2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kilo da sizsinizde boyda emin değilim
Hmm bakalim 3.ayda kac olcaz daha 3.aya girmedik bilee

Suan biz 00:00 da 84 gunluk olcaz

5 Aralikta kontrolumuz var. Ama bana bu ay az almis geldi ya aslinda. 500 gram almis sadece 6600 du son kontrolde esimde 6400 hatirliyorum diyo benim kafammi karistida 6600 kaldi. Yada kiyafetli 6600 du de 6400 e mi cekmislerdi hic hatirlamiyorum onu.. Neyse ogreniriz zaten 5inde

Kızlar merhabaaa
Sıze bişey sorcam hangı pirinc ununu vereceksınız ek gıda donemınde hep içinde seker var bugun inceledım dee
Bu arada yarın 4. Ayımız doluyor ben ufaktan ek gıdaya baslayacagımmm

Canım öncelikle nasılsın bakalım? Ara ara gelip gidiyorsun hep soracağım unutuyorum sen soğan kürü yapacaktın ne durumda?
Mama kullandığın için erken başlıyorsum galiba ek gıdaya. Ben daha pek araştırmadım ama 6. Aydan önce başlamayı düşünmüyorum. Yeterince gelişmeyen bağırsakta etkileri pek iyi olmuyormuş. Ama net olarak araştırmadım tabii. Sende iyice bi bak istersen.

65 cm okumustum birinde ama kilida m.ali masallah ona :)
Allah Allah kim len o benim bebegimi gecen yikarim burayiiii
Bizde de bir tane 3. Ayında 63 cm 7500 gr olan tosuncuk var :)) Ama boyunu sanki kısa ölçtü sağlık ocağı 2 ayken 62 cmdi zaten.
Dur daha benimki 3 aya gelmedi

Sidik yaristiriyorum sanki tobe yarabbim aman saglikli olsunlarda kilo cokta sey degil hani

Kiz masallah demeyi unutmusum geri duzeltiyorum masallahhh :)

Ben bugün avrupa yakası buluşmasına katılamadım. Hafta başından babaanneye gideceğimiz belliydi. Aslında bana uzakta gelmişti ama bi dahakine umarım.
O kadar da hatırlatma yaptık ama atarli bebeler fotoğraf bile çektirmedi annelere
Neyse alışırız böyle böyle

Bir hafta var sanırım 3 aylık olmasına dimi aramızda 4 gün vardı yanılmıyosam 3 haftada ne kadar almış ? 3. Ay azalıyo demişlerdi sanki kilo alımları

6600 dü cnm Hatırlıyorum çünkü sen kilosuna takmıştın bu ay az alıyo zayıfladı bu çocuk diyodun sonra bi geldin 1200 almış dedin

Yarın bizim evlilik yildonumuz. 4. Yilimiz:)

Amanin da ne guzelll... ice mutlu senelereee

Oy masallah masallah. Bizim de bu ay az aldi eminim cunku cok hareketlendi kizcem bacaklar kollar hiccc durmuyorrrr... huysuz ayolll vahsi guzel benm kizimmm

inşallah gelebilirsem sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…