2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun. Bende sıcağa gelemiyorum. Hararet basiyor.Camı cok açıyorum. .hasta olmaktan korkuyorum

Canım hayır benim dediğim yer çevreyol tarafında barajyoluna yakın. Oda süslemesi olayını sormadım ama yapanlar da iyi para vermezsen çok baştan savma yapıyorlar. Ben kendim yapmıştım. Balonlar tüller nazarlık şeklinde yapıştırmalarla falan. iyi ki de para verip yaptırmamışım.

Anaaam kizz nasıl dayanıon sen valla bravo .biz iyiz canım çok şükür arada gelen lekelerim hariç .

Tamam canim bende aynen dedigin gibi yaparim insallah bizimde sonuclarimiz normal cikar

Kızlar başınız ağrıdığında ne yapıyorsunuz ilaç içmek istemiyorum bazen çok şiddetli ağrıyor

Geçmiş olsun. Bende sıcağa gelemiyorum. Hararet basiyor.Camı cok açıyorum. .hasta olmaktan korkuyorum

Aç aç cami. Yoksa havale geçiricez. Kombiyi kapadım. Evi ettiriyorum resmen hehe.

Tamam canim bende aynen dedigin gibi yaparim insallah bizimde sonuclarimiz normal cikar

Ini cnm güzel çıkar. Çok kusmadıysan genel bir Hastalığı'n yoksa güzel çıkarlar. Benim bı toxoplazma negatif. Onuhiç geçirmemişim. O yüzden yediğim yerlere dikkat etmemi söyledi.

Sonrada ikili test randevusu alırsın. Doktorun onu konuşacak seninle

Hanımlar sağlık ocağına kan vermiştim doktorun verdiği test için guvatur çıktı ya çok üzgünüm önemlimiki

Kafam karıştı :) şu ziyapaşada olan hastaneyi soyluyosun dimi.

Ziyapaşa Mah. diye geçiyor orası. Barajyolundan çevreyoluna çıkıyorsun.Sağ tarafında kalıyor yol üstünde. Hastaneler kavşağı civarında işte canım

Cnm o bilekligin adı ne İngilizceye si de olur

Ziyapaşa Mah. diye geçiyor orası. Barajyolundan çevreyoluna çıkıyorsun.Sağ tarafında kalıyor yol üstünde. Hastaneler kavşağı civarında işte canım
Biliyom eskiden oranin adi universale idi. Teyzem de orda doğum yapmışti çok memnundu. Acayip neseli bi doktor varmış ona gidiyodu. Fiyatlari biliyo musun peki

yok oranın ismi hiç değişmemiş diyor arkadaşlar ben bilemiyorum tabi. senin dediğin yer universal hastanesi eskidendi şimdi adana hastanesi oldu o da çarşıya yakın atatürk caddesinde.

yok oranın ismi hiç değişmemiş diyor arkadaşlar ben bilemiyorum tabi. senin dediğin yer universal hastanesi eskidendi şimdi adana hastanesi oldu o da çarşıya yakın atatürk caddesinde.
Allaahmm yıllardir gurbette memleketi komple unutmuşum :) o zaman adana hastanesinde yaptı. Fiyatlar nasıl peki

hakkımızda hayırlısı olsun,yapacak bişey yok bekleyip görcez.

hiç bilmiyorum en son dikiş kontrolüne gitmiştim :) 2014 martta. o zaman 55 tlydi. şimdi heralde bi 70 civarı olmuştur

Doktoruma hemen gidiyimmi çok üzgümya
Cnm ben normalde de tiroid hastasiyim ve cok siki takip ediliorum bu konuda cunku onemliymis cocugun zekasiyla ilgili problem olabiliomus ama korkma hamilelerin cogunda cikio bu sorun ilacla hemen kontrol altina alinio doktoruna danis ama bunun icin bi endokrin uzmanina gorunmen gerek zaten doktorun da boyle dicek. Degerin kac cikti cnm cok mu yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…