En kilolu bizmiyiz simdi boy pos filanM.ali geç geldi ama herkesi solladı
Nice nice evlatlarinizla (cogaltiyorum evlat olayiniYarın bizim evlilik yildonumuz. 4. Yilimiz:)
En kilolu bizmiyiz simdi boy pos filan
Nice nice evlatlarinizla (cogaltiyorum evlat olayini) yıllara
Hmm bakalim 3.ayda kac olcaz daha 3.aya girmedik bileeKilo da sizsinizde boyda emin değilim
En son kactiBende merak ediyorum kuzum kaç kilo olmuş acaba hafta başından beri gidicem insallah asm ye ama pazartesiye kaldı sanırım
Insallah canım. Huzurlu mutlu seneler gecirelim hepimiz :)En kilolu bizmiyiz simdi boy pos filan
65 cm okumustum birinde ama kilida m.ali masallah ona :)Kilo da sizsinizde boyda emin değilim
En kilolu bizmiyiz simdi boy pos filan
Kızlar merhabaaa
Sıze bişey sorcam hangı pirinc ununu vereceksınız ek gıda donemınde hep içinde seker var bugun inceledım dee
Bu arada yarın 4. Ayımız doluyor ben ufaktan ek gıdaya baslayacagımmm
Allah Allah kim len o benim bebegimi gecen65 cm okumustum birinde ama kilida m.ali masallah ona :)
Dur daha benimki 3 aya gelmediBizde de bir tane 3. Ayında 63 cm 7500 gr olan tosuncuk var :)) Ama boyunu sanki kısa ölçtü sağlık ocağı 2 ayken 62 cmdi zaten.
Bir hafta var sanırım 3 aylık olmasına dimi aramızda 4 gün vardı yanılmıyosam 3 haftada ne kadar almış ? 3. Ay azalıyo demişlerdi sanki kilo alımlarıDoktora goturdum canim ya. Yanaklarina kadar sicradi bu lanet pamukcuk. Aft diyolarmis buna. Aft cok can yakar ama yerken icerken agzinda birsey cevirirken filan anlamadim bu pamukcuk olayini. 2 tane surup verdi birini damlaticam agzina birini icircem. Kucuk birsey gibi duruyo ama bu pamukcuk bagirsaklara kadar yayilabiliyormus. Kesinlikle dedi karbonatli suyla silmiyorsunuz dilin tad alma olayini zedelersin. Karbonatli suyu icirceksin dedi. Emzigi verirken her boslukta kaynar suya aticaksin yada bandiricaksin cikartip karbonatli suya bandirip oyle vericeksin dedi.
Bu arada kilomu 7100 kg boy 64 cm olmusuz. Boyu dogru ölçmüşüm
Neva kizim nasil ?
Kiloda kübranınki sanırsamEn kilolu bizmiyiz simdi boy pos filan
6600 dü cnm Hatırlıyorum çünkü sen kilosuna takmıştın bu ay az alıyo zayıfladı bu çocuk diyodun sonra bi geldin 1200 almış dedinHmm bakalim 3.ayda kac olcaz daha 3.aya girmedik bilee
Suan biz 00:00 da 84 gunluk olcaz
5 Aralikta kontrolumuz var. Ama bana bu ay az almis geldi ya aslinda. 500 gram almis sadece6600 du son kontrolde esimde 6400 hatirliyorum diyo benim kafammi karistida 6600 kaldi. Yada kiyafetli 6600 du de 6400 e mi cekmislerdi hic hatirlamiyorum onu.. Neyse ogreniriz zaten 5inde
kahvetelvesi Canim ben karıştırdım kakada kaçıncı gundeyiz? En son beraber yapmışlardı
Yarın bizim evlilik yildonumuz. 4. Yilimiz:)
Hmm bakalim 3.ayda kac olcaz daha 3.aya girmedik bilee
Suan biz 00:00 da 84 gunluk olcaz
5 Aralikta kontrolumuz var. Ama bana bu ay az almis geldi ya aslinda. 500 gram almis sadece6600 du son kontrolde esimde 6400 hatirliyorum diyo benim kafammi karistida 6600 kaldi. Yada kiyafetli 6600 du de 6400 e mi cekmislerdi hic hatirlamiyorum onu.. Neyse ogreniriz zaten 5inde
Cnm ya kusura bakma ancak gordum yazdigini. Biz ayni ekiple bulustuk. Gelmek isteyen 3arkadas sonanda gelemedi ama 5anne keyifle bulusup sohbet ettik. Bidahakine ins gelirsin. Biz geleneksellestirme karari aldik. Her ay buluscaz artik. Gittigi yere kdr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?