- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Canim ben sana yazdim gormemissin heralde. İyi haberlerini bekliyoruz.
Sagol balim Allah razi olsun.
Anadolu bulusmasina muhtemelen katilamicam kizlar. Haftasonu esim gelcek gibi doneriz sanirim bugun baya konustuk. Nihayet bazi seyleri anlamis pasamiz, iyiydi yaklsimlari
konusmalari. Sabrimiza degdi insallah. Umarm her sey eskisinden daha guzel olur. Elimden geleni yapicam tabi ki bende bu isigi gordukten sonra yuvam icin.
hadi inşallah buluşuruz bi gün :)kelebek.hill hadi bakalım gözün aydın,inş yolun düşer yine görüşürüz canım,
Ama diğer arkadaşlar biz görüşelim yine gerçekten çok zevkliydi. Bi kere insan annelerle kendini güvende hissediyor. :) M merturErdeminE
Gelemeyengul_sek goooody ve diğer gelmek isteyen arkadaşlar tekrarlayalım bunu.
Bizim kız anca 7 kilo olmuştur.2ağıstoslu ama boyu uzun galiba 65,5 ölçmüştüm bakalım 4. Ay kontrolünde ne olacak?
Bizde de bir tane 3. Ayında 63 cm 7500 gr olan tosuncuk var :)) Ama boyunu sanki kısa ölçtü sağlık ocağı 2 ayken 62 cmdi zaten.
Anadolu bulusmasina muhtemelen katilamicam kizlar. Haftasonu esim gelcek gibi doneriz sanirim bugun baya konustuk. Nihayet bazi seyleri anlamis pasamiz, iyiydi yaklsimlari
konusmalari. Sabrimiza degdi insallah. Umarm her sey eskisinden daha guzel olur. Elimden geleni yapicam tabi ki bende bu isigi gordukten sonra yuvam icin.
Van daki arkadaşlar geçmiş olsun inş birşey yoktur iyi haberlerinizi bekliyoruz
vanda ki arkadaşlar hepinize geçmiş olsun deprem olmuş
Van'da ben varım bir tek deprem bizden uzak bi ilçede oldu o yüzden biz pek hissetmedik. Ama 4 şiddetinde bir deprem olmuştu yine burda daha önceden fena sallıyor. Allah yardımcıları olsun iyi korkmuşlardır hissedenler. Kış geldi ya burası artık ara ara sallanır haberlere yansımasa da. Geçen sene gece beni hep uyanık yakalıyodu. Kocayı yataktan atıp bende üstüne kapanıyodum.Biri vanda idi bizden kimdi o ya?
Kizzz benim kız sizi kovaliyor 7000 kilo 64 cm yakilac siziiAllah Allah kim len o benim bebegimi gecenyikarim burayiiii
Dur daha benimki 3 aya gelmedi
Sidik yaristiriyorum sanki tobe yarabbim aman saglikli olsunlarda kilo cokta sey degil hani
Kiz masallah demeyi unutmusum geri duzeltiyorum masallahhh :)
Sen ne yaparsan yap beben öyle tombikos olmaz. Bebeğin tombili olması soya çekim ve yapısıyla alakalı.Hey maşallahhh
Yumuk prens :)
Benim kız da 63 cm 6 kilo anca oldu aradaki farka bak
Uzun boylu Zayıf manken gibi benim kızım da iste ne yani
Şaka bi yana nasıl besliyosunuz siz bu pofuduklari maşallah biraz tüyo alalım
Bizim 4.ay 26sında doluyor bende başlayacam. Elma suyuyla başlayacam inşallah. Her şeyden de tattracam. Ben 1 numarada pirinç unu,kaşık maması,kavanoz mamaları hiç birini kullanmadım. Aldım ama yemediKızlar merhabaaa
Sıze bişey sorcam hangı pirinc ununu vereceksınız ek gıda donemınde hep içinde seker var bugun inceledım dee
Bu arada yarın 4. Ayımız doluyor ben ufaktan ek gıdaya baslayacagımmm
hadi inşallah.Anadolu bulusmasina muhtemelen katilamicam kizlar. Haftasonu esim gelcek gibi doneriz sanirim bugun baya konustuk. Nihayet bazi seyleri anlamis pasamiz, iyiydi yaklsimlari
Kizzz benim kız sizi kovaliyor 7000 kilo 64 cm yakilac sizii
Ay iyi iyi çok sevindim senle begümcük adına
Tekrarı olmaması için Şartlarını sıkı koysaydın
Başkalarınıda bidaha karıştırmasın yuvanıza
Seni üzmelerine izin verip onların aklıyla oturup kalkmasın bidaha
Busefer direk boşanmayı açarım de Korkut
kelebek.hill hadi bakalım gözün aydın,inş yolun düşer yine görüşürüz canım,
Ama diğer arkadaşlar biz görüşelim yine gerçekten çok zevkliydi. Bi kere insan annelerle kendini güvende hissediyor. :) M merturErdeminE
Gelemeyengul_sek goooody ve diğer gelmek isteyen arkadaşlar tekrarlayalım bunu.
Bizim kız anca 7 kilo olmuştur.2ağıstoslu ama boyu uzun galiba 65,5 ölçmüştüm bakalım 4. Ay kontrolünde ne olacak?
İnşallah hersey çok daha güzel olur. Bi dahaki istanbul ziyaretinde görüşürüz inşallah
Bu arada başta benimsonra diğer arkadaşların öğretmenler günümüz kutlu olsun. İnternet bitince burdan uzak kaldım içim içimi de yedi acaba ne konular dönüyor diye,okudum tüm geçmişi sayfa atlamadan @hayalimsin1 çok geçmiş olsun Allah korktuğumuza uğratmasın. kelebek.hill eşinin akıllanmasına çok sevindim. İnşallah öyle bir akıllanmıştır ki tüm yaşadıklarını sana unutturur. Aman diyeyim geçmişi tekrar açıp canınızı sıkmayın. Azra kuzum uyumuşken bende uyuyayım artık gözlerim pörtlüyor uykusuzluktan
Ya sabah sabah bu kadar güzel bir haber olur muuuMaşallah maşallah. Rabbim birliğinizi sevginizi saygınızı huzurunuzu artırsın inşallah. Nazarlardan korusun. Gerçekten çok sevindim.
hadi inşallah.
eskisinden daha mutlu olursunuz umarım :)
Maşallah canım. Benim kız da 24 ağustos doğumlu 57 cm 5700gr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?