- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Geçmiş olsun. Bende sıcağa gelemiyorum. Hararet basiyor.Camı cok açıyorum. .hasta olmaktan korkuyorumIstedi bizdende aynılarını cnm.ben gittim devlette hepsini yaptırdım. Sonra doktoruma götürdü . Kansızlık bile çıkmadı. Çayı içme dicek diye çok korkuyordum.
Bugün işe gitmedim. Rapor aldım. Evdeyim ama çok kötü durumdayım. Kusup dürüyorum. Yataktan çıkamıyorum. Adet dönemim geldi. Öyle bir sancım var ki Şaştım kaldım. Gerçekten adet dönemi gelince vücut sapıttı. Birde çok sıcağa gelmiyorum. Acayip sıkılıyorum.
Canım hayır benim dediğim yer çevreyol tarafında barajyoluna yakın. Oda süslemesi olayını sormadım ama yapanlar da iyi para vermezsen çok baştan savma yapıyorlar. Ben kendim yapmıştım. Balonlar tüller nazarlık şeklinde yapıştırmalarla falan. iyi ki de para verip yaptırmamışım.Ttlm bu ortadoğu eski uneversale olan mı. Ara tatilde memlekete gidecem doktor arastirmasi yapıyorum. Cunku bi de yaz tatilinde gidebilicem. Bi de oda susleme falan yapiyolar mi fotografcı falan. Bazi hastaneler hazır paket olarak satıyolarmış. Amma soru sordum :)
Anaaam kizz nasıl dayanıon sen valla bravo .biz iyiz canım çok şükür arada gelen lekelerim hariç .Canım finallerim vardı istanbul dayım o yüzden. Yoğun günler geçirdim ama aklım sizdedaha dr a gitmedim esim yanimda değil diye. Eve dönünce gideceğiz insaAllah. Bi sıkıntı yoktur diye umid ediyorum. Yeni yeni koku hassasiyetlerim ve mide bulantıları yavaş yavaş başladı. Sıkıntılı ama mutlu ediyor beni çok şükür. :)
Sen nasılsın , gittin mi daha dr a
Tamam canim bende aynen dedigin gibi yaparim insallah bizimde sonuclarimiz normal cikarBizde sonuçlara göre hareket ederiz dedik ama. Herşey tam çıkınca sen böyle idare et dedi. Iyisin iyisin dedi . Özel hastaneye sordurduğumda 800 liraya yakın bir SGK lı parası çıktı. Özel sigortamda bir sorun var aktif mi edememişim ne. O yüzden hiç uğraşmadım Maltepe devlet hastanesine gittim. Direk kadın doğum doktoruna görün. O zaten hiçbişi demiyo. Ne ıstıyon diyo .tahlil Zaman'ım gelmiş dedim, tamam yazıyorum sana dedi. Sonuçları netten aldım o kadar. Tam memur mantığı yani.
Kadın doğuma görün yeter cnm.
Geçmiş olsun. Bende sıcağa gelemiyorum. Hararet basiyor.Camı cok açıyorum. .hasta olmaktan korkuyorum
Tamam canim bende aynen dedigin gibi yaparim insallah bizimde sonuclarimiz normal cikar
Kafam karıştı :) şu ziyapaşada olan hastaneyi soyluyosun dimi.Canım hayır benim dediğim yer çevreyol tarafında barajyoluna yakın. Oda süslemesi olayını sormadım ama yapanlar da iyi para vermezsen çok baştan savma yapıyorlar. Ben kendim yapmıştım. Balonlar tüller nazarlık şeklinde yapıştırmalarla falan. iyi ki de para verip yaptırmamışım.
Guatr maalesef çok önemli. Ne çıktı değerin? Özel diyet uygulaman lazım. Farklı farklı şeyleri daha var.Hanımlar sağlık ocağına kan vermiştim doktorun verdiği test için guvatur çıktı ya çok üzgünüm önemlimiki
Cnm o bilekligin adı ne İngilizceye si de olurkızlar ben bulantı bilekliği aldım artık kusmuyorum şükrler olsun bende işe yaradı sabah kusmalarım bile bitti çok şükr . rabbim zorlanan herkesin yardımcısı olsun zor günlerdi ama geçti benm için binlerce kez hamdolsun..
Biliyom eskiden oranin adi universale idi. Teyzem de orda doğum yapmışti çok memnundu. Acayip neseli bi doktor varmış ona gidiyodu. Fiyatlari biliyo musun pekiZiyapaşa Mah. diye geçiyor orası. Barajyolundan çevreyoluna çıkıyorsun.Sağ tarafında kalıyor yol üstünde. Hastaneler kavşağı civarında işte canım
Doktoruma hemen gidiyimmi çok üzgümyaGuatr maalesef çok önemli. Ne çıktı değerin? Özel diyet uygulaman lazım. Farklı farklı şeyleri daha var.
Allaahmm yıllardir gurbette memleketi komple unutmuşum :) o zaman adana hastanesinde yaptı. Fiyatlar nasıl pekiyok oranın ismi hiç değişmemiş diyor arkadaşlar ben bilemiyorum tabi. senin dediğin yer universal hastanesi eskidendi şimdi adana hastanesi oldu o da çarşıya yakın atatürk caddesinde.
Mümkünse git. Onun Değerlendirmesi gerek.Doktoruma hemen gidiyimmi çok üzgümya
hakkımızda hayırlısı olsun,yapacak bişey yok bekleyip görcez.canım benimde SAT 7 Kasım. pazartesi gittik bana da 6 haftalık falan dedi geç döllenmedir dedi. ben 23 kasımda yumurtladım sanıyorum ovulasyon testi kullanmıştım. o hesaba göre doğru oluyor ama geride dedi benim moralimi bozdu. olabilir deseydi bu kadar takmayacaktım. düşük riski varmış progestan verdi kullanıyorum. ağrım falan yok şükür bakalım haftaya gidicez inşallah normal der
Canim 5 hafta 5 günlük bebegin hayırlı olsun canimKizlar benim ultrason fotosunda bisey dikkatimi cekti +GA1 5W 5D yaziyor. Bu kac hafta kac günlük oldugu mu yaziyor.. o zaman 5 haftalik bizimki offff delirmek üzereyim
Cnm ben normalde de tiroid hastasiyim ve cok siki takip ediliorum bu konuda cunku onemliymis cocugun zekasiyla ilgili problem olabiliomus ama korkma hamilelerin cogunda cikio bu sorun ilacla hemen kontrol altina alinio doktoruna danis ama bunun icin bi endokrin uzmanina gorunmen gerek zaten doktorun da boyle dicek. Degerin kac cikti cnm cok mu yuksekDoktoruma hemen gidiyimmi çok üzgümya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?