- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Uzulme canim kismet degilmis :)Eşimin memleketinde havaalanı yok o yüzden yaza kadar bir daha gidemezmişiz diğer hafta sonu da taşınacağız diye böyle birşey düşünmüş benim bey.
Mahçup oldum sizlere de. Ben de çok istemiştim gitmeden yüz yüze bir görüşelim diye ama kısmet olmadı
Sağol canım. M. Ali nasıl?Ortmenler gununuz kutlu olsun ortmenlerim
Biz atağı atlattık canım. Artık çığlık atmayı öğrendi atıyor sonra sesinden korkup ağlıyor susturan kadar akla karayı seçtik.
Kismet.canim benim nasip.olmayınca olmiyor belki baska sefere dunya küçük simdiden yeni il heyecani tasinma telasi senin is.cok zaten sikma caniniEşimin memleketinde havaalanı yok o yüzden yaza kadar bir daha gidemezmişiz diğer hafta sonu da taşınacağız diye böyle birşey düşünmüş benim bey.
Mahçup oldum sizlere de. Ben de çok istemiştim gitmeden yüz yüze bir görüşelim diye ama kısmet olmadı
Doktora goturdum canim ya. Yanaklarina kadar sicradi bu lanet pamukcuk. Aft diyolarmis buna. Aft cok can yakar ama yerken icerken agzinda birsey cevirirken filan anlamadim bu pamukcuk olayini. 2 tane surup verdi birini damlaticam agzina birini icircem. Kucuk birsey gibi duruyo ama bu pamukcuk bagirsaklara kadar yayilabiliyormus. Kesinlikle dedi karbonatli suyla silmiyorsunuz dilin tad alma olayini zedelersin. Karbonatli suyu icirceksin dedi. Emzigi verirken her boslukta kaynar suya aticaksin yada bandiricaksin cikartip karbonatli suya bandirip oyle vericeksin dedi.Sağol canım. M. Ali nasıl?
Siz bizden hizli cikmissiniz :) hadi sevindimm bulusmaniza :)İyi akşamlarr...
Biz de bugün istanbul avrupa grubu olarak buluştukk süperdiii
nazeninim kelebek.hill Ve @mertur cuğumla bi kahve içtik bir daha ki buluşmaya daha çok anne bekliyoruzz inşallahh
Cok cok gecmis olsun canim.rabbim sifalar versin insallah..
Ay geçmiş olsun cnm inşallah birşey çıkmayacak rahat ol sen
Cnm çok geçmiş olsun inş olumsuz bişey olmıcak Rabbim seni kızlarına bağışlasın onlarla uzun saglıklı mutlu bi Ömür geçir inş sonuçları bizede ilet olur mu
kızlar annemi götürdük prof hastanedeymiş bugün çok ters bir adam azarladı beni sinir oldum neyse bir sürü tahlil istedi kan idrar akçiğer filmi usg smir dahiliye haplara bakıcak ameliyat olup olmıcamız belli fdeğil kalp hastası oldugu için etmeyebilrmrmiş saat 3 te kan sonuçlarını göstericez bakalım ne dicek 2 tane tahlil kaldı 1 ay sonraya gün verdiler onada kanmalmak iç.in çok yordular 4 hemşire deldi oynadı kollarla ellerle ayaklara bakıldı katater takılıp omuzdan almaya karar verdiler anam ağlar canı acıyor kan gelmiyor en son ölesine genç bir hemşire vardı bir deben kakım ama delmicm dedi sonra deneyim bi dedi yazık annem sende del dene bakalım dedi şansımız o buldu aldı kanı hastaenyi evmedim ankara zekai tahir profun özel muayenesi yada özel hastanede çalışması yok kanserdede baya iyiyimiş baba kız ameliyata giriyormuş tayfun güngör bakalım ne aşamaya getiricekler annem çok yoruldu bugün bizden haberler böyle bol dua istiyorum kızlar annem için
elif hanım büyüryor daha dönme yok bolca el emme parmka inceleme anlık tutma var ama biberonunu sıkı tutuyor aapzında cıkarıyor tekara sokuyor başını eziyor bibeorunun ağzıyla bol gülüçüklü sabah 5 te kalktı beni uğurladı çok sevindim koklaştık mama yedirdim altını aldım gazı çıkatttım uyuttutm hastaneye gittik kuzum benim yaa özlüyorum fazlaca
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmıcak
Doktora goturdum canim ya. Yanaklarina kadar sicradi bu lanet pamukcuk. Aft diyolarmis buna. Aft cok can yakar ama yerken icerken agzinda birsey cevirirken filan anlamadim bu pamukcuk olayini. 2 tane surup verdi birini damlaticam agzina birini icircem. Kucuk birsey gibi duruyo ama bu pamukcuk bagirsaklara kadar yayilabiliyormus. Kesinlikle dedi karbonatli suyla silmiyorsunuz dilin tad alma olayini zedelersin. Karbonatli suyu icirceksin dedi. Emzigi verirken her boslukta kaynar suya aticaksin yada bandiricaksin cikartip karbonatli suya bandirip oyle vericeksin dedi.
Bu arada kilomu 7100 kg boy 64 cm olmusuz. Boyu dogru ölçmüşüm
Neva kizim nasil ?
Evet çok güzeldi. Değişiklik oldu bizim içinde. Ama benim kız ataklanmayaydı iyiydi :)İyi akşamlarr...
nazeninim kelebek.hill Ve @mertur cuğumla bi kahve içtik bir daha ki buluşmaya daha çok anne bekliyoruzz inşallahh
Tatli anneler resim de çekilmiştir inşaAllah :))))))İyi akşamlarr...
Canim ben sana yazdim gormemissin heralde. İyi haberlerini bekliyoruz.Geçmiş olsun Can'ım
Kilosu güzelmiş maşallah
İyi akşamlarr...
Doktora goturdum canim ya. Yanaklarina kadar sicradi bu lanet pamukcuk. Aft diyolarmis buna. Aft cok can yakar ama yerken icerken agzinda birsey cevirirken filan anlamadim bu pamukcuk olayini. 2 tane surup verdi birini damlaticam agzina birini icircem. Kucuk birsey gibi duruyo ama bu pamukcuk bagirsaklara kadar yayilabiliyormus. Kesinlikle dedi karbonatli suyla silmiyorsunuz dilin tad alma olayini zedelersin. Karbonatli suyu icirceksin dedi. Emzigi verirken her boslukta kaynar suya aticaksin yada bandiricaksin cikartip karbonatli suya bandirip oyle vericeksin dedi.
Bu arada kilomu 7100 kg boy 64 cm olmusuz. Boyu dogru ölçmüşüm
Neva kizim nasil ?
İyi akşamlarr...
Evet çok güzeldi. Değişiklik oldu bizim içinde. Ama benim kız ataklanmayaydı iyiydi :)
Tatli anneler resim de çekilmiştir inşaAllah :))))))
Masallah size ne guzel olmus kiskandim valla :))Bence de güzel oldu kızlar. Begum hanim katilamadi ama olsundu. :)
Evet senin kiz costu bi aranazeninim ama o da olsundu :) bebeklerimiz bizi oyuncak etti zaten alistik..
M mertur veErdeminE bizim icin su an zaten gipta boyutunda bi de iki numaralarla gelmislerdi masallahh.
Canm bu kadr cocuk olunca foto son ana kaldi. Son anda da benm bebek evdeydi huysuz haberi geldi kalkislarimiz aceleye geldi derken cekinmeyi unuttuk valla :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?