi ara @nazeninim ama o da olsundu :) bebeklerimiz bizi oyuncak etti zaten alistik..

@mertur ve ErdeminE bizim icin su an zaten gipta boyutunda bi de iki numaralarla gelmislerdi masallahh.

Tatli anneler resim de çekilmiştir inşaAllah :))))))

Canm bu kadr cocuk olunca foto son ana kaldi. Son anda da benm bebek evdeydi huysuz haberi geldi kalkislarimiz aceleye geldi derken cekinmeyi unuttuk valla :/

Masallah size ne guzel olmus kiskandim valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…