2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Anadolu bulusmasina muhtemelen katilamicam kizlar. Haftasonu esim gelcek gibi doneriz sanirim bugun baya konustuk. Nihayet bazi seyleri anlamis pasamiz, iyiydi yaklsimlari
konusmalari. Sabrimiza degdi insallah. Umarm her sey eskisinden daha guzel olur. Elimden geleni yapicam tabi ki bende bu isigi gordukten sonra yuvam icin.

Uzun zamandır giremedim milyonlarca sayfa olmuş ne kaynatmışssınız arkadaş:)) oku oku bitiremiyorum:)) oğlanın sesi çıkmaya başladı gidip emzireyim yarın sabah da 3 ay kontrolüne gideceğiz bakalım neler olacak:)
bu arada öğretmen arkadaşlarımın gününün geç te olsa kutlarım :))
herkese iyi geceler..bol uykulu bol sütlü...

Ay iyi iyi çok sevindim senle begümcük adına
Tekrarı olmaması için Şartlarını sıkı koysaydın
Başkalarınıda bidaha karıştırmasın yuvanıza
Seni üzmelerine izin verip onların aklıyla oturup kalkmasın bidaha
Busefer direk boşanmayı açarım de Korkut

kelebek.hill hadi bakalım gözün aydın,inş yolun düşer yine görüşürüz canım,
Ama diğer arkadaşlar biz görüşelim yine gerçekten çok zevkliydi. Bi kere insan annelerle kendini güvende hissediyor. :) M mertur ErdeminE
Gelemeyen gul_sek goooody ve diğer gelmek isteyen arkadaşlar tekrarlayalım bunu.

Bizim kız anca 7 kilo olmuştur.2ağıstoslu ama boyu uzun galiba 65,5 ölçmüştüm bakalım 4. Ay kontrolünde ne olacak?

hadi inşallah buluşuruz bi gün :)
bakalım bizim kızçeler yan yana da benziyor mu :)

bas ağrısı ile uyumaya çalışıyorum uyuyayım da geçsin. Sabah kahvaltıya arkadaşıma gidicem bakalım nasıl geçecek
Bu arada bir ara yanlızım hic arkadaşım yok diye isyanlardaydım. Taşınmak iyi oldu yakin olunca görüşmek daha kolaymış

Bizde de bir tane 3. Ayında 63 cm 7500 gr olan tosuncuk var :)) Ama boyunu sanki kısa ölçtü sağlık ocağı 2 ayken 62 cmdi zaten.

Hey maşallahhh
Yumuk prens :)
Benim kız da 63 cm 6 kilo anca oldu aradaki farka bak
Uzun boylu Zayıf manken gibi benim kızım da iste ne yani
Şaka bi yana nasıl besliyosunuz siz bu pofuduklari maşallah biraz tüyo alalım

İnşallah hersey çok daha güzel olur. Bi dahaki istanbul ziyaretinde görüşürüz inşallah

Van daki arkadaşlar geçmiş olsun inş birşey yoktur iyi haberlerinizi bekliyoruz

vanda ki arkadaşlar hepinize geçmiş olsun deprem olmuş

Biri vanda idi bizden kimdi o ya?
Van'da ben varım bir tek deprem bizden uzak bi ilçede oldu o yüzden biz pek hissetmedik. Ama 4 şiddetinde bir deprem olmuştu yine burda daha önceden fena sallıyor. Allah yardımcıları olsun iyi korkmuşlardır hissedenler. Kış geldi ya burası artık ara ara sallanır haberlere yansımasa da. Geçen sene gece beni hep uyanık yakalıyodu. Kocayı yataktan atıp bende üstüne kapanıyodum.

Bu arada başta benim sonra diğer arkadaşların öğretmenler günümüz kutlu olsun. İnternet bitince burdan uzak kaldım içim içimi de yedi acaba ne konular dönüyor diye,okudum tüm geçmişi sayfa atlamadan @hayalimsin1 çok geçmiş olsun Allah korktuğumuza uğratmasın. kelebek.hill eşinin akıllanmasına çok sevindim. İnşallah öyle bir akıllanmıştır ki tüm yaşadıklarını sana unutturur. Aman diyeyim geçmişi tekrar açıp canınızı sıkmayın. Azra kuzum uyumuşken bende uyuyayım artık gözlerim pörtlüyor uykusuzluktan

Kizzz benim kız sizi kovaliyor 7000 kilo 64 cm yakilac sizii

Sen ne yaparsan yap beben öyle tombikos olmaz. Bebeğin tombili olması soya çekim ve yapısıyla alakalı.
Tombik Bebek bende severim ama benim bebelerde olmuyor. Zaten minik bir kızım kucağıma yakışmazdı sanki

Ya sabah sabah bu kadar güzel bir haber olur muuu Maşallah maşallah. Rabbim birliğinizi sevginizi saygınızı huzurunuzu artırsın inşallah. Nazarlardan korusun. Gerçekten çok sevindim.

Kızlar merhabaaa
Sıze bişey sorcam hangı pirinc ununu vereceksınız ek gıda donemınde hep içinde seker var bugun inceledım dee
Bu arada yarın 4. Ayımız doluyor ben ufaktan ek gıdaya baslayacagımmm
Bizim 4.ay 26sında doluyor bende başlayacam. Elma suyuyla başlayacam inşallah. Her şeyden de tattracam. Ben 1 numarada pirinç unu,kaşık maması,kavanoz mamaları hiç birini kullanmadım. Aldım ama yemedi kendim yaptım genelde hep. Kavanoz mamaları dışarda iyi oluyor..hem doyurucu hem pratik. Onu yemediği için ben Muz yediriyordum.

hadi inşallah.
eskisinden daha mutlu olursunuz umarım :)

İnşallah hersey çok daha güzel olur. Bi dahaki istanbul ziyaretinde görüşürüz inşallah

Ya sabah sabah bu kadar güzel bir haber olur muuu Maşallah maşallah. Rabbim birliğinizi sevginizi saygınızı huzurunuzu artırsın inşallah. Nazarlardan korusun. Gerçekten çok sevindim.

hadi inşallah.
eskisinden daha mutlu olursunuz umarım :)

Yaaa siz var yaaa sekersiniz cikolatasiniz yaaa cok sagolunnnn iyi ki varsinizzz insallah amin tum guzel dualariniz icinnn. Allah hepimizin sagligini huzurunu daim etsin insallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…